2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar kapi susumuz, yastigimiz geldi cok guzeller bayildim. Kapi susu hem cerceve gibi durabiliyor hem de kapiya duvara asilabiliyor.
Tac ve terlikte cok hosuma gittiler.
Canım çok güzelmiş yastık ve kapı süsü fiyatını bana yazabilir misin bende yaptırmak istiyorumda araştırıyorum bu ara :))

Canım çok güzelmiş yastık ve kapı süsü fiyatını bana yazabilir misin bende yaptırmak istiyorumda araştırıyorum bu ara :))
Kapi susu 275, yastik 140 liraydi canim. Bana pahali geldi ama, diger baktigim modeller arasinda sadece 50-60 lira daha fark olunca en azindan icime sinen bisey olsun dedim. Yastigin kumasi saten ve cok kaliteli. Fiyat kalite orantisi benden gecerli not aldi.

Kızlar ben artık kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Aksamlari inanilmaz yorgunum odadan odaya gitmek bile zulum. Karnım hep taş gibi ve rahatsız. Hiç bir şeye halim yok normal mi bunlar acaba ya bir haftadır falan böyleyim. 1 yasindaki çocuk benden hızlı yürür. Hemen nefesim darlanıyo çok yorgunum.

Canim bende böyleyim hatta okurken aa aynı ben dedim. Canım sıkkın hiç enerjik hissetmiyorum ve o heyecan vs sanki bana yüklenmedi gibi bunu düşüncede üzülüyorum. Uff bilemedim biri bana pozitif enerji firlatsin...

Kızlar doğum sonrası korse aldınız mı ve hangisinden
Açıkçası ben kullanmadım doğum sonrası canim acıdığı icin korse falan giymedim. Normal dogumda altta dikiş, sezeryqnda karında dikiş zor bir durum açıkçası
Bende öyleyim canim ya hamile miyim yaşlı bir teyze miyim bilmiyorum kendimi öyle hissediyorum. Sırtım, karnım nefesim hersy canımı acıtıyor.

Ben dün sonuçları endokrin doktoruma götürdüm, şeker ac tok düşük çıktı dedim kendimde her verdiğimde ölçtüm alet yüksek cıkıyır dedim, saglık ocagındada benim ki gb Bi aletle ölçüler dedim, doktor kızdı hiçparmaktan ölçülür ü yüklemeden şikayet et dedi koldan kan alıp bakılmalıymış, 2 aydır boşuna mı ac kaldım kilo verdim bilmiyorum neyse yine dikkat ederek şu son ayı tamamlıcam tabi eşime ilk siparişim profidirol oldu ve browni reklamları GB mımmmmm mımmm agzı da gezdirme gezdirme yedim sonra oğlan içeride horon tepti sabaha kadar saat 3_4 gördüm sonra sızmışım

D vitamini 9 cıktı cok düşükmüş damla verdi dogum dan sonrada 6 ay kullan dedi

İdrar yollarında enfeksiyon derdim var en basından beri tek kullanımlık şaseler fiiller hiçbiri işe yaramadı, kasıntı akıntı hep var cogalarak devam ediyodu, nioli yargıyla kasıntıdan kurtuldum ama akıntı hep devam ediyor maalesef ve hep tuvaletim var hissi orda sızı yürüyünce elektrik çarpıyor hissi, su tuvalet su tuvalet zaten

Tahlilde protein de cıkmış eser miktar diyo ama tahlilleri doktoruma attım hemen gel dedi yarın gidicem bakalım neye bakacaklar böbreklerim etkiledi sanırım enfeksiyon artık idrar kültürü de verdim dün 25inde cıkıcak sonuç

Eklentiler

• Screenshot_20220223_224557_com.android.chrome.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…