2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Günaydın kızlar bende iyiyim çok şükür eşimle büyük kızımı gönderdim kahvaltı yaptık formdakileri okuyorum2 gecedir maşallah güzel uyuyorum ya anlamadım neden umarım böyle devam eder

Ben gene uyuyamadım
Maşallah canım valla ne güzel seni etkilemiyor

Herşey çok güzel olmuş ağız tadıyla sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah

Aa bitince goster kuzum cok guzel olacaga benziyor Tersten yaparsin bisey olmaz
cok gecmis olsun canim yaa, dualarimiz seninle insallah bir sorun cikmayacak
Cok guzel olmuslar canim valla cok begendim eline saglik
Bende zirvede bıraktım punch işini Asyakuşun odasında yerini aldı coktan
Cok guzel olmus canim eline saglikk daha ne olsunn
Herşey çok güzel olmuş ağız tadıyla sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Cok tesekkur ederim hepimiz insallahh

Yaaa çok güzel.olmus cnm güle güle güzel günlerde kullanın cnm
tesekkur ederim çok sevindim begenmenize
Cok sağol canim

11.30 da randevumuz var bakalim bal dudak oğlum nasıl.
Geceleri şükür oğlum sakin o da muhtemelen uyuduğu için hareketi sabaha kadar hiç yok ama belim ve bacak arası ağrım olduğu için biraz zorlanıyorum. Vücudum ödem şişlik yapmamisti ancak bugun itibariyle bakiyorum yüzümde şişlik var o hamile yüzü, balonlugu var sizde de var mı?

Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Benim de oglum gece uyuyor, gunduz su ictigim an bile hareketleniyor. Gece uyumak iyi, yoksa gun icinde insan sersemlesiyor.

Takı yastığı olacak canım. Ben işlemeyi becerebilirsem annem de dikecek
Dediğin gibi karakterler pofuduk yazı düz güzel olur, sağol fikir için
Çizimi arkaya geçirebilirsem tabi inşallah kumaş kalın biraz. Kapı süsüne koyup çizdiğim için de tek taraflı çizilebiliyor. Hayırlısı bakalım olacak inşallah

Güzel haberlerle gel inşallah yeni nesil oğlanlar uslu ,kızlar kuduruk. Bütün gece uyuyamadım ve her taraftan öyle bir vuruyor ki canımı acıtıyor Şişlik benim yüzümde de var, bacaklar bilekler parmaklar normal oralarda bişey yok ama yüzümde oldu biraz

Güzel haberlerle gel canım

Canim benim zaten yazıda terten olmadi düz kopyala ma o yüzden şuan çizdiğin yer dursun cama koy öyle tersinden çizim yap çizdiğin zaman tersten okumuş gibi olucan isleyince arka tarafında düz olacak inslalah anlatabilmisimdir kahvaltıdan sonra yatıyorum yine canim kacti tansiyon 9_6

30 haftalık gitmiştik 1750 kg dı boyuda 41-42 cm demişti
İnşallah bizim ki de büyümüştür ya tşkler ben biraz zayıf olduğum içim doktor kilolu bir benek beklemiyorum dedi de o yüzden. Çok merak ediyorum bir de erken olma ihtimali var o yüzden me kadar kilo alırsa o kadar iyi

Ne fitili ne işin kullandınız

Guzel haberlerle gel cnm Valla bendede odem olmadi cnm simdiye kadar ama arada burnum sanki buyuk olmus gibi geliyo bana

Uzulme cnm zayif annelerin bebekleri daha guzel kilo aliyo insAllah senin bebisinde güzel kilo almistir

Benim her yerim 2 kat oldu

Ben hamilelikte defalarca idrar yolu iltihabi sebebiyle ilac da kullandim, mantar sebebiyle fitil de kullandim hic birsey olmuyor guvenli ilaclar kullaniyoruz hic sikma canini ❤ son kullandigim fitil rahat atilabilen tarzda degildi ben de elimde beklettim biraz hafif eridi yumusayip kayganlasti o sekilde rahat kullanabildim belki sen de deneyebilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…