Hangi doğu şekli olur belli olmadığı için ben şimdi ikisine de alistiriyorum kendimi nefes egzersizleri hamile yogasi ile doğum egzersizi yapacağım. Şükür oğlum aşağıda da değil artık yoga yapabilirimYa cnm sadece bisey yapıldığını biliyorsun acı falan bisey hissetmiyorsun sonra bir bakıyorsun diyorlar dikiyoruz bitti tabi ben ameliyathanenin ışıklarından izlemistim her şeyi oraya yansıma yapıyordu ameliyattansan çıktığım gibi bir titreme tutmuştu aşırı bir şekilde zangır zangır titriyordum
O titreme bende de olmustu. Vucut normal dogumda bebek dogumunu bilirmis ama sezeryanla alindiginda bilmezmis. Kucuk bir travma oluyomus vucutta bebek birden gidince.oyle okumustum bi yerde.Ya cnm sadece bisey yapıldığını biliyorsun acı falan bisey hissetmiyorsun sonra bir bakıyorsun diyorlar dikiyoruz bitti tabi ben ameliyathanenin ışıklarından izlemistim her şeyi oraya yansıma yapıyordu ameliyattansan çıktığım gibi bir titreme tutmuştu aşırı bir şekilde zangır zangır titriyordum
Hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıklı olun ikiside hiç önemli değil.sezeryan yada normal doğum sen yine yoganızda yap yavaş yavaş hazırlıklı ol her durumaHangi doğu şekli olur belli olmadığı için ben şimdi ikisine de alistiriyorum kendimi nefes egzersizleri hamile yogasi ile doğum egzersizi yapacağım. Şükür oğlum aşağıda da değil artık yoga yapabilirim
Cnm ben iki doğumdaysa yaşadım.normal doğumda da odaya alındıktan sonra titreme gelmişti s3zeryandada daha odaya alınmadan başlamıştı titremeO titreme bende de olmustu. Vucut normal dogumda bebek dogumunu bilirmis ama sezeryanla alindiginda bilmezmis. Kucuk bir travma oluyomus vucutta bebek birden gidince.oyle okumustum bi yerde.
Bir anda yoğun kan kaybı yaşanıyor ondan oluyor belkide , her iki doğumda da oluyor dediğine göreCnm ben iki doğumdaysa yaşadım.normal doğumda da odaya alındıktan sonra titreme gelmişti s3zeryandada daha odaya alınmadan başlamıştı titreme
Evet bende normal yaptım ama aynı titreme bende de oldu. Hormonal bir durum demişti doktor. Ben titredikçe üstümü örtmeye çalışıyordu refakatçilarım yok üşümüyorum bu garip bi titreme diyodum.Bir anda yoğun kan kaybı yaşanıyor ondan oluyor belkide , her iki doğumda da oluyor dediğine göre
Bak canım aşağıda koydum sayfayı. Doğuma 1 hafta kala falan bırakmaktan bahsetmişler. Arada 2-3 yazışmada geçiyor. Bazı konularda doktorlar fikir ayrılıkları yaşıyor malum. Belki bizimkiler devam edin der bilmiyorum.Bakalım araştıralım hatta doktorlara soralım önemli bir durum. Dogumun rahat olmasini istiyorum ama bir taraftan magnezyum icmezsek her yerimiz ağrıyor. Hakkımızda hayırlısı
Beni de kan tutuyor ama normal dogumda o sancilarla ve bebegini kucağına alma hissi ile sadece bebegi çıkarmaya odaklaniyorsun. Ama sezeryan konusu bende de karışık. isallah bayılmam dedim doktoruma panik yaparsam uyutun beni dedim
Cok güzel ne kadar farklı güle güle kullan
Acı hissetmiyorsun ama dokunduklarini ve kesilmeyi acısız olarak hissediyoruz galiba.neyse sakin olup bu çocukları ir sekilde çıkaracağız.
Aynen cnm her iki doğumda da oluyor hem kan kaybı hemde vücut bir an boşluğa düşüyor 9 ay boyunca kendiyle bir olmuş olan bir parçası artık ayrılmış oluyor o yüzden cnmBir anda yoğun kan kaybı yaşanıyor ondan oluyor belkide , her iki doğumda da oluyor dediğine göre
Bebisler büyüdü artık cnm o yüzden kaburgalarda baskı yapiyo o yüzden ağarıyordur benim oğlanda yukarıda baya nefesimi kesiyo bazen düzgün oturamıyorum bile kaburgalara baskı yapiyoKızlar kaburga kemiklerinin alt kısmında ağrı olmaya başladı benim sizde de oluyor mu gece uyandığımda da orda hareket ediyordu acaba ondan mı
Okudum canimsagol deneriz bizdeBak canım aşağıda koydum sayfayı. Doğuma 1 hafta kala falan bırakmaktan bahsetmişler. Arada 2-3 yazışmada geçiyor. Bazı konularda doktorlar fikir ayrılıkları yaşıyor malum. Belki bizimkiler devam edin der bilmiyorum.
2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
Etrafımda olsun emdıgını gören herkes dıyor kı sabır taşı sür salça kil vs uzar gider doktor da bunlar sakıncalı dedı bırde ınsanlar faydası yok bagımlı olmus diyor ınsan takmıyorsa bıle takıyor Faydası neden olmasın zehır mı Bir gündüz bırde gece uyurken onları bırakamadık ılk cocuk bılseydım...www.kadinlarkulubu.com
Gönlünü ferah tut , bebiş en doğru zamanda gelecek insallahBende çok şükür 32. Haftaya gelebildim inşallah bir kaç hafta daha kalıryine ciğer geliştirici yaptırdık
Evet normalde de titreme yaşanıyor kan kaybıyla alakalı diyemem sonuçta sezaryen de kan veriyorlar ameliyat olduğu içinBir anda yoğun kan kaybı yaşanıyor ondan oluyor belkide , her iki doğumda da oluyor dediğine göre
Maşallah büyümüş bebişTatlışlar nasılsıniz
Bende kontrole geldim her şey yolunda 2331 gram olmuş sıpam ama yine yüzünü göstermedi
Doğum pozisyonunu hala koruyor.
Nst ye girdim normalde oynayan kız bugün yattı uyudu
C celiklady yavrum magnezyum olayını sordum alakası yok dedi.
Yalancı katılmaları önler ama normal doğum sancısını önlemez zaten gelince anlarsın dedi
Gözünaydın canım maşallahTatlışlar nasılsıniz
Bende kontrole geldim her şey yolunda 2331 gram olmuş sıpam ama yine yüzünü göstermedi
Doğum pozisyonunu hala koruyor.
Nst ye girdim normalde oynayan kız bugün yattı uyudu
C celiklady yavrum magnezyum olayını sordum alakası yok dedi.
Yalancı katılmaları önler ama normal doğum sancısını önlemez zaten gelince anlarsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?