2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çabucak geçer inşallah cnm bu günleriniz annen sağlıkla döner insAllah evine bebiş size huzur mutluluk sağlık bereket getirir insAllah cnm

Çok merak ettik seni
Sen ve bebeğinin iyi olmasına sevindim. Annen için çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce sağlığına kavuşur, aranıza döner dualarım onunla
Saol canim teşekkürler, bizim için pek bi zorlugu olmadi, annemin yogun bakıma girmesi bizi cok yipratti, insallah bizde umutla duayla bekliyoruz

Dualarım anneciğin için insallah çok çabuk iyi olacak
Çok güzel bir his, tarifsiz mutluluk ama yorucu olmaya başladı.
Yatıyorum kalkıyorum her yerim ağrıyor, zaten şiştim çok fazla.
Dün biraz dışarıda işlerimiz vardı akşam evde ağrıyla yattım valla.
Umarım seninkisi kadar kolay doğum yaparız

Canim hep aklimizdaydin, cok merak ettik seni. Senin iyi olmana sevindim, annen icinse cok uzgunum. Umarim kisa surede toparlanip araniza doner. Anne kavrami cok farkli. Dualarim annenle seninle.

Canim seni cok merak ettik ama cok sukur dondun ve iyisin Annen de iyi olacak insallah hic merak etme savasiyor araniza da doner insallah Arada yaz lutfen kaybolma :)
Cok saol canim, hem vakitsizlik hem herseye karşı isteksizlik vardi, canim birsey yapmak istemiyordu, ancak cocuklarla ilgileniyordum, simdi de vakit bulmusken yazayim dedim, insallah hersey daha guzel olucak, gruptan guzel haberleri almak için burda olacağım ins

Çok endişelendik çok merak ettik seni. İyi olduğunu duymak cok güzel . Bütün dualarım annen ile .. bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah dağılsın bütün kara bulutlar
Amin canim cok saol, insallah hersey guzel gider hepimiz için, burdan da guzel haberler alırız

Sen bir de deneyimlisin ben ne yapayım
Ay hiç deme kendime diyorum 2 dogumuda yaşadın ve çabucak toparlandim neden korkuyorsun hayırlısıyla bebiş sağlıklı doğsun yine geçecek herseyama ben sanki çocuklarımıza düşünüyorum ya duygusallastim baya bu aralar tabi çocuklarıma bakan var annemlerde kalırlar ama bilemiyorum farklı duygular icindeyim

Canim hep aklimizdaydin, cok merak ettik seni. Senin iyi olmana sevindim, annen icinse cok uzgunum. Umarim kisa surede toparlanip araniza doner. Anne kavrami cok farkli. Dualarim annenle seninle.
Cok saol canim insallah, benim iki kizimi da annem bakti bebekliklerinde ve suan cok garip duygular icerisindeyim, kac kisi ile görüştüm, yatılı yardimci aradim, parasiyla bile birilerini bulmanın ne kadar zor olduğunu gördüm, annelerimiz ve ailelerimizin bizim için ne büyük nimet olduklarini simdi daha da iyi anladım, insallah bebisten once annem gelir evine, umutla duayla bekliyoruz

Amin insallah canim, umutla duayla bekliyoruz, insallah bebisten önce annem evde olur
2017 de bizde çok şeyler yaşadık cnm kardeşim marangozda calisiyo elini makinaya kaptırdı ve kesildi kaynımın apandisiti patladı son anda ameliyata alındı babamın bütün gücünü enfeksiyon kaptı ölüme gitti geldi kizimin genzinde tümör olduğunu öğrendik annemin belindeki diskler hep kaymıştı felç olma durumu vardı oda son anda ameliyat oldu kocamın koluna cam çerçevesi olan kapı düştü bileği baya kesildi onunda kanaması çok oldu apar topar onuda ameliyata aldılar baya saylar yaşadık o dönem cnm ve ben o ara ikizlerine hamileydim çok zorlu sureclerdi çok şükür Rabbime her şeyi atlattık umuyorumki sizde atlatacaksınız cnm annen maşallah güçlü bir kadınmış bu kadar şeyi atlatmış bunuda atlatacak ve yeni gelen torununu kucaklayacak

Dün kolanyaları doldurdum bugün etiket yapuşturırım yıkancak ütülencek kalmadı inşallah hazırım.

Bu arada lisans okuyorum anaokulu öğretmeniyim önlisans mezunuyum lisansa baslamıştım hep üstten ders aldım şimdiye kadar, 2. Sınıftan 2 dersim var aslında bu dönem ama en 3. Sınıfın tüm derslerinde aldım ve 10_15 günlük lohusa olucam sanırım sınav 18 Nisan çünkü inşallah becerebilirim

Cumartesi günü memleketten cocukluk arkadaşım annesi, annem gelicek ablalar filan temizliği yapmıştık zaten boya filan yaparken normal Bi toz alır toparlar süpürürüm, bigün önceden de yicekleri hazırlarım inşallah annemde bişeyle getirecek.

Perşembe doktor var, idrar kültürü ve 24 saatlik idrar testi temiz cıktı ama akıntı ve enfeksiyon var bişey vermicek doktor herelde keske normal dogum olsa ne güzel içim temizlenirdi hoş ben normal doguramazdım

Eklentiler

• IMG_20220301_210416.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20220301_182710.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20220301_182705.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20220301_182700.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20220103_175513.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 83
canım çok geçmiş olsun senin ve bebeğin iyi olmasına sevindim en kısa zamanda inşallah anneciğinde toparlanır şifa bulur tüm dualarımız onunla

Rabbim ömür verdiyse hersey bir şekilde geçiyor ve unutuluyor tabi, sizin içinde gercekten cok zor bir zaman olmus, insan bide hamile olunca hormonlarinda etkisiyle daha ağır yaşayabiliyor bazi duyguları, bizde tum ev halkı olarak cok stresli bir zamandan geçiyoruz, cok sukur saglik sorunlarimiz yok ama can sıkıcı seyler oluyor surekli tum kardeşler olarak hayatimizda, biz de biran önce bu süreçten kurtulmak için dua ediyoruz, her zorluktan sonra bir ferahlık vardır, biz ve tum sıkıntısı olanlar için en kısa sürede ferahlığa ulaşırız insallah

Amin inşallah cnm amin inşallah herşey geçecek ve çok daha güzel günler gelecek sizin için dua en büyük silah valla Rabbim dualarınızı kabul edecek en kısa zamanda insAllah herşey bir imtihan işte cnm insan herşeyle herkesle imtihan oluyo eviyle isiyle asıyla evladıyla ailesiyle sevdikleriyle hayırlısıyla geçeceksiniz sizde bu imtihani Allah yâr ve yardımcınız olsun cnm dualarımız sizinle

Oyyyy maşallah her şeyi çok güzel olmuş paşanın cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…