- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Sen ne güzel dogurabilmissin 4 kilo üzeri gerçekten riskli anne için bebek için ne olacağı belli olmuyor. Eskiden kadınlar dogururde ama anne bebek ölümleri çok olurdu şimdi o oranlar düştü çünkü doktorlar durumu tehlikeye atmıyor.İri bebek yüzünden sezeryan diyen doktorlara antipatim varAnalarımız nasıl doğurmuş allah aşkına yaa. Bende ikinci oğluma hamileyken doktor bi yokladı bak bu ilki gibi değil iri bebek sezeryan yapabilirim dedi (ilk oğlumda 3.530kg normal doğumdu) bende neden dedim. E makatına kadar keseyim mi nasıl çıkacak dedi. Bende kesersen kes ben normal yapıcam diye direttim. 4.160kg doğurdum kesim vardı evet ama onun dediği gibi makatıma kadar olmadı sonuçta Bu oğlumda çok iri gelicek gibi bel fıtığım da var üstelik, doktorların çoğu yine sezeryan dedi. Kafama göre bi doktor buldum sonunda çok şükür sen yaparsın güveniyorum dedi normal doğumu bekliycez inşallah. Doktor çok önemli arkadaşlar. Sezeryan işlerine geliyor çünkü planlı oluyor herşeyleri. Normal doğumda günü saati belli olmadığı için onlar içinde bir muallak oluyor. Ben 2 tane normal doğurmuş bir kadın olarak üstelik ikinci oğlum iri bebek bana bile 3.doğuma sezeryan dediler varın siz düşünün...
İyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim 1 hafta oldu oğlumla eve geldik çok şükür küvezden çıktı alışma surecindeyiz doğum yapan arkadaşlar hayırlı ömürlü olsun inşallah hepinizin bebeği
Diğer arkadaşlar içinde hayırlı doğumlar diliyorum inşallah her şey çok güzel olur ve sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız gerçekten çok güzel bir duygu annelik onun kokusunu içine çekmek bütün sıkıntıları unutturuyor
Canım gözün aydın seninde çok şükür eve gelmiş bebeklerin hayırlı olsun Rabbım sağlık sıhhat versin tüm çocuklara ailelerinden ayırmasın
Fecen hafta bqsladim egzersizlere ama değişiklik yok hunye meselesi sanırım benim bebisler tepede durmayı seviyor. Bugünden itibaren hava yumusarsa yürüyüşlere baslayacqgim oylelikle belki aşağı iner. Yürüyünce iniyordu cunkuAdaçayı değişik zaten herkes içemiyor. Egzersizler işe yarar inşallah. Hareketleri yapıp aynı akşam sancılananlar oluyomuş, bünye meselesi belki ama az çok faydası olur.
Eşime hergün başka bir sebepten bu sefer geliyor galiba diyorumBazen her an doğuracakmış gibi hissediyorum bazen de 9 nisanı bekleyecekmişim gibi
Gözünaydın canımİyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim 1 hafta oldu oğlumla eve geldik çok şükür küvezden çıktı alışma surecindeyiz doğum yapan arkadaşlar hayırlı ömürlü olsun inşallah hepinizin bebeği
Diğer arkadaşlar içinde hayırlı doğumlar diliyorum inşallah her şey çok güzel olur ve sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız gerçekten çok güzel bir duygu annelik onun kokusunu içine çekmek bütün sıkıntıları unutturuyor
Canım gözün aydın seninde çok şükür eve gelmiş bebeklerin hayırlı olsun Rabbım sağlık sıhhat versin tüm çocuklara ailelerinden ayırmasın
Benim geçen hafta şiddetli bir ağrı oldu alt karnımda. Lavaboya kalktım ve adım atamadım duvardan falan tutundum. O an sanki bacaklarımı açsam çıkacak gibiydi. Sonra hafifledi wc e oturdum ayıptır söylemesi. Nişan falan gelse ya da suyum gelse o an şaşırmayacağım. Sonra bir farkettim çok rahat oturuyorum. Sanki hamile değilim gibi korktum hatta noluyor diyeMaşallah ne güzel evinize çıktınız
Hafif hareketler yada yürüyüş yap o da yeter.
