- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Benim de aynen öyle
Geçen gün de nst de hıçkıracağı tuttu. Orda da hareketlerde ekolu bi ses çıkıyor kalp atışından ayrı, dıp tıs dıp tıs inletti ortalığı hemşire geldi gülerek sesi kısmaya hıçkırıyor diyerek
İlk şiddetli hissettiğimde de galiba yüzü arkaya dönüktü. Allahım sırtımla popom arasında bir yerde atıyor pıt pıt hıçkırıkları. O gün de çok güldüm her hıçkırığında garip bir histi
Benim içim gider kucağımda o hıçkırdıkça yaay demek normal bu kadar hıçkırması , gün içinde birkaç kere bakıyorum, hareket olmasa bile pıt pıt pıt sesler duyuyorum, duymasam bile hissediyorum doğduktan sonra da böyle hıçkırıcak mı bunlar yorulmazlar mı kıyamam ki
Kız onun o bıdık çenesini yerim benKizlar benim oglan cidden tam agir abi olacak gibime geliyor.Bugun ultrason goruntulerine baktim, eli hep yanaginda yuzunde gidin basimdan dermiscesine. 24 haftalikken ne kadar gicik olmus, gidin basimdan rahat birakin benim derdim bana yetiyo dermiscesine. Dertli koca burunlu bi bey
Kizlar benim oglan cidden tam agir abi olacak gibime geliyor.Bugun ultrason goruntulerine baktim, eli hep yanaginda yuzunde gidin basimdan dermiscesine. 24 haftalikken ne kadar gicik olmus, gidin basimdan rahat birakin benim derdim bana yetiyo dermiscesine. Dertli koca burunlu bi bey
Aynen cnm valla herseyiyle anne olmaya degiyo valla bebislerimizi saglikla kucagimiza aldigimizda buraya yazariz surekli durumumuzu bebislerin huysuzlugunu gulumsemelerini falanCanim ben daha simdiden, hamilelikten once ne yapiyormusum ne dusunuyormusum ne bos yasiyormusum demeye basladimBebis dogunca kesin ben neden bugune kadar anne olmadim diyecegim
Amin cnm benim insAllah sağlıkla alırsın oglusunu kucağına her anne çok umutla bekliyor bebeğini sabırsızlanıyor helede senin gibi cok uğraşıp çabalayıp elde eden anneleri hiç düşünemiyorum bile insAllah bebisler doğduktan sonrada bağımızı koparmayıp yazısıysa burdan herşey çok daha güzel.olacakGözlerim doldu okurken vallao kadar çok bekledim ki bu anlattıklarını yaşamayı, içim içime sığmıyor düşündükçe
Bir tüp bebek annesinin yazısını okumuştum. O da bebeğinin onu tanıyıp gördüğünde, gözlerine bakıp heycanlanıp gülümsemeye başladığında çok duygulandığını yazmıştı. O ana kadar anneyim evet bambaşka bir duygu ama artık aranızdaki bağı onun da göstermeye başlaması çok farklı demişti yazısında
Allah bize de, bekleyen isteyen çabalayan herkese, en doğru en hayırlı zamanda ve kolay bir şekilde nasip etsin inşallah
Öyle valla eşinle tartışmış olsan bile onlarla huzur buluyorsun yüzün gülüyor hayat çocuklarla güzelleşiyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin cnmEvlilik çocuk yokken bir süre sonra anlamını yitiriyor.
Çocukla tamamlanıyorsun.
