Sağlıkla gelsin yeter ki, güzel haftalardayız artık. Dediğin gibi bu ay çıkarsa zaten pek bir şey kalmıyorBenim de çantanın bir iki eksiği vardı üşengeçliğimden yapmıyordum cuma günü nst de sancı çıkınca öyle bir yaptım ki
Sen hallet hazırda beklesin canım boşver, tedbirli olmakta fayda var artık
Özel günlere de denk gelirse söylediğiniz gibi güzel olur
Benim de ilk başlarda 04.04.2022 geçiyordu içimden hep
Ama şimdi inşallah şu bir haftayı da atlatırsak Mart olacağı kesinleşiyor.
Anca 03.03.2022 ya da 22.03.2022 kalıyor. 22 Mart a da benim sıpa hayatta durmaz 3 ay önce dikişle kestik yolunu da bu günleri zor beklettik malum
Şöyle ki ben özellikle cuma istedim çünkü işyerim inanılmaz uzak ve cuma trafiğinde 8.30 dan önce gelemiyorum eve. Bir de eşim de cumaları evden çalışıyor çoğunlukla, yazlığa falan gidiyoruz perşembeden rahat oluyoOo supermis yasal olarak boyle bi hak varsa benim patron da uygular. Bizim sirket yurtdisindan tr'ye kisa zaman once gelmis. Patronum herseye hakim degil haliyle. Yasal olarak oyle kullanabiliyosaniz olur tabi dedi. Ben p.tesi izink kullanmak isterim cunku cuma trafik kalabalik derken p.tesi daha sakin ya market doktor banka islemleri falan p.tesi daha kolay olur gibime geliyor. Yoksa yanlis mi dusunuyorum, 2bucuk senedir turkiyede yasiyorum o yuzden bilmiyorum
onların kafa o kadarına çalışıyo işte naparsınAyyy birde onu hazirliktanmi sayiyo yavalla ona bakılırsa biz daha çok hazırlık yaptık ve karnımız da taşıyoruz doguyo biz bakıyoruz buyuyo yine biz ilgileniyoruz yazık ya çok yoruluyorlar zavallı adamcagizlar
Benimde ilk aklıma bu ya bekar yada hic doğum yapmamış geldi ...Kizlar sinirden gulme krizi geciriyorum. Ayni isi yaptigim is arkadasim "sen kesin dogum iznine ayrilacak misin" diye mesaj atmisbundan 3-4 ay once de1 hafta dogum izni yeter mi sana demisti.
Haklisin canim, senin durumunda olsam ben de cuma alirdim. Ben evden calismaya devam edecegim icin cumaya iznim olsa disari ciksam her yer kalabalik trafik olur rahat edemem bebekle diye dusundum.Şöyle ki ben özellikle cuma istedim çünkü işyerim inanılmaz uzak ve cuma trafiğinde 8.30 dan önce gelemiyorum eve. Bir de eşim de cumaları evden çalışıyor çoğunlukla, yazlığa falan gidiyoruz perşembeden rahat oluyosenin tercihine kalmış. Market doktor banka işim olunca öğlen yarım saat izin alıp halletmeye çalışıyorum. Genelde her şeyi online götürüyoruz pandemiden beri
Gercekten utanmadan sorduHay allah .. yok canım doğuma bilgisayar ile gircem .. doğurup hemen başlarım işe deseydin ..
Utanmamış sormuş ya ..
Boyle insanlarla polemige hic girmemek lazim canim. Allah herkesin gonlune gore er ya da gec veriyor bence.. Ama dedigin gibi dunya kendi etraflarinda donuyor sadece. Zamaninda bana sey de demisti "anneler calismayip cocuklarina bakmali, bi cocugun maddiyattan cok anne sevgisine ihtiyaci var. Bi kadin isterse bebegini hic bezlemeden direk tualet egitimi verir ama kadinlarin isine geliyor"Bu cümleyi benim eşim de çok söyler banagücün bi bana mı yetiyor verseydin cevabını valla gerekeni söyleyip haddini bildirmek lazım yok öyle dan dan konuşmak , kendileri doğum yapacak olsa dünyanın ilk ve tek annesi gibi davranırlar nazlı mı nazlı. Sen böyle bişey sorsan ona kim bilir kıyameti koparır belki de, o yüzden ağzının payını vermek gerek bi daha ağzını açarsa bi öncekini hatırlayıp susar en azından ay valla cok sinir oldum buraya yönlendir de bi araya alalım o kadını
Esim diyo ki simdi 4 ay ucretli 6 ay ucretsiz izni duyunca hemen koca bulup cocuk yapar bu kizBenimde ilk aklıma bu ya bekar yada hic doğum yapmamış geldi ...
