2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Birde kızlar sizler ne gibi egzersizler yapıyorusunuz doğum kolay olsun diye
Ben akşamları activating labor videosunu yapıyorum valla 1 kere yapıp bırakıyorum yorulduğum için. Günde 2-3 kere yapanlarda var sanırım. Ev işlerini yaparken kulaklık takıp müzikle dans ediyorum biraz eğilip kalkıyorum falan görsen deli dersin nerdeyse hergün ilişkiye devam ediyoruz. Duşta da sıcak suyu belimr falan tutuyorum. Bakalım ne kadar fayda ettiğini yarın görücez
Ayy bir minnoş daha geliyor desene eksiklerini tamamlamaya çalış canım o 1 hafta çabucak geçiyor.
Ayyy bir de beyefendi geliyor nisana kalmıcak çoğumuz belli ki

Kızlar tek tek alintilayamadim ama oncelikle Lila bebeğe heyecan yaptım geliyor bal kız Bebisini alıp eve gelenler darısı başımıza
Benim sezeryan iri bebek mevzusuna gelince açıkçası en başından beri ikisine de aynı mesafedeydim yani doktor normal olur derse normal doğururum ama yok olmaz derse de bebeğimi riske atmam diyordum. Bugün 35+0 olduk. Dünkü kontrolde 3206 gramdı aylardır zaten iri bebek diyordu cok şükür her şey yolunda olduğu için iki hafta sonra gel dedi. Sanırım 37. Haftaya gittiğimde karar verecek. Çatı muayenesini de yapacak muhtemelen benim ilk bebeğim olduğundan tecrübem yok. Bu saatten sonra başka doktora gidemem çok alıştım doktorumu dinlemek ve güvenmek istiyorum sadece

Tamam o zaman mantikli Plasenta yaslanmasi sonlara dogru cok normalmis zaten. Peki catida bi acilma olup olmadigini soyledi mi ? Sen de mart annesi olacaksin desene

Tamam o zaman mantikli Plasenta yaslanmasi sonlara dogru cok normalmis zaten. Peki catida bi acilma olup olmadigini soyledi mi ? Sen de mart annesi olacaksin desene

Açılma yok dedi ama çatı uygun dedi.
Haftaya gel yumuşatıcı falan deneyeceğiz dedi işte.
Nisan annesini ucundan kaçırıyorum

Heyet raporu mu veriyor doktor bey acaba. Ben de Volkan bey ve Mehmet bey arasında kararsızım

Kızlar 8 gün önce aşılama yaptırdım aranızda gebelik belirtisi karında sancıyla kasık ağrısı yaşayan varmı

Sende doğuma yaklaştın desene şükür bak geldik 37 lere. haftaya buralar artık daha da hareketlenmeye başlayacak pes pese gelecek bebekler.
Hepimiz bir yerinden yaklaştık bakılırsa sen de dikkat et yine hemen gelsin diye çabalarlen

Aynı anda doğuracağız sanırsam

Senin belli olmaz valla normali bekleyeceksen, Nisan’ı görebilirsin bence Daha haftaya yumuşatma yaparım demiş, ondan sonra da hemen gelmeyebiliyormuş anladığım hakkımızda hayırlısı valla şaka gibi geliyor hala

Ilk defa 39 haftaya kadar sezaryen gunune denk geldim bende sonucta bu 4 sezaryenim
Canım acaba doktorla gün veren birim arasında bir iletişim kopukluğu mu oldu, aciliyetini göz ardı mı ettiler. Üniversite hastanesi ya bilemedim.
Ulaşıp tekrar görüşme, teyit etme imkanın yok mu?

Bence bizim bebekler aceleci ve meraklı :)
Heyecanla çınarı bekliyorummmm :)
Benim oğlan aceleciliğiyle meşhur malum. 20. haftada gelmeye kalktıydı da zor ikna ettik kendisini o yüzden ben yine buna şükür diyorum
Senin oğlanı da göreceğiz artık günlerimiz güzel sağlıkla gelsinler inşallah valla

Şu saydıklarını okurken yoruldum maşallah valla ama doğum yaklaşınca da bir enerji gelirmiş anneye onun etkisi mi acaba bunlar

1 gün beklerim dedi bana eğer gelmezse sezeryana alır sanırsam.
Duygularım çok karışık ya hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim

