2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benm de 30 +4 te 1690 dı canm. Normal gelişimi gününü takip ediyor dedi. Endişelenme senn minnoş da büyüyordur

Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Benim de oglum gece uyuyor, gunduz su ictigim an bile hareketleniyor. Gece uyumak iyi, yoksa gun icinde insan sersemlesiyor.
Şanslıyız isallah hep böyle olurlar. Kızımda karnındayken uyurdu doğduğunda da hep uyudu kolay bebekti ben çok hareketli enerjik insanım ama cocuklarim benden sakin evrene mesajı da gönderdim oğlan da sakın olacak
Cama kumaşı yapıştır sonra çiz bu kadar. Yaparsın sen
Son ayımız artik ondan hafif şişlik normal tuzu kesersen o bile kalmazaa tuzsuz da tadı eksik geliyor.
Güzel haberlerle gel canım
Sagol canim
Guzel haberlerle gel cnm Valla bendede odem olmadi cnm simdiye kadar ama arada burnum sanki buyuk olmus gibi geliyo bana
Şanslısın sende burunda başladıysa birazcik yüzde de yapar ödem
Benim her yerim 2 kat oldu
eşin seviyormuş sıkıntı yok. Maşallah

Hastaneden çıktık oglusum sabah hep ayaktaydi hareketler hiç bitmedi kontrole girdik yüzü koyun secde pozisyonunda uyumuş ellerini de başının yanina koymuş yatmış ogluşum. Minnak kulağını ellerini yerim senin diye sevdik.
Doktorun yanında heyecanlanıyorum biraey sormayi unutuyorum. Kilo 2300 dedi hafta olarak ileride diye söyledi kağıdı da çektim boyunu hesaplaşalım mi ne kadar çıkar.
3 hafta sonra 36 da görmek istedi. İki gündür de bebek aşağıda değil kanala baski yapmiyor şükür. Eşim dayanamadı doktorun kulağına hocam yakınlaşma durumu ne olacak dedi doktor münasebet yok dedi surat düştü benimkinde garibim 32. Haftayi şafak saydı ama yasak kalkmadi

Eklentiler

• 20220223_132836.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 20220223_132755.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 82
Yani çok şükür vücutta olmadı inşallahta olmazikizlerde balon gibi olmuştum helede burnum tam kocaman olmuştu sislikten ayaklarımın üstüne basamıyordum ağrıyordu son 2 ayda

Oy oy maşallah o kulağinı ellerini yesinler cnm ya yazık garibim biraz daha sabretmek zorunda kalacak

Oyy kulağını yesinler onun maşallah canım
FL uzunluğu 7 ile çarpılıyor ortalama boy için. 67,91 sanırım o da. 47,5 cm çıkıyor
Senle günlerimiz aynı yarın da ben gideceğim bakalım, inşallah benimki de kilo almıştır güzelce

Hiç belli olmaz anne kilo almasa bile bebek çok güzel kilolarda doğabiliyor :) Sağlıklı gelişsinler yeterki

Maşallah maşallah büyümüş kocaman olmuş boyu da 47.5 cm olmuş femur (FL) 67,91 mm yazıyor yanlış okumadıysam dimi? 7 ile çarpıyoruz bu tatlı delikanlının boyunu hesaplamış oluyoruz

Salı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim

Gozumuz aydin canimmmmm Allah anali babali buyutsun insallahhhh Sutun gelecek hic merak etme sabirla devam

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin Sütün de bebeğin emmesiyle birlikte çoğalacaktır inşallah tez zamanda kucağında evinize gidersiniz kilosuda iyi doğmuş maşallah..

Teşekkürler canım deneyeceğim bu akşam :) İlaç güvenli onda bir sorun yok sadece kullanması zor

Gozunuz aydinn Masallah kilosu cok iyi haftasinda gelip 2500 dogsa bile normal sayiliyor Hic moral bozmak yok yakin zamanda da kucaklayacaksin insallah bebisini ❤❤

Sabahtan beri dogum videolarini izliyorum, bilgi edinirim amacli Agla agla helak oldum
Ben manyak miyim?
Yok yok ben de senin gibiyim canim
Bazen daliyorum o videolara ve goz yaslarim istemsizce dokuluyor

Tebrik ederim , saglikla buyusun insallah. Kilosu da guzel Sutun de gelecek insallah hic kotu bisey dusunme. Sut yapan doktorunun tavsiye ettigi seyleri tuket bol bol ve hep pozitif dusun.

Gözünüz aydın cnm maşallah bebisehiç canını sıkma cnm gelicek sütun hayırlısıyla bebiş bi çıksın herşey çok daha güzel.olacak insAllah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…