- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Günaydın kızlar bende iyiyim çok şükür eşimle büyük kızımı gönderdim kahvaltı yaptık formdakileri okuyorum2 gecedir maşallah güzel uyuyorum ya anlamadım neden umarım böyle devam eder
30 haftalık gitmiştik 1750 kg dıKızlar 31. Haftada bebekler iniz kaç kiloydu cuma gideceğim çok merak ediyorum
Herşey çok güzel olmuşKızlar sonunda bebişimin odasında kı dağınıklığı toparladım kaldırdım herşeyi, valizimiz kapandı, herşey yıkanıp ütülendi, bir tek halımız defolu çıktı ikeaya gidip değişicez ve dolabina aski aldik o takilacak kiyafetleri suan biraz ust uste oyuzdenFon perde ve duvar lambasi da gelmedi henuz
Valizin de hemsirelere vermek uzere ayri bi organizer yaptim, bunu unutmayin sizde yapin mutlaka.
Beyaz takımını dogar dogmaz giydirmeyi dusunuyorum (yani hemsirelere verilecek) resim cekilirken bende beyaz giyicem tacimiz da kirmizi hos olur diye dusunuyorum, pembe olani da hastaneden cikista giyecek insallahh
Valla gecen hafta hic uyuyamadim cnm ama 2 gundur sanki rahat uyuyorum cnm magnezyum iciyorum cnm ve cocuklar cok uyandirmiyo 2 gecedirBen gene uyuyamadım
Maşallah canım valla ne güzel seni etkilemiyor
Soldaki dantel detaylı sütyenden aldım uzun süredir onu kullanıyorum aşırı rahatKızlar bunlardan birini alan kullanan var mı?
Aa bitince goster kuzum cok guzel olacaga benziyorBen de kendime iş çıkardım can sıkıntısından
Punch nakış setim vardı geçen yaz aldığım ve öylece durankapı süsünün karakterlerinden takı yastığı gibi birşey yapayım dedim. Annem kesti kumaşını. Süsün üstüne koyup çizdim ben de
Nasıl birşey çıkacak çok merak ediyorum
cok gecmis olsun canim yaa, dualarimiz seninle insallah bir sorun cikmayacakKızlar size yazdıktan sonra internettende baktım Allah korusun bebeğin eşi ayrilabiliyormis hem acile gittim nst de sancim çıktı zaten ilk doğumdanda bildiğim için sancı olduğunu anladım doktor erken doğum riskin var diyince bizi üniversitesi Hastanesine yönlendirdiler.o an çok korktum hafta olarak çok erken çünküzaten gelişim olarak biraz geride . Ege üniversitesi nde altan muayene de şükür acilmam olmadı sabaha kadar nst muayene serum tekrar ağrı çıkınca tekrar serum sabah 7 e kadar gözlem altında kaldım. Şimdi evdeyim bu bana ders oldu her çocuk her hamilelik farklıymış gerçekten. Şimdi annemdeyim hicbirsey yapmadan dinlenmem gerekiyor dualarınız için Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım yavruları
Cok guzel olmuslar canim valla cok begendim eline saglikBende punch nakışı yaptım hatta 3 ayda anca bitirdim yavaş yavaş yaptım ben çok beğendim sizde beğenir misiniz. Besigin içerisine yatak kenar koruyucu kılıfı üzerine bu nakıslari dikmeye basladim. İlk olarak bugün geyik dikildi.
Ön yüzünden de işleniyor punch videoları izle canim.
Cok guzel olmus canim eline saglikk daha ne olsunnBende zirvede bıraktım punch işini Asyakuşun odasında yerini aldı coktan
Cok tesekkur ederim hepimiz insallahhHerşey çok güzel olmuşağız tadıyla sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah
Yaaa çok güzel.olmus cnm güle güle güzel günlerde kullanın cnm
Cok sağolAa bitince goster kuzum cok guzel olacaga benziyorTersten yaparsin bisey olmaz
cok gecmis olsun canim yaa, dualarimiz seninle insallah bir sorun cikmayacak
Cok guzel olmuslar canim valla cok begendim eline saglik
Cok guzel olmus canim eline saglikk daha ne olsunn
Cok tesekkur ederim hepimiz insallahh
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Benim de oglum gece uyuyor, gunduz su ictigim an bile hareketleniyor. Gece uyumak iyi, yoksa gun icinde insan sersemlesiyor.11.30 da randevumuz var bakalim bal dudak oğlum nasıl.
