2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gözünüz aydın canım maşallah kilosu falan iyi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı ömürlü olsun sıkmamaya çalış canını sütün gelecektir bebeğinle sağlıcakla eve döneceksiniz en kısa zamanda inşallah herşey güzel olacak

akıntı sebebiyle donaxyl fitil verdi doktorum :)
Hımm anladım
Maşallah inşallah en kısa zamana çıkarsınız kaçıncı haftada doğdu

Kızlar hastane çantamı hazırlıyorum şimdi , bi yandan arkadaşım yönlendiriyor onu al bunu alma diye ısrarla pompa koy dedi steril ettim koyacağım mochi ile beraber . İlk gün sütü gelmemiş pompa ile sağım yapmaya başla demişler ve ertesi gün artmaya başlamış sütü çok şükür Bi de onun göğüs ucu çok kücükmüş , bebek memeyi kavramakta zorluk çekiyormuş , onun için de aventin 2li göğüs ucunu almış çok memnun kalmış şimdi problem yaşamıyormuş emzirirken, Görselini eklerim buraya da Göğüs yaraları için krem de al yanına dedi lazım oluyormuş. Bir de bebek için bol yedekli ağız bezi olsun yanında emzirdikten sonra cok lazım oluyor dedi .

Eklentiler

• DF44C2DC-9D6D-4AEE-9B1A-A9E8962CEB00.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 43
Sabahtan beri dogum videolarini izliyorum, bilgi edinirim amacli Agla agla helak oldum
Ben manyak miyim?

Ben de çok izlemek istiyorum da cesaret edemiyorum valla

Allah analı babalı büyütsün canım çok şükür kilosu da gayet güzel en kısa zamanda toparlar yanına gelir inşallah

Sütün de gelir canını sıkma inşallah . Geçen sene takip ettiğim ikizler sayfasında genelde herkes bu haftalarda doğum yaptı ve küveze süt yolladılar. Bir çoğu bestlak damla ve ılık bir duşla sütlerini getirdi. Özellikle duşun baya faydasını görmüşlerdi. Doktoruna danışıp imkanın varsa duşu deneyebilirsin canım inşallah faydası olur sana da

A alba2009 P pink-jazz
Kızlar cam taktiğinizi çözmem biraz zaman aldı ama anladım sonunda silik çizmişim biraz önce üstünden geçtim sonra cama koyup ters yüzüne çizebildim rahatça. Sağolun valla

Eklentiler

• 013ECA2B-86FB-40D0-85A1-3CCAEB0B9687.webp
    74 KB · Görüntüleme: 98
Valla delilik yapmayalim canim ya Epiduraldan oyle korktum ki keske izlemeseydim mesela
Evet canim bundan bende koydum hemen bunla denemek istiyorum bende Gogus pompasi ve mochiyi koymayacaktim ama sanirim koycam kuzum bende

Aman aman izleme bos yere uzme sende bebisini

Benizlemiyorum çünkü kan aldırırken bile bakamıyorum

Maşaallah benim oğlumda secde pozisyonunda duruyor ultrason da neden yasakladı dr birlikteliği

Bol su iç süt için beyaz tud da iyi gelir sıcak su ile komposto yap iç

Sabah yazarken kotuydum valla anlatamamış olabilirimde çözdüğüne sevindim ama hadi kolay gelsin cnm . Ben moda tasarımı mezunuyum böyle şeylerle uğraşmayı xok severim görünce dayanamadım atladım iste

Valla bu yöntemi duymasam çoktan kaldırmıştım kenara muhtemelen o yüzden benim için çok iyi oldu valla yol göstermen tekrar sağol
Hayırdır kötüydüm diyorsun. Herşey yolunda mı? Şimdi daha iyi misin?

Gözün aydın canım .. süt gelir bir sürü süt arttırıcı ürün var , ılık duş iyi gelir diyorlar ama en önemlisi senin moralin , moralini yüksek tut her şey çok güzel olacak inşallah

Sagol canim doktor önden gidiyor dedi boyu şimdi 47.5 ise 60 cm doğacak herhalde bu oğlan ben direk 3 aylık kiyafet giydircem galiba sağlıklı olsun da bana yeter
Maşallah maşallah büyümüş kocaman olmuş boyu da 47.5 cm olmuş femur (FL) 67,91 mm yazıyor yanlış okumadıysam dimi? 7 ile çarpıyoruz bu tatlı delikanlının boyunu hesaplamış oluyoruz
Cok teşekkür ederim
Sağlıkla büyüsün bebeğin. Sende çok çabuk iyileş , sütün de boll olsun. Soğanlı domatesli bulgur pilavı süt yapar, reçel süt yapar. Sicak havlu yap göğüslere koy süt akışını rahatlatır
İşte tamam çok güzel olmuş. Şimdi işlemeye başlar merakla bekliyorum
Maşaallah benim oğlumda secde pozisyonunda duruyor ultrason da neden yasakladı dr
Düşük riskim yüksekti o yüzden canim. Yasaklar 32. Haftaya kadar dedi ama yasak hiç kalkmadı
Kizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim. Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Tac ve terlikte cok hosuma gittiler.
Cok güzel güle güle kullan

Ben başından beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum o biraz halsizlik yapıyor şükür iyiyim şuan sorduğun için teşekkürler

Kizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim. Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Hepsi o kadar zarif duruyor ki , çok güzel gerçekten,çok beğendim güle güle kullan canım

Çok güzeller canım gerçekten çok zarif hepsi güle güle kullan
Ben de tac arıyorum da nereden almıştın bi oradaki modellerede baksam

Ben başından beri tansiyon düşüklüğü yaşıyorum o biraz halsizlik yapıyor şükür iyiyim şuan sorduğun için teşekkürler
Geçmiş olsun canım dayanalım artık az kaldı İnşallah

Çok güzeller canım gerçekten çok zarif hepsi güle güle kullan
Ben de tac arıyorum da nereden almıştın bi oradaki modellerede baksam

Geçmiş olsun canım dayanalım artık az kaldı İnşallah
Hepsi o kadar zarif duruyor ki , çok güzel gerçekten,çok beğendim güle güle kullan canım
Sagolun kizlar

Bu sayfadan aldim canim. Benim adigim tac terlik 130 tl. Cok model yok ama bi bak belki icine sinen bulursun.

Bir baska sayfanin daha tac modellerine bakiyodum onu da ekliyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…