- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Cnm içtiğim ilaçlardan da olabilir birde artık bebisler büyüdü mideyede baskı yapıyorlar ondanda kaynakli oluyo doktoruna danış bakalım o ne diyecek cnmRennie hiç işe yaramıyor bende
Bir de benimki sanırım yemekle alakalı değil artık. Dün mesela akşam 5te yedim en son ki hafif yedim özellikle de. Gece 1de zor uykuya daldım. Sabah 5te yine uykumdan uyandım. Ben hamilelikten önce de zaten çok yaşardım. Şimdi bi ihtimal içtiğim ilaçlardan diye düşünüyorum artık çünkü çok uzun zamandır çok fazla ilaç kullanıyorumöğleden sonra kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım
Denicem bende bunlari canim saolCok güzel olmuşlar. Keyifle güzel ikram masaları kurarsınız
Geçen hafta sesim kısıldı ve öksürük bogaz kuruluğu oldu tüm gece odada buhar makinesini çalıştırdım. Dogalgazi kapattım, soğuk odada yatmak boğazı kurutmayip rahatlatıyor. Yakama nane yağı sürdüm onun kokusu solunum yolunu açtı ferhlqtti ve bence en önemlisi hergun sabah ılık süte zencefil, zerdecal, tarçın ve bal koydum içtim. Bu inanılmaz rahatlattı tahrisi düzeltti. Gündüz de ihlamur içine elma dilimledim çekirdeklerini koydum veya Ayva dilimleyip çekirdek koydum. Siyah turp oyup bal koydum içtim. Böylelikle iyileştim. Oksurmekten çişimi kaciriyordum o kadar çok öksürüyordum soğuk oda ve ılık içecekler boğazları iyiestiriyor.
Doktorum renge verdi mide için o iyi geldi danışın deneyebilirsin belki gaviscona junye alıştı belki de. Yediklerine de dikkat et yağlı sirkeli şeyler yeme. Belki yoğurt ekmek ye havuç yumurta böyle sade yiyeceklerle mideyi 1 gün bile olsa rahatlat. Zaten yiyemiyorsun yanma hissin çok fazla var biliyorum ama belki böyle yiyeceklerle mideye bir detoks yap bakalım fayda sağlayacak mi. İsallah bir şeyler iyi gelir, dün benim doktorum yediklerine dikkat et dedi yanmayı o da arttırır dedi.
Valla nefes covidden degildir kuzum o su aralar hepimizde var. Sadece oksurukse degildir heralde covid kuzum ya, covid olsaydik coktan bizi yataklara dusururdu halsizlik fln olurdu. Korkmayalim icimizi ferah tutalim kuzumCanım bende öksürüp duruyorum dünden beri arttı, nefes alamıyorum diye öksürüyorum sanıyordum ama covidden mi şüphelenmeliyim acaba
Ilaclar etkiliyor olabilir haklısın çok ilaç içiyorsun.Rennie hiç işe yaramıyor bende
Bir de benimki sanırım yemekle alakalı değil artık. Dün mesela akşam 5te yedim en son ki hafif yedim özellikle de. Gece 1de zor uykuya daldım. Sabah 5te yine uykumdan uyandım. Ben hamilelikten önce de zaten çok yaşardım. Şimdi bi ihtimal içtiğim ilaçlardan diye düşünüyorum artık çünkü çok uzun zamandır çok fazla ilaç kullanıyorumöğleden sonra kontrolüm var doktor ne diyecek bakalım
Canımm dün negatif çıktıysa sanmıyorum bugün pozitif çıksın, hastalığın önce yerleşmesi lazım ki belirti versin . Üşütmüş olabilir misin acabaBen yine ayaktayim kizlar 4 ten beri birde kuru oksurukte basladi 2 gundur. Dun test yaptim negatif cikti ama bu kuru oksuruk ilk covidi gecirdigim zaman da boyle baslamisti bilmiyorum
Ben de onun baskısından daha fazla beklemedim sipariş verdim . Taktı adam kanguruya , ben çocuğumu gezdiremeyecek miyim, sen kendine aldın sling bana niye sipariş vermiyorsun vır vırValla insallah canim indirim olursa haberleselim
