2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ben pilates yüzünden karın kaslarımı zedelemiştim ya doktor bugünkü kontrolde biraz da şakayla karışık zaten iri bebek 4 kiloyu geçecek sen spor falan çok zorlama kendini dedi sanırım normal doğum olmayacağını düşünüyor

A
Amin hebimizinki insaallah 37 +0 da olacak dogum son bi kaç gün bu arada sen de gurubun son dogurani olacak gibisin
Sizlerden aldığım hamile dualarının ekmeğini yiyorum sanırım hala
Yarın kontrolüm var. Ne durumdayız bakalım

Benimde yarın kontrolüm var.
Çatı muayenesi yapacak geçen öyle demişti.
Şimdi de yavaş yavaş bel ağrım ve kasılmalarım var.
Bakalım neler olacak
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım

İri bebek yüzünden sezeryan diyen doktorlara antipatim varAnalarımız nasıl doğurmuş allah aşkına yaa. Bende ikinci oğluma hamileyken doktor bi yokladı bak bu ilki gibi değil iri bebek sezeryan yapabilirim dedi (ilk oğlumda 3.530kg normal doğumdu) bende neden dedim. E makatına kadar keseyim mi nasıl çıkacak dedi. Bende kesersen kes ben normal yapıcam diye direttim. 4.160kg doğurdum kesim vardı evet ama onun dediği gibi makatıma kadar olmadı sonuçta Bu oğlumda çok iri gelicek gibi bel fıtığım da var üstelik, doktorların çoğu yine sezeryan dedi. Kafama göre bi doktor buldum sonunda çok şükür sen yaparsın güveniyorum dedi normal doğumu bekliycez inşallah. Doktor çok önemli arkadaşlar. Sezeryan işlerine geliyor çünkü planlı oluyor herşeyleri. Normal doğumda günü saati belli olmadığı için onlar içinde bir muallak oluyor. Ben 2 tane normal doğurmuş bir kadın olarak üstelik ikinci oğlum iri bebek bana bile 3.doğuma sezeryan dediler varın siz düşünün...

İyi geceler kızlar uzun zamandır giremedim 1 hafta oldu oğlumla eve geldik çok şükür küvezden çıktı alışma surecindeyiz doğum yapan arkadaşlar hayırlı ömürlü olsun inşallah hepinizin bebeği

Diğer arkadaşlar içinde hayırlı doğumlar diliyorum inşallah her şey çok güzel olur ve sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız gerçekten çok güzel bir duygu annelik onun kokusunu içine çekmek bütün sıkıntıları unutturuyor

Merhabalar :)) 3 gundur hastanede anne-bebek uyum odasindaydik. Bugun bebeklerimizle evimize ciktik cok sukur. Kuvozde bebegini bekleyen herkese umut olsun.
Canım gözün aydın seninde çok şükür eve gelmiş bebeklerin hayırlı olsun Rabbım sağlık sıhhat versin tüm çocuklara ailelerinden ayırmasın

Adaçayı değişik zaten herkes içemiyor. Egzersizler işe yarar inşallah. Hareketleri yapıp aynı akşam sancılananlar oluyomuş, bünye meselesi belki ama az çok faydası olur.

Merhabalar :)) 3 gundur hastanede anne-bebek uyum odasindaydik. Bugun bebeklerimizle evimize ciktik cok sukur. Kuvozde bebegini bekleyen herkese umut olsun.
Maşallah ne güzel evinize çıktınız
Hafif hareketler yada yürüyüş yap o da yeter.

Sizlerden aldığım hamile dualarının ekmeğini yiyorum sanırım hala
Yarın kontrolüm var. Ne durumdayız bakalım

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
Kontrol isallah iyi geçer canim. Senin göbek ne alemde aşağı indi mi? Benim çok yukarıda erken gelecek gibi korkutu bizim bebeler şimdi herkes doğurur biz günümüzü geçirirmisiz ne gülerim ama 9 ay erken doğacak diye kork yat şimdi de gelmesin şaka gibi
Regl sancısı gibi geliyor yine bana şimdi, şu ara akıntım da arttı hayırlısı
Senin doğum belirtileri hepsi var.
Neler yaptın böyle oldu söyle bende yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…