Geceleri şükür oğlum sakin o da muhtemelen uyuduğu için hareketi sabaha kadar hiç yok ama belim ve bacak arası ağrım olduğu için biraz zorlanıyorum. Vücudum ödem şişlik yapmamisti ancak bugun itibariyle bakiyorum yüzümde şişlik var o hamile yüzü, balonlugu var sizde de var mı?
Takı yastığı olacak canım. Ben işlemeyi becerebilirsem annem de dikecekYa evet canim yazarken dikkat etmemişim
Senin fikir çok güzel bu cizimi arkasından da çiz figürleri pofuduk yap ismi düz yap çok güzel olur . Bu pano mu olacak? yoksa yastık mi? Bence besigin içine taki yastığı gibi koy çok güzel olur.
Güzel haberlerle gel inşallah11.30 da randevumuz var bakalim bal dudak oğlum nasıl.
Geceleri şükür oğlum sakin o da muhtemelen uyuduğu için hareketi sabaha kadar hiç yok ama belim ve bacak arası ağrım olduğu için biraz zorlanıyorum. Vücudum ödem şişlik yapmamisti ancak bugun itibariyle bakiyorum yüzümde şişlik var o hamile yüzü, balonlugu var sizde de var mı?
Güzel haberlerle gel canım11.30 da randevumuz var bakalim bal dudak oğlum nasıl.
Canim benim zaten yazıda terten olmadi düz kopyala ma o yüzden şuan çizdiğin yer dursun cama koy öyle tersinden çizim yap çizdiğin zaman tersten okumuş gibi olucan isleyince arka tarafında düz olacak inslalah anlatabilmisimdir kahvaltıdan sonra yatıyorum yine canim kacti tansiyon 9_6Takı yastığı olacak canım. Ben işlemeyi becerebilirsem annem de dikecek
Dediğin gibi karakterler pofuduk yazı düz güzel olur, sağol fikir için
Çizimi arkaya geçirebilirsem tabi inşallah kumaş kalın biraz. Kapı süsüne koyup çizdiğim için de tek taraflı çizilebiliyor. Hayırlısı bakalım olacak inşallah
İnşallah bizim ki de büyümüştür ya tşkler30 haftalık gitmiştik 1750 kg dıboyuda 41-42 cm demişti
Ne fitili ne işin kullandınızSelamlar, dün gece fitil konusunda bayağı bir zorlandım progestan gibi yumuşak kapsül olmadığı için ve köşeli mat bir ilaç olduğu için ağladım bayağı bir((
Şimdi iyiyim çalışmaya devam :)
Guzel haberlerle gel cnm11.30 da randevumuz var bakalim bal dudak oğlum nasıl.
Uzulme cnm zayif annelerin bebekleri daha guzel kilo aliyoİnşallah bizim ki de büyümüştür ya tşklerben biraz zayıf olduğum içim doktor kilolu bir benek beklemiyorum dedi de o yüzden. Çok merak ediyorum bir de erken olma ihtimali var o yüzden me kadar kilo alırsa o kadar iyi
11.30 da randevumuz var bakalim bal dudak oğlum nasıl.
Ben hamilelikte defalarca idrar yolu iltihabi sebebiyle ilac da kullandim, mantar sebebiyle fitil de kullandim hic birsey olmuyor guvenli ilaclar kullaniyoruz hic sikma canini ❤ son kullandigim fitil rahat atilabilen tarzda degildi ben de elimde beklettim biraz hafif eridi yumusayip kayganlasti o sekilde rahat kullanabildim belki sen de deneyebilirsin canimSelamlar, dün gece fitil konusunda bayağı bir zorlandım progestan gibi yumuşak kapsül olmadığı için ve köşeli mat bir ilaç olduğu için ağladım bayağı bir((
Şimdi iyiyim çalışmaya devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?