- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Merhabalar :)) 3 gundur hastanede anne-bebek uyum odasindaydik. Bugun bebeklerimizle evimize ciktik cok sukur. Kuvozde bebegini bekleyen herkese umut olsun.
Ayy ne güzel haber gözünüz aydınMerhabalar :)) 3 gundur hastanede anne-bebek uyum odasindaydik. Bugun bebeklerimizle evimize ciktik cok sukur. Kuvozde bebegini bekleyen herkese umut olsun.
Bana da umarım yarın normal doğum der
Ayy inşallah canım yaa normal olurda hemen ayaga kalkıp bebeğin ile vakit geçirirsin
Valla benimde gönlüm den geçen o. Herşey bi anda olsun evimize gelelim sağlıklı bir şekildeİnşallah gönlümden geçen o valla
Sizlerden aldığım hamile dualarının ekmeğini yiyorum sanırım halaA
Amin hebimizinki insaallah 37 +0 da olacak dogum son bi kaç gün bu arada sen de gurubun son dogurani olacak gibisin
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canımBenimde yarın kontrolüm var.
Çatı muayenesi yapacak geçen öyle demişti.
Şimdi de yavaş yavaş bel ağrım ve kasılmalarım var.
Bakalım neler olacak
Sizlerden aldığım hamile dualarının ekmeğini yiyorum sanırım hala
Yarın kontrolüm var. Ne durumdayız bakalım
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Regl sancısı gibi geliyor yine bana şimdi, şu ara akıntım da arttı hayırlısıBazen her an doğuracakmış gibi hissediyorum bazen de 9 nisanı bekleyecekmişim gibi
İri bebek yüzünden sezeryan diyen doktorlara antipatim varKızlar ben pilates yüzünden karın kaslarımı zedelemiştim ya doktor bugünkü kontrolde biraz da şakayla karışık zaten iri bebek 4 kiloyu geçecek sen spor falan çok zorlama kendini dedisanırım normal doğum olmayacağını düşünüyor
Canım gözün aydın seninde çok şükür eve gelmiş bebeklerin hayırlı olsun Rabbım sağlık sıhhat versin tüm çocuklara ailelerinden ayırmasınMerhabalar :)) 3 gundur hastanede anne-bebek uyum odasindaydik. Bugun bebeklerimizle evimize ciktik cok sukur. Kuvozde bebegini bekleyen herkese umut olsun.
Eli hafiftir inşallah doktorun, hemen olur biterYok, o kadar korkmayın. Kendini rahat bırakmak en iyisi.
Hadi güzel haberlerle gelBenimde yarın kontrolüm var.
Çatı muayenesi yapacak geçen öyle demişti.
Şimdi de yavaş yavaş bel ağrım ve kasılmalarım var.
Bakalım neler olacak
Adaçayı değişik zaten herkes içemiyor. Egzersizler işe yarar inşallah. Hareketleri yapıp aynı akşam sancılananlar oluyomuş, bünye meselesi belki ama az çok faydası olur.Alerjik astimdan dolayı adacayi kokusuna dayanamiyorum xanim ondan içemiyorum içilen ortamda dahi kalamıyorum. Ananas da çok canim isterse biraz yerim qlerjiden dilimi biraz sisiriyorfena benim qlerjilerim.activating labor yapıyorum, hurma yemeğe basladim. hava soğuk yürüyüş yapamıyorum hava ısınsa biraz yürüyüş yaparım, o zaman da iner isallah oglum
Sadece sırtta mı? Kasıklara doğru yayılınca doğum ağrısı diyorlarDeli gibi sırtım ağrıyor dünden beri
Gözünüz aydın, Rabbim bir daha ayırmasınMerhabalar :)) 3 gundur hastanede anne-bebek uyum odasindaydik. Bugun bebeklerimizle evimize ciktik cok sukur. Kuvozde bebegini bekleyen herkese umut olsun.
Maşallah ne güzel evinize çıktınızMerhabalar :)) 3 gundur hastanede anne-bebek uyum odasindaydik. Bugun bebeklerimizle evimize ciktik cok sukur. Kuvozde bebegini bekleyen herkese umut olsun.
Hafif hareketler yada yürüyüş yap o da yeter.Kızlar ben pilates yüzünden karın kaslarımı zedelemiştim ya doktor bugünkü kontrolde biraz da şakayla karışık zaten iri bebek 4 kiloyu geçecek sen spor falan çok zorlama kendini dedisanırım normal doğum olmayacağını düşünüyor
Kontrol isallah iyi geçer canim. Senin göbek ne alemde aşağı indi mi? Benim çok yukarıda erken gelecek gibi korkutu bizim bebeler şimdi herkes doğurur biz günümüzü geçirirmisizSizlerden aldığım hamile dualarının ekmeğini yiyorum sanırım hala
Yarın kontrolüm var. Ne durumdayız bakalım
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Senin doğum belirtileri hepsi var.Regl sancısı gibi geliyor yine bana şimdi, şu ara akıntım da arttı hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?