2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hadi bakalim başladı artık Nisan annelerinin bebekleri gelmeye haftaya sırayla hastaneye Koşacağız Rabbım hayırlı doğumlar versin
Ayyy ne çılgın doktor hoplayıp zıpla arabayla gezdirip dogurtacak seni
Hayırlısı olsun çınar beyde gelmek için hazirlaniyor. Darısı başımıza

Valla bende zamanını kendi kendine gelmesini istiyordum ama hipertansiyon şüphesi olduğu için açıklık varsa yarın suni sancıyla başlatacaklar. Zaten benimki araştırma hastanesi mecbur kalmadıkça sezeryana almıyorlar. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter ki

Kızlar bana bı yardimci olunnn ben dün bugün hamile egzersizlerine başladım ya hamladim galiba ki sağ bacağım kasimgim her yerlerim coook kötü ağrıyor kramlar giriyor sanki
Egzersizleri çok zorlamadan yapacaksın. Videolarda 10 tane yapıyorsa sen 7 tane yap yeter bugün dinlen 2 gün sonra tekrar yaparsın egzersiz kaslar çalışmaya başlayınca vucut alışıyor agrilar bile azalıyor.

Dolmuşa bin çukurlardan geç diyor

Bu egzersiz videoları var ya onları yapabilirsem yapacağım.
Bir kaç tanesine baktım benim öyle durmam mucize yani 92 kilo olmuşum
7 dakikalık var bir tane ondaki hareketler çok zor değil gibi. Denemedim ama yapılabilir gibi geldi bana. Yapabildiğin yere kadar yaparsın, yaptıkça açılıyor zaten insan. Son 20 günde ben de başlıcam

7 dakikalık var bir tane ondaki hareketler çok zor değil gibi. Denemedim ama yapılabilir gibi geldi bana. Yapabildiğin yere kadar yaparsın, yaptıkça açılıyor zaten insan. Son 20 günde ben de başlıcam

Bende son 17 gün diyordum 10 u gitti 7 kaldı elimde

Bu egzersiz videoları var ya onları yapabilirsem yapacağım.
Bir kaç tanesine baktım benim öyle durmam mucize yani 92 kilo olmuşum
Kız ben 89la başlamıştım 96 olmuşum activating labor videosunu ben çok rahat yapabiliyorum koca göbeğimle bence sende yaparsın. Benim dizlerim acıyo sadece kalkarken

Sen eşini ikna et normal doğuma destek olsun
Dolmuşa bin çukurlardan geç diyor
Ha haaaa yolda hoplaya ziplaya dogurcaz.
Arka tekerlerden birinin üstüne oturursan daha çabuk olur
Ayyyyy bu daha da güzel ben yarin duşa binip bir gezip geleyim yoksa hepinizi doguma ugurlayacagim yine 41. Haftayi bulacak doğumum

Sen eşini ikna et normal doğuma destek olsun

Ha haaaa yolda hoplaya ziplaya dogurcaz.

Ayyyyy bu daha da güzel ben yarin duşa binip bir gezip geleyim yoksa hepinizi doguma ugurlayacagim yine 41. Haftayi bulacak doğumum

Adam 1 ay önce pes etti ilişkiye

Bugün bütün duygularım birbirine girdi kuzum ya.
Gerildim işte bilmiyorum inşallah kızım kendi isteğiyle gelir
İnşallah gönlünden geçen olsun canım ve de sizin için hangisi iyiyse onu nasip etsin Rabbim. Kardeşimde 41 hafta dolana kadar bekledi doktoru. Sancı açılma hiçbiri olmadı. En son suni mi sezeryan mı diye sordu. Sezeryanı seçti. 3500 beklerken 4150gr doğdu tosbaa. Doktor bile kontrolde iyi ki sezeryan yapmışız nasıl çıkarcaktın 4 kiloyu demiş kardeşime herşeyde bir hayır var olmaz diye odaklanma belki doktorun böyle bi ihtimal için söylemiştir. Ama bir süre daha beklemek istersen de olmaz demez herhalde.

Benim ki zaten 40 41 leri beklemem dedi anne de bebekte sıkıntıya giriyor çünkü çocuk 39 3 kadar gelişimini tamamlıyor dedi.
Onun dışında da kilo olarak 3500 grama kadar normal denerim çatı da uygunsa ama fazla kiloluysa hiç denemem çünkü bebek doğamıyor zaten dedi.
Aslında önlem alıyor ama zorlamıyor yani illa şu bu diye.
Bana da normal başlarız çok sıkıntı olursa sezeryana döneriz dedi

Yani mantıklı konuşmuş bence. Sen en azından egzersizlerle perine masajına başla hem çocuk aşağı iner iyice hem de açılman daha rahat olur. Masajda zorlananlar pamuğa zeytinyağı döküp koymuşlar orta bölgeye.

Yarın egzersizlere başlıyorum hemen yürüyüş falan bugün akşam hurma yedim ada çayı içtim.
Perine masajına da başlıyorum hemen umarım normal gelir kalbim ondan yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…