2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Maşallah canım büyümüş prenses sağlığı iyi olsunda süpriz yapacaktır sana annesi

Masallah lila hanim buyumus bugun uyuyasi varmis cani sagolsun

Maşallah büyümüş bebiş oynamayınca bekliyorlar mı? Kaç dakika sürdü Doğrudur canım doktorlar bazı konularda ayrı düşüyorlar. Doktorumuzu dinlemek en mantıklısı

40 dakika falan kaldım hatta oynasın diye çikolata meyve suyu içtim ama yok inat etti
Evet sende sor bakalım ne diyecek senin doktorda

40 dakika falan kaldım hatta oynasın diye çikolata meyve suyu içtim ama yok inat etti
Evet sende sor bakalım ne diyecek senin doktorda
E çocuğum yeni tatile girdi ya, bugünü dinlenme günü ilan etmiş demek ki ay benim perşembe kontrolüm başka birşey söylemem lazım önce unutmazsam sorarım bunu da canım

Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim hareket ettiği saatler artık sabit gibi geceli gündüzlü aynı saatte uyanıyor benim oğlan da bi dahaki randevuyu gündüz hareket li saatine almaya çalış

Maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim hareket ettiği saatler artık sabit gibi geceli gündüzlü aynı saatte uyanıyor benim oğlan da bi dahaki randevuyu gündüz hareket li saatine almaya çalış

Sabah 8e alayım o zaman
Oradan çıktım araba da oynadı zilli

E çocuğum yeni tatile girdi ya, bugünü dinlenme günü ilan etmiş demek ki ay benim perşembe kontrolüm başka birşey söylemem lazım önce unutmazsam sorarım bunu da canım

Evet tatile girmemi anladı sanırsam
Yaz bir yere istersen yoksa unutuyoruz bebişleri görünce

Slm kizlar hamileyken covid geçirenler ilaç kullandimi aranızda bebek hareketleri azaldığı birde...
Ben ocak ayında geçirdim canım. Ağrı kesici bile kullanmadım. Bolca meyva ve su tükettim. C vitaminine yüklenmelisin. Birde kan sulandırıcı (Coraspirin) çok önemli. Doktoruna danışarak kullanmanlısın. Ben zaten kullanıyordum doktorum covidden dolayı devam etmemi istemişti.

Maşallah cnm prensese çok nazlı olacak anlaşılan

Maşallah kuzucuğa, doğumda göreceğiz böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…