Şu saydıklarını okurken yoruldum maşallah valla ama doğum yaklaşınca da bir enerji gelirmiş anneye onun etkisi mi acaba bunlar
İnşallah öyledir bugün yatağı topladım örtülerini yıkadım akşam eşimle alezi takcaz sabah güzel örtü serip bırakıcam. Çamaşır yıkadım astım. Ütü yaptım. Evi süpürdüm. Odaları topladım. Mutfak kaldı onu da akşam toplıcam nasipse. Sabah kahvaltı evde yapmıcaz toplu kalsın mutfak bunları yapıp yorulunca tansiyon 14e çıktı hemen uzandım dinlendim. Bi de gece yıkanırım son bi temizlik yaparım. Belki yatış vermez ama ben hazırlıklı gidicem nasipse doğuma gider gibi

Ulasmaya calısacagim haftaya da kontrole gidecegim orda net bir karar verirler artik

Kızlar bana bı yardimci olunnn ben dün bugün hamile egzersizlerine başladım ya hamladim galiba ki sağ bacağım kasimgim her yerlerim coook kötü ağrıyor kramlar giriyor sanki

Kızlar bana bı yardimci olunnn ben dün bugün hamile egzersizlerine başladım ya hamladim galiba ki sağ bacağım kasimgim her yerlerim coook kötü ağrıyor kramlar giriyor sanki
Isinma hareketleri yapmadan basladiysan agrimasi normal. Birkac gun dinlen duzelir. Sonrasinda isinma hareketleriyle yavas yavas baslaman daha iyi olur.

Herkeste bi telaş başlamış mart sonlarına geldikçe Valla ben 36-37 hatta ilk bebekse 38. haftalarda olanlara doktor hemen neden doğum başlatma vs öneriyor onu anlamıyorum, açıkçası güvenmiyorum da ben doktorun her dediğine körü körüne.. Ben ilk hamileliğimde normali bekledim doğal olarak bebek kendi doğl sürecinde gelsin istedim ama 41. Haftam bitti mecburi sezeryan oldum sebebi bebek aşağı inmedi ve kaka yapmıştı çünkü. Onun dışında doktorlardaki bu aceleyi çözemiyorum, genelde özellerde böyle ama bunu kabullendim ben . İlkinde zorla bekletmiştim bana bıraktı yoksa ona kalsa 38-39 da başlatmayı düşünüyordu doğumu .. herkesin hakkında hayırlısı tabiki öyle yada böyle doğacak hepsi ama normal doğumdan ciddi anlamda uzaklaşıyor çoğu doktor çeşitli bahanelerle bu üzücü

Benimkisi normal doğumu tetikleyeceğim dedi.
Zaten baş aşağı kanala girmek üzere, gelişimini de tamamlamış 40 41.haftaları beklemek bebeği riske atıyor dedi.
Ufaktan da plesanta yaşlanması başlamış dedi.
Hemen sezeryan olmayacağım yani ilk hedef normal doğum

Evet önce onu deniyorlar anne de istekliyse herşey yolundaysa aciliyeti yoksa ama şöyle düşünüyorum,bu bebek illaki gelecek,kendi sancımı beklemek istediği zaman gelmesini yaşamak isterdim,normal doğumu da öyle,içimde ukte kaldı sanırım :))

1 gün beklerim dedi bana eğer gelmezse sezeryana alır sanırsam.
Duygularım çok karışık ya hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
Ooo senin de şampiyonluk yakınmış o zaman
Ben bir düşündükçe çok heyecanlanıyorum sonra bir rahatlık geliyor anlamıyorum. Hala tam idrak edemiyorum galiba. Perşembe kendime geleceğim bence

Maşallah valla ya rabbim gönlüne göre versin, bir avazda gelsin inşallah

Ulasmaya calısacagim haftaya da kontrole gidecegim orda net bir karar verirler artik
İyi bari canım sevindim kontrole geleceksen. Netleşir o zamana inşallah

Şuan bende çok düşünmemeye çalışıyorum

Nasip artık ne diyeyim belki ondan öncede gelebilir benim kız çünkü sabah akşam bekle artık dedi
Şuan belim ağrıyor çatıya da baktı bakarsın tetiklemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…