Doğum yaklaştığındandırKızlar ben bugün dinlere göre çok rahatsızım neden biomiyorum böyle kasıklarımda sanki balonlar patlıyor nedendir ki
Kızlar ben bugün dinlere göre çok rahatsızım neden biomiyorum böyle kasıklarımda sanki balonlar patlıyor nedendir ki
Masallah masallah bebişlerimiz artık doğuma hazırlar neredeyse36+0 ız bugün51cm, 2950gr olmuşuz. Enfeksiyon azalmış şükür. Bol su dedi doktor bu sefer ilaç yok şükür artık haftada bir olacak kontroller. Çatı muayenesini sordum, istersen şimdi de yaparız siz bilirsiniz dedi. Yok 38 gibi olsa olur mu dedim olur dedi. Doğumu tetikleyebilirmiş sanırım o yüzden 2 hafta daha dursun içerde en azından. Bizden bu kadar.
Doğum yaklaştığındandır
Masallah masallah bebişlerimiz artık doğuma hazırlar neredeyseson 2 haftamız kaldı bizim de eğer daha öne alınmazsa. Bir an önce vakit geçsin de kavuşalım istiyorum, hem cok zorlanmaya başladım hem de artık kucağıma almak istiyorum onu
Ayy inşallah yaaDoğuruyoruz kız ne olsun daha
İki çocuğumdada Sebamed kullandım bir yaşa kadar. Sonra uni baby geçtim gayet temiz onunda içeriği. Şimdi doğcak bebişe Bübbchen aldım bu kez doğal içerikli diye çok öven tavsiye eden oldu denicem bakalımGünaydınBebek şampuanı önerisi alabilirmym tecrubeli olanlardan hanqisini alsm iyi olur bilmiyorum hiç.
Aynı aynıMasallah masallah bebişlerimiz artık doğuma hazırlar neredeyseson 2 haftamız kaldı bizim de eğer daha öne alınmazsa. Bir an önce vakit geçsin de kavuşalım istiyorum, hem cok zorlanmaya başladım hem de artık kucağıma almak istiyorum onu
Her gün aynı, hasta gibiyim ben de . Koca göbekle hareket edemiyoruz kiBende öyle ya doğurunca sanki her şey daha güzel olacak.
Enerjim Yerine gelecek.
Hasta gibiyim bugün
Her gün aynı, hasta gibiyim ben de . Koca göbekle hareket edemiyoruz kidün akşam regl sancısı gibi oldu 10 dakikada bir ,heralde dedim doğuruyorum bu gece ama olmadı maalesef bebek aşağı indi o sancıdan sonra bugün karnım gözle görülür şekilde aşağıda duruyor kaburgamdaki baskı azaldı . Artık doğsun istiyorum her şeyimiz hazır cok şükür odamız da bitti, temizlikler bitti . Tek eksiğimiz bebişimiz
Oooo maşallah büyümüşsünuz annesi.az daha dursun ama 2 haftanın sonunda gelsin artık diyeceksin davul gibi gerindi karnım çık çocuğum diyorum36+0 ız bugün51cm, 2950gr olmuşuz. Enfeksiyon azalmış şükür. Bol su dedi doktor bu sefer ilaç yok şükür artık haftada bir olacak kontroller. Çatı muayenesini sordum, istersen şimdi de yaparız siz bilirsiniz dedi. Yok 38 gibi olsa olur mu dedim olur dedi. Doğumu tetikleyebilirmiş sanırım o yüzden 2 hafta daha dursun içerde en azından. Bizden bu kadar.
Oh ohh başlamış vücut doğuma hazırlık yapıyor. Darısı başıma, darısı başımaKızlar ben bugün dinlere göre çok rahatsızım neden biomiyorum böyle kasıklarımda sanki balonlar patlıyor nedendir ki
Ay ne güzel inmiş bebek benim oğlan poposunu dayadı mideme bulantı ayrı, mide yanması ayrı erken gelmesin diye yatıp dururken şimdi gelsin diye bekliyorum. Nasıl inecek aşağıya karnım kocaman oldu ve geriliyor sanırım çatlayacakHer gün aynı, hasta gibiyim ben de . Koca göbekle hareket edemiyoruz kidün akşam regl sancısı gibi oldu 10 dakikada bir ,heralde dedim doğuruyorum bu gece ama olmadı maalesef bebek aşağı indi o sancıdan sonra bugün karnım gözle görülür şekilde aşağıda duruyor kaburgamdaki baskı azaldı . Artık doğsun istiyorum her şeyimiz hazır cok şükür odamız da bitti, temizlikler bitti . Tek eksiğimiz bebişimiz
Çok şükür büyümüş gerçektenOooo maşallah büyümüşsünuz annesi.az daha dursun ama 2 haftanın sonunda gelsin artık diyeceksin davul gibi gerindi karnım çık çocuğum diyorum
Bir gecede hatta 1-2 saatte o sancıdan sonra indi cok tuhaf bişey . Bu sabah ilk kez kaburgam ağrımadan uyandım, kaç zamandır hep aynı yerim zedelenmiş gibi ağrıyordu. Darısı başına , bugün bir tık daha rahat ettim benOh ohh başlamış vücut doğuma hazırlık yapıyor. Darısı başıma, darısı başıma
Ay ne güzel inmiş bebek benim oğlan poposunu dayadı mideme bulantı ayrı, mide yanması ayrı erken gelmesin diye yatıp dururken şimdi gelsin diye bekliyorum. Nasıl inecek aşağıya karnım kocaman oldu ve geriliyor sanırım çatlayacak
Bende de nefes darlığı geçtiBir gecede hatta 1-2 saatte o sancıdan sonra indi cok tuhaf bişey . Bu sabah ilk kez kaburgam ağrımadan uyandım, kaç zamandır hep aynı yerim zedelenmiş gibi ağrıyordu. Darısı başına , bugün bir tık daha rahat ettim ben
Evet baya benzermisizAynen beni tarif etmişsin canm. İki hamilelikte de 13 kilo aldm. Birazı gitti doğumda ama sütüm azdı artsın diye bol bol yedim. Sonra çok şükür verdim dikkat ederk. Şimdi de 10 kilo civarı aldm bakalım. Doktor tartmıyor bayadır
Evet onemli olan hic birseyi dert etmemek, bebisler bizler iyi olalım gerisi kendiliğinden hallolurBenim spor geçmişim var zaten çok zorlanacağımı sanmıyorum.
Bu bir süreç mutlu olmaya çalışıyorum o yüzden de yedim
Doğunca işe geri döneceğim nasılsa elbette gidecek böyle kalmaz
Aslinda hastanede baska doktor vardi, o kiloya cok fazla takintiliydi, sırf canim sıkılır diye ona gitmedim, bu doktorda simdiye kadar bisey dememiştiSenin doktor cok takıntılı saçmalıyor bence evet söyledikleri bizim için faydalı ama bu elde olan birsey değil ki ben koyverdim çocuğuma da yarıyor bana da yarıyor
Senin vucut belki de süt üretmiyor sen eminim elinden geleni yapıyorsundur. Isallah bu bebeginde sütün bol olur.
Geçmiş olsun canım vertigo cok zor Allah yardımcın olsun. Dinlen doktor zaten kontrol ediyor seni. Senin doğum normal mi olacaktı sezeryan mı ? Ben çok unutkanım uçuyor kafamdan kusura bakma.
Maşallah sen lorde doğumunu bile hatırlıyorsun.
Hayırlısı olsun saglikla büyüsün bebegin çok çabuk toparlasin kendini isallah. Darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?