Çok güzel anlatmışsın cidden
Yaaaa maşallah cnm ya çok tatlı yesinler onun ağzını burnunu elini zamane çocukları dertli doguyorlarKizlar benim oglan cidden tam agir abi olacak gibime geliyor.Bugun ultrason goruntulerine baktim, eli hep yanaginda yuzunde gidin basimdan dermiscesine. 24 haftalikken ne kadar gicik olmus, gidin basimdan rahat birakin benim derdim bana yetiyo dermiscesine. Dertli koca burunlu bi bey
İnşallah o duyguları yaşarızIlk defa anne olacak kızlar valla anne olduktan sonra öyle bi degisiyoki insanın dünyası sanki bebek olmadan once hayatınız boşmuş gibi hissediyorsunuz artık kendinizden önce çocukları düşünüyorsunuz çok güzel bisey bu ya onlarında seninle beraber hareket etmesi heĺe anne diyip bağlanması en ufak şeyleri sormaları yardım istemeleri çok güzel Rabbim.hak edip isteyen her bayana tattirsin o duyguyu bazen çok yoruluyoruz ama onlar uyuduktan sonra insan kendi kendine sukurler edip dualar ediyo Rabbine ıyiki varlar diyosun sonra saçının teline zarar gelmemesini istiyorsunuz hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz bebeklerimizi anne olmak cok guzel ya
Tabi canııım yıkardı ortalığı 16 hafta az diyeKendisi hamile olsa 16 haftayi az bulurdu amabencil insanlar islerine geldikleri gibi davranirlar iste, cok bisey beklememek lazim
hahahah ben buna niye bu kadar çok güldüm kızAy az önce nisan annelerimi kaybedip yanlış gruba yazdım sonradan fark ettim neyseKızlar bebeğinizde hıçkırık durumları nasıl? Şu ara günde birkaç kere hıçkırıyor karnımda nasıl diyim nabız atar gibi kalp atar gibi tık tık tık ritmik şeyler hissediyorum eskiden bu kadar olmuyordu. Büyüyor diye mi bu kadar sık hıçkırıyor acaba
Oyy yesinlerr totosunuuuuKizlar benim oglan cidden tam agir abi olacak gibime geliyor.Bugun ultrason goruntulerine baktim, eli hep yanaginda yuzunde gidin basimdan dermiscesine. 24 haftalikken ne kadar gicik olmus, gidin basimdan rahat birakin benim derdim bana yetiyo dermiscesine. Dertli koca burunlu bi bey
Yaaa çok tatlıKizlar benim oglan cidden tam agir abi olacak gibime geliyor.Bugun ultrason goruntulerine baktim, eli hep yanaginda yuzunde gidin basimdan dermiscesine. 24 haftalikken ne kadar gicik olmus, gidin basimdan rahat birakin benim derdim bana yetiyo dermiscesine. Dertli koca burunlu bi bey
Dolaplari sirke ve yumusaticili şu hazırlayıp sil o çok iyi gelir kokuları alır. Ayrıca küçük teelight mumlardan odaya koyarsanız mum kokuyu alıyor . Cekmecelerin içlerine bile kokulu mum koyarsan kokuyu alırBende yıkadıklarımı ütüleyim dedim, şifonyerden bir çıkardım baktım mobilya kokmuş hepsiBaştan yıkıyorum.
Bu mobilya kokusunu nasıl yok edebilirim sizce??
Benim kızımın dogumu 11.04.2013 de olacqkti, kızım geç dogunca 13.04.2014 tarihinde dogduMart anneleri tam gaz doğum yapıyor kızlarbugün burda da cok doğum varmış 22.02.22 gerçekten güzel bi tarih doğum yapmak için. Sıra bize geliyor yok mu nisan ayında şöyle havalı güzel bir tarih
Çok sağol canım, onlarıda yapayım sirke falan iyi gelir dediğin gibi.Dolaplari sirke ve yumusaticili şu hazırlayıp sil o çok iyi gelir kokuları alır. Ayrıca küçük teelight mumlardan odaya koyarsanız mum kokuyu alıyor . Cekmecelerin içlerine bile kokulu mum koyarsan kokuyu alır
Harika olmuş prenses odası.Kızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Valizin de hemsirelere vermek uzere ayri bi organizer yaptim, bunu unutmayin sizde yapin mutlaka.
Beyaz takımını dogar dogmaz giydirmeyi dusunuyorum (yani hemsirelere verilecek) resim cekilirken bende beyaz giyicem tacimiz da kirmizi hos olur diye dusunuyorum, pembe olani da hastaneden cikista giyecek insallahh
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkKızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Valizin de hemsirelere vermek uzere ayri bi organizer yaptim, bunu unutmayin sizde yapin mutlaka.
Beyaz takımını dogar dogmaz giydirmeyi dusunuyorum (yani hemsirelere verilecek) resim cekilirken bende beyaz giyicem tacimiz da kirmizi hos olur diye dusunuyorum, pembe olani da hastaneden cikista giyecek insallahh
Cok güzel bir oda olmus ama 2 beşik onu anlamadım odana mi alacaksın bir tanesini. Bebisi güzel günlerde kullansın herseyiniKızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Beyaz sirke ql canim temizlik icin o daha iyi oluyor ben yer temizleme de kullaniyorum dolap silmeden de kullanılıyor. Daha hijyenikÇok sağol canım, onlarıda yapayım sirke falan iyi gelir dediğin gibi.
Bayildim cok guzel olmus ferah sade şıkKızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?