- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Ayy ne güzel yapmışsınız valla ellerinize sağlık rabbim sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin. Hepimize etsin rabbim inşallahDün kolanyaları doldurdum bugün etiket yapuşturırımyıkancak ütülencek kalmadı inşallah hazırım.
Bu arada lisans okuyorum anaokulu öğretmeniyim önlisans mezunuyum lisansa baslamıştım hep üstten ders aldım şimdiye kadar, 2. Sınıftan 2 dersim var aslında bu dönem ama en 3. Sınıfın tüm derslerinde aldımve 10_15 günlük lohusa olucam sanırım sınav 18 Nisan çünkü inşallah becerebilirim
Cumartesi günü memleketten cocukluk arkadaşım annesi, annem gelicek ablalar filan temizliği yapmıştık zaten boya filan yaparken normal Bi toz alır toparlar süpürürüm, bigün önceden de yicekleri hazırlarım inşallah annemde bişeyle getirecek.
Perşembe doktor var, idrar kültürü ve 24 saatlik idrar testi temiz cıktı ama akıntı ve enfeksiyon var bişey vermicek doktor herelde keske normal dogum olsa ne güzel içim temizlenirdihoş ben normal doguramazdım
Çok geçmiş olsun .. umarım anneciğinde en kısa sürede sağlıkla yanınıza gelir ..Merhaba arkadaslar uzun zaman oldu gelemedim, bir kaç mesajınızı gorebildim cok sukur biz iyiyiz, ama annem hala yogun bakimda 2 ay oldu, covidden ziyade annemi etkileyen domuz gribi oldu, cigerleri baya hasar görmüş, toparlamaya çalışıyor, artik odaya cikmasini beklerken hastane mikrobu kapmış, baya da zararlı bir mikropmus onun tedavisini gördü uzun sure, sonra bagirsaklarinda kanama basladi ve sebebini tam olarak bulamadilar, suan kanama baya azalmış durumda ama karin agrisi cok, diger mikrop ne durumda tam bilmiyoruz, sonuçları hala çıkmadı, ama umutla dönmesini beklıyoruz, ben de tabi annem olmayınca cocuklarla bas basa kaldim, buralara bakmaya fırsatım olmadı, canim da hic birsey yapmak istemiyordu. O arada eve yatılı bakici baktik, dogumdan önce hazir olsun diye ama tamam diyip vazgeçti, baska sorduklarım is buldu vs, simdi gunluk yardimci gelmeye başladı, en azindan o rahatlattı biraz beni. Bende genel olarak durumlar böyle, artik yavas yavas doğumlar baslar diye bakmak istedim, bende hastane bavulumu bu hafta yapmaya baslicam inşallah, evde zaten bebis oldugu icin pek bi eksiğim yok, o yuzden rahat davrandım simdiye kadar.
Mesajlarınızın bazılarını okuyabildim, mutlu oldum, sizleri baya habersiz biraktim, sizler nasılsınız kizlar nasil gidiyor
Kızlar günaydın
Artık son zamanlardayiz ya sizlerde karnınıza ağrı oluyor mu gerilme oluyor bende ama agrinda oluyor
Yok kuzum buralardayım ama sessiz takılıyorum bu araS Spagetti Bolonezz yavru ben seni gittin sandım ya sorun yok dimi ?
Yok kuzum buralardayım ama sessiz takılıyorum bu arabiliyosun uykusuzluk zaten problemdi birde ev temizliği son hazırlıklar hastane çantası son kontroller vs derken son günlerim diye düşünmeye başladım Mart girdiginden beri bi duygusallik çöktü ki sorma sona yaklaşıyoruz, yarin 37. Haftaya giriş
Maşallah cnm büyümüş bebiş doğuma az kaldı bende 32+4 dum bakalım 2 haftaya herkes artık doğumları paylaşacak galiba sağlıkla gelsin bebislerYok kuzum buralardayım ama sessiz takılıyorum bu arabiliyosun uykusuzluk zaten problemdi birde ev temizliği son hazırlıklar hastane çantası son kontroller vs derken son günlerim diye düşünmeye başladım Mart girdiginden beri bi duygusallik çöktü ki sorma sona yaklaşıyoruz, yarin 37. Haftaya giriş
Ben yatsmiycam sezaryan doğum olduğu için inşaallah sen yatarsın hemenYuz ustu uzanmayi uyumayi cooook ozledim. Dogurur dogurmaz yuz ustu yatabilir miyim acaba
Bunun net cevabini bulamadim ya. Benim muhasebeci o otomatik onaylaniyo benim bisey yapmama gerek yok dedi. Zaten e devlette calisabilir aktarma var diye bisey cikti o yuzden cok sorgulamadim.Günaydın kızlar artık nadir girebiliyorum az çok geçmişe dönük yazılanlara baktım da genel olarak iyisiniz diye okudum Allah daha iyi etsin inş .
