Belki yarin gittiginde acilma oldugunu ogrenirsin hic belli olmaz kiminin hic belirtisi olmadan doguma gidiyor hemencecik doguruveriyorAyyy keşkedoktor çarşamba 2-3 cm açıklık olursa yatış dediği için çarşambaya kadar kendi gelsin diye kaç gündür neler yaptım ama yok bizimkinin keyfi yerinde hergün ilişki, hurma, activating labor, sıcak suya oturma, sıcak duş, merdiven, yürüyüş. Şimdi aklıma geldi evde ananaslı yeşil çay vardı ondan içicem arada yalancı sancı giriyo kandırıyo beni. Bari diyorum açılma varsa en azından 3 cm olsun da suni sancı verirlerse hızlı ilerlesin. Yarın sabah 9da gidicez bakalım ne diyecek doktor. Üç gündür tansiyonum hep 12 8, 13 9 çıkıyo geçen akşam elim yüzüm uyuştu biraz korktum. Birde bulantı kusma başladı ara ara. Limonlu su, yoğurt falan idare ediyorum. Zorluyo artık sanırım doktorda bu yüzden beklemek istemiyordu.
Bugün yine evi toparlıcam birde alez aldım su geçirmez onu takıcam yatağa olur da doğum olursa dönüşte yatak hazır olsun diye. Benim gece uykum kalmadı şimdi adaçayımı içip uyumaya çalışcam öğlene kadar uyusam elhamdülillah dicem.
Uzun yazdım biraz ama dua edin kızlar❤
Harika ise yaramasina sevindimforevermorrenk M mllen ikinize de çok ama çok teşekkürler kontrolden geliyorum ve bebiş kilo almışşşş ben vermişim :)))
Tüm tavsiyeler için teşekkürler
Amiiiinnn inşallah öyle olur canımBelki yarin gittiginde acilma oldugunu ogrenirsin hic belli olmaz kiminin hic belirtisi olmadan doguma gidiyor hemencecik doguruveriyorinsallah senin de oyle olur, gelismelerden bizi haberdar et
Baykuşluk etmek istemem ama burada kararı dr lar vermeli. Sizin çatınız geniştir, 5 kg bile doğurursunuz, başkası için ısrar kötü sonuçlanabilir.İri bebek yüzünden sezeryan diyen doktorlara antipatim varAnalarımız nasıl doğurmuş allah aşkına yaa. Bende ikinci oğluma hamileyken doktor bi yokladı bak bu ilki gibi değil iri bebek sezeryan yapabilirim dedi (ilk oğlumda 3.530kg normal doğumdu) bende neden dedim. E makatına kadar keseyim mi nasıl çıkacak dedi. Bende kesersen kes ben normal yapıcam diye direttim. 4.160kg doğurdum kesim vardı evet ama onun dediği gibi makatıma kadar olmadı sonuçta Bu oğlumda çok iri gelicek gibi bel fıtığım da var üstelik, doktorların çoğu yine sezeryan dedi. Kafama göre bi doktor buldum sonunda çok şükür sen yaparsın güveniyorum dedi normal doğumu bekliycez inşallah. Doktor çok önemli arkadaşlar. Sezeryan işlerine geliyor çünkü planlı oluyor herşeyleri. Normal doğumda günü saati belli olmadığı için onlar içinde bir muallak oluyor. Ben 2 tane normal doğurmuş bir kadın olarak üstelik ikinci oğlum iri bebek bana bile 3.doğuma sezeryan dediler varın siz düşünün...
Buna çok güldüm. Bebeği hemen almalıyız, bugün git, 2 hafta sonra gel. Acil olmasa ramazan çıksın diyecekmişKızlar ben dun kotrole gittigimde kesinlikle beklemeyelim dogumu yabalım dedi dr bugun hastaneden aradilar 5 nisan a sezaryen gunu verdiklerini soylediler geç degilmi sizcede
forevermorrenk M mllen ikinize de çok ama çok teşekkürler kontrolden geliyorum ve bebiş kilo almışşşş ben vermişim :)))
Tüm tavsiyeler için teşekkürler
Ayy ne güzel canım inşallah haftaya sağ saglim dogurursun kızını bende Perşembe gideceğim çatı muanesi bana da yapacak ama bende korku var huzursuzluk var.Kızlar hastanedeyim şimdi nst ye bağladılar.
Doktor çatı muayenesi yaptı hiç korkulacak bir şey değil.
Benim kız normal görünüyor hala 3200 gram olmuş.
Haftaya çarşamba yada perşembe günü seç gel 3500 e kadar yolu var dedi.
Bebek daha fazla kilo alırsa sezeryan olursun dedi.
Şuan açılma falan yok birazcıkta plesanta yaşlanması olmuş.
Yani 1 haftaya doğurursun dedi kısacası duygularım allak bullak valla sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Ayy ne güzel canım inşallah haftaya sağ saglim dogurursun kızını bende Perşembe gideceğim çatı muanesi bana da yapacak ama bende korku var huzursuzluk var.
Ben çömelip kalkma egzersizlerine başladım bakalım inşallah bizde haftaya dogururuz
Hurma yiyorum merdiven çok inip çıkamıyorum sanki kasılıp kalıyorumHurma ye 5 6 tane dedi.
Ananas Ye dedi.
Merdiven in çık zıpla ama düşme dikkat et dedi
Arabayla çukur da gezsen ne güzel olur dedi
Bunlar hep arttırıyormuş.
Gönlüm hala normalden yana ama bakalım Lila Kuşum nasıl gelmek isterse öyle gelecek
Bu arada nisan annesi olamıyorum
Merhaba teyzelerimiz
Biz de kontrolden geldik. Suyumuz azalmaya başlamış. Artık 4 Nisan’ı da beklemeyeceği kesin
Perşembe sabah tekrar kontrol. Suyun durumuna göre karar verecek doktor. Önümüzdeki hafta gibi görünüyor ama o da en geç dedihayırlısı bakalım. Geliyordu gelmekte olan
Derin nefes alıp vererek yap daha iyi olurHurma yiyorum merdiven çok inip çıkamıyorum sanki kasılıp kalıyorum
Ilk defa 39 haftaya kadar sezaryen gunune denk geldim bende sonucta bu 4 sezaryenimBuna çok güldüm. Bebeği hemen almalıyız, bugün git, 2 hafta sonra gel. Acil olmasa ramazan çıksın diyecekmiş
Az kaldi Lila hanim geliyoorKızlar hastanedeyim şimdi nst ye bağladılar.
Yani 1 haftaya doğurursun dedi kısacası duygularım allak bullak valla sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Az kaldi Lila hanim geliyoorama anlamadigim bir sey var. Arkadasima bebek 4 kg normal dogum olmaz diyip sezeryan onerildi, bebis 2950 dogdu. Yani sana da hemen 3500a kadar yolu var fazla olursa sezeryan demesi sacma geldi. Sezeryan karsiti degilim aksine kendim sezeryan olmak istiyorum.
Ayyyy lila bebek geliyoooooKızlar hastanedeyim şimdi nst ye bağladılar.
Bence bizim bebekler aceleci ve meraklı :)Merhaba teyzelerimiz
Biz de kontrolden geldik. Suyumuz azalmaya başlamış. Artık 4 Nisan’ı da beklemeyeceği kesin
Perşembe sabah tekrar kontrol. Suyun durumuna göre karar verecek doktor. Önümüzdeki hafta gibi görünüyor ama o da en geç dedihayırlısı bakalım. Geliyordu gelmekte olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?