2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Çok güzel olmuşlar kenar koruyucuya dikmek de güzel fikir gerçekten hiç böyle fikirler türetemem. Bu da annemin fikriydi süsteki karakterleri kullanıp yapmak

Baktım da şimdi sen söyleyince düzünden işlersem pofidik olmuyormuş. Pofidik taraf arkada kalıyormuş. Pofidikliği hoşuma gidiyor benim de.
Yazı olmasa yine sorun olmazdı burdan işleyip arka pofidiğini kullanırdım ayna görüntüsü olurdu da yazı olunca o da iş görmüyor
Bugün bir şekilde o çizimi arkadan görünür hale getireceğim bakalım sılıkıp pes etmezsem

Bende zirvede bıraktım punch işini Asyakuşun odasında yerini aldı coktan
Yaaa rengi çok güzelmiş el emeği bir hatıra canım sonuçta ellerine sağlık gayet güzel olmuş
Onu yapamayanlar da olacak gör sen

Gece boyu sağdan sola dönerken bile uyanmaları geçtim, sabaha karşı dayanılmaz bir mide yanmasıyla uyanmak çok yordu artık. Gaviscon baş ucumda aylardır. Eskiden de midem çok yanardı ama bu başka bir level artık
Kaç şişe gaviscon bitirdim bilmiyorum. Artık kaşık kullanmıyorum içmek için. Şişeyi dikiyorum direk

Kafaya takarsak bulacagi varsa da bulmaz diyo uzmanlar. Emzirme isini hic kafaya takmamak gerek canim. Birde sabirla diretmek lazimmis.
Icini ferah tut
Boyle diyip kafada neler kuruyorum bi bilsen

Yaaa yinede bisey olmaz cnm güzel yapacağına eminim

forevermorrenk canim gunaydin. Benim suana kadar aldigim tum raporlar e devlette gorunuyor. Son aldigim dogum izni icin olani isyeriminmi sisteme girmesi lazim anlamadim. Muhasebecide isten ayrilacak 2 hafta sonra arayip sorsammi acaba

forevermorrenk canim gunaydin. Benim suana kadar aldigim tum raporlar e devlette gorunuyor. Son aldigim dogum izni icin olani isyeriminmi sisteme girmesi lazim anlamadim. Muhasebecide isten ayrilacak 2 hafta sonra arayip sorsammi acaba

Günaydın canım.
Sen raporu aldığında işyerinin sisteminden onaylanması gerekiyor, çalışıyor olduğuna dair.
Çalıştığın haftaların süreleri, sonraya aktarılacak ya onları falan söyle.

Sen ara hatırlat istersen, atlayabilirler.

Günaydın kuzum, dünden beri hala uyumadım bütün gece onlinedı kız canıma okudu yarın kontrol günü gidip doktora şikayet edeyim
Sen nasılsın bakalım
iyiyim canım bende gece uyumadım artık alıştım sanırım ya gece devamlı uyanmaya normal geliyor bir süre sonra :) benimde kalktıktan sonra başlıyor pata küte mideme mideme :)

Onu girdiler canim ben 1 hafta once normal dogum iznine ayrildim zorlaniyordum artik evdeyim. Oyleyse bunuda girmeleri lazim bugun arayip hatirlatayim sagol kuzum

Onu girdiler canim ben 1 hafta once normal dogum iznine ayrildim zorlaniyordum artik evdeyim. Oyleyse bunuda girmeleri lazim bugun arayip hatirlatayim sagol kuzum

Analık raporunu aldıysan o martta görülür yavrum.
Daha sgk ödemeleri yapılmadı çünkü.
Kesinti bu ayda başlar ama sen öteki ayda görürsün

InsAllah sağlıkla zamanında gelsin bebisin cnm dikkat et kendine bol bol dinlen

Yaaa çok güzel.olmus cnm güle güle güzel günlerde kullanın cnm

Tövbe tövbe bacım kendine gel zehir yenirmi

Senle birlikte bizde sayıyoruz valla canım

1yıl geç doğmuş olamaz heralde pinkcim bi yanlışlık olmasın
Ya evet canim yazarken dikkat etmemişim

Senin fikir çok güzel bu cizimi arkasından da çiz figürleri pofuduk yap ismi düz yap çok güzel olur . Bu pano mu olacak? yoksa yastık mi? Bence besigin içine taki yastığı gibi koy çok güzel olur.

Bende zirvede bıraktım punch işini Asyakuşun odasında yerini aldı coktan
Cok tatli olmuş ellerine sağlık sade ve güzel. Ben sevdim punch işini ama bileğim yoruldu elimde uyusma başladı. Kızıma da kirlent yapacagim odasına o da büyüyor artık genç odası gibi düzenleyeceğiz odasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…