Rapor onayından bahsedilmişte onu soracaktım benim doğum iznim 18 şubatta başladı şirketinimin sistem den onaylanmasını gerek var mı
Sanmam illaki her doğum birbirinden farklı oluyor benim kardeşimi 12 sene sonra doğurduydu annem aynı dediydi zorluğunaKızlar bende 31+4 yavaştan korkularım başladı2. Gebeliğim 10 yaş fark olacak inşallah kardeşiyle arasında şimdiden seviyor ediyor ama açıkçası bebek olunca huyu suyu değişirmi diye tereddütlerim var ..Bir de kızlar ilk doğumum normaldi inşallah bi aksilik olmasa bu da normal olacak ama çevremde herkes çok ara verdin diye doğumun zor olacak diye korkutuolar
Spinal üstüne genel anastezi çok kötü oluyor en iyisi baştan genel anasteziPanik atak hastasıyım bundan önceki doğumum spnial oldu korkudan doğum esnasında kriz geçirdim bu yüzden anestezi uzmanı ve dr genele karar verdi bende zaten genel istiyordum spnial zor geçmişti
Bunun net cevabini bulamadim ya. Benim muhasebeci o otomatik onaylaniyo benim bisey yapmama gerek yok dedi. Zaten e devlette calisabilir aktarma var diye bisey cikti o yuzden cok sorgulamadim.
Sen nasilsin mide bulantilarin gecmistir diye umuyorum ?
Bebeginin iyi olmasina sevindim canim. Senin de bulantilar bi gecmek bilmediCanım bende sordum muhasebeciye haber bekliyorum cevap gelirse yazarım size de
Maalesef hala geçmedi özellikle gece ve sabahları oluyor haftanın yarısı iyi yarısı kötü şekilde ilerliyorum şükür ki bebek iyi
7 aydan itibaren Çok zor geçiyor depresyondayım resmen. Birde şirketim herkese yüzde 50 zam yapmış bana yüzde 30 yapmış ona çok moralim bozuldu hamile bir insana bu yapılan revamıdır allaha havale ediyorum
Kizlar benim istahim pek acilmadi. Gunde 2 ana 1 ara ogun yesem yeterli geliyor. Ama bebis icin yetersiz diye kendimi zorluyorum. 3 ana 3 ara ogun yapiyorum p.tesiden beri. Zaten doktorum sık sık az az yersen siskinlik hissetmezsin dedi.
Normalde hamilelerin istahi cok olmaz mi yaBenim gibi olan var mi ?
Bebeginin iyi olmasina sevindim canim. Senin de bulantilar bi gecmek bilmediAz kaldi bu gunleri geride birakip bebisinle guzel gunlere kavusacaksiniz
Sirketinin tutumu beni cok sinirlendirdi gercekten. Bizim sirkette %36yapti ama herkese mi bilmiyorum. Ben kabul edemedim mudurumle gorustum, bana dedigi 8 saat calisma sureniz ama sizin isleriniz ortalama 4 saat suruyor zaten.... Buyuk patronumdan gorusme talep ettim, %10 daha ekleyip %46 yapti. Ama eminim bana da hamileyim ve evden calisiyorum diye daha az yapilmistir. Dedigin gibi Allaha havale etmekten baska sansimiz yokOzel sektorde adaletsizlikler cooook...
Çok gecmis olsun cnm Allah annecigine acil şifalar versinMerhaba arkadaslar uzun zaman oldu gelemedim, bir kaç mesajınızı gorebildim cok sukur biz iyiyiz, ama annem hala yogun bakimda 2 ay oldu, covidden ziyade annemi etkileyen domuz gribi oldu, cigerleri baya hasar görmüş, toparlamaya çalışıyor, artik odaya cikmasini beklerken hastane mikrobu kapmış, baya da zararlı bir mikropmus onun tedavisini gördü uzun sure, sonra bagirsaklarinda kanama basladi ve sebebini tam olarak bulamadilar, suan kanama baya azalmış durumda ama karin agrisi cok, diger mikrop ne durumda tam bilmiyoruz, sonuçları hala çıkmadı, ama umutla dönmesini beklıyoruz, ben de tabi annem olmayınca cocuklarla bas basa kaldim, buralara bakmaya fırsatım olmadı, canim da hic birsey yapmak istemiyordu. O arada eve yatılı bakici baktik, dogumdan önce hazir olsun diye ama tamam diyip vazgeçti, baska sorduklarım is buldu vs, simdi gunluk yardimci gelmeye başladı, en azindan o rahatlattı biraz beni. Bende genel olarak durumlar böyle, artik yavas yavas doğumlar baslar diye bakmak istedim, bende hastane bavulumu bu hafta yapmaya baslicam inşallah, evde zaten bebis oldugu icin pek bi eksiğim yok, o yuzden rahat davrandım simdiye kadar.
Mesajlarınızın bazılarını okuyabildim, mutlu oldum, sizleri baya habersiz biraktim, sizler nasılsınız kizlar nasil gidiyor
Benimde hiç iştahım yok mecburen yiyorumKizlar benim istahim pek acilmadi. Gunde 2 ana 1 ara ogun yesem yeterli geliyor. Ama bebis icin yetersiz diye kendimi zorluyorum. 3 ana 3 ara ogun yapiyorum p.tesiden beri. Zaten doktorum sık sık az az yersen siskinlik hissetmezsin dedi.
Normalde hamilelerin istahi cok olmaz mi yaBenim gibi olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?