2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Benim korsem bu yamuha kullanmıştım harika bişi oda bunun GB, bu delikli yapısı bunaltmaz diye aldım inşallah faydalı olur anca kırkı cıkınca kullanırım bayramda sezeryan la ben cok korkuyorum orası acılcak bagırsaklarım cıkıcak filan diye ilk dogumuma bidahahiç yürüyemicem sanmıştım, dogum dan sonra cok zor kalkıyorum ben hep bayılma oluyo maalesef herelde bünyede bünyeye değişiyor arkadasın ilk günden çamasır atıp yemek yapmış benim eşim tuvalette Bike yalnız bırakamıyodu gözlerim kararıyodu asaya bakarsam

Eklentiler

• 173259.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 72
Çikolata ve şekerleri izde tamam, kahve yanı moddo kartı ve tek kullanımlık kahvelerden, ve minik fıs fıs kolanya hediye edicem görmeye gelenlere,en yakın arkadaşımda organizasyoncu güzel Bi masa hazırlarız artık

Eklentiler

• IMG-20220223-WA0007.webp
    58 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20220223-WA0006.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 67
Al benden de o kadar .. Gündüz toz aldım biraz ortalık toplayıp yemek yaptım akşam oldu pilim bitti yerimden kalkamıyorum . Ütülenecek çamaşırlar vardı eşim işten geldi o yaptı neyseki kocalar yardım ediyor şanslıyız .böyle böyle atlatıcaz kalan zamanı da

Bende bugün biraz ütü yaptım, bir şeyleri tamamlamaya başlamak iyi geldi. Akşamda oğlumun vuruşlarından oturamadım yerimde, artık nereye dokunuyorsa çok acıttı karnım ağrıyor. Nefes almakta zorlaştı. Son ay böyle zor geçecek anlaşılan

Ben artık gavisconu su niyetine içiyorum. Aynı yani.

Valla kızlar bana özgü bir durum değilmiş en azından endişelenmeye başlamıştım. Her şeyi eşim yapıyor ev işi hiç yapmıyorum. Günde bir iki saat ders anlatıyorum evden hepsi bu ama ben taş taşımış gibi yorgunum her saniye. Kendimi o koltuktan o koltuğa atıyorum bütün gece. 6 küsür ay kustum sonra mide yanması şimdi de bu halsizlik. Hamileliği asla asla özlemeyeceğim oğlum gelince

Guzelmis canim hayirli olsun

Süpersin

Canım protein eser miktardaymış değildir muhtemelen ama preeklampsi ihtimaline karşı hemen görmek istemiştir. Güzel birşey bence çağırması takip etmek isteyip ihmal etmemesi içini ferah tut

İşin kötü yanı artık bana etki etmiyor ne kadar içsem de. Eskiden içince uzun süre rahatlardım artık yarım saat anca geçiriyor. Yine ayaktayım işte. Bu gece kaçıncı. Artık yediğim şeylerden oluyor diyorum yemek yemiyorum yine aynı. Oturdum ağladım valla az önce sinirimden. Öğleden sonra kontrolüm var konuşacağım doktorla

Güle güle kullan canım

Ben yine ayaktayim kizlar 4 ten beri birde kuru oksurukte basladi 2 gundur. Dun test yaptim negatif cikti ama bu kuru oksuruk ilk covidi gecirdigim zaman da boyle baslamisti bilmiyorum
Kötüyü çağırma hemem inşallah değildir kuzum

Cok güzel olmuşlar. Keyifle güzel ikram masaları kurarsınız
Ben yine ayaktayim kizlar 4 ten beri birde kuru oksurukte basladi 2 gundur. Dun test yaptim negatif cikti ama bu kuru oksuruk ilk covidi gecirdigim zaman da boyle baslamisti bilmiyorum
Geçen hafta sesim kısıldı ve öksürük bogaz kuruluğu oldu tüm gece odada buhar makinesini çalıştırdım. Dogalgazi kapattım, soğuk odada yatmak boğazı kurutmayip rahatlatıyor. Yakama nane yağı sürdüm onun kokusu solunum yolunu açtı ferhlqtti ve bence en önemlisi hergun sabah ılık süte zencefil, zerdecal, tarçın ve bal koydum içtim. Bu inanılmaz rahatlattı tahrisi düzeltti. Gündüz de ihlamur içine elma dilimledim çekirdeklerini koydum veya Ayva dilimleyip çekirdek koydum. Siyah turp oyup bal koydum içtim. Böylelikle iyileştim. Oksurmekten çişimi kaciriyordum o kadar çok öksürüyordum soğuk oda ve ılık içecekler boğazları iyiestiriyor.
Doktorum renge verdi mide için o iyi geldi danışın deneyebilirsin belki gaviscona junye alıştı belki de. Yediklerine de dikkat et yağlı sirkeli şeyler yeme. Belki yoğurt ekmek ye havuç yumurta böyle sade yiyeceklerle mideyi 1 gün bile olsa rahatlat. Zaten yiyemiyorsun yanma hissin çok fazla var biliyorum ama belki böyle yiyeceklerle mideye bir detoks yap bakalım fayda sağlayacak mi. İsallah bir şeyler iyi gelir, dün benim doktorum yediklerine dikkat et dedi yanmayı o da arttırır dedi.

Valla insallah canim indirim olursa haberleselim

Ben de kaydettim cok guzel mart ayinda alayim. Rengi de hos esler kullanir. Benim esimin hevesi cok kanguruyu takip gezmeye

Gunaydinlar. Ruyamda doguruyordum. Hatta fotografciyla kavga bile ediyordum dogurdugum masada Niye doktor bebegi ilk bana gosterdiginde cekmediniz, doktorumla tek bir kare almadiniz diye cemkiriyodum. Hayir normalde asla boyle konusacak biri degilim, icimden sinir olurdum sadece. Ruyada tam bi cazgirdim Uyandim ve kendime diyorum "bebene kavusmussun derdine bak"

Canım bende öksürüp duruyorum dünden beri arttı, nefes alamıyorum diye öksürüyorum sanıyordum ama covidden mi şüphelenmeliyim acaba

Günaydın cnmhayırdır insAllah rüyalar bazen bilinçaltının eseri olabiliyo

Rennie hiç işe yaramıyor bende
Bir de benimki sanırım yemekle alakalı değil artık. Dün mesela akşam 5te yedim en son ki hafif yedim özellikle de. Gece 1de zor uykuya daldım. Sabah 5te yine uykumdan uyandım. Ben hamilelikten önce de zaten çok yaşardım. Şimdi bi ihtimal içtiğim ilaçlardan diye düşünüyorum artık çünkü çok uzun zamandır çok fazla ilaç kullanıyorum öğleden sonra kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım

Bilinçaltı sen eğer fotoğraf çektireceksen bir konuş önceden bu konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…