Gobek bagi dusune kadar yikamiyoruz dimi ? K.validem hastanede yikayacaklar ne gobek bagina kasar yikamamak vs dedi.Doğum da tam temizlemezlerse bebek kirli gelebilir güzel özel takımları dogumhqneye vermeyin sonra odaya gelince siz giydirisiniz
Hahahah ay sevindim bu aralar esine gicik kapmayan bi ben degilmisim. Ben bisey yapsa da kavga etsem icimdeki kotu enerjiyi disari atsam diye tetikteyimSoğukkkanlılığa bakbunlar önceki hayatlarında kesin doğurmuş olmalılar baska açıklaması olamaz pilates topu aldım 36.hafta başlıcam hareketlere , eşim beraber yaparız hareketleri bi tane de bana alalım diyo o baya kendini doğuma hazırlıyor bence Hamile yastığı da var zaten basından beri . Dün akşam oturuyoruz yemek yedik, ay benim midem bulandı diyo. Dedim normal ilk trimesterda cok sık oluyo ikinci trimester gelsin rahatlarsın biraz . Deli etti beni yaaa
Merhabalar kızlar bi kaç gündür yokum, annem geldi son eşyalar çarşaf yorgan benim pijama takımlarım vs yıkandı ütüledik. Bugünde hastane çantamızı hazırladıkemzik biberon kaynattık onlarda hazır. Şükür ki eksiğimiz kalmadı h sonu kv annemler detayli temizligimi de yaptılar. Perşembe kontrolüm var bakalım ne alemde bebek hanım
Ağrım sancım akıntım vs şükür yok,bekliyoruz bakalim. Sizde durumlar ne
Canım emzik biberonu nasıl kaynattın acaba. Philips avent emzikleri kaynatmayın diyorlar. Nasıl temizlenir ki öyle olmazsa?Merhabalar kızlar bi kaç gündür yokum, annem geldi son eşyalar çarşaf yorgan benim pijama takımlarım vs yıkandı ütüledik. Bugünde hastane çantamızı hazırladıkemzik biberon kaynattık onlarda hazır. Şükür ki eksiğimiz kalmadı h sonu kv annemler detayli temizligimi de yaptılar. Perşembe kontrolüm var bakalım ne alemde bebek hanım
Ağrım sancım akıntım vs şükür yok,bekliyoruz bakalim. Sizde durumlar ne
Maşallah cnm benimde ilkinde çatlak yoktu ikizlerde çatlakların oldu tabi o dobem kizimin rahatsızlığı falanda vardı o yüzden krem yağ falan sürmek aklıma bile gelmedi gerçi ilk kızımda da bisey sürmemiştim ama olmadı bundada eski çatlakların tek var ekstra çatlak oluşmadı sanırım kişiden kişiye değişiyor çatlama cnmÇatlakları konuşmuşsunuz bende sıfır çatlak var çok mutluyum. Sanirim bu biraz şans işi anneme çekmemişim iyi ki ikinci hamilelik sıfır çatlak şükür. Haftada 2 bebe yagi sürdüm o kadar. Çatlak olan arkadaşlar yag mı kullandınız kremi? Fayda durumları ne merak ettim.
Yakinda 4 .yu olacağım evet fark ediyor süre uzuyor doğumda sebebi de her doğum sonrası artan yapışıklık ama içini ferah tut doğumdan sonra aynı toparlama süresiGerçekten 3.sezeryan 1 e göre uzunmu zormu olur acaba benim 3. Olcakkulaktan dolma duyduğum zor diyorlar ama bilemiyorum tabi yaşamadan ilk kez korkuyorum galiba sil baştan yaşamaktan o sıkıntıları ..
Yok ben de çok gıcığım asla yalnız olduğunu düşünme. o da farkında zaten cok bulaşmamaya çalışıyorGobek bagi dusune kadar yikamiyoruz dimi ? K.validem hastanede yikayacaklar ne gobek bagina kasar yikamamak vs dedi.
Hahahah ay sevindim bu aralar esine gicik kapmayan bi ben degilmisim. Ben bisey yapsa da kavga etsem icimdeki kotu enerjiyi disari atsam diye tetikteyim
Kullan at tabak bardak geliyor benim içime sinmez dersen al yanına1 gece kalacağız ya kendi mutfak malzemelerimizi kullanmak daha mantıklı olmaz mı
Kullan at tabak bardak geliyor benim içime sinmez dersen al yanına
Anladım inşallah yaaYakinda 4 .yu olacağım evet fark ediyor süre uzuyor doğumda sebebi de her doğum sonrası artan yapışıklık ama içini ferah tut doğumdan sonra aynı toparlama süresi
Kuzum icme suyunu ocakta çelik tencere içinde kaynattım, fokurdamaya başlayınca emzik biberon süt saklama kabı kapaklari göğüs pompası haznesi kapaklari emzik kabı ne varsa parça parça attım bi kac dk fokurdadi çıkarttım,kurumaya koydum şimdi.Canım emzik biberonu nasıl kaynattın acaba. Philips avent emzikleri kaynatmayın diyorlar. Nasıl temizlenir ki öyle olmazsa?
