2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cnm içtiğim ilaçlardan da olabilir birde artık bebisler büyüdü mideyede baskı yapıyorlar ondanda kaynakli oluyo doktoruna danış bakalım o ne diyecek cnm

Denicem bende bunlari canim saol
Canım bende öksürüp duruyorum dünden beri arttı, nefes alamıyorum diye öksürüyorum sanıyordum ama covidden mi şüphelenmeliyim acaba
Valla nefes covidden degildir kuzum o su aralar hepimizde var. Sadece oksurukse degildir heralde covid kuzum ya, covid olsaydik coktan bizi yataklara dusururdu halsizlik fln olurdu. Korkmayalim icimizi ferah tutalim kuzum

Ilaclar etkiliyor olabilir haklısın çok ilaç içiyorsun.

Ben yine ayaktayim kizlar 4 ten beri birde kuru oksurukte basladi 2 gundur. Dun test yaptim negatif cikti ama bu kuru oksuruk ilk covidi gecirdigim zaman da boyle baslamisti bilmiyorum
Canımm dün negatif çıktıysa sanmıyorum bugün pozitif çıksın, hastalığın önce yerleşmesi lazım ki belirti versin . Üşütmüş olabilir misin acaba öksürük için buraya bi çay fotoğrafı atmıştım o çok iyi geliyor , atom çayı . Umarım en yakın zamanda toparlarsın

Valla insallah canim indirim olursa haberleselim

Ben de kaydettim cok guzel mart ayinda alayim. Rengi de hos esler kullanir. Benim esimin hevesi cok kanguruyu takip gezmeye
Ben de onun baskısından daha fazla beklemedim sipariş verdim . Taktı adam kanguruya , ben çocuğumu gezdiremeyecek miyim, sen kendine aldın sling bana niye sipariş vermiyorsun vır vır onun için rengini koyu aldım yoksa kırmızıyı beğenmiştim takmaz benimki öyle afili renkleri

Şimdi Şubat indirimleri var ya belki önümüzdeki ay yükselebilir fiyatlar genelde 8 Mart gibi özel günlerde yapılan indirimler fake oluyor , önce yükseltiyorlar sonra azıcık indiriyorlar sonuç ilk fiyattan daha yüksek oluyor umarım yine aynısını yapmazlar

Güle güle güzel günlerde kullanın cnm prensesle bari senin içinde biraz daha kolaylık olur cnmvalla benim eşim pek bebekken kaldirmiyo yürüdükleri zaman anca yanında bir yere götürüp getiriyo

Canımmm senin acaba fotoğrafçıyla ilgili kafanda oturmayan şeyler mi var bilinçaltı aracılığınla da baya bi dışavurum yapmışsın gibi sanki acaba doğumdan önce tekrar bi ince detayları mı konuşsan

Güle güle güzel günlerde kullanın cnm prensesle bari senin içinde biraz daha kolaylık olur cnmvalla benim eşim pek bebekken kaldirmiyo yürüdükleri zaman anca yanında bir yere götürüp getiriyo
Şimdi bizim ilk çocuk ya adam tam bir heves bombası kendine özel bebek bakım çantası falan aldı ya kanguruyu da takıp kızıyla dışarı çıkacakmış , iyi bari napim dedim alsın çıksın kafamı dinlerim ben de

Adamcagizlar hakli herseyi kendimize yavrumuza aliyoruz Ama doguran biz dogan yavrularimiz

Aslinda gece uyandim instagramda fotografcinin gece vakti dogumda oldugunu gordum bi sevindim iyi bari gece de olsa geliyo diye ama bilincaltim sacmalamis

Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mı bize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Hahaha kim demiş ya kim onlarrr
Ben dün yıkadım bugün kurumasını bekliyorummm:)

Sen belki de gece doğurursam ya gelmezse diye taktın kafana takma kafana böyle şeyleri uykusuz kalıyorsun bak sonra

Bence onlar biraz erkenci bu ne acelecilik Mayıs anneleri sakin olun endişeye mahal yok
Sen yine de cok rahat davranma Mart geldi Ben Martın başına kadar hazır ederim her şeyi en basından öyle ayarladım kendimi, bence ideal zamanlardayız ama bilemedim bundan 1 ay önce yerleştirince toz olmayacak mıydı kıyafetler

Kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkamayan kaldı mı bize diğer topiklerde yavaş demişler bakın haberiniz olsun
Hala yıkanmayan çamaşırlar ve kurulmayan beşiğim var üstelik
Haha benimi gördüler acaba, daha bitmedi yıkamalar. Ütülemeyi söylemiyorum bile neyseki biraz başladım devamı gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…