Ya bunun plastiği vardı yılllar önce bir arkadaşımızda görmüştük eşimle onu aradım da bulamadım ben de geçen güneşimin aklına geldi biz de şimdi o huniden mi alacağız diye öyle hatırladım
bir kaç tane plastikten almak daha mantıklı geldi uğraşmazsın da. Yıka yıka kullan. Ama yok galiba bulamadım
Bulan link atsın lütfenSen diyince google dan arattim ama oyle bisey bulamadim canim. En kotu ihtimal kendimiz plastik huni gibi bisey yapabiliriz
Sen diyince google dan arattim ama oyle bisey bulamadim canim. En kotu ihtimal kendimiz plastik huni gibi bisey yapabiliriz
Bulan link atsın lütfen
Ben de korse için ilk etapta çok rahatsız edici olabildiğini okudum. Emzirirken falan da çok sıcaklanıyormuş üstüne korse darlıyormuş. Sıkı sporcu taytı kullananlar var onun yerine ilk etapta. Ben de sıcağa darlanmaya hiç gelemem. Galiba sıkı yüksek bel bir tayt benim için daha iyi olacakIlk dogumumda sezeryan sonrasi agrilarim vardi bi akrabamiz aradi bana karnini sıkı sıkı sar dedi iyiki de demis ince bir tulbentle sardim korse gibi baya hafifletmisti yoksa sarkan gobek dikise baski yapiyor. Tabi 3 gun falan gecmisti korse almadim asla rahat edemem yine ince tulbentle sıkıcam
Ben de korse için ilk etapta çok rahatsız edici olabildiğini okudum. Emzirirken falan da çok sıcaklanıyormuş üstüne korse darlıyormuş. Sıkı sporcu taytı kullananlar var onun yerine ilk etapta. Ben de sıcağa darlanmaya hiç gelemem. Galiba sıkı yüksek bel bir tayt benim için daha iyi olacak
Aynen canım bütün duygulari bir arada yaşıyorumBen bu sabah marta girdik diye ağladım telefonda annemegeliyor gelmekte olan. Hem korku hem heyecan bastı beni
Sanırım erkeklerin çoğu öyle nazlı benim kocada nazlı maalesefBabasına çekecek valla ben hiç nazlı değilimdir
Sanırım erkeklerin çoğu öyle nazlı benim kocada nazlı maalesef
Bedene nasil karar verdin canim ?
36.haftada gobek deligi hizasindan belinizi olcun, cikan sonuctan 12cm cikarin demislerde
Hiç deme valla ya bazen diyorum.benim.yerime sen olsaydın yerli yataklı yatardın diyeCanları bize göre daha tatlı
Hiç deme valla ya bazen diyorum.benim.yerime sen olsaydın yerli yataklı yatardın diyeama yinede anlamıyorlar kıymetimizi
Dogumun kacinci gunu sarmistin cnm ben normal dogumda oyle sarmistim.ama sezeryanda yapmadım bisey olur dikişlere diyeIlk dogumumda sezeryan sonrasi agrilarim vardi bi akrabamiz aradi bana karnini sıkı sıkı sar dedi iyiki de demis ince bir tulbentle sardim korse gibi baya hafifletmisti yoksa sarkan gobek dikise baski yapiyor. Tabi 3 gun falan gecmisti korse almadim asla rahat edemem yine ince tulbentle sıkıcam
Hiç deme cnm valla Allahtan o benim karım falan değilmiş ya valla çekeceğim olurdu elindenBizim yerimizde olsa çatlardı onlar
Hiç deme cnm valla Allahtan o benim karım falan değilmiş ya valla çekeceğim olurdu elinden
Aynen öyle oluyor, dediğiniz gibi sıkı tayt yda sıkı bir atlet bile iş görüyor yeterli oluyor çünkü fazla sıkısıda gerçekten çok fazla geliyo rahat edilmiyorBen de korse için ilk etapta çok rahatsız edici olabildiğini okudum. Emzirirken falan da çok sıcaklanıyormuş üstüne korse darlıyormuş. Sıkı sporcu taytı kullananlar var onun yerine ilk etapta. Ben de sıcağa darlanmaya hiç gelemem. Galiba sıkı yüksek bel bir tayt benim için daha iyi olacak
Aynen valla hiç demeBen eşime de diyorum sen kadın ben erkek olsaydım seninle evlenmezdim diye
Ben ilk oğlumda çorabını geçiriyordum pipisine ikinci oğlumda pipilik diye bişry var huni gibi içi havlu dışı penyeydi ondan kullanayım dedim çorap kadar randıman alamadım. O yüzden bu 3.oğlanda da bildiğimden şaşmayıp çorap geçirmeye devam edicem sanırımYa bunun plastiği vardı yılllar önce bir arkadaşımızda görmüştük eşimle onu aradım da bulamadım ben de geçen güneşimin aklına geldi biz de şimdi o huniden mi alacağız diye öyle hatırladım
bir kaç tane plastikten almak daha mantıklı geldi uğraşmazsın da. Yıka yıka kullan. Ama yok galiba bulamadım
Bu da aklımızda olsunBen ilk oğlumda çorabını geçiriyordum pipisine ikinci oğlumda pipilik diye bişry var huni gibi içi havlu dışı penyeydi ondan kullanayım dedim çorap kadar randıman alamadım. O yüzden bu 3.oğlanda da bildiğimden şaşmayıp çorap geçirmeye devam edicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?