- 1 Aralık 2021
- 14.918
- 54.362
- 548
- 35
Yıkanıyor zaten sadece işitme testi öncesi 3 gün kulağa su kaçmasın diye test sorunsuz olsun diye söylüyorlarK.validem de aynisini dedi cok sacma benim bildigim yikanir dedi. Yurtdisinda da yikaniyor. Belki de saglik bakanliginin yakin zamanda aldigi bi karardir bilemiyorum. Yasayarak gorecegiz canim.
Masallah kizinaBiz kontrolden geldikİlk kez nst ye girdim, sancı çıkmadı her şey yolunda dedi. Kızım bugün tam 33+0 da 2100 gram olmuş boyu 44.6 cm . İlk başlarda geriden geliyordu çok şükür toparladı kilosu, ben bebeğin gelişimi için tahin pekmezin faydalı olduğunu düşünüyorum artık gerçekten, yemeye başladığımdan beri kilo alımı güzel gidiyor şükürler olsun Başını tekrar yukarı almış çapraz duruyor ve yüzü arkaya bakıyor bu yüzden yine göremedik yüzünü hevesim kursağımda kaldı biraz ne güzel aşağıdaydı geçtiğimiz muayenelerde . Eğer bu pozisyonu korursa zorunlu sezeryan olur bekleyeceğiz dedi doktor. Sezeryan olursa 5-10 nisan arası tarih seçebilirsin, normal doğum için de 19 nisan bekleyebileceğimiz son tarih dedi. Tarihleri falan konuştukça heyecanlandım içimden gidip kendi doğum günüm 5 nisana gün almak geliyor ama bekleyeceğim 37.haftaya kadar eğer pozisyonda değişiklik olur da normal gelmeye karar verirse diye .
Haklı olabilirsin inan bilemedim. Öyle olmasın diye duaya çıkacağım şimdiAma şu da var belki kendi sancın kasılman olacaktı ama magnezyum engelledi bu yüzden de suni verdiler?
Ben diğer konuda gördüm sadece fikir yürütüyorum tabi ki, en mantıklısı ve doğrusu doktora danışmak.
Göbek bağı geç düştüğü için ondan yıkanıyor bebekler. Kimisi yıkarken yanlışlıkla göbek bağını zedeliyor ve kanama oluyor. Bende kızımı 1 hafta yikamadim zaten 7. Gün göbeği düştü. Ama vücudunu ıslak mendille ılık bez ile temizledik.
pembemanolya burda da göbek bağı bakim seti var , göbek bağı düşene kadar o set kullanılıyor canım.
Biz kontrolden geldikİlk kez nst ye girdim, sancı çıkmadı her şey yolunda dedi. Kızım bugün tam 33+0 da 2100 gram olmuş boyu 44.6 cm . İlk başlarda geriden geliyordu çok şükür toparladı kilosu, ben bebeğin gelişimi için tahin pekmezin faydalı olduğunu düşünüyorum artık gerçekten, yemeye başladığımdan beri kilo alımı güzel gidiyor şükürler olsun Başını tekrar yukarı almış çapraz duruyor ve yüzü arkaya bakıyor bu yüzden yine göremedik yüzünü hevesim kursağımda kaldı biraz ne güzel aşağıdaydı geçtiğimiz muayenelerde . Eğer bu pozisyonu korursa zorunlu sezeryan olur bekleyeceğiz dedi doktor. Sezeryan olursa 5-10 nisan arası tarih seçebilirsin, normal doğum için de 19 nisan bekleyebileceğimiz son tarih dedi. Tarihleri falan konuştukça heyecanlandım içimden gidip kendi doğum günüm 5 nisana gün almak geliyor ama bekleyeceğim 37.haftaya kadar eğer pozisyonda değişiklik olur da normal gelmeye karar verirse diye .
