2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy ne güzel yapmışsınız valla ellerinize sağlık rabbim sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin. Hepimize etsin rabbim inşallah

Çok geçmiş olsun .. umarım anneciğinde en kısa sürede sağlıkla yanınıza gelir ..
ah yardımcı bulmak o kadar zor ki , seni anlıyorum..

S Spagetti Bolonezz yavru ben seni gittin sandım ya sorun yok dimi ?
Yok kuzum buralardayım ama sessiz takılıyorum bu ara biliyosun uykusuzluk zaten problemdi birde ev temizliği son hazırlıklar hastane çantası son kontroller vs derken son günlerim diye düşünmeye başladım Mart girdiginden beri bi duygusallik çöktü ki sorma sona yaklaşıyoruz, yarin 37. Haftaya giriş

Mart annelerinde kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir gibi bir şey gördüm ban miydi yoksa gittin mi diye sorayım dedim
Az kaldı bebisim valla heyecan hazırlıklar falan derken günler sayılı kaldı.
Bende şimdi buzdolabını temizlemeye gidiyorum
İşlerden fırsat kalırsa dinleniriz

Maşallah cnm büyümüş bebiş doğuma az kaldı bende 32+4 dum bakalım 2 haftaya herkes artık doğumları paylaşacak galiba sağlıkla gelsin bebisler

Bunun net cevabini bulamadim ya. Benim muhasebeci o otomatik onaylaniyo benim bisey yapmama gerek yok dedi. Zaten e devlette calisabilir aktarma var diye bisey cikti o yuzden cok sorgulamadim.
Sen nasilsin mide bulantilarin gecmistir diye umuyorum ?

Sanmam illaki her doğum birbirinden farklı oluyor benim kardeşimi 12 sene sonra doğurduydu annem aynı dediydi zorluğuna

Panik atak hastasıyım bundan önceki doğumum spnial oldu korkudan doğum esnasında kriz geçirdim bu yüzden anestezi uzmanı ve dr genele karar verdi bende zaten genel istiyordum spnial zor geçmişti
Spinal üstüne genel anastezi çok kötü oluyor en iyisi baştan genel anastezi

Bunun net cevabini bulamadim ya. Benim muhasebeci o otomatik onaylaniyo benim bisey yapmama gerek yok dedi. Zaten e devlette calisabilir aktarma var diye bisey cikti o yuzden cok sorgulamadim.
Sen nasilsin mide bulantilarin gecmistir diye umuyorum ?

Canım bende sordum muhasebeciye haber bekliyorum cevap gelirse yazarım size de

Maalesef hala geçmedi özellikle gece ve sabahları oluyor haftanın yarısı iyi yarısı kötü şekilde ilerliyorum şükür ki bebek iyi

7 aydan itibaren Çok zor geçiyor depresyondayım resmen. Birde şirketim herkese yüzde 50 zam yapmış bana yüzde 30 yapmış ona çok moralim bozuldu hamile bir insana bu yapılan revamıdır allaha havale ediyorum

Kizlar benim istahim pek acilmadi. Gunde 2 ana 1 ara ogun yesem yeterli geliyor. Ama bebis icin yetersiz diye kendimi zorluyorum. 3 ana 3 ara ogun yapiyorum p.tesiden beri. Zaten doktorum sık sık az az yersen siskinlik hissetmezsin dedi.
Normalde hamilelerin istahi cok olmaz mi ya Benim gibi olan var mi ?

Bebeginin iyi olmasina sevindim canim. Senin de bulantilar bi gecmek bilmedi Az kaldi bu gunleri geride birakip bebisinle guzel gunlere kavusacaksiniz
Sirketinin tutumu beni cok sinirlendirdi gercekten. Bizim sirkette %36yapti ama herkese mi bilmiyorum. Ben kabul edemedim mudurumle gorustum, bana dedigi 8 saat calisma sureniz ama sizin isleriniz ortalama 4 saat suruyor zaten.... Buyuk patronumdan gorusme talep ettim, %10 daha ekleyip %46 yapti. Ama eminim bana da hamileyim ve evden calisiyorum diye daha az yapilmistir. Dedigin gibi Allaha havale etmekten baska sansimiz yok Ozel sektorde adaletsizlikler cooook...

Benimde öyle günde 2 kere yiyorum cnm

Rapor olayı da doğumdan sonra mujasebecinin sistemden onaylaması gerekiyormuş bana öyle dedi cnm. Onay olmazsa doğum parası alma hususunda sıkıntı yaşama cnm

Yüzde 46 yine iyi senin adına çok sevindim. Ben 10 yıldır orda çalışıyorum

kolay kolay kötü konuşmam ama asla hakkımı helal etmiyorum

Çok gecmis olsun cnm Allah annecigine acil şifalar versin Sanada kolaylıklar diliyorum. İyi olmana sevindim.

Benimde hiç iştahım yok mecburen yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…