Bekara koca boşamak kolay diye bir söz var , kendi bilir mi acaba bu sözüHaklisin canim, senin durumunda olsam ben de cuma alirdim. Ben evden calismaya devam edecegim icin cumaya iznim olsa disari ciksam her yer kalabalik trafik olur rahat edemem bebekle diye dusundum.
Gercekten utanmadan sordu
Boyle insanlarla polemige hic girmemek lazim canim. Allah herkesin gonlune gore er ya da gec veriyor bence.. Ama dedigin gibi dunya kendi etraflarinda donuyor sadece. Zamaninda bana sey de demisti "anneler calismayip cocuklarina bakmali, bi cocugun maddiyattan cok anne sevgisine ihtiyaci var. Bi kadin isterse bebegini hic bezlemeden direk tualet egitimi verir ama kadinlarin isine geliyor"
Yani calisan anne kotu, calisan baba iyi. Kadin evde oturur cocuk bakar, ev ekonomisini dusunur cocugu bezlemez
O zaman sey demistim her anne kendince en iyisini dusunur, oster calisir ister calismaz. Calisan anne de calismayan anne de kutsaldir demistim.
Valla benim bebisin hickiriklarida fazla oldu ve geçen gün kalp atışını o kadar net hissettim ki artuk büyüyorlar diye herşeylerini daha net ve fazla hissediyoruz cnmAy az önce nisan annelerimi kaybedip yanlış gruba yazdım sonradan fark ettim neyseKızlar bebeğinizde hıçkırık durumları nasıl? Şu ara günde birkaç kere hıçkırıyor karnımda nasıl diyim nabız atar gibi kalp atar gibi tık tık tık ritmik şeyler hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Büyüyor diye mi bu kadar sık hıçkırıyor acaba
Ay az önce nisan annelerimi kaybedip yanlış gruba yazdım sonradan fark ettim neyseKızlar bebeğinizde hıçkırık durumları nasıl? Şu ara günde birkaç kere hıçkırıyor karnımda nasıl diyim nabız atar gibi kalp atar gibi tık tık tık ritmik şeyler hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Büyüyor diye mi bu kadar sık hıçkırıyor acaba
Öyleymiş ya , hareket olarak hissetmesem bile pıt pıt kalp atışı gibi bir şey hissediyorum içerden duyduğum şey ya kalbi ya da hıçkırığıValla benim bebisin hickiriklarida fazla oldu ve geçen gün kalp atışını o kadar net hissettim ki artuk büyüyorlar diye herşeylerini daha net ve fazla hissediyoruz cnm
bizim karnımızın içi şantiye gibi oldu zaten her yerde ayrı bi çalışma varEvet ritmik hareketleri geliyor ama ben tam anlayamıyorum hıçkırık mı yoksa tekme mi
Pat küt bir şeyler oluyor içerde
bizim karnımızın içi şantiye gibi oldu zaten her yerde ayrı bi çalışma varbenim kız da almış eline çekici bi mesaneye vuruyo bi mideye bi kaburgaya hiç acıması da yok
Benim de aynen öyleAy az önce nisan annelerimi kaybedip yanlış gruba yazdım sonradan fark ettim neyseKızlar bebeğinizde hıçkırık durumları nasıl? Şu ara günde birkaç kere hıçkırıyor karnımda nasıl diyim nabız atar gibi kalp atar gibi tık tık tık ritmik şeyler hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Büyüyor diye mi bu kadar sık hıçkırıyor acaba
Aynen cnm bende kasıklarda aşağı kısımda hissediyorum özellikle uzanınca cnmÖyleymiş ya , hareket olarak hissetmesem bile pıt pıt kalp atışı gibi bir şey hissediyorum içerden duyduğum şey ya kalbi ya da hıçkırığıAy ben az önce nasıl kayboldum forumda ya hala gülüyorum yazdığım yere sonradan dikkat ettim bi an panik oldum nisan annelerimi göremeyince
