2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sen diyince google dan arattim ama oyle bisey bulamadim canim. En kotu ihtimal kendimiz plastik huni gibi bisey yapabiliriz
Bulan link atsın lütfen

Sen diyince google dan arattim ama oyle bisey bulamadim canim. En kotu ihtimal kendimiz plastik huni gibi bisey yapabiliriz

Bulan link atsın lütfen

Ben yarın bir arkadaşa sorayım bakalım oğlu 6 yaşında oldu ama hatırlar belki
O gün arayıp bulamadığımda da soracaktım aklımdan çıkmış

Ben de korse için ilk etapta çok rahatsız edici olabildiğini okudum. Emzirirken falan da çok sıcaklanıyormuş üstüne korse darlıyormuş. Sıkı sporcu taytı kullananlar var onun yerine ilk etapta. Ben de sıcağa darlanmaya hiç gelemem. Galiba sıkı yüksek bel bir tayt benim için daha iyi olacak

Evet canim lohusalikta cok terliyor insan zaten bebek hep memede korseyle falan hayatta duramam bende gobeginin sarkmasini engellede tayt veya baska birsey nasil rahat edersen

Dogumun kacinci gunu sarmistin cnm ben normal dogumda oyle sarmistim.ama sezeryanda yapmadım bisey olur dikişlere diye

Aynen öyle oluyor, dediğiniz gibi sıkı tayt yda sıkı bir atlet bile iş görüyor yeterli oluyor çünkü fazla sıkısıda gerçekten çok fazla geliyo rahat edilmiyor

Ben ilk oğlumda çorabını geçiriyordum pipisine ikinci oğlumda pipilik diye bişry var huni gibi içi havlu dışı penyeydi ondan kullanayım dedim çorap kadar randıman alamadım. O yüzden bu 3.oğlanda da bildiğimden şaşmayıp çorap geçirmeye devam edicem sanırım

Kızlar bende 31+4 yavaştan korkularım başladı2. Gebeliğim 10 yaş fark olacak inşallah kardeşiyle arasında şimdiden seviyor ediyor ama açıkçası bebek olunca huyu suyu değişirmi diye tereddütlerim var ..Bir de kızlar ilk doğumum normaldi inşallah bi aksilik olmasa bu da normal olacak ama çevremde herkes çok ara verdin diye doğumun zor olacak diye korkutuolar

Bu da aklımızda olsun

Günaydın kızlar ben normal Doğum yapsaydım Nisa’n annesi olacaktım ama sezeryan olacağım için 15 Mart salıya gün verildi genel anestezi olacak, Nisan görünümlü Mart annesiyim yani 3.bebegim olacak hepinimize sağlıklı doğumlar diliyorum bugün son izlem için asmden çağırdılar birazdan 9 gibi oraya gideceğim kan alınacakmış,uzun süredir giremedim bu topige bizden haber vermek istedim odamız hastane çantamız ev temizligi kısacası hazırlıklarımız tamam geriye bi tek prensesin gelmesi kaldı ufak ufak heyecan başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…