2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sağlıkla gelsin yeter ki, güzel haftalardayız artık. Dediğin gibi bu ay çıkarsa zaten pek bir şey kalmıyor

Şöyle ki ben özellikle cuma istedim çünkü işyerim inanılmaz uzak ve cuma trafiğinde 8.30 dan önce gelemiyorum eve. Bir de eşim de cumaları evden çalışıyor çoğunlukla, yazlığa falan gidiyoruz perşembeden rahat oluyo senin tercihine kalmış. Market doktor banka işim olunca öğlen yarım saat izin alıp halletmeye çalışıyorum. Genelde her şeyi online götürüyoruz pandemiden beri

Haklisin canim, senin durumunda olsam ben de cuma alirdim. Ben evden calismaya devam edecegim icin cumaya iznim olsa disari ciksam her yer kalabalik trafik olur rahat edemem bebekle diye dusundum.
Hay allah .. yok canım doğuma bilgisayar ile gircem .. doğurup hemen başlarım işe deseydin ..
Utanmamış sormuş ya ..
Gercekten utanmadan sordu
Boyle insanlarla polemige hic girmemek lazim canim. Allah herkesin gonlune gore er ya da gec veriyor bence.. Ama dedigin gibi dunya kendi etraflarinda donuyor sadece. Zamaninda bana sey de demisti "anneler calismayip cocuklarina bakmali, bi cocugun maddiyattan cok anne sevgisine ihtiyaci var. Bi kadin isterse bebegini hic bezlemeden direk tualet egitimi verir ama kadinlarin isine geliyor"

Yani calisan anne kotu, calisan baba iyi. Kadin evde oturur cocuk bakar, ev ekonomisini dusunur cocugu bezlemez
O zaman sey demistim her anne kendince en iyisini dusunur, oster calisir ister calismaz. Calisan anne de calismayan anne de kutsaldir demistim.

Bekara koca boşamak kolay diye bir söz var , kendi bilir mi acaba bu sözü çalışmayacaksam niye onca sene okul okudum sıkıntı çektim ? Şurda birkaç aydır evdeyim sıkıntıdan kafayı yemek üzereyim zaten hiç basmasın damarıma bence şu an bebeği hiç bezlemeden tuvalet eğitimi vermek ne kadar güzel bişey ne kadar hoş geliyor kulağa tabi tek işin bebeğin tuvaletini takip etmekse , gün içinde başka hiçbir şeye vakit ayırmayacaksan, dışarı çıkınca dolaşıp hava alıp güzel vakit geçirmek yerine acaba çişi geldi mi kakası mı var diye düşünmeyi tercih ediyorsan neden olmasın yani çünkü kadınların bir numaralı işi bebek bezi takip edip hayatını komple adamak çünkü biz başka hiçbir şeyi başaramıyoruz ağzına vurasım geldi o hanım kızımızın neyse sakin kalayım

Ay az önce nisan annelerimi kaybedip yanlış gruba yazdım sonradan fark ettim neyse Kızlar bebeğinizde hıçkırık durumları nasıl? Şu ara günde birkaç kere hıçkırıyor karnımda nasıl diyim nabız atar gibi kalp atar gibi tık tık tık ritmik şeyler hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Büyüyor diye mi bu kadar sık hıçkırıyor acaba

Valla benim bebisin hickiriklarida fazla oldu ve geçen gün kalp atışını o kadar net hissettim ki artuk büyüyorlar diye herşeylerini daha net ve fazla hissediyoruz cnm

Evet ritmik hareketleri geliyor ama ben tam anlayamıyorum hıçkırık mı yoksa tekme mi
Pat küt bir şeyler oluyor içerde

Valla benim bebisin hickiriklarida fazla oldu ve geçen gün kalp atışını o kadar net hissettim ki artuk büyüyorlar diye herşeylerini daha net ve fazla hissediyoruz cnm
Öyleymiş ya , hareket olarak hissetmesem bile pıt pıt kalp atışı gibi bir şey hissediyorum içerden duyduğum şey ya kalbi ya da hıçkırığı Ay ben az önce nasıl kayboldum forumda ya hala gülüyorum yazdığım yere sonradan dikkat ettim bi an panik oldum nisan annelerimi göremeyince

