2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Belki yarin gittiginde acilma oldugunu ogrenirsin hic belli olmaz kiminin hic belirtisi olmadan doguma gidiyor hemencecik doguruveriyor insallah senin de oyle olur, gelismelerden bizi haberdar et

Belki yarin gittiginde acilma oldugunu ogrenirsin hic belli olmaz kiminin hic belirtisi olmadan doguma gidiyor hemencecik doguruveriyor insallah senin de oyle olur, gelismelerden bizi haberdar et
Amiiiinnn inşallah öyle olur canım yarın size yazmaya çalışıcam inşallah

Bay
Baykuşluk etmek istemem ama burada kararı dr lar vermeli. Sizin çatınız geniştir, 5 kg bile doğurursunuz, başkası için ısrar kötü sonuçlanabilir.

Arkadaşım normalde ısrarcı bir dr buldu. Doğumdan sonra wc de bayılıp kafasını taşa vurdu. Anlamadıkları bir baygınlık geçirdi. Arkadaşımın annesi, öldü öldü dirildi kadıncağız. Neyseki toparladı ama normal doğuma da tövbe etti.

Analarmız tarlada çalıştı ama biz ev işi yapsak, oramız buramız ağrıyor. Neslimiz eskisi gibi babayiğit değil

Kızlar ben dun kotrole gittigimde kesinlikle beklemeyelim dogumu yabalım dedi dr bugun hastaneden aradilar 5 nisan a sezaryen gunu verdiklerini soylediler geç degilmi sizcede
Buna çok güldüm. Bebeği hemen almalıyız, bugün git, 2 hafta sonra gel. Acil olmasa ramazan çıksın diyecekmiş

Kızlar hastanedeyim şimdi nst ye bağladılar.
Doktor çatı muayenesi yaptı hiç korkulacak bir şey değil.
Benim kız normal görünüyor hala 3200 gram olmuş.
Haftaya çarşamba yada perşembe günü seç gel 3500 e kadar yolu var dedi.
Bebek daha fazla kilo alırsa sezeryan olursun dedi.
Şuan açılma falan yok birazcıkta plesanta yaşlanması olmuş.
Yani 1 haftaya doğurursun dedi kısacası duygularım allak bullak valla sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum

Ayy ne güzel canım inşallah haftaya sağ saglim dogurursun kızını bende Perşembe gideceğim çatı muanesi bana da yapacak ama bende korku var huzursuzluk var.
Ben çömelip kalkma egzersizlerine başladım bakalım inşallah bizde haftaya dogururuz

Hurma ye 5 6 tane dedi.
Ananas Ye dedi.
Merdiven in çık zıpla ama düşme dikkat et dedi
Arabayla çukur da gezsen ne güzel olur dedi
Bunlar hep arttırıyormuş.
Gönlüm hala normalden yana ama bakalım Lila Kuşum nasıl gelmek isterse öyle gelecek
Bu arada nisan annesi olamıyorum

Merhaba teyzelerimiz
Biz de kontrolden geldik. Suyumuz azalmaya başlamış. Artık 4 Nisan’ı da beklemeyeceği kesin
Perşembe sabah tekrar kontrol. Suyun durumuna göre karar verecek doktor. Önümüzdeki hafta gibi görünüyor ama o da en geç dedi hayırlısı bakalım. Geliyordu gelmekte olan

Hurma yiyorum merdiven çok inip çıkamıyorum sanki kasılıp kalıyorum

Aynı anda doğuracağız sanırsam

Az kaldi Lila hanim geliyoor ama anlamadigim bir sey var. Arkadasima bebek 4 kg normal dogum olmaz diyip sezeryan onerildi, bebis 2950 dogdu. Yani sana da hemen 3500a kadar yolu var fazla olursa sezeryan demesi sacma geldi. Sezeryan karsiti degilim aksine kendim sezeryan olmak istiyorum.

Kuzu onu çatıdan önce dedi aslında sezeryanı daha çok plesanta için dedi.
Yaşlanması başlamış iyice olursa zaten beklemeyiz dedi.
Şuan 3200 normal çatıya da bakınca 4 e kadar yolu var dedi.
Şaka maka geliyor Lila Kuşum

Ayyyy lila bebek geliyooooo
Bu kilo hesabı çok garip ama sen yine de doğum için önerilen hareketleri yapabilirsin

Buraya bakabilirsin

Bence bizim bebekler aceleci ve meraklı :)
Heyecanla çınarı bekliyorummmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…