2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bugun kontrolde nst de sancı cıktı 24 marta sezaryen doğum icin gün aldım.
Allah yardımcın olsun kolay güzel doğum olsun çabuk toparlan isallah.
Nişan gelmesi denk gelmiş de olabilir zaten o haftalarda doğum oluyor ama çatı muayenesi yaparken değmiş olsa hemen kanama gelir bence o denk gelmiş. Benim de cari muayenem olmuştu kızımda ama hiç etki etmedi 41. Haftada suni sancı ile dogdu.

Çok sağol canım son zamanları hepimiz sıkıntısız geçirelim inşallah, bu ağırlıkların üzerine hastalık hiç çekilmiyor

Hayırlısı olur inşallah canım. Bir sonraki randevuya kalmadan doğuralım inşallah
Artık bıraktım canı ne zaman istiyorsa gelsin arabada bütün cantalarimiz günlerdir, ha bugun ha yarın diye diye gidiyoruz artık saldım, sağlıkla kavuşalim inşallah kuzum

Adaçayı, ananas gibi şeyler tüketiyo musun? Activating labor diye bi video var onu yapıyolar. Dene istersen belki işe yarar

Ay iyi ki 38lerde yapın demişim. Ne yaptı o kadar kanamaya sebep olacak? Canın yanmış mıydı

Adaçayı, ananas gibi şeyler tüketiyo musun? Activating labor diye bi video var onu yapıyolar. Dene istersen belki işe yarar
Alerjik astimdan dolayı adacayi kokusuna dayanamiyorum xanim ondan içemiyorum içilen ortamda dahi kalamıyorum. Ananas da çok canim isterse biraz yerim qlerjiden dilimi biraz sisiriyor fena benim qlerjilerim.activating labor yapıyorum, hurma yemeğe basladim. hava soğuk yürüyüş yapamıyorum hava ısınsa biraz yürüyüş yaparım, o zaman da iner isallah oglum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…