Evet ritmik hareketleri geliyor ama ben tam anlayamıyorum hıçkırık mı yoksa tekme mi
Pat küt bir şeyler oluyor içerde
bizim karnımızın içi şantiye gibi oldu zaten her yerde ayrı bi çalışma var benim kız da almış eline çekici bi mesaneye vuruyo bi mideye bi kaburgaya hiç acıması da yok

bizim karnımızın içi şantiye gibi oldu zaten her yerde ayrı bi çalışma var benim kız da almış eline çekici bi mesaneye vuruyo bi mideye bi kaburgaya hiç acıması da yok

Şuan bu yorumu yazarken bile halay başı oldu gene
Gece gündüz nereden buluyorlar bu enerjiyi, yat uyu be çocuğum

Benim de aynen öyle
Geçen gün de nst de hıçkıracağı tuttu. Orda da hareketlerde ekolu bi ses çıkıyor kalp atışından ayrı, dıp tıs dıp tıs inletti ortalığı hemşire geldi gülerek sesi kısmaya hıçkırıyor diyerek
İlk şiddetli hissettiğimde de galiba yüzü arkaya dönüktü. Allahım sırtımla popom arasında bir yerde atıyor pıt pıt hıçkırıkları. O gün de çok güldüm her hıçkırığında garip bir histi

Aynen cnm bende kasıklarda aşağı kısımda hissediyorum özellikle uzanınca cnm valla sen az önce yazdığında benimde yüzümde gülümseme olduama bazen insan karistirabiliyor ya şimdi o forumdakilerde sasirmistir

O hanima yazacak diyecek cok sey var da iste hic yorulmaya degmez. Zaten su insanlrin baskalrinin hayatina anneligine mudehale etmeesine deli oluyorum. Herkes mukemmel herkes..
Bu grubumuzu cok seviyorum elestirisiz fikir alisverisi yapiyoruz kirmadan etmeden
Bebislerimiz buyudukce de buradan konusur fikir alisverislerimize devam ederiz.

Ilk defa anne olacak kızlar valla anne olduktan sonra öyle bi degisiyoki insanın dünyası sanki bebek olmadan once hayatınız boşmuş gibi hissediyorsunuz artık kendinizden önce çocukları düşünüyorsunuz çok güzel bisey bu ya onlarında seninle beraber hareket etmesi heĺe anne diyip bağlanması en ufak şeyleri sormaları yardım istemeleri çok güzel Rabbim.hak edip isteyen her bayana tattirsin o duyguyu bazen çok yoruluyoruz ama onlar uyuduktan sonra insan kendi kendine sukurler edip dualar ediyo Rabbine ıyiki varlar diyosun sonra saçının teline zarar gelmemesini istiyorsunuz hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz bebeklerimizi anne olmak cok guzel ya

Canim ben daha simdiden, hamilelikten once ne yapiyormusum ne dusunuyormusum ne bos yasiyormusum demeye basladim Bebis dogunca kesin ben neden bugune kadar anne olmadim diyecegim

Gözlerim doldu okurken valla o kadar çok bekledim ki bu anlattıklarını yaşamayı, içim içime sığmıyor düşündükçe
Bir tüp bebek annesinin yazısını okumuştum. O da bebeğinin onu tanıyıp gördüğünde, gözlerine bakıp heycanlanıp gülümsemeye başladığında çok duygulandığını yazmıştı. O ana kadar anneyim evet bambaşka bir duygu ama artık aranızdaki bağı onun da göstermeye başlaması çok farklı demişti yazısında
Allah bize de, bekleyen isteyen çabalayan herkese, en doğru en hayırlı zamanda ve kolay bir şekilde nasip etsin inşallah

Evlilik çocuk yokken bir süre sonra anlamını yitiriyor.
Çocukla tamamlanıyorsun.
Çok güzel anlatmışsın cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…