Kontrol isallah iyi geçer canim. Senin göbek ne alemde aşağı indi mi? Benim çok yukarıda erken gelecek gibi korkutu bizim bebeler şimdi herkes doğurur biz günümüzü geçirirmisizne gülerim ama 9 ay erken doğacak diye kork yat şimdi de gelmesin şaka gibi
Senin doğum belirtileri hepsi var.
Neler yaptın böyle oldu söyle bende yapayım
GünaydınUyuyamayanlar da bugün ben.
Günaydın kızlar
Günaydın
Ben dün yorulmuşum geç de yatınca deliksiz uyudum oğlum geceleri rahat bırakıyor dinlenmeme izin veriyor. Senin lila hanım mı uyutmadı? Ağrın mi oldu?
Sende doğuma yaklaştın desene şükür bak geldik 37 lere. haftaya buralar artık daha da hareketlenmeye başlayacak pes pese gelecek bebekler.Eşime hergün başka bir sebepten bu sefer geliyor galiba diyorumo da her gece bugün de doğurmadın diyerek kapatıyor günü
Gözünaydın canımyanıbaşından ayırmasın inşallah bir daha
Benim geçen hafta şiddetli bir ağrı oldu alt karnımda. Lavaboya kalktım ve adım atamadım duvardan falan tutundum. O an sanki bacaklarımı açsam çıkacak gibiydi. Sonra hafifledi wc e oturdum ayıptır söylemesi. Nişan falan gelse ya da suyum gelse o an şaşırmayacağım. Sonra bir farkettim çok rahat oturuyorum. Sanki hamile değilim gibi korktum hatta noluyor diyeo gün bu gündür ne kaburgada baskı, ne nefes alamama, ne de çok yiyememe. Rahatladım resmen geçen haftaki kontrolde doktora anlattım zaten açılma olduğu için bebek hep oradaydı ama evet biraz daha inmiş aşağı dedi. Kendimce o an ekrandan anladığım sanırım artık sadece dikiş tutuyor. Dikişten önce ufacık bir kapalılık vardı çünkü. Şimdi orası dümdüz görünüyor hayırlısı bakalım
masallah 1 haftadır evde keyiftesiniz ohh ne güzel miş gibi bebegini kokla annesi. Gobegi düştü mü? Kaç günde düştü?
Teşekkürler canım Rabbım hiçbir anneyi evladından ayırmasınGözünaydın canımyanıbaşından ayırmasın inşallah bir daha
Ayyy keşke
Aynen bi rahat kilo alamıyorumisallah canim 1 haftaya gelsin yoksa karnım ayrılacak.
Benim 15 gün önce sancı oldu biliyorsunuz uzandım aman gelmesin diye bu sefer kanaldan çıktı yukarıda duruyor. Isallah senin ki gibi insinde rahat edeyim. Ya birde hiç görmediğin birini özlemek insan ama nasıl jir ozlem var içimde anlatamam şu 1 buçuk yılda en sonunda bir bebeğim olacak ya ondan sabirsizlaniyorum gelsin istiyor.
Ya ne güzel... rahat nefes almayı ozledim
Hamileyim ben kilo almak hakkım de ona. Ye canim afiyet bal seker olsun. Yemezsen nerden enerji bulacaksın.
Toz aldım,yerleri sildim,bebek odasını tamamladım, her şey bol bol eğilmeli kalkmalıSenin doğum belirtileri hepsi var.
