Canım çok güzelmiş yastık ve kapı süsü fiyatını bana yazabilir misin bende yaptırmak istiyorumda araştırıyorum bu ara :))Kizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim.Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Tac ve terlikte cok hosuma gittiler.
Üzgün yazıyor o ne demek acaba ya merak ettim bende onu şimdi :/forevermorrenk e ne olmuş kızlar ban mi yemiş
Banlanmış canım. Sanırım baila bir topicte şikayet almış moderatörde banlamış. Umarım bir gün yemiştir yarın döner aramıza...Üzgün yazıyor o ne demek acaba ya merak ettim bende onu şimdi :/
İnşallah canim,forever
Banlanmış canım. Sanırım baila bir topicte şikayet almış moderatörde banlamış. Umarım bir gün yemiştir yarın döner aramıza...
Kapi susu 275, yastik 140 liraydi canim. Bana pahali geldi ama, diger baktigim modeller arasinda sadece 50-60 lira daha fark olunca en azindan icime sinen bisey olsun dedim.Canım çok güzelmiş yastık ve kapı süsü fiyatını bana yazabilir misin bende yaptırmak istiyorumda araştırıyorum bu ara :))
Henuz almadim ama galiba owli alacagim. Herkes onu cok ovmus.Kızlar doğum sonrası korse aldınız mı ve hangisinden
Cok begendim canimm cok guzel olmusKizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim.Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Bende daha almadım 36 yi bekliyorum onun için daha doğru olurmuş ölçümler, owli düşünüyorum bendeKızlar doğum sonrası korse aldınız mı ve hangisinden
Owli alıcam ben de , son haftalarıma yakın sipariş vermeyi düşünüyorumKızlar doğum sonrası korse aldınız mı ve hangisinden
Canim bende böyleyim hatta okurken aa aynı ben dedim. Canım sıkkın hiç enerjik hissetmiyorum ve o heyecan vs sanki bana yüklenmedi gibi bunu düşüncede üzülüyorum. Uff bilemedim biri bana pozitif enerji firlatsin...Kızlar ben artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Aksamlari inanilmaz yorgunum odadan odaya gitmek bile zulum. Karnım hep taş gibi ve rahatsız. Hiç bir şeye halim yok normal mi bunlar acaba ya bir haftadır falan böyleyim. 1 yasindaki çocuk benden hızlı yürür. Hemen nefesim darlanıyo çok yorgunum.
Açıkçası ben kullanmadım doğum sonrası canim acıdığı icin korse falan giymedim. Normal dogumda altta dikiş, sezeryqnda karında dikiş zor bir durum açıkçasıKızlar doğum sonrası korse aldınız mı ve hangisinden
Bende öyleyim canim ya hamile miyim yaşlı bir teyze miyim bilmiyorum kendimi öyle hissediyorum. Sırtım, karnım nefesim hersy canımı acıtıyor.Kızlar ben artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Aksamlari inanilmaz yorgunum odadan odaya gitmek bile zulum. Karnım hep taş gibi ve rahatsız. Hiç bir şeye halim yok normal mi bunlar acaba ya bir haftadır falan böyleyim. 1 yasindaki çocuk benden hızlı yürür. Hemen nefesim darlanıyo çok yorgunum.
Bende owli almayı düşünüyorum ama bedeni bilemiyorum, doğumdan sonra alırım o yüzdenKızlar doğum sonrası korse aldınız mı ve hangisinden
Çok güzeller canım bayıldımKizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim.Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Bende alacağım ama hangisini alacağım bende kararsizimBende daha almadım 36 yi bekliyorum onun için daha doğru olurmuş ölçümler, owli düşünüyorum bende
Biz yeni 35 olduk doğum izninizle de çıktık bakalım nasıl bir süreç geçireceğimDoğumlar ne zaman kızlar kaç haftalık oldunuz bebeklerin kilosu nasıl
Kuzum 36. Haftada göbek ölçüsüne gore alin diyorlar. Açıklama olarak öyle belirtmisler. Bende haftaya siparisimi verecegim o ölçülere göre hazir olsunBende owli almayı düşünüyorum ama bedeni bilemiyorum, doğumdan sonra alırım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?