Yok zaten hiç kullanmamaktan değil de son zamanlar kullanmamaktan bahsedilmiş sanırım ben başını görmedim konuşmanın. Denk gelirse yazarım yine. Ayy Allah korusun ya benim de illa normal olsun diye bi düşüncem yok. Normal denemek istiyorum tabi ki ama olmazsa sezeryana karşı değilim. Hangisi bizim için sağlıklı olacaksa öyle olsun inşallahMasallah kizinakızlar nazlı oluyor saklıyor yüzlerini. Doğum içinde hangisi hayırlısıysa o olsun normal isteriz ama olmuyorsa sezeryan da olabilir önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Hakkınızda hayırlısı canım
Haklı olabilirsin inan bilemedim. Öyle olmasın diye duaya çıkacağım şimdimagnezyum içmeden olmuyor kasılıyor bacaklarim hatta az bile geliyor. Yaşayıp göreceğiz. Geçen gün bir video izledim kadın normal doğum diye diretiyor doktoru olmaz diyor bu baska doktor bulup ona gidiyor doğum sancıları çekerken bebeğin kalbi karnında duruyor ve bebegi kaybediyor bunu izleyince bende normal yapcam diye kendimi zorlamicam dedim. Kızım normal oldu ama oglumda bu olmazsa sezeryan olur ne yapalim
Gönlümden geçen de kendi doğum günüm biliyorsunSezeryan derse kesin kendi doğum gününü seç ya da bir gün öncesini ya da sonrasını
Kızlar göstermiyor benim dana da saklıyor kendini
Belden iğne yapıp uyuşturuyorlar cnm alt kismiBen normal doğum yapamam heralde kan aldırırken bayılacak gibi oluyorum gerçi doktor sezeryan dedi. Sezeryan da sakinleştirici felan yapıyorlar mı ben çok panik biriyim
İnşallah sakinleştirici tarzı birşey yapıyorlardır yoksa çok zor birsey yaBelden iğne yapıp uyuşturuyorlar cnm alt kismi
Valla eğer çok panik olursan normal anestezi uygularlar cnm çünkü sakinleştirici falan yapmıyorlar serum takıyorlar nabzını ölçmek için parmağına aleti takıyorlar miden bulansa yada nefes alamaz gibi olursan seninle konuşup derin derin nefes aldirtiyorlar cnm ama yinede bilemiyorum korkulacak bisey yok aslında hiçbirşey hissetmiyorsun zatenİnşallah sakinleştirici tarzı birşey yapıyorlardır yoksa çok zor birsey ya
Yaaa çok güzel cnm güle güle güzel günlerde kullanın insAllahKızlarrr bizim kapı süsümüz ve tacım hazırmış yarın kargolanacak hemen sizinle paylaşmak istedim. Eğer düşünen varsa çok tavsiye ederim uygun fiyat ve çok tatlı bir emekçi kadın sayfa sahibiSayfayı da paylaşıyorum görsellerle
Rahim filmi felan çekinmiştim normalde anestezisiz yapılabiliyormuş doktor bana Çok paniksin diye anestezili yapmıştı ama bakalım belki o zaman bebek için felan sakin olurum . Normalde hiç korkmuyordum doğumdan çok zorluklar yaşadığım için hamilelik süresince ama yaklaştıkça birstres oldumValla eğer çok panik olursan normal anestezi uygularlar cnm çünkü sakinleştirici falan yapmıyorlar serum takıyorlar nabzını ölçmek için parmağına aleti takıyorlar miden bulansa yada nefes alamaz gibi olursan seninle konuşup derin derin nefes aldirtiyorlar cnm ama yinede bilemiyorum korkulacak bisey yok aslında hiçbirşey hissetmiyorsun zaten
Öyle haklisin cnm doğum yaklaştıkça insan panik oluyo benim bir normal birde sezeryan doğumum var ona rağmen korkuyorum stres yapıyorum halbuki çok cabuk toparlanan biriyim ve panik falan da yapmam ama yinede heycan ve stres oluyo cnm Rabbim sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almamızı nasip etsin insAllahRahim filmi felan çekinmiştim normalde anestezisiz yapılabiliyormuş doktor bana Çok paniksin diye anestezili yapmıştı ama bakalım belki o zaman bebek için felan sakin olurum . Normalde hiç korkmuyordum doğumdan çok zorluklar yaşadığım için hamilelik süresince ama yaklaştıkça birstres oldum