Neler yaptın böyle oldu söyle bende yapayım
Beklemeyelim diyip neden 13 gün bekletiyor ki? Kendi planına göre mi böyle plan yaptı. Belli olmaz belki bebek kendiliğinden gelir.Kızlar ben dun kotrole gittigimde kesinlikle beklemeyelim dogumu yabalım dedi dr bugun hastaneden aradilar 5 nisan a sezaryen gunu verdiklerini soylediler geç degilmi sizcede
Oyy masallah sen çalıştın kızı da calistirdin yordun annesi iniverdi o daToz aldım,yerleri sildim,bebek odasını tamamladım, her şey bol bol eğilmeli kalkmalıönceden cok yürüyordum su an onu yapamıyorum mesaneme ve vajinama cok baskı hissediyorum . Benim maksimum doğumu bekleyebileceğim tarih 8 nisan olarak belirlendi zaten böbreğimin durumuna göre daha öne çekebiliriz dedi doktor . Belirtilerim gittikçe artıyor ama belirlenen tarihten önce kendi gelmek isterse şaşırmıcam inşallah da gelir cok yoruldum artık
İnsallah artık şu saatten sonra ne zaman gelmek isterse buyursunBeklemeyelim diyip neden 13 gün bekletiyor ki? Kendi planına göre mi böyle plan yaptı. Belli olmaz belki bebek kendiliğinden gelir.
Oyy masallah sen çalıştın kızı da calistirdin yordun annesi iniverdi o da
Bende yapıyorum ayaktayım ama şu yürüyüşleri qrttirayim bari böyle
Belki kendi cikar gelir prenses
Babamız ilişkiden kaciyor resmen arkadasi son zamanlarda yapılmaz demiş kafasına girmiş adamınİnsallah artık şu saatten sonra ne zaman gelmek isterse buyursunPerşembe günü kontrole gidicem bakalım doktor bu sefer ne diyecek . Yürüyüş, merdiven inip çıkma , eğilip kalkmak,ilişki, pilates topu ile yapılan hafif hareketler doğum için faydalı diyorlar . Hangisini yapabilirsen az az kendini çok yormadan iyidir . Zaten birçoğumuzun artık 1 ayı bile kalmadı o bebeler buraya her şekilde gelmek zorunda artık
Cok tatlilarAnı küplerimiz hazır olmuş bizimodamızın da fotoğrafını paylaşacağım , gün içinde ne zaman içim sıkılsa girip biraz oturuyorum içinde öyle iyi geliyor ki. O oda kızımın cennet kokusu ile birleşince eminim hiç çıkmak istemeyeceğim hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallah bizleri cok fazla bekletmeden
Ayy cok heycanli senin doğum ne zamandı pazartesi 24 mü Allah yardımcın olsun çabucak iyileş isallah bebeginle huzurlu mutlu bir ömrünüz olsunSelam kizlar heyecan basiyor yarin obur gun dogum var yarin annemler geliyor. Sizlerede dua edecegim insallah herkesin dogumu guzel gecer korktuklarimiza ugramadan kavusuruz bebislerimize insallah
Babamız ilişkiden kaciyor resmen arkadasi son zamanlarda yapılmaz demiş kafasına girmiş adamınbu çocuğu biraktigin gibi çıkmasına da yardim edeceksin babalık vazifeni yap diyorum dinletemiyorum şaka bir yana yorgun geliyor ve babasının kanser olduğunu öğrenince morali düştü isallah oğlunun doğması ile iyi olacak Babamız.
Diğer hepsini yapacağım biraz once oglusumun odasının yerlerini eğildim elimde bez ile sildimmaymun etti bu çocuklar bizi önce erken gelmesinler diye dua ettik şimdi gelsin diye takla atiyoruz
Cok tatlilarodanızı merakla bekliyorum kız odası eşyası ayrı bir güzel oluyor prenses odası olmuştur kesin güzel anılar vakitler geçirin odasında.
Ayy cok heycanli senin doğum ne zamandı pazartesi 24 mü Allah yardımcın olsun çabucak iyileş isallah bebeginle huzurlu mutlu bir ömrünüz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?