- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Gözünüz aydın canım maşallah kilosu falan iyi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömürlü olsun sıkmamaya çalış canını sütün gelecektir bebeğinle sağlıcakla eve döneceksiniz en kısa zamanda inşallah herşey güzel olacakSalı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim
Hımm anladımakıntı sebebiyle donaxyl fitil verdi doktorum :)
Maşallah inşallah en kısa zamana çıkarsınız kaçıncı haftada doğduSalı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim
Sabahtan beri dogum videolarini izliyorum, bilgi edinirim amacliAgla agla helak oldum
Ben manyak miyim?
Allah analı babalı büyütsün canım çok şükürSalı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim
Valla delilik yapmayalim canim yaYok yok ben de senin gibiyim canim
Bazen daliyorum o videolara ve goz yaslarim istemsizce dokuluyor
Tebrik ederim , saglikla buyusun insallah. Kilosu da guzelSutun de gelecek insallah hic kotu bisey dusunme. Sut yapan doktorunun tavsiye ettigi seyleri tuket bol bol ve hep pozitif dusun.
Evet canim bundan bende koydum hemen bunla denemek istiyorum bendeKızlar hastane çantamı hazırlıyorum şimdi , bi yandan arkadaşım yönlendiriyor onu al bunu alma diyeısrarla pompa koy dedi steril ettim koyacağım mochi ile beraber . İlk gün sütü gelmemiş pompa ile sağım yapmaya başla demişler ve ertesi gün artmaya başlamış sütü çok şükür Bi de onun göğüs ucu çok kücükmüş , bebek memeyi kavramakta zorluk çekiyormuş , onun için de aventin 2li göğüs ucunu almış çok memnun kalmış şimdi problem yaşamıyormuş emzirirken, Görselini eklerim buraya da Göğüs yaraları için krem de al yanına dedi lazım oluyormuş. Bir de bebek için bol yedekli ağız bezi olsun yanında emzirdikten sonra cok lazım oluyor dedi .
Aman aman izleme bos yere uzme sende bebisiniBen de çok izlemek istiyorum da cesaret edemiyorum valla
Allah analı babalı büyütsün canım çok şükürkilosu da gayet güzel en kısa zamanda toparlar yanına gelir inşallah
Sütün de gelir canını sıkma inşallah . Geçen sene takip ettiğim ikizler sayfasında genelde herkes bu haftalarda doğum yaptı ve küveze süt yolladılar. Bir çoğu bestlak damla ve ılık bir duşla sütlerini getirdi. Özellikle duşun baya faydasını görmüşlerdi. Doktoruna danışıp imkanın varsa duşu deneyebilirsin canım inşallah faydası olur sana da
Benizlemiyorum çünkü kan aldırırken bile bakamıyorumValla delilik yapmayalim canim yaEpiduraldan oyle korktum ki keske izlemeseydim mesela
Evet canim bundan bende koydum hemen bunla denemek istiyorum bendeGogus pompasi ve mochiyi koymayacaktim ama sanirim koycam kuzum bende
Aman aman izleme bos yere uzme sende bebisini
Maşaallah benim oğlumda secde pozisyonunda duruyor ultrason da neden yasakladı dr birlikteliğiHastaneden çıktık oglusum sabah hep ayaktaydi hareketler hiç bitmedi kontrole girdik yüzü koyun secde pozisyonunda uyumuşellerini de başının yanina koymuş yatmış ogluşum. Minnak kulağını ellerini yerim senin diye sevdik.
Doktorun yanında heyecanlanıyorum biraey sormayi unutuyorum. Kilo 2300 dedi hafta olarak ileride diye söyledi kağıdı da çektim boyunu hesaplaşalım mi ne kadar çıkar.
