2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
K.validem de aynisini dedi cok sacma benim bildigim yikanir dedi. Yurtdisinda da yikaniyor. Belki de saglik bakanliginin yakin zamanda aldigi bi karardir bilemiyorum. Yasayarak gorecegiz canim.
Yıkanıyor zaten sadece işitme testi öncesi 3 gün kulağa su kaçmasın diye test sorunsuz olsun diye söylüyorlar

Masallah kizina kızlar nazlı oluyor saklıyor yüzlerini. Doğum içinde hangisi hayırlısıysa o olsun normal isteriz ama olmuyorsa sezeryan da olabilir önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı. Hakkınızda hayırlısı canım
Haklı olabilirsin inan bilemedim. Öyle olmasın diye duaya çıkacağım şimdi magnezyum içmeden olmuyor kasılıyor bacaklarim hatta az bile geliyor. Yaşayıp göreceğiz. Geçen gün bir video izledim kadın normal doğum diye diretiyor doktoru olmaz diyor bu baska doktor bulup ona gidiyor doğum sancıları çekerken bebeğin kalbi karnında duruyor ve bebegi kaybediyor bunu izleyince bende normal yapcam diye kendimi zorlamicam dedim. Kızım normal oldu ama oglumda bu olmazsa sezeryan olur ne yapalim

İlk doğum anında demek istemiştim ben.
Hastanelerde normal de doğunca hemen yıkanıyordu önceden ama sonrasında değişti artık yıkamıyorlar.

Sezeryan derse kesin kendi doğum gününü seç ya da bir gün öncesini ya da sonrasını
Kızlar göstermiyor benim dana da saklıyor kendini

Yok zaten hiç kullanmamaktan değil de son zamanlar kullanmamaktan bahsedilmiş sanırım ben başını görmedim konuşmanın. Denk gelirse yazarım yine. Ayy Allah korusun ya benim de illa normal olsun diye bi düşüncem yok. Normal denemek istiyorum tabi ki ama olmazsa sezeryana karşı değilim. Hangisi bizim için sağlıklı olacaksa öyle olsun inşallah

Sezeryan derse kesin kendi doğum gününü seç ya da bir gün öncesini ya da sonrasını
Kızlar göstermiyor benim dana da saklıyor kendini
Gönlümden geçen de kendi doğum günüm biliyorsun 5 inde 38+1 olcam. Bakim bi 36-37.haftalara geleyim pozisyon değişmemişse doktora dicem 5 inde halledelim bu işi diye

Ben normal doğum yapamam heralde kan aldırırken bayılacak gibi oluyorum gerçi doktor sezeryan dedi. Sezeryan da sakinleştirici felan yapıyorlar mı ben çok panik biriyim

Ben normal doğum yapamam heralde kan aldırırken bayılacak gibi oluyorum gerçi doktor sezeryan dedi. Sezeryan da sakinleştirici felan yapıyorlar mı ben çok panik biriyim
Belden iğne yapıp uyuşturuyorlar cnm alt kismi

Kızlarrr bizim kapı süsümüz ve tacım hazırmış yarın kargolanacak hemen sizinle paylaşmak istedim. Eğer düşünen varsa çok tavsiye ederim uygun fiyat ve çok tatlı bir emekçi kadın sayfa sahibi Sayfayı da paylaşıyorum görsellerle

Eklentiler

• D80F8E20-9184-436F-931B-D5951401E36D.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 35BA5E3C-5BFB-4EC8-9B72-43765CC4A479.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 3106B894-460D-4A8E-9ACA-C511680EAC9C.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 75
  • 361B9DC3-1D30-4E2F-999A-3632B7A8D5D9.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 70
  • 7C4BAA98-03F7-4D95-BF45-E634A4BBBFED.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 54FA652E-AF11-42D4-B4FD-943D1B548A0D.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 58C45671-656B-45BC-9C25-8F16AEAF8B7C.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 77
İnşallah sakinleştirici tarzı birşey yapıyorlardır yoksa çok zor birsey ya
Valla eğer çok panik olursan normal anestezi uygularlar cnm çünkü sakinleştirici falan yapmıyorlar serum takıyorlar nabzını ölçmek için parmağına aleti takıyorlar miden bulansa yada nefes alamaz gibi olursan seninle konuşup derin derin nefes aldirtiyorlar cnm ama yinede bilemiyorum korkulacak bisey yok aslında hiçbirşey hissetmiyorsun zaten

Yaaa çok güzel cnm güle güle güzel günlerde kullanın insAllah

Rahim filmi felan çekinmiştim normalde anestezisiz yapılabiliyormuş doktor bana Çok paniksin diye anestezili yapmıştı ama bakalım belki o zaman bebek için felan sakin olurum . Normalde hiç korkmuyordum doğumdan çok zorluklar yaşadığım için hamilelik süresince ama yaklaştıkça birstres oldum

Öyle haklisin cnm doğum yaklaştıkça insan panik oluyo benim bir normal birde sezeryan doğumum var ona rağmen korkuyorum stres yapıyorum halbuki çok cabuk toparlanan biriyim ve panik falan da yapmam ama yinede heycan ve stres oluyo cnm Rabbim sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almamızı nasip etsin insAllah

Bakalım araştıralım hatta doktorlara soralım önemli bir durum. Dogumun rahat olmasini istiyorum ama bir taraftan magnezyum icmezsek her yerimiz ağrıyor. Hakkımızda hayırlısı
Beni de kan tutuyor ama normal dogumda o sancilarla ve bebegini kucağına alma hissi ile sadece bebegi çıkarmaya odaklaniyorsun. Ama sezeryan konusu bende de karışık. isallah bayılmam dedim doktoruma panik yaparsam uyutun beni dedim
Cok güzel ne kadar farklı güle güle kullan
Acı hissetmiyorsun ama dokunduklarini ve kesilmeyi acısız olarak hissediyoruz galiba. neyse sakin olup bu çocukları ir sekilde çıkaracağız.

Ya cnm sadece bisey yapıldığını biliyorsun acı falan bisey hissetmiyorsun sonra bir bakıyorsun diyorlar dikiyoruz bitti tabi ben ameliyathanenin ışıklarından izlemistim her şeyi oraya yansıma yapıyordu ameliyattansan çıktığım gibi bir titreme tutmuştu aşırı bir şekilde zangır zangır titriyordum

Günaydın kızlar

Gunaydin kizlar Mart ayina girdik bircogumuzun bebislerine kavusacagi bir ay olacak hayirlisiyla gecsin insallah

Günaydın kızlar

Aynen canım mart ayı herkes için güzelliklerle gelsin inşallah
Günaydın kızlar evet mart ayında birçok arkadaş doğum yapacak hayırlı sağlıklı gelsin bebisler herkes durumunu paylaşacak bebislerin ne durumda olduğunu heycanlı ve dolu dolu geçecek bu ay hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…