O hanima yazacak diyecek cok sey var da iste hic yorulmaya degmez. Zaten su insanlrin baskalrinin hayatina anneligine mudehale etmeesine deli oluyorum. Herkes mukemmel herkes..Bekara koca boşamak kolay diye bir söz var , kendi bilir mi acaba bu sözüçalışmayacaksam niye onca sene okul okudum sıkıntı çektim ? Şurda birkaç aydır evdeyim sıkıntıdan kafayı yemek üzereyim zaten hiç basmasın damarıma bence şu an bebeği hiç bezlemeden tuvalet eğitimi vermek ne kadar güzel bişey ne kadar hoş geliyor kulağa tabi tek işin bebeğin tuvaletini takip etmekse , gün içinde başka hiçbir şeye vakit ayırmayacaksan, dışarı çıkınca dolaşıp hava alıp güzel vakit geçirmek yerine acaba çişi geldi mi kakası mı var diye düşünmeyi tercih ediyorsan neden olmasın yani çünkü kadınların bir numaralı işi bebek bezi takip edip hayatını komple adamak çünkü biz başka hiçbir şeyi başaramıyoruz ağzına vurasım geldi o hanım kızımızın neyse sakin kalayım
Canim ben daha simdiden, hamilelikten once ne yapiyormusum ne dusunuyormusum ne bos yasiyormusum demeye basladimIlk defa anne olacak kızlar valla anne olduktan sonra öyle bi degisiyoki insanın dünyası sanki bebek olmadan once hayatınız boşmuş gibi hissediyorsunuz artık kendinizden önce çocukları düşünüyorsunuz çok güzel bisey bu ya onlarında seninle beraber hareket etmesi heĺe anne diyip bağlanması en ufak şeyleri sormaları yardım istemeleri çok güzel Rabbim.hak edip isteyen her bayana tattirsin o duyguyu bazen çok yoruluyoruz ama onlar uyuduktan sonra insan kendi kendine sukurler edip dualar ediyo Rabbine ıyiki varlar diyosun sonra saçının teline zarar gelmemesini istiyorsunuz hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz bebeklerimizi anne olmak cok guzel ya
Gözlerim doldu okurken vallaIlk defa anne olacak kızlar valla anne olduktan sonra öyle bi degisiyoki insanın dünyası sanki bebek olmadan once hayatınız boşmuş gibi hissediyorsunuz artık kendinizden önce çocukları düşünüyorsunuz çok güzel bisey bu ya onlarında seninle beraber hareket etmesi heĺe anne diyip bağlanması en ufak şeyleri sormaları yardım istemeleri çok güzel Rabbim.hak edip isteyen her bayana tattirsin o duyguyu bazen çok yoruluyoruz ama onlar uyuduktan sonra insan kendi kendine sukurler edip dualar ediyo Rabbine ıyiki varlar diyosun sonra saçının teline zarar gelmemesini istiyorsunuz hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz bebeklerimizi anne olmak cok guzel ya
Ilk defa anne olacak kızlar valla anne olduktan sonra öyle bi degisiyoki insanın dünyası sanki bebek olmadan once hayatınız boşmuş gibi hissediyorsunuz artık kendinizden önce çocukları düşünüyorsunuz çok güzel bisey bu ya onlarında seninle beraber hareket etmesi heĺe anne diyip bağlanması en ufak şeyleri sormaları yardım istemeleri çok güzel Rabbim.hak edip isteyen her bayana tattirsin o duyguyu bazen çok yoruluyoruz ama onlar uyuduktan sonra insan kendi kendine sukurler edip dualar ediyo Rabbine ıyiki varlar diyosun sonra saçının teline zarar gelmemesini istiyorsunuz hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz bebeklerimizi anne olmak cok guzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?