3 hafta sonra 36 da görmek istedi. İki gündür de bebek aşağıda değil kanala baski yapmiyor şükür. Eşim dayanamadı doktorun kulağına hocam yakınlaşma durumu ne olacak dedidoktor münasebet yok dedi surat düştü benimkinde garibim 32. Haftayi şafak saydı ama yasak kalkmadi
Bol su iç süt için beyaz tud da iyi gelir sıcak su ile komposto yap içSalı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim
Sabah yazarken kotuydum valla anlatamamış olabilirimde çözdüğüne sevindim ama
Valla bu yöntemi duymasam çoktan kaldırmıştım kenara muhtemelenSabah yazarken kotuydum valla anlatamamış olabilirimde çözdüğüne sevindim amahadi kolay gelsin cnm . Ben moda tasarımı mezunuyum böyle şeylerle uğraşmayı xok severim görünce dayanamadım atladım iste
Gözün aydın canım .. süt gelir bir sürü süt arttırıcı ürün var , ılık duş iyi gelir diyorlar ama en önemlisi senin moralin , moralini yüksek tut her şey çok güzel olacak inşallahSalı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim
Sagol canim doktor önden gidiyor dedi boyu şimdi 47.5 ise 60 cm doğacak herhalde bu oğlan ben direk 3 aylık kiyafet giydircem galibaOyy kulağını yesinler onunmaşallah canım
FL uzunluğu 7 ile çarpılıyor ortalama boy için. 67,91 sanırım o da. 47,5 cm çıkıyor
Senle günlerimiz aynı yarın da ben gideceğim bakalım, inşallah benimki de kilo almıştır güzelce
Cok teşekkür ederimMaşallah maşallah büyümüş kocaman olmuş boyu da 47.5 cm olmuş femur (FL) 67,91 mm yazıyor yanlış okumadıysam dimi? 7 ile çarpıyoruz bu tatlı delikanlının boyunu hesaplamış oluyoruz
Sağlıkla büyüsün bebeğin. Sende çok çabuk iyileş , sütün de boll olsun. Soğanlı domatesli bulgur pilavı süt yapar, reçel süt yapar. Sicak havlu yap göğüslere koy süt akışını rahatlatırSalı doğuma yaptım hanımlar 2550 Gr doğdu kuzucuk kuvozdeyiz süt sagip götürmem gerekiyor ama damla süt yok ilk sagdigimda vardı ama git gide azaldı zor bı yolculuk halindeyiz merak etmissiniz etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim
İşte tamam çok güzel olmuş. Şimdi işlemeye başlar merakla bekliyorum
Düşük riskim yüksekti o yüzden canim. Yasaklar 32. Haftaya kadar dedi ama yasak hiç kalkmadıMaşaallah benim oğlumda secde pozisyonunda duruyor ultrason da neden yasakladı dr
Cok güzel güle güle kullanKizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim.Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Tac ve terlikte cok hosuma gittiler.
Ben başından beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum o biraz halsizlik yapıyor şükür iyiyim şuan sorduğun için teşekkürlerValla bu yöntemi duymasam çoktan kaldırmıştım kenara muhtemeleno yüzden benim için çok iyi oldu valla yol göstermen tekrar sağol
Hayırdır kötüydüm diyorsun. Herşey yolunda mı? Şimdi daha iyi misin?
Hepsi o kadar zarif duruyor ki , çok güzel gerçekten,çok beğendimKizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim.Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Çok güzeller canım gerçekten çok zarif hepsiKizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim.Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Geçmiş olsun canım dayanalım artık az kaldı İnşallahBen başından beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum o biraz halsizlik yapıyor şükür iyiyim şuan sorduğun için teşekkürler
Çok güzeller canım gerçekten çok zarif hepsigüle güle kullan
Ben de tac arıyorum da nereden almıştın bi oradaki modellerede baksam
Geçmiş olsun canım dayanalım artık az kaldı İnşallah
Sagolun kizlarHepsi o kadar zarif duruyor ki , çok güzel gerçekten,çok beğendimgüle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?