Tatlışlar nasılsıniz
Bende kontrole geldim her şey yolunda 2331 gram olmuş sıpam ama yine yüzünü göstermedi
Doğum pozisyonunu hala koruyor.
Nst ye girdim normalde oynayan kız bugün yattı uyudu
C celiklady yavrum magnezyum olayını sordum alakası yok dedi.
Yalancı katılmaları önler ama normal doğum sancısını önlemez zaten gelince anlarsın dedi
Masallah lila hanim buyumusTatlışlar nasılsıniz
Bende kontrole geldim her şey yolunda 2331 gram olmuş sıpam ama yine yüzünü göstermedi
Yalancı katılmaları önler ama normal doğum sancısını önlemez zaten gelince anlarsın dedi
Masallah lila hanim buyumusbugun uyuyasi varmis cani sagolsun
Maşallah canım büyümüş prensessağlığı iyi olsunda süpriz yapacaktır sana annesi
Maşallah büyümüş bebişoynamayınca bekliyorlar mı? Kaç dakika sürdü Doğrudur canım doktorlar bazı konularda ayrı düşüyorlar. Doktorumuzu dinlemek en mantıklısı
Ben ikeadaki ikili tatlı koalalardan aldımKızlar uyku arkadaşı aldınız mı neler aldınız
E çocuğum yeni tatile girdi ya, bugünü dinlenme günü ilan etmiş demek ki40 dakika falan kaldım hatta oynasın diye çikolata meyve suyu içtim ama yok inat etti
Evet sende sor bakalım ne diyecek senin doktorda
Benim kızımın uyku arkadaşı bu sevimli ayıcık olacakKızlar uyku arkadaşı aldınız mı neler aldınız
Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim hareket ettiği saatler artık sabit gibi geceli gündüzlü aynı saatte uyanıyor benim oğlan da bi dahaki randevuyu gündüz hareket li saatine almaya çalışTatlışlar nasılsıniz
Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim hareket ettiği saatler artık sabit gibi geceli gündüzlü aynı saatte uyanıyor benim oğlan da bi dahaki randevuyu gündüz hareket li saatine almaya çalış
E çocuğum yeni tatile girdi ya, bugünü dinlenme günü ilan etmiş demek kiay benim perşembe kontrolüm başka birşey söylemem lazım önce unutmazsam sorarım bunu da canım
Ben ocak ayında geçirdim canım. Ağrı kesici bile kullanmadım. Bolca meyva ve su tükettim. C vitaminine yüklenmelisin. Birde kan sulandırıcı (Coraspirin) çok önemli. Doktoruna danışarak kullanmanlısın. Ben zaten kullanıyordum doktorum covidden dolayı devam etmemi istemişti.Slm kizlar hamileyken covid geçirenler ilaç kullandimi aranızda bebek hareketleri azaldığı birde...
Ben bir ay önce geçirdim canım hafif grip şeklinde seyretti ilaç kullanmadım bol su ve meyve ile bi kaç günde atlattım bebek hareketlerinde sorun olmadıSlm kizlar hamileyken covid geçirenler ilaç kullandimi aranızda bebek hareketleri azaldığı birde...
Maşallah cnm prensese çok nazlı olacak anlaşılanTatlışlar nasılsıniz
Maşallah kuzucuğa, doğumda göreceğiz böyle giderseTatlışlar nasılsıniz
Canım unutmaktan ziyade ben devlete gidiyorum cevap alabilir miyim bilmiyorumEvet tatile girmemi anladı sanırsam
Yaz bir yere istersen yoksa unutuyoruz bebişleri görünce
Normal doğum yaparsanız olur sanırım, ama sezeryan için hemen zorYuz ustu uzanmayi uyumayi cooook ozledim. Dogurur dogurmaz yuz ustu yatabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?