Iste benimki de bulasmiyo bulassa da bi icimi dokebilsem hahahaYok ben de çok gıcığım asla yalnız olduğunu düşünme. o da farkında zaten cok bulaşmamaya çalışıyorbu arada benim arkadaşımın bebeğini hastanede ilk temizleme için yıkamadan bağımsız olarak 4 günde 2 kere yıkamışlar . Eve alıp getirince arkadaşım da yıkamış , göbek bağı için pudra olarak veya farklı bir dezenfekte sıvısı satılıyor burda , orda da mutlaka vardır . Banyodan sonra da kurulayıp onu döküyorlarmış enfeksiyon kapmaması için. Ben de yıkamayı düşünüyorum göbeği beklemeden.
Iste benimki de bulasmiyo bulassa da bi icimi dokebilsem hahaha
Turkiyede yikamiyolar galiba ama bilemedim. Artik hastane yikamak gerekir derse yikariz bekleyin derse bekleriz bilemedim valla
K.validem de aynisini dedi cok sacma benim bildigim yikanir dedi. Yurtdisinda da yikaniyor. Belki de saglik bakanliginin yakin zamanda aldigi bi karardir bilemiyorum. Yasayarak gorecegiz canim.Aslına bakarsan bizim ülkede de yıkıyorlardı.
Ben kardeşlerimi hatırlıyorum ikisi de eve temiz geldi.
Annem de yine yıkadı.
Şimdilerde duyuyorum ben yıkanmıyor diye.
K.validem de aynisini dedi cok sacma benim bildigim yikanir dedi. Yurtdisinda da yikaniyor. Belki de saglik bakanliginin yakin zamanda aldigi bi karardir bilemiyorum. Yasayarak gorecegiz canim.
Bu o yönden iyi canım. Ama dediğim gibi ben Esenay dan aldım. Onda da kalmamışBen ordan almadım ama biri büyük biri küçük duruyor fiyonkun
Olmazsa bende emzirme sütyeni koymayayım. Lcw nın kaplı emzirme atletlerinden almıştım zaten göğüs ucum belli olursa diye
Ben de içme suyunda 4-5 dk kaynattım canım. Ama benim aldığım aventlerin içinden çıkan kullanım kılavuzlarında ilk kullanımda kaynatın diyordu hepCanım emzik biberonu nasıl kaynattın acaba. Philips avent emzikleri kaynatmayın diyorlar. Nasıl temizlenir ki öyle olmazsa?
Önceki hamileligimde de magnezyum kullandım kızım gününü doldurdu seni sancı ile dogumu yaptim şükür açıldı çatır çatır doğurdum. Ne suyum gelmişti, ne sancı vardi ama doğurdum. Belki ihtimal var gibi birsey demiştir doktor.Aynen ben de öyle biliyordum ama mart annelerinde görünce emin olamadım. Sonuçta magnezyumu kasılma, kramp önlesin diye de veriyorlar ya, doğum kasılmasında da etkisi olursa açılma vs olmaz o zaman???
Oooo sende şanslısın ne güzel.Maşallah cnm benimde ilkinde çatlak yoktu ikizlerde çatlakların oldu tabi o dobem kizimin rahatsızlığı falanda vardı o yüzden krem yağ falan sürmek aklıma bile gelmedi gerçi ilk kızımda da bisey sürmemiştim ama olmadı bundada eski çatlakların tek var ekstra çatlak oluşmadı sanırım kişiden kişiye değişiyor çatlama cnm
K.validem de aynisini dedi cok sacma benim bildigim yikanir dedi. Yurtdisinda da yikaniyor. Belki de saglik bakanliginin yakin zamanda aldigi bi karardir bilemiyorum. Yasayarak gorecegiz canim.
Göbek bağı geç düştüğü için ondan yıkanıyor bebekler. Kimisi yıkarken yanlışlıkla göbek bağını zedeliyor ve kanama oluyor. Bende kızımı 1 hafta yikamadim zaten 7. Gün göbeği düştü. Ama vücudunu ıslak mendille ılık bez ile temizledik.Yani normalde olsa sezeryan da olsa çocuk kanlı doğuyor aslına bakarsan yıkanması en doğrusu ama şuan işler hep değişiyor.
Öncesinde doğru bildiğimiz her şeyi bir bir yanlış diye farklılaştırıyorlar.
Ama şu da var belki kendi sancın kasılman olacaktı ama magnezyum engelledi bu yüzden de suni verdiler?Önceki hamileligimde de magnezyum kullandım kızım gününü doldurdu seni sancı ile dogumu yaptim şükür açıldı çatır çatır doğurdum. Ne suyum gelmişti, ne sancı vardi ama doğurdum. Belki ihtimal var gibi birsey demiştir doktor.
Oooo sende şanslısın ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?