2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Neden genel anestezi olacak acaba

Valla belki bir tik ilgiyi daha fazla isteyebilir ama korkma bence şimdi seviyorsa sonrada sever ve alışır benimde büyük kizimin üstüne 2 tane birden geldi çok korkuyordum kıskanır diye ama kızım şimdi öyle güzel ablalık yapıyor ki anlatamam şuan bile diyo anne kardeşim doğsun çok merak ediyorum sevelim diye bende ikizlerin biri çok kıskanç ondan korkuyorum açıkçası ama alışacaklar cnm yapacak bisey yokdoğumla ilgilide bence korkmana gerek yok fazla abartmış çevren cnm

Hadi bakalım cnm hayırlısıyla sağlıkla gelsin prenses ilk günü belli olanda sen oldun haydi bismillah

Günaydın hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğiniz inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ya sen kimseyi takma benim annem de 10 yıl aradan sonra doğurdu hiçte bir şey olmadı.
Sağlıkla gelsin evladın kimseyi de dinleme.
İnsanlar zaten destek olacaklarına daha çok korkutmaya çalışıyor.
Ellerine ne geçiyor merak ediyorum

Ayy hadi inşallah kucağına al sağ salim
Zaten son ayımız ya herkes bana bekle demeye başladı senin kız geliyor
Sağlıkla gelsin prenses

Merhaba arkadaslar uzun zaman oldu gelemedim, bir kaç mesajınızı gorebildim cok sukur biz iyiyiz, ama annem hala yogun bakimda 2 ay oldu, covidden ziyade annemi etkileyen domuz gribi oldu, cigerleri baya hasar görmüş, toparlamaya çalışıyor, artik odaya cikmasini beklerken hastane mikrobu kapmış, baya da zararlı bir mikropmus onun tedavisini gördü uzun sure, sonra bagirsaklarinda kanama basladi ve sebebini tam olarak bulamadilar, suan kanama baya azalmış durumda ama karin agrisi cok, diger mikrop ne durumda tam bilmiyoruz, sonuçları hala çıkmadı, ama umutla dönmesini beklıyoruz, ben de tabi annem olmayınca cocuklarla bas basa kaldim, buralara bakmaya fırsatım olmadı, canim da hic birsey yapmak istemiyordu. O arada eve yatılı bakici baktik, dogumdan önce hazir olsun diye ama tamam diyip vazgeçti, baska sorduklarım is buldu vs, simdi gunluk yardimci gelmeye başladı, en azindan o rahatlattı biraz beni. Bende genel olarak durumlar böyle, artik yavas yavas doğumlar baslar diye bakmak istedim, bende hastane bavulumu bu hafta yapmaya baslicam inşallah, evde zaten bebis oldugu icin pek bi eksiğim yok, o yuzden rahat davrandım simdiye kadar.

Mesajlarınızın bazılarını okuyabildim, mutlu oldum, sizleri baya habersiz biraktim, sizler nasılsınız kizlar nasil gidiyor

Günaydın kızlar,
Dün ne kadar Mart annelerini okuduysam gece rüyamda sezaryen normal doğum ne varsa gördüm
Uyandım baya uyuyamadım ya etkisinde kalmışım
Ikisininde kolayligi ve farkli zorlugu var, iki dogumu da yaptigim icin onemli olan sagli olarak bebisin nasil dünyaya gelicekse, senin icin hayirli olan nasilsa oyle olmasi, bazen düşünmemek en iyisi

Çok geçmiş olsun yavrum anneciğin dilerim daha kolay atlatır inşallah.
Zor günlerden geçmişsin az daha sabır, biraz daha dayan yağmurların arkasından elbet güneş gelecektir

Ikisininde kolayligi ve farkli zorlugu var, iki dogumu da yaptigim icin onemli olan sagli olarak bebisin nasil dünyaya gelicekse, senin icin hayirli olan nasilsa oyle olmasi, bazen düşünmemek en iyisi

Gönlüm normalden yana ama benim dana nasıl gelmek isterse öyle gelsin
Takmıyorum kafaya bazen sadece doğurmak istiyorum çünkü çok zorlanmaya başladım artık.

Çok merak ettik seni
Sen ve bebeğinin iyi olmasına sevindim. Annen için çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce sağlığına kavuşur, aranıza döner dualarım onunla

Günaydın kızlar artık nadir girebiliyorum az çok geçmişe dönük yazılanlara baktım da genel olarak iyisiniz diye okudum Allah daha iyi etsin inş .

Rapor onayından bahsedilmişte onu soracaktım benim doğum iznim 18 şubatta başladı şirketinimin sistem den onaylanmasını gerek var mı

Canim seni cok merak ettik ama cok sukur dondun ve iyisin Annen de iyi olacak insallah hic merak etme savasiyor araniza da doner insallah Arada yaz lutfen kaybolma :)

Günaydın kızlar,
Dün ne kadar Mart annelerini okuduysam gece rüyamda sezaryen normal doğum ne varsa gördüm
Uyandım baya uyuyamadım ya etkisinde kalmışım
Günaydın cnm ayyy bende dün okurken bir stres yaptım ki anlatamam uyumadan önce hep aklımda gezinip durdu sabah saat 8 de uyandım yatağın içinde öyle canlanıp durdu doğum zamani

Canım geri sayım başladı desene
sağlıkla gelsin inşallah

Çok endişelendik çok merak ettik seni. İyi olduğunu duymak cok güzel . Bütün dualarım annen ile .. bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah dağılsın bütün kara bulutlar

Çok geçmiş olsun yavrum anneciğin dilerim daha kolay atlatır inşallah.
Zor günlerden geçmişsin az daha sabır, biraz daha dayan yağmurların arkasından elbet güneş gelecektir
Amin canim insallah, ama cok zor bir süreç oldu annem ve bizim için insallah umutla duayla bekliyoruz
Gönlüm normalden yana ama benim dana nasıl gelmek isterse öyle gelsin
Takmıyorum kafaya bazen sadece doğurmak istiyorum çünkü çok zorlanmaya başladım artık.
İlk kizimda hamileliğim o kadar zordu ki, 35.haftada, hastaneye gittikten 3 saat sonra dogmustu, tüm sıkıntılı süreç boyunca dogumum en kolayiydi, nasil bi rahatlama oluyor hemen ardindan ilk dogum olcak diye illa uzun surecek diye bisey yok, boyle kisa ve kolayda olabiliyor, herkese benimki gibi kolay bir dogum dilerim basimda anestezi doktoru bekliyordu dogum esnasında, bana biraz bagirabilirsin dedi, bende hic tarzım değil bağıramam demistim bende simdiden zorlamaya basladim son 6 hafta diye sayıyorum artik, insallah hepimiz saglikla bitiririz bu sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…