- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
En uygun zamanı biliyordur LilacığımKısmet artık bakalım kuzum
Senin neye canın sıkıldı hayırdır
En uygun zamanı biliyordur Lilacığımsağlıkla gelsin inşallah Annemin vizesi ile ilgili problem çıktı, gelemeyecek gibi oldu doğuma ona cok gerildim ama sonradan bir şekilde çözdük cok şükür. Tabi stres yaptım bütün kaslarım kasıldı belim karnım başım midem bağırsaklarım komple nasibimizi aldık o stresten,şimdi de yatıyorum uzanıyorum hareketsiz
Korona azaldı ama Bulgaristan Türkiye’den vize istiyor , hep istiyordu , bundan sonra da isteyecekİnşallah canım hepimizin çocuğu sağlıkla gelsin
Çok sevindim çözülmesine sıkma canını inan bana her şey olacağına varıyor biz çektiğimizle kalıyoruz.
Artık rahatlamadı mi bu vize işlemlerini çoğu ülke kaldırdı çünkü diye biliyorum.
Korona durumlarını yani
Sanıyor ki işte yapınca hemen suyum gelecek, suyum gelince de ben hemen doğuracağım
Erkekler işte ne saflar
Korona azaldı ama Bulgaristan Türkiye’den vize istiyor , hep istiyordu , bundan sonra da isteyecekAvrupa bizi vizesiz almıyor ne yazık ki , biz herkese hoşgeldin diyoruz misafirperveriz ama herkes bizim gibi değil işte
sihirli mi bu öyleyse bir hafta sonra çok uygun bi zahmet başlatsın doğumu
Bulacağız artık eskisi daha güzel sallarEski dolmuş vardır oralarda inşallah
Sakin egzersizleri fazla zorlama ilk gün diye 5 er hareket yap zaten her yerin agriyacak. Yere bağdaş kurar gibi otur ayak tabanların birbirine yapışık olacak şekilde otur. En çok bunu yap oturduğun yerde açılıyor zaten diğerleri çok zorluyor.Yarın egzersizlere başlıyorum hemen yürüyüş falan bugün akşam hurma yedim ada çayı içtim.
Perine masajına da başlıyorum hemen umarım normal gelir kalbim ondan yana
Kopaylastirmasi için bazı doktorlar öneriyor canim.Kızlar cinsel ilişki doğumu kolaylaştırıyor mu yada doğumu mu tetikliyor
Doktor ölçü alırken yanlış yeri durterse tetikler. Yoksa tetiklemiyorBirde kızlar bu çatı muanesi de mi doğumu tetikliyor.???
Bulacağız artık eskisi daha güzel sallarhoplatir bir bakmışsın akşama dogurmusum
Sakin egzersizleri fazla zorlama ilk gün diye 5 er hareket yap zaten her yerin agriyacak. Yere bağdaş kurar gibi otur ayak tabanların birbirine yapışık olacak şekilde otur. En çok bunu yap oturduğun yerde açılıyor zaten diğerleri çok zorluyor.
Kopaylastirmasi için bazı doktorlar öneriyor canim.
Doktor ölçü alırken yanlış yeri durterse tetikler. Yoksa tetiklemiyor
Kızlar açılma için Meryem Ana otu kullanmıştım o açıldıkca rahim açılıyor faydasını görmüştüm sabaha kadar sancı çektim 1 cm di. Suya koyduktan sonra 4 saat içinde 10 cm le doğuma girmiştim. Bunda da sipariş verdim .
Ben sancım basladiginda kuzenim suya koydu normalde kupkuru bir ot calimsi suda zamanla açılıyor . Meryem suresi inşirah okudu o suda açıldıkca rahim açılıyor . Doğum bittikten sonra sudan aliyorsun. İnternette ararsan çıkar cnm kullanıp fayda gören çok.O nasıl kullanılıyor
Ben sancım basladiginda kuzenim suya koydu normalde kupkuru bir ot calimsi suda zamanla açılıyor . Meryem suresi inşirah okudu o suda açıldıkca rahim açılıyor . Doğum bittikten sonra sudan aliyorsun. İnternette ararsan çıkar cnm kullanıp fayda gören çok.
Ahududu çayı da işe yarıyor. Papatya kaynatıp küvette oturmuslugum varHemen bakıyorum canım teşekkürler
Ahududu çayı da işe yarıyor. Papatya kaynatıp küvette oturmuslugum var40+3 de anca geldiği için benimki .
Cayinida icmisimdir kesinPapatya çayını içince doğumu da kolaylaştırıyor diye okudum.
Adet sancısına da çok iyi gelirdi.
Nasıl dayandın ya o kadar
Cayinida icmisimdir kesin. O hafta kaç km yürüdüm Allah bilir. En son papatya çaylı küvette oturdum epey. Yer sildim çömelmek plates topu üzerinde zıplamak . Eşini ikna edersen spermde doğumu kolaylaştıriyor
Canım sezeryan da belden iğne yapıldı mı ağrıomu bide dikişler çok acıomu kimisi 6 ay yada 1 yıl ağrıo dio doğru muBenim ilk sezeryanda 38+2 de almisti doktor, kan degerlerimin bazıları iyi degildi diye. Simdi de yine cok beklemez diye dusnuyorum ama bakalim, kesinlikle cok zor oluyor genelde ilki bekliyorlar ama sonrakileri pek beklemiyorlar
Hadi bakalim son 24saatGunaydin kizlaarrr sezeryana 24 saat kala bu sabah kalktim tartildimkorktugum olmadi 10 kilo almisim.... kizimdada 10 kiloydu eve geldigimde 6 kg gitmisti
Bugun kuru kayisi yemeye basladim daha cok sebze salata ile geciricem bagirsaklarim dolmasin yarin zorlamasin diye...
Yarini merakla bekliyorum kizim kel sari ve mavi gozlu dogmustu oylede buyudu bakalim oglumuz nasil olacak...hamileligin zorlugundan ise gitmekten bunlari pek aklima getirmedigimi farkediyorum
Insallah yarin ilk firsatta size pozitif bir hikaye ile doneyim birbirimize umut olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?