- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Hadi bakalim son 24saatBen de simdiden kayisi hosafi yaptim her aksam yemeginden sonra tatli niyetine bi kase kadar iciyorum ve gercekten kabizliga birebir. Sezeryan olan bi arkadasim olaki sezeryan olursan bi cam kavanoza koyup gotur hemsirelerden gizlice ic lavmandan kurtulursun yoksa onlarin verdikleri yiyecekler bi ise yaramiyo demisti. Sanirim hastaneye de goturecegim. Senin guzel hikayeni bekliyoruz dualarimiz seninle
Bende merak ettim otu araştıracağımKızlar açılma için Meryem Ana otu kullanmıştım o açıldıkca rahim açılıyor faydasını görmüştüm sabaha kadar sancı çektim 1 cm di. Suya koyduktan sonra 4 saat içinde 10 cm le doğuma girmiştim. Bunda da sipariş verdim .
Eşimin ki altından şuan bana faydası yok
Diğerlerine yarın başlıyorum papatyayı da içeyim bugün ada çayı hala bir şey yok
Bol soğanlı bulgur pilavı yap ye içine mutlaka kimyon koy gaz cikarmani ve bebege gaz yapmayi önler, üzüm hoşafı yap , reçel falan yiyince artıyor ama en güzel bulgur pilavı.Uykusuz anneler topici ne zaman kuruluyor :) ben böyle uykusuzluklara hiç gelemezken şimdi bir bebiş beni ayakta tutuyor :) beslenme saati beklerken bir yazayım istedim. Biz cumartesi günü yoğun bakım kuvozden çıktık evimize geldik şimdi yüksek olan sarılık değerimizi bolca beslenerek düşürmeye çalışıyoruz. Süt yapıcı besinler (bestlak,humana,dereotu gibi) tüketiyorum. Sizinde bildiğiniz banko süt artırır dediğiniz varsa beklerim
Allah aşkına 10 kilo nedir ya, nasıl ya? 5 ay yemek yiyemedim 16 kilo aldım sendeki nasil bünye maşallah. Peki kilo kaçtı? Başlangıç kilosu mu duruma etki ediyor?Gunaydin kizlaarrr sezeryana 24 saat kala bu sabah kalktim tartildimkorktugum olmadi 10 kilo almisim.... kizimdada 10 kiloydu eve geldigimde 6 kg gitmisti
Bugun kuru kayisi yemeye basladim daha cok sebze salata ile geciricem bagirsaklarim dolmasin yarin zorlamasin diye...
Yarini merakla bekliyorum kizim kel sari ve mavi gozlu dogmustu oylede buyudu bakalim oglumuz nasil olacak...hamileligin zorlugundan ise gitmekten bunlari pek aklima getirmedigimi farkediyorum
Insallah yarin ilk firsatta size pozitif bir hikaye ile doneyim birbirimize umut olalim
Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin sabırsızlıkla beklemedeyimGunaydin kizlaarrr sezeryana 24 saat kala bu sabah kalktim tartildimkorktugum olmadi 10 kilo almisim.... kizimdada 10 kiloydu eve geldigimde 6 kg gitmisti
Bugun kuru kayisi yemeye basladim daha cok sebze salata ile geciricem bagirsaklarim dolmasin yarin zorlamasin diye...
Yarini merakla bekliyorum kizim kel sari ve mavi gozlu dogmustu oylede buyudu bakalim oglumuz nasil olacak...hamileligin zorlugundan ise gitmekten bunlari pek aklima getirmedigimi farkediyorum
Insallah yarin ilk firsatta size pozitif bir hikaye ile doneyim birbirimize umut olalim
Heyet de veriyor canım idaren problem etmiyorsa. Ben tesadüfen tanıştım kendisiyle ve çok memnunum en başından beri değiştirmeyi düşünmedim. Volkan bey i de çok duydum sadece çok yoğun olduğu için çoğu kontrollere zamanında giremediklerini söyledi birkaç kişi. Aklında bulunsun canımHeyet raporu mu veriyor doktor bey acaba. Ben de Volkan bey ve Mehmet bey arasında kararsızım
Bende merak ettim otu araştıracağım
eşine perine masajindan bahset doktor doğumu kolaylaştırmak için 10 dk vajina girişine masaj yapıyor ya sen yaparsın yada doktor yapar de bakalım. Video da gönder. Ben eşime anlattım doktor doğumu kolaylaştırmak için yapıyor ya sen yardımcı ol yada doktor 10 dk masaj yapar çıldırdı ama işe yaradı
Bunu yapan doktorlar gerçekten var ama hepsi yapmıyor.
Bol soğanlı bulgur pilavı yap ye içine mutlaka kimyon koy gaz cikarmani ve bebege gaz yapmayi önler, üzüm hoşafı yap , reçel falan yiyince artıyor ama en güzel bulgur pilavı.
Isalah bol bol sütün olur bebegini beslersin
Allah aşkına 10 kilo nedir ya, nasıl ya? 5 ay yemek yiyemedim 16 kilo aldım sendeki nasil bünye maşallah. Peki kilo kaçtı? Başlangıç kilosu mu duruma etki ediyor?
Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin sabırsızlıkla beklemedeyim
Ben ilk hamileliğimde yaptım perine masajı ama yine de rutin olarak kesi yaptılarİkna olacak gibi değil mimasaj kesi olmaması içinmiş ikisi farklı şeyler için. Masajı eşine yaptır gerisi de gelir belki ben dedim bugün sen yapıver masajı diye, sonrası da olur belki
Evet yapiyorlar canim oyle cok aci verici birsey degil, ben spinal oldum, doktor 5 kere soktu igneyi, tam yerini bulamadi, artik bu son dedi yine bulamasaydi genel anesteziye geçecektik ama gerek kalmadı, hemen uyuşmayan basliyor zaten, bi islem olduğunu anlıyorsun ama acı vs hic hissetmiyorsun. İlk gunler dikis yerleri aciyor doğal olarak daha cok yanma hissi gibiydi bendeki, kan kaybı olmasın diye koterle kesiliyor o da herhlde yanma hissi yapiyor, ilk 3-5 gun zorlanmistim her 4 saatte 1 agri kesici ictim parol, o beni cok rahatlattı. Daha sonra yavas yavas gecti. İlk bi kac ay dikis yerimde hissizlik oldu, daha sonra o da gecti, hic agri vs yaşamadım daha sonrasinda. Artik doktordan mi yoksa benden kaynaklanıyor bilmiyorum ama pruzsuz bir hal aldi, hic dikis olmus gibi değildi. 2 sene olucak yaklasikCanım sezeryan da belden iğne yapıldı mı ağrıomu bide dikişler çok acıomu kimisi 6 ay yada 1 yıl ağrıo dio doğru mu
Bol sıvı, rezene cayi, yemekten cok sivilar cok ise yariyor, yemekte sutun kalitesini arttiriyor. Ablamin elinden bardak eksik olmazdi. Sutu cok ve besleyici oldu, ben ne damlalar ne yemekler yedim ama bana pek fayda vermedi, fazla sıvı icemiyirdum ona bagliyorum suanUykusuz anneler topici ne zaman kuruluyor :) ben böyle uykusuzluklara hiç gelemezken şimdi bir bebiş beni ayakta tutuyor :) beslenme saati beklerken bir yazayım istedim. Biz cumartesi günü yoğun bakım kuvozden çıktık evimize geldik şimdi yüksek olan sarılık değerimizi bolca beslenerek düşürmeye çalışıyoruz. Süt yapıcı besinler (bestlak,humana,dereotu gibi) tüketiyorum. Sizinde bildiğiniz banko süt artırır dediğiniz varsa beklerim
Tesekkur ederim cnmEvet yapiyorlar canim oyle cok aci verici birsey degil, ben spinal oldum, doktor 5 kere soktu igneyi, tam yerini bulamadi, artik bu son dedi yine bulamasaydi genel anesteziye geçecektik ama gerek kalmadı, hemen uyuşmayan basliyor zaten, bi islem olduğunu anlıyorsun ama acı vs hic hissetmiyorsun. İlk gunler dikis yerleri aciyor doğal olarak daha cok yanma hissi gibiydi bendeki, kan kaybı olmasın diye koterle kesiliyor o da herhlde yanma hissi yapiyor, ilk 3-5 gun zorlanmistim her 4 saatte 1 agri kesici ictim parol, o beni cok rahatlattı. Daha sonra yavas yavas gecti. İlk bi kac ay dikis yerimde hissizlik oldu, daha sonra o da gecti, hic agri vs yaşamadım daha sonrasinda. Artik doktordan mi yoksa benden kaynaklanıyor bilmiyorum ama pruzsuz bir hal aldi, hic dikis olmus gibi değildi. 2 sene olucak yaklasik
Kuru dutu süt yapma konusunda öven çok var ama bir deneyimim yok .. inşallah bol bol süt olur miniğe yarar :)Uykusuz anneler topici ne zaman kuruluyor :) ben böyle uykusuzluklara hiç gelemezken şimdi bir bebiş beni ayakta tutuyor :) beslenme saati beklerken bir yazayım istedim. Biz cumartesi günü yoğun bakım kuvozden çıktık evimize geldik şimdi yüksek olan sarılık değerimizi bolca beslenerek düşürmeye çalışıyoruz. Süt yapıcı besinler (bestlak,humana,dereotu gibi) tüketiyorum. Sizinde bildiğiniz banko süt artırır dediğiniz varsa beklerim
Nasip artık ben elimden geleni yapayım da gerisini yaşayıp göreceğizBen ilk hamileliğimde yaptım perine masajı ama yine de rutin olarak kesi yaptılar
Benim dr sezaryene bile 5 nisan dedi belli ollmaz nisan annesi olma ihtimalin var halenEvet geliyor kızım inşallah
Nisan annesi olmayı kıl payı kaçırdım
Bende tut sayesinde sütü olan biriyim üstelik gaz yapmadan tuvelete çıkmayı kolaylaştırıyorKuru dutu süt yapma konusunda öven çok var ama bir deneyimim yok .. inşallah bol bol süt olur miniğe yarar :)
Benim dr sezaryene bile 5 nisan dedi belli ollmaz nisan annesi olma ihtimalin var halen
O otu suya koyup bekliyorsun açıldıkça rahim açıklığı artiyor birde biraz suyundan iciyorsun doğum yaklaşıncaO nasıl kullanılıyor
Tarif alabilir miyim ?E
Bende tut sayesinde sütü olan biriyim üstelik gaz yapmadan tuvelete çıkmayı kolaylaştırıyor
Ama diyorlar Kİ içemeyin kanama YAPIOmus ve riskli olabilir mişO otu suya koyup bekliyorsun açıldıkça rahim açıklığı artiyor birde biraz suyundan