Aynen canım mart ayı herkes için güzelliklerle gelsin inşallahGunaydin kizlar Mart ayina girdik bircogumuzun bebislerine kavusacagi bir ay olacak hayirlisiyla gecsin insallah
Bakalım araştıralım hatta doktorlara soralım önemli bir durum. Dogumun rahat olmasini istiyorum ama bir taraftan magnezyum icmezsek her yerimiz ağrıyor. Hakkımızda hayırlısıYok zaten hiç kullanmamaktan değil de son zamanlar kullanmamaktan bahsedilmiş sanırım ben başını görmedim konuşmanın. Denk gelirse yazarım yine. Ayy Allah korusun ya benim de illa normal olsun diye bi düşüncem yok. Normal denemek istiyorum tabi ki ama olmazsa sezeryana karşı değilim. Hangisi bizim için sağlıklı olacaksa öyle olsun inşallah
Beni de kan tutuyor ama normal dogumda o sancilarla ve bebegini kucağına alma hissi ile sadece bebegi çıkarmaya odaklaniyorsun. Ama sezeryan konusu bende de karışık. isallah bayılmam dedim doktoruma panik yaparsam uyutun beni dedimBen normal doğum yapamam heralde kan aldırırken bayılacak gibi oluyorum gerçi doktor sezeryan dedi. Sezeryan da sakinleştirici felan yapıyorlar mı ben çok panik biriyim
Cok güzel ne kadar farklı güle güle kullanKızlarrr bizim kapı süsümüz ve tacım hazırmış yarın kargolanacak hemen sizinle paylaşmak istedim. Eğer düşünen varsa çok tavsiye ederim uygun fiyat ve çok tatlı bir emekçi kadın sayfa sahibiSayfayı da paylaşıyorum görsellerle
Acı hissetmiyorsun ama dokunduklarini ve kesilmeyi acısız olarak hissediyoruz galiba.Valla eğer çok panik olursan normal anestezi uygularlar cnm çünkü sakinleştirici falan yapmıyorlar serum takıyorlar nabzını ölçmek için parmağına aleti takıyorlar miden bulansa yada nefes alamaz gibi olursan seninle konuşup derin derin nefes aldirtiyorlar cnm ama yinede bilemiyorum korkulacak bisey yok aslında hiçbirşey hissetmiyorsun zaten
Ya cnm sadece bisey yapıldığını biliyorsun acı falan bisey hissetmiyorsun sonra bir bakıyorsun diyorlar dikiyoruz bitti tabi ben ameliyathanenin ışıklarından izlemistim her şeyi oraya yansıma yapıyordu ameliyattansan çıktığım gibi bir titreme tutmuştu aşırı bir şekilde zangır zangır titriyordumBakalım araştıralım hatta doktorlara soralım önemli bir durum. Dogumun rahat olmasini istiyorum ama bir taraftan magnezyum icmezsek her yerimiz ağrıyor. Hakkımızda hayırlısı
Beni de kan tutuyor ama normal dogumda o sancilarla ve bebegini kucağına alma hissi ile sadece bebegi çıkarmaya odaklaniyorsun. Ama sezeryan konusu bende de karışık. isallah bayılmam dedim doktoruma panik yaparsam uyutun beni dedim
Cok güzel ne kadar farklı güle güle kullan
Acı hissetmiyorsun ama dokunduklarini ve kesilmeyi acısız olarak hissediyoruz galiba.neyse sakin olup bu çocukları ir sekilde çıkaracağız.
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlar Mart ayina girdik bircogumuzun bebislerine kavusacagi bir ay olacak hayirlisiyla gecsin insallah
Günaydın kızlar evet mart ayında birçok arkadaş doğum yapacak hayırlı sağlıklı gelsin bebisler herkes durumunu paylaşacak bebislerin ne durumda olduğunu heycanlı ve dolu dolu geçecek bu ay hakkımızda hayırlısı olsunGünaydın kızlar
Aynen canım mart ayı herkes için güzelliklerle gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?