Doğumdan hemen sonra süt gelmezse normal biberonları tavsiye etmiyorlar, meme reddi yapabiliyormuş. Bunun yerine kaşık biberonla mama verilmesi gerekiyormuş. Veya memeyi tutamadığı zaman sağıp vermek için. Emzirme eğitimiyle ilgili yazılar hep bu yönde.Kaşık biberon ne için ben almadım normal biberon aldım
Bozma moralini gün doğmadan neler doğar canımm , hamile olduğunu biliyorsa mutlaka idare edeceklerdir cok hassas bir durum bu sonuçtaEsimin bi proje teslimi ve sunumu olacak, baya baya onemli ve bilin bakalim ne zaman. 21 NisanCok moralim bozuldu ya.
Dedim ne yap ne et bu mart ayi bitiminde projen hazir olsun. Oyle bi dunya yok o isler oyle olmuyor son hafta bile proje komple degisebiliyor herseyi duzeltmem gerekebilir falan dedi.
Okuldaki dekan yardimcisi benim hamile oldugumu biliyor cokta tatli bi kadin tanismistik hani o idare edebilir mi bilmiyorum. Cok cok moralim bozuldu ya.
Bana kasik biberon veya şırınga onerdiler. Ozellikle şırınga finger feeding uygula dediler. Ama ikisini de almadim henuz.Doğumdan hemen sonra süt gelmezse normal biberonları tavsiye etmiyorlar, meme reddi yapabiliyormuş. Bunun yerine kaşık biberonla mama verilmesi gerekiyormuş. Veya memeyi tutamadığı zaman sağıp vermek için. Emzirme eğitimiyle ilgili yazılar hep bu yönde.
Mutlaka alışacak tabi kokumla uyumaya , ilk zamanlar zaten hep yanımızda olacaklar , emerken uyuyacaklar geceleri de uyanıp emzirmemiz gerekecek . Vakti geldiğinde de ayıracağız yatakları herkes odasını bilecek napalımAynı yataktayken reflü yatağında da olsa kokunla uyumaya alışır mı acaba
Amin amin insallah. Dogum o tarihe denk gelmesin de en azindan o tarihten 1 hafta once dogsa bile yeter. Geriye kalan 1 haftada full odaklanarak isine bakar. Ya da tam gunumde 22 nisanda dogurayim ama o da bana cok uzun geliyor ya. Valla 38 39da dogurmak istiyorum artik.Bozma moralini gün doğmadan neler doğar canımm , hamile olduğunu biliyorsa mutlaka idare edeceklerdir cok hassas bir durum bu sonuçta
Yok beklenen doğum tarihlerimizde doğurmayız bence , tam 40.haftasında cok az hamile doğum yapıyor, genelde önce geliyor bebişler sen gönlünü ferah tut oğluşun gelmesi gereken doğru vakti biliyor,bütün sıkıntını alıp götürecek eminim kiAmin amin insallah. Dogum o tarihe denk gelmesin de en azindan o tarihten 1 hafta once dogsa bile yeter. Geriye kalan 1 haftada full odaklanarak isine bakar. Ya da tam gunumde 22 nisanda dogurayim ama o da bana cok uzun geliyor ya. Valla 38 39da dogurmak istiyorum artik.
Şırınga ile nasıl yapılıyor bir bakayım ben. Belki daha kullanışlı olur. Kaşık 6 fazla akıttığı yazılmış yorumlarda. Bazıları kullanamamış.Bana kasik biberon veya şırınga onerdiler. Ozellikle şırınga finger feeding uygula dediler. Ama ikisini de almadim henuz.
Kasik biberon sunu onermislerdi. Siringa zaten eczaneden alinir.
Bir aceleci bebiş daha mı var aramızdaBugün başıma gelmeyen kalmadı sanırımsize hastane odamdan yazıyorum. Dünden beri karnım taş gibiydi doktora sordum gel bi nst çekelim dedi ve bilin bakalım ne oldu sancım çıktı 1 cm açıklıkla beraber. Apar topar hastaneye yatırdı beni. Umarım bu kadar erken doğmaya karar vermemiştir benim oğlan
Ay cok sasirdim canim gunumuz ayni sayilir. Simdi baktim bu haftalarda 1cm acilmasi olup 2-3gun sonra tekrar kontrolde hic acilmasi cikmayanlar varmis. Sıkı takip altinda umarim biraz daha durur beyfendiDualarim seninle.
Yok canim yayinlanan tarih neyse o. 5dk gec teslimi bile kabul etmiyolar.
38.haftamda Planli sezeryan mi olsam diye bi dusundum. En azindan sonra evde annemler olur o da rahatca projesine odaklanir. Esim tabi kizdi salak misin rahat birak su cocugu ne zaman gelmek isterse gelir, doktor ne derse o diye.
Amin canim insallah. Gonlumde hep 15 nisan yatiyor insallah o zaman gelirYok beklenen doğum tarihlerimizde doğurmayız bence , tam 40.haftasında cok az hamile doğum yapıyor, genelde önce geliyor bebişler sen gönlünü ferah tut oğluşun gelmesi gereken doğru vakti biliyor,bütün sıkıntını alıp götürecek eminim ki
Burada cok guzel uygulamali anlatmislar. Ozellikle 1dk20saniyeden sonra izleyebilirsin.Şırınga ile nasıl yapılıyor bir bakayım ben. Belki daha kullanışlı olur. Kaşık 6 fazla akıttığı yazılmış yorumlarda. Bazıları kullanamamış.
