2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kısmet artık bakalım kuzum
Senin neye canın sıkıldı hayırdır
En uygun zamanı biliyordur Lilacığım sağlıkla gelsin inşallah Annemin vizesi ile ilgili problem çıktı, gelemeyecek gibi oldu doğuma ona cok gerildim ama sonradan bir şekilde çözdük cok şükür. Tabi stres yaptım bütün kaslarım kasıldı belim karnım başım midem bağırsaklarım komple nasibimizi aldık o stresten,şimdi de yatıyorum uzanıyorum hareketsiz,kaskatı oldum

İnşallah canım hepimizin çocuğu sağlıkla gelsin
Çok sevindim çözülmesine sıkma canını inan bana her şey olacağına varıyor biz çektiğimizle kalıyoruz.
Artık rahatlamadı mi bu vize işlemlerini çoğu ülke kaldırdı çünkü diye biliyorum.
Korona durumlarını yani

Korona azaldı ama Bulgaristan Türkiye’den vize istiyor , hep istiyordu , bundan sonra da isteyecek Avrupa bizi vizesiz almıyor ne yazık ki , biz herkese hoşgeldin diyoruz misafirperveriz ama herkes bizim gibi değil işte

Korona azaldı ama Bulgaristan Türkiye’den vize istiyor , hep istiyordu , bundan sonra da isteyecek Avrupa bizi vizesiz almıyor ne yazık ki , biz herkese hoşgeldin diyoruz misafirperveriz ama herkes bizim gibi değil işte

Çok haklısın ama en azından çözülmüş ona çok sevindim.
Sıkma kendini bak bebişinde gerilmiş içerde

Eski dolmuş vardır oralarda inşallah
Bulacağız artık eskisi daha güzel sallar hoplatir bir bakmışsın akşama dogurmusum
Yarın egzersizlere başlıyorum hemen yürüyüş falan bugün akşam hurma yedim ada çayı içtim.
Perine masajına da başlıyorum hemen umarım normal gelir kalbim ondan yana
Sakin egzersizleri fazla zorlama ilk gün diye 5 er hareket yap zaten her yerin agriyacak. Yere bağdaş kurar gibi otur ayak tabanların birbirine yapışık olacak şekilde otur. En çok bunu yap oturduğun yerde açılıyor zaten diğerleri çok zorluyor.
Kızlar cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor mu yada doğumu mu tetikliyor
Kopaylastirmasi için bazı doktorlar öneriyor canim.
Birde kızlar bu çatı muanesi de mi doğumu tetikliyor.???
Doktor ölçü alırken yanlış yeri durterse tetikler. Yoksa tetiklemiyor

Hiç açılma yok dedi doktorumuz inşallah açılma sağlar

O nasıl kullanılıyor

Hemen bakıyorum canım teşekkürler

Ahududu çayı da işe yarıyor. Papatya kaynatıp küvette oturmuslugum var40+3 de anca geldiği için benimki .

Papatya çayını içince doğumu da kolaylaştırıyor diye okudum.
Adet sancısına da çok iyi gelirdi.
Nasıl dayandın ya o kadar

Papatya çayını içince doğumu da kolaylaştırıyor diye okudum.
Adet sancısına da çok iyi gelirdi.
Nasıl dayandın ya o kadar
Cayinida icmisimdir kesin . O hafta kaç km yürüdüm Allah bilir. En son papatya çaylı küvette oturdum epey. Yer sildim çömelmek plates topu üzerinde zıplamak . Eşini ikna edersen spermde doğumu kolaylaştıriyor

Eşimin ki altından şuan bana faydası yok
Diğerlerine yarın başlıyorum papatyayı da içeyim bugün ada çayı hala bir şey yok

Uykusuz anneler topici ne zaman kuruluyor :) ben böyle uykusuzluklara hiç gelemezken şimdi bir bebiş beni ayakta tutuyor :) beslenme saati beklerken bir yazayım istedim. Biz cumartesi günü yoğun bakım kuvozden çıktık evimize geldik şimdi yüksek olan sarılık değerimizi bolca beslenerek düşürmeye çalışıyoruz. Süt yapıcı besinler (bestlak,humana,dereotu gibi) tüketiyorum. Sizinde bildiğiniz banko süt artırır dediğiniz varsa beklerim

Benim ilk sezeryanda 38+2 de almisti doktor, kan degerlerimin bazıları iyi degildi diye. Simdi de yine cok beklemez diye dusnuyorum ama bakalim, kesinlikle cok zor oluyor genelde ilki bekliyorlar ama sonrakileri pek beklemiyorlar
Canım sezeryan da belden iğne yapıldı mı ağrıomu bide dikişler çok acıomu kimisi 6 ay yada 1 yıl ağrıo dio doğru mu

Gunaydin kizlaarrr sezeryana 24 saat kala bu sabah kalktim tartildim korktugum olmadi 10 kilo almisim.... kizimdada 10 kiloydu eve geldigimde 6 kg gitmisti
Bugun kuru kayisi yemeye basladim daha cok sebze salata ile geciricem bagirsaklarim dolmasin yarin zorlamasin diye...

Yarini merakla bekliyorum kizim kel sari ve mavi gozlu dogmustu oylede buyudu bakalim oglumuz nasil olacak...hamileligin zorlugundan ise gitmekten bunlari pek aklima getirmedigimi farkediyorum
Insallah yarin ilk firsatta size pozitif bir hikaye ile doneyim birbirimize umut olalim

Hadi bakalim son 24saat Ben de simdiden kayisi hosafi yaptim her aksam yemeginden sonra tatli niyetine bi kase kadar iciyorum ve gercekten kabizliga birebir. Sezeryan olan bi arkadasim olaki sezeryan olursan bi cam kavanoza koyup gotur hemsirelerden gizlice ic lavmandan kurtulursun yoksa onlarin verdikleri yiyecekler bi ise yaramiyo demisti. Sanirim hastaneye de goturecegim. Senin guzel hikayeni bekliyoruz dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…