- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Ayyyy lila bebek geliyooooo
Bu kilo hesabı çok garip ama sen yine de doğum için önerilen hareketleri yapabilirsin
Buraya bakabilirsin
Ben akşamları activating labor videosunu yapıyorum valla 1 kere yapıp bırakıyorum yorulduğum için. Günde 2-3 kere yapanlarda var sanırım. Ev işlerini yaparken kulaklık takıp müzikle dans ediyorum biraz eğilip kalkıyorum falan görsen deli dersinBirde kızlar sizler ne gibi egzersizler yapıyorusunuz doğum kolay olsun diye
Ayy bir minnoş daha geliyor deseneKızlar hastanedeyim şimdi nst ye bağladılar.
Doktor çatı muayenesi yaptı hiç korkulacak bir şey değil.
Benim kız normal görünüyor hala 3200 gram olmuş.
Haftaya çarşamba yada perşembe günü seç gel 3500 e kadar yolu var dedi.
Bebek daha fazla kilo alırsa sezeryan olursun dedi.
Şuan açılma falan yok birazcıkta plesanta yaşlanması olmuş.
Yani 1 haftaya doğurursun dedi kısacası duygularım allak bullak valla sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Ayyy bir de beyefendi geliyorMerhaba teyzelerimiz
Biz de kontrolden geldik. Suyumuz azalmaya başlamış. Artık 4 Nisan’ı da beklemeyeceği kesin
Perşembe sabah tekrar kontrol. Suyun durumuna göre karar verecek doktor. Önümüzdeki hafta gibi görünüyor ama o da en geç dedihayırlısı bakalım. Geliyordu gelmekte olan
Tamam o zaman mantikliKuzu onu çatıdan önce dedi aslında sezeryanı daha çok plesanta için dedi.
Yaşlanması başlamış iyice olursa zaten beklemeyiz dedi.
Şuan 3200 normal çatıya da bakınca 4 e kadar yolu var dedi.
Şaka maka geliyor Lila Kuşum
Tamam o zaman mantikliPlasenta yaslanmasi sonlara dogru cok normalmis zaten. Peki catida bi acilma olup olmadigini soyledi mi ? Sen de mart annesi olacaksin desene
Heyet raporu mu veriyor doktor bey acaba. Ben de Volkan bey ve Mehmet bey arasında kararsızımCanım medical park mehmet bal öneririm sana. Rapor konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmıyor. Ben kaç oldu rapor alıyorum. Gayet tatlı bir adam. Çok açıklayıcı sakinleştirici her şeyi tane tane anlatıyor
Hepimiz bir yerinden yaklaştık bakılırsaSende doğuma yaklaştın desene şükür bak geldik 37 lere. haftaya buralar artık daha da hareketlenmeye başlayacak pes pese gelecek bebekler.
Kızlar hastanedeyim şimdi nst ye bağladılar.
Doktor çatı muayenesi yaptı hiç korkulacak bir şey değil.
Benim kız normal görünüyor hala 3200 gram olmuş.
Haftaya çarşamba yada perşembe günü seç gel 3500 e kadar yolu var dedi.
Bebek daha fazla kilo alırsa sezeryan olursun dedi.
Şuan açılma falan yok birazcıkta plesanta yaşlanması olmuş.
Yani 1 haftaya doğurursun dedi kısacası duygularım allak bullak valla sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Aynı anda doğuracağız sanırsam
Canım acaba doktorla gün veren birim arasında bir iletişim kopukluğu mu oldu, aciliyetini göz ardı mı ettiler. Üniversite hastanesi ya bilemedim.Ilk defa 39 haftaya kadar sezaryen gunune denk geldim bende sonucta bu 4 sezaryenim
Benim oğlan aceleciliğiyle meşhur malum. 20. haftada gelmeye kalktıydı da zor ikna ettik kendisiniBence bizim bebekler aceleci ve meraklı :)
Heyecanla çınarı bekliyorummmm :)
Şu saydıklarını okurken yoruldum maşallah vallaBen akşamları activating labor videosunu yapıyorum valla 1 kere yapıp bırakıyorum yorulduğum için. Günde 2-3 kere yapanlarda var sanırım. Ev işlerini yaparken kulaklık takıp müzikle dans ediyorum biraz eğilip kalkıyorum falan görsen deli dersinnerdeyse hergün ilişkiye devam ediyoruz. Duşta da sıcak suyu belimr falan tutuyorum. Bakalım ne kadar fayda ettiğini yarın görücez
Ayy bir minnoş daha geliyor deseneeksiklerini tamamlamaya çalış canım o 1 hafta çabucak geçiyor.
Ayyy bir de beyefendi geliyornisana kalmıcak çoğumuz belli ki
Hepimiz bir yerinden yaklaştık bakılırsasen de dikkat et yine hemen gelsin diye çabalarlen
Senin belli olmaz valla normali bekleyeceksen, Nisan’ı görebilirsin benceDaha haftaya yumuşatma yaparım demiş, ondan sonra da hemen gelmeyebiliyormuş anladığım hakkımızda hayırlısı valla şaka gibi geliyor hala
Canım acaba doktorla gün veren birim arasında bir iletişim kopukluğu mu oldu, aciliyetini göz ardı mı ettiler. Üniversite hastanesi ya bilemedim.
Ulaşıp tekrar görüşme, teyit etme imkanın yok mu?
