2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
ay demek normal bu kadar hıçkırması , gün içinde birkaç kere bakıyorum, hareket olmasa bile pıt pıt pıt sesler duyuyorum, duymasam bile hissediyorum doğduktan sonra da böyle hıçkırıcak mı bunlar yorulmazlar mı kıyamam ki

Benim içim gider kucağımda o hıçkırdıkça ya

Kizlar benim oglan cidden tam agir abi olacak gibime geliyor. Bugun ultrason goruntulerine baktim, eli hep yanaginda yuzunde gidin basimdan dermiscesine. 24 haftalikken ne kadar gicik olmus, gidin basimdan rahat birakin benim derdim bana yetiyo dermiscesine. Dertli koca burunlu bi bey

Eklentiler

• IMG-20220103-WA0004.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 70
Kız onun o bıdık çenesini yerim ben ama evet fotoğrafının çekilmesinden pek hoşlanmamış abimiz

Yerim ben o ağır abiyi

Canim ben daha simdiden, hamilelikten once ne yapiyormusum ne dusunuyormusum ne bos yasiyormusum demeye basladim Bebis dogunca kesin ben neden bugune kadar anne olmadim diyecegim
Aynen cnm valla herseyiyle anne olmaya degiyo valla bebislerimizi saglikla kucagimiza aldigimizda buraya yazariz surekli durumumuzu bebislerin huysuzlugunu gulumsemelerini falan

Amin cnm benim insAllah sağlıkla alırsın oglusunu kucağına her anne çok umutla bekliyor bebeğini sabırsızlanıyor helede senin gibi cok uğraşıp çabalayıp elde eden anneleri hiç düşünemiyorum bile insAllah bebisler doğduktan sonrada bağımızı koparmayıp yazısıysa burdan herşey çok daha güzel.olacak

Evlilik çocuk yokken bir süre sonra anlamını yitiriyor.
Çocukla tamamlanıyorsun.
Çok güzel anlatmışsın cidden
Öyle valla eşinle tartışmış olsan bile onlarla huzur buluyorsun yüzün gülüyor hayat çocuklarla güzelleşiyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin cnm

Yaaaa maşallah cnm ya çok tatlı yesinler onun ağzını burnunu elini zamane çocukları dertli doguyorlar

İnşallah o duyguları yaşarız

Kendisi hamile olsa 16 haftayi az bulurdu ama bencil insanlar islerine geldikleri gibi davranirlar iste, cok bisey beklememek lazim
Tabi canııım yıkardı ortalığı 16 hafta az diye
Amaan boşver hiç takılma kuzumm
hahahah ben buna niye bu kadar çok güldüm kız
Ben hıçkırığına hiç şahit olmadım kuzum bilmiyorum
Oyy yesinlerr totosunuuuu

Yaaa çok tatlı
Çok düşünceli bi bebek :)) maşallah

Bende yıkadıklarımı ütüleyim dedim, şifonyerden bir çıkardım baktım mobilya kokmuş hepsi Baştan yıkıyorum.
Bu mobilya kokusunu nasıl yok edebilirim sizce??
Dolaplari sirke ve yumusaticili şu hazırlayıp sil o çok iyi gelir kokuları alır. Ayrıca küçük teelight mumlardan odaya koyarsanız mum kokuyu alıyor . Cekmecelerin içlerine bile kokulu mum koyarsan kokuyu alır
Mart anneleri tam gaz doğum yapıyor kızlar bugün burda da cok doğum varmış 22.02.22 gerçekten güzel bi tarih doğum yapmak için. Sıra bize geliyor yok mu nisan ayında şöyle havalı güzel bir tarih
Benim kızımın dogumu 11.04.2013 de olacqkti, kızım geç dogunca 13.04.2014 tarihinde dogdu
Nasip bekli senin kız da rakamlardan birini tuttturabilir

Kızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzden Fon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Valizin de hemsirelere vermek uzere ayri bi organizer yaptim, bunu unutmayin sizde yapin mutlaka.

Beyaz takımını dogar dogmaz giydirmeyi dusunuyorum (yani hemsirelere verilecek) resim cekilirken bende beyaz giyicem tacimiz da kirmizi hos olur diye dusunuyorum, pembe olani da hastaneden cikista giyecek insallahh

Eklentiler

• 9883C7CB-630E-4292-93DD-08F56D45B4C9.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 93
  • 78AA0980-3566-4BBD-8B21-CE3D594B4008.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 92
  • 909D3244-A006-48C2-9CEF-6BAB3719771C.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 94
  • 49617C3D-6F5E-4740-9AE8-0CE150518A21.webp
    22 KB · Görüntüleme: 99
  • 1CA9BE63-2E6B-4CA3-BCBA-99FA7E8C649C.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 98
  • 0DBC9DC7-959D-4365-A762-6C40C63699DA.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 101
  • 8C9FC4B2-4091-4B04-8A43-941F43C5D15D.webp
    43 KB · Görüntüleme: 101
Dolaplari sirke ve yumusaticili şu hazırlayıp sil o çok iyi gelir kokuları alır. Ayrıca küçük teelight mumlardan odaya koyarsanız mum kokuyu alıyor . Cekmecelerin içlerine bile kokulu mum koyarsan kokuyu alır
Çok sağol canım, onlarıda yapayım sirke falan iyi gelir dediğin gibi.

Harika olmuş prenses odası. Düzenlemeyi çok beğendim, ferah geniş bir oda olmuş.
Hastane takımlarıda çok tatlışş.

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Ayakkabılarını sevsinler onun

Ben hastanede giymesi için iki takım aldım yedekler dışında. İlk giydireceğimi hemşirelere sorup ona göre karar vereceğim. Fotoğraf çekimi ertesi gün oluyor genelde fotoğrafçı olacaksa. Kendin çekeceksen de yine doğum yapar yapmaz zor olabilir bence giyinip süslenerek.
Bir de bebek ilk geldiğinde verniks tabakası tam temizlenmeyebiliyormuş cildindeki. Doğumdan sonra 4-6 saat kalması öneriliyor zaten.
Hemşirelere soracağım evet ilk kıyafet hemen kirlenir derseler papyonluyu değil diğerini vereceğim. Papyonluyu sonra kendimizi toparladıktan sonra resim çekilirken giydireceğim. Yok temizliyoruz iyice derlerse ilk hemen papyonluyu giydireceğim
senin de aklında olsun yine canım ilk kıyafetin verniks ile kirlenme ihtimali

Kızlar 31. Haftada bebekler iniz kaç kiloydu cuma gideceğim çok merak ediyorum

Cok güzel bir oda olmus ama 2 beşik onu anlamadım odana mi alacaksın bir tanesini. Bebisi güzel günlerde kullansın herseyini
Çok sağol canım, onlarıda yapayım sirke falan iyi gelir dediğin gibi.
Beyaz sirke ql canim temizlik icin o daha iyi oluyor ben yer temizleme de kullaniyorum dolap silmeden de kullanılıyor. Daha hijyenik

Bayildim cok guzel olmus ferah sade şık Anne yaninin tekerlekli olmasi da cok guzel her odaya tasirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…