2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Kesinlikle ben cocuklugumdan beri wc sorunu yasarim kayisi hep iyi gelir yarinda yanimda olacak
Insallah canim hepimiz guzel dogum hikayeleri yazalim

Bende merak ettim otu araştıracağım
Eşimin ki altından şuan bana faydası yok
Diğerlerine yarın başlıyorum papatyayı da içeyim bugün ada çayı hala bir şey yok
eşine perine masajindan bahset doktor doğumu kolaylaştırmak için 10 dk vajina girişine masaj yapıyor ya sen yaparsın yada doktor yapar de bakalım. Video da gönder. Ben eşime anlattım doktor doğumu kolaylaştırmak için yapıyor ya sen yardımcı ol yada doktor 10 dk masaj yapar çıldırdı ama işe yaradı
Bunu yapan doktorlar gerçekten var ama hepsi yapmıyor.
Bol soğanlı bulgur pilavı yap ye içine mutlaka kimyon koy gaz cikarmani ve bebege gaz yapmayi önler, üzüm hoşafı yap , reçel falan yiyince artıyor ama en güzel bulgur pilavı.
Isalah bol bol sütün olur bebegini beslersin
Allah aşkına 10 kilo nedir ya, nasıl ya? 5 ay yemek yiyemedim 16 kilo aldım sendeki nasil bünye maşallah. Peki kilo kaçtı? Başlangıç kilosu mu duruma etki ediyor?

Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin sabırsızlıkla beklemedeyim

Heyet raporu mu veriyor doktor bey acaba. Ben de Volkan bey ve Mehmet bey arasında kararsızım
Heyet de veriyor canım idaren problem etmiyorsa. Ben tesadüfen tanıştım kendisiyle ve çok memnunum en başından beri değiştirmeyi düşünmedim. Volkan bey i de çok duydum sadece çok yoğun olduğu için çoğu kontrollere zamanında giremediklerini söyledi birkaç kişi. Aklında bulunsun canım

Canim zayif olanlar cok aliyor ben baliketliydim 75 tim 85 oldum ve yiyorumda ac duramam sekerim duser ellerim titrer seker ciktigi halde dikkat etmedim.... sadece bizim evde aburcubur yenmez cips biskuvi vs...aksam yemek yenir biter ilk 4 ay istifra ettim zaten belki sen zayifsan almissindir

Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin sabırsızlıkla beklemedeyim

Amin canim sende sormussun sezeryanda igne acitmiyor inan en zor yasayacagin sey ilk yurumen olacak ameliyat ani cok kisa ve kolay
Benim aradan 5 yil gecti kisin cok usutursem ayaklarimi adet olunca bildigin sezeryan agrisi cekerim gezemem oda herkeste olmaz bende oldu yoksa 15 gune gayet toparlamis olursun

İkna olacak gibi değil mi masaj kesi olmaması içinmiş ikisi farklı şeyler için. Masajı eşine yaptır gerisi de gelir belki ben dedim bugün sen yapıver masajı diye, sonrası da olur belki
Ben ilk hamileliğimde yaptım perine masajı ama yine de rutin olarak kesi yaptılar

Şimdi doktordan cıktım. Karnım yop GB kocaman dedi dedim toplam 5 kilo aldım hepsikarnımda

Oğlum 3700, 51cm olmuş, nst, suyu, herseyi iyi çok şükür pazartesi 8de aç susuz yatış yapılacak çok heyecanlıyım

Haftasonu evi kırklarım artık

Canım sezeryan da belden iğne yapıldı mı ağrıomu bide dikişler çok acıomu kimisi 6 ay yada 1 yıl ağrıo dio doğru mu
Evet yapiyorlar canim oyle cok aci verici birsey degil, ben spinal oldum, doktor 5 kere soktu igneyi, tam yerini bulamadi, artik bu son dedi yine bulamasaydi genel anesteziye geçecektik ama gerek kalmadı, hemen uyuşmayan basliyor zaten, bi islem olduğunu anlıyorsun ama acı vs hic hissetmiyorsun. İlk gunler dikis yerleri aciyor doğal olarak daha cok yanma hissi gibiydi bendeki, kan kaybı olmasın diye koterle kesiliyor o da herhlde yanma hissi yapiyor, ilk 3-5 gun zorlanmistim her 4 saatte 1 agri kesici ictim parol, o beni cok rahatlattı. Daha sonra yavas yavas gecti. İlk bi kac ay dikis yerimde hissizlik oldu, daha sonra o da gecti, hic agri vs yaşamadım daha sonrasinda. Artik doktordan mi yoksa benden kaynaklanıyor bilmiyorum ama pruzsuz bir hal aldi, hic dikis olmus gibi değildi. 2 sene olucak yaklasik

Bol sıvı, rezene cayi, yemekten cok sivilar cok ise yariyor, yemekte sutun kalitesini arttiriyor. Ablamin elinden bardak eksik olmazdi. Sutu cok ve besleyici oldu, ben ne damlalar ne yemekler yedim ama bana pek fayda vermedi, fazla sıvı icemiyirdum ona bagliyorum suan

Tesekkur ederim cnm

Kuru dutu süt yapma konusunda öven çok var ama bir deneyimim yok .. inşallah bol bol süt olur miniğe yarar :)

Gece kıstırdım onu ilişkiye girdik bundan sonra doğuma kadar girersek daha da kolay olur her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…