Benim oğlan aceleciliğiyle meşhur malum. 20. haftada gelmeye kalktıydı da zor ikna ettik kendisinio yüzden ben yine buna şükür diyorum
Senin oğlanı da göreceğizartık günlerimiz güzel sağlıkla gelsinler inşallah valla
Şu saydıklarını okurken yoruldum maşallah vallaama doğum yaklaşınca da bir enerji gelirmiş anneye onun etkisi mi acaba bunlar
İnşallah öyledirŞu saydıklarını okurken yoruldum maşallah vallaama doğum yaklaşınca da bir enerji gelirmiş anneye onun etkisi mi acaba bunlar
Ulasmaya calısacagim haftaya da kontrole gidecegim orda net bir karar verirler artikHepimiz bir yerinden yaklaştık bakılırsasen de dikkat et yine hemen gelsin diye çabalarlen
Senin belli olmaz valla normali bekleyeceksen, Nisan’ı görebilirsin benceDaha haftaya yumuşatma yaparım demiş, ondan sonra da hemen gelmeyebiliyormuş anladığım hakkımızda hayırlısı valla şaka gibi geliyor hala
Canım acaba doktorla gün veren birim arasında bir iletişim kopukluğu mu oldu, aciliyetini göz ardı mı ettiler. Üniversite hastanesi ya bilemedim.
Ulaşıp tekrar görüşme, teyit etme imkanın yok mu?
Benim oğlan aceleciliğiyle meşhur malum. 20. haftada gelmeye kalktıydı da zor ikna ettik kendisinio yüzden ben yine buna şükür diyorum
Senin oğlanı da göreceğizartık günlerimiz güzel sağlıkla gelsinler inşallah valla
Şu saydıklarını okurken yoruldum maşallah vallaama doğum yaklaşınca da bir enerji gelirmiş anneye onun etkisi mi acaba bunlar
Isinma hareketleri yapmadan basladiysan agrimasi normal. Birkac gun dinlen duzelir. Sonrasinda isinma hareketleriyle yavas yavas baslaman daha iyi olur.Kızlar bana bı yardimci olunnn ben dün bugün hamile egzersizlerine başladım ya hamladim galiba ki sağ bacağım kasimgim her yerlerim coook kötü ağrıyor kramlar giriyor sanki
Herkeste bi telaş başlamış mart sonlarına geldikçeValla ben 36-37 hatta ilk bebekse 38. haftalarda olanlara doktor hemen neden doğum başlatma vs öneriyor onu anlamıyorum, açıkçası güvenmiyorum da ben doktorun her dediğine körü körüne.. Ben ilk hamileliğimde normali bekledim doğal olarak bebek kendi doğl sürecinde gelsin istedim ama 41. Haftam bitti mecburi sezeryan oldum sebebi bebek aşağı inmedi ve kaka yapmıştı çünkü. Onun dışında doktorlardaki bu aceleyi çözemiyorum, genelde özellerde böyle ama bunu kabullendim ben . İlkinde zorla bekletmiştim bana bıraktı yoksa ona kalsa 38-39 da başlatmayı düşünüyordu doğumu .. herkesin hakkında hayırlısı tabiki öyle yada böyle doğacak hepsi ama normal doğumdan ciddi anlamda uzaklaşıyor çoğu doktor çeşitli bahanelerle bu üzücü
Evet önce onu deniyorlar anne de istekliyse herşey yolundaysa aciliyeti yoksa ama şöyle düşünüyorum,bu bebek illaki gelecek,kendi sancımı beklemek istediği zaman gelmesini yaşamak isterdim,normal doğumu da öyle,içimde ukte kaldı sanırım :))Benimkisi normal doğumu tetikleyeceğim dedi.
Zaten baş aşağı kanala girmek üzere, gelişimini de tamamlamış 40 41.haftaları beklemek bebeği riske atıyor dedi.
Ufaktan da plesanta yaşlanması başlamış dedi.
Hemen sezeryan olmayacağım yani ilk hedef normal doğum
Ooo senin de şampiyonluk yakınmış o zaman1 gün beklerim dedi bana eğer gelmezse sezeryana alır sanırsam.
Duygularım çok karışık ya hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
İnşallah öyledirbugün yatağı topladım örtülerini yıkadım akşam eşimle alezi takcaz sabah güzel örtü serip bırakıcam. Çamaşır yıkadım astım. Ütü yaptım. Evi süpürdüm. Odaları topladım. Mutfak kaldı onu da akşam toplıcam nasipse. Sabah kahvaltı evde yapmıcaz toplu kalsın mutfak bunları yapıp yorulunca tansiyon 14e çıktı hemen uzandım dinlendim. Bi de gece yıkanırım son bi temizlik yaparım. Belki yatış vermez ama ben hazırlıklı gidicem nasipse doğuma gider gibi
İyi bari canım sevindim kontrole geleceksen. Netleşir o zamana inşallahUlasmaya calısacagim haftaya da kontrole gidecegim orda net bir karar verirler artik
Ooo senin de şampiyonluk yakınmış o zaman
Ben bir düşündükçe çok heyecanlanıyorumsonra bir rahatlık geliyor anlamıyorum. Hala tam idrak edemiyorum galiba. Perşembe kendime geleceğim bence
Maşallah valla yarabbim gönlüne göre versin, bir avazda gelsin inşallah
İyi bari canım sevindim kontrole geleceksen. Netleşir o zamana inşallah
Evet önce onu deniyorlar anne de istekliyse herşey yolundaysa aciliyeti yoksa ama şöyle düşünüyorum,bu bebek illaki gelecek,kendi sancımı beklemek istediği zaman gelmesini yaşamak isterdim,normal doğumu da öyle,içimde ukte kaldı sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?