2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hangi doğu şekli olur belli olmadığı için ben şimdi ikisine de alistiriyorum kendimi nefes egzersizleri hamile yogasi ile doğum egzersizi yapacağım. Şükür oğlum aşağıda da değil artık yoga yapabilirim

O titreme bende de olmustu. Vucut normal dogumda bebek dogumunu bilirmis ama sezeryanla alindiginda bilmezmis. Kucuk bir travma oluyomus vucutta bebek birden gidince.oyle okumustum bi yerde.

Hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıklı olun ikiside hiç önemli değil.sezeryan yada normal doğum sen yine yoganızda yap yavaş yavaş hazırlıklı ol her duruma

O titreme bende de olmustu. Vucut normal dogumda bebek dogumunu bilirmis ama sezeryanla alindiginda bilmezmis. Kucuk bir travma oluyomus vucutta bebek birden gidince.oyle okumustum bi yerde.
Cnm ben iki doğumdaysa yaşadım.normal doğumda da odaya alındıktan sonra titreme gelmişti s3zeryandada daha odaya alınmadan başlamıştı titreme

Kızlar günaydınlar, uzun süredir yazmadım ama hep göz atıp neler oluyor bakıyorum :) ama artık yazışmalar çoook artmış yetişemiyorum ama gördüğüm kadarıyla herkes iyi
Bugün 33+0 oldum ben de, odayı baya baya hazırladık, eşyalarımız yıkandı ütülendi bi hafta 10 güne kadar da hastane çantamızı hazırlayacağım bakalım

Bir anda yoğun kan kaybı yaşanıyor ondan oluyor belkide , her iki doğumda da oluyor dediğine göre
Evet bende normal yaptım ama aynı titreme bende de oldu. Hormonal bir durum demişti doktor. Ben titredikçe üstümü örtmeye çalışıyordu refakatçilarım yok üşümüyorum bu garip bi titreme diyodum.

Bak canım aşağıda koydum sayfayı. Doğuma 1 hafta kala falan bırakmaktan bahsetmişler. Arada 2-3 yazışmada geçiyor. Bazı konularda doktorlar fikir ayrılıkları yaşıyor malum. Belki bizimkiler devam edin der bilmiyorum.

Bir anda yoğun kan kaybı yaşanıyor ondan oluyor belkide , her iki doğumda da oluyor dediğine göre
Aynen cnm her iki doğumda da oluyor hem kan kaybı hemde vücut bir an boşluğa düşüyor 9 ay boyunca kendiyle bir olmuş olan bir parçası artık ayrılmış oluyor o yüzden cnm

Kızlar kaburga kemiklerinin alt kısmında ağrı olmaya başladı benim sizde de oluyor mu gece uyandığımda da orda hareket ediyordu acaba ondan mı
Bebisler büyüdü artık cnm o yüzden kaburgalarda baskı yapiyo o yüzden ağarıyordur benim oğlanda yukarıda baya nefesimi kesiyo bazen düzgün oturamıyorum bile kaburgalara baskı yapiyo

Okudum canimsagol deneriz bizde

Tatlışlar nasılsıniz
Bende kontrole geldim her şey yolunda 2331 gram olmuş sıpam ama yine yüzünü göstermedi
Doğum pozisyonunu hala koruyor.
Nst ye girdim normalde oynayan kız bugün yattı uyudu
C celiklady yavrum magnezyum olayını sordum alakası yok dedi.
Yalancı katılmaları önler ama normal doğum sancısını önlemez zaten gelince anlarsın dedi

Maşallah büyümüş bebiş oynamayınca bekliyorlar mı? Kaç dakika sürdü Doğrudur canım doktorlar bazı konularda ayrı düşüyorlar. Doktorumuzu dinlemek en mantıklısı

Gözünaydın canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…