Ben de kaydettim cok guzel mart ayinda alayim. Rengi de hos esler kullanir. Benim esimin hevesi cok kanguruyu takip gezmeye
Şimdi Şubat indirimleri var ya belki önümüzdeki ay yükselebilir fiyatlarKızlar hazır korse konusu konuşulmuşken owli icin 8mart kadınlar günü ya sizce indirim falan olur mu? Haftaya ölçümü yaparım martta da sipariş veririm trendyoldan diyorum ama, indirim olur mu sizce 200lerde şuan fiyatı
Güle güle güzel günlerde kullanın cnm prensesle bari senin içinde biraz daha kolaylık olur cnmBen de onun baskısından daha fazla beklemedim sipariş verdim . Taktı adam kanguruya , ben çocuğumu gezdiremeyecek miyim, sen kendine aldın sling bana niye sipariş vermiyorsun vır vıronun için rengini koyu aldım yoksa kırmızıyı beğenmiştim takmaz benimki öyle afili renkleri
Canımmm senin acaba fotoğrafçıyla ilgili kafanda oturmayan şeyler mi varGunaydinlar.Ruyamda doguruyordum. Hatta fotografciyla kavga bile ediyordum dogurdugum masada Niye doktor bebegi ilk bana gosterdiginde cekmediniz, doktorumla tek bir kare almadiniz diye cemkiriyodum. Hayir normalde asla boyle konusacak biri degilim, icimden sinir olurdum sadece. Ruyada tam bi cazgirdim Uyandim ve kendime diyorum "bebene kavusmussun derdine bak"
Şimdi bizim ilk çocuk ya adam tam bir heves bombasıGüle güle güzel günlerde kullanın cnm prensesle bari senin içinde biraz daha kolaylık olur cnmvalla benim eşim pek bebekken kaldirmiyo yürüdükleri zaman anca yanında bir yere götürüp getiriyo
Adamcagizlar hakli herseyi kendimize yavrumuza aliyoruzBen de onun baskısından daha fazla beklemedim sipariş verdim . Taktı adam kanguruya , ben çocuğumu gezdiremeyecek miyim, sen kendine aldın sling bana niye sipariş vermiyorsun vır vıronun için rengini koyu aldım yoksa kırmızıyı beğenmiştim takmaz benimki öyle afili renkleri
Aslinda gece uyandim instagramda fotografcinin gece vakti dogumda oldugunu gordum bi sevindim iyi bari gece de olsa geliyo diyeCanımmm senin acaba fotoğrafçıyla ilgili kafanda oturmayan şeyler mi varbilinçaltı aracılığınla da baya bi dışavurum yapmışsın gibi sanki acaba doğumdan önce tekrar bi ince detayları mı konuşsan
Evet canım benide aradilar bende geleceğimi bildirdim
Evet canım benide aradilar geleceğim :))) yoksa mini bir buluşma mi yapiyoruzz :)))
Hahaha kim demiş ya kim onlarrrKızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Sen belki de gece doğurursam ya gelmezse diye taktın kafanaAdamcagizlar hakli herseyi kendimize yavrumuza aliyoruzAma doguran biz dogan yavrularimiz
Aslinda gece uyandim instagramda fotografcinin gece vakti dogumda oldugunu gordum bi sevindim iyi bari gece de olsa geliyo diyeama bilincaltim sacmalamis
Mayıs anneleriHahaha kim demiş ya kim onlarrr
Ben dün yıkadım bugün kurumasını bekliyorummm:)
Bence onlar biraz erkenciMayıs anneleriGrupça yavaşlığımızla meşhur olmuşuz haberimiz yok
Sen yine de cok rahat davranma Mart geldiBence onlar biraz erkencibu ne acelecilik Mayıs anneleri sakin olun endişeye mahal yok
Haha benimi gördüler acaba, daha bitmedi yıkamalar. Ütülemeyi söylemiyorum bileKızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mıbize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?