Şimdi aklıma takıldı, biberon vermeyi ben de istemiyorum ama biz sütümüzü sağıcaz, sağdığımız sütü ya şişeye ya da poşetlere koyup dolaba buzluğa falan koycaz. Sonra o sütü ne ile içiricez bebeğe ?Amin canim insallah. Gonlumde hep 15 nisan yatiyor insallah o zaman gelir
Burada cok guzel uygulamali anlatmislar. Ozellikle 1dk20saniyeden sonra izleyebilirsin.
Ben kasik biberon almam zaten. Cay kasigi ve siringa dusunuyorum. Biberon da vermicem baya bi direticem yani.
Once mememden emsin kanallari uyarsin ki sutum cogalsin istiyorum. Zaten ilk haftalar oyle cok sagip dolaba koyacak kadar sut gelmiyomus. Bebis emdikce cogaliyormus. Dolaba koyabilecegimiz kadar cogalmasi da 3-4 haftayi bulur bence. O zaman biberon veririm diye dusundum canim. Tabi evdeki hesap carsiya ne kadar uyar bilmiyorum.Şimdi aklıma takıldı, biberon vermeyi ben de istemiyorum ama biz sütümüzü sağıcaz, sağdığımız sütü ya şişeye ya da poşetlere koyup dolaba buzluğa falan koycaz. Sonra o sütü ne ile içiricez bebeğe ?
O Obayram nasıl oldun canım daha iyi misin?Doktor işi gerçekten şans işiÇok kalabalık olsaydı hani yine hak verir insan. 8 ayda 3 kere gittim. 3ünde de bomboştu yani kadın doğum acil. Beni bağladılar nst ye 3ü oturdular bankoda elbise çanta seçtiler hep beraber
Ben de şimdi hala aynıyım valla bir değişiklik yok. Parol de içmiştim ama sıfır etki. Hastane evime çok yakın. Olmadı geçmezse tekrar bir gider doktorla görüşürüm bu sefer sonuçlarla diyorum
Ben de 16. Haftadan beri 3-5 damla oyle kafama gore damlatiyorum meyve suyuna şu an çok üzüldüm :/Bende kaç aydır her gün 2 damla içiyorum demek bebek anne karnindaykende etkisi oluyormuş neyse bari doktora danisayim birkaç günde bir içeyim cnm
En havalı tarih 23 nisan ama doktoruma sorduğumda seni 29 Ekim de dogurtucam diye biraz dalga geçti. Göremeyiz o tarihleri baksana herkes doğurmaya başladı aldı beni bir telaş. Şunları kaynattım bu geceMart anneleri tam gaz doğum yapıyor kızlarbugün burda da cok doğum varmış 22.02.22 gerçekten güzel bi tarih doğum yapmak için. Sıra bize geliyor yok mu nisan ayında şöyle havalı güzel bir tarih
Mastit olmamak için sağanlar da çok var ama bir anda birikince tıkanma yapıyormuş göğüslerde baya ağrıya sebep oluyormuşOnce mememden emsin kanallari uyarsin ki sutum cogalsin istiyorum. Zaten ilk haftalar oyle cok sagip dolaba koyacak kadar sut gelmiyomus. Bebis emdikce cogaliyormus. Dolaba koyabilecegimiz kadar cogalmasi da 3-4 haftayi bulur bence. O zaman biberon veririm diye dusundum canim. Tabi evdeki hesap carsiya ne kadar uyar bilmiyorum.
Ama cevremde herkes memenin kahverengi bolgesini komple agzina verirsen yara olmaz, ve kanallar uyarildikca sut cogalir diyor.
Arkadaşıma göğüs pompası lazım olmuş doğum yaptığında , ben götürücem pompa ile mochiyi. Lazım olmasa bile yanımda olsun stresini yaşamayım hiçPompa olarak mochi yi hastaneye götürmeli miyim? Faydası olur mu sizce ?
Almadım bende bakayım öyleyseDoğumdan hemen sonra süt gelmezse normal biberonları tavsiye etmiyorlar, meme reddi yapabiliyormuş. Bunun yerine kaşık biberonla mama verilmesi gerekiyormuş. Veya memeyi tutamadığı zaman sağıp vermek için. Emzirme eğitimiyle ilgili yazılar hep bu yönde.
Bence de su an kullanılmamış olduğu için deterjana gerek yok, süt lekeleri işin içine girince deterjan kullanmak daha iyi olur şimdi kaynatmak bence de yeterli canımO Obayram nasıl oldun canım daha iyi misin?
Ben de 16. Haftadan beri 3-5 damla oyle kafama gore damlatiyorum meyve suyuna şu an çok üzüldüm :/
En havalı tarih 23 nisan ama doktoruma sorduğumda seni 29 Ekim de dogurtucam diye biraz dalga geçti. Göremeyiz o tarihleri baksana herkes doğurmaya başladı aldı beni bir telaş. Şunları kaynattım bu geceekstra deterjana gerek yok kaynatın yeter diyor çoğu yer siz nasıl yaptınız kızlar.
Pompa almadım ben açıkçası sadece mochim var onu da götüreyim madem.Arkadaşıma göğüs pompası lazım olmuş doğum yaptığında , ben götürücem pompa ile mochiyi. Lazım olmasa bile yanımda olsun stresini yaşamayım hiç
O zaman hiç deterjan sürmüyorum böylece kilitli poşetlere koyacağım sagol canımBence de su an kullanılmamış olduğu için deterjana gerek yok, süt lekeleri işin içine girince deterjan kullanmak daha iyi olur şimdi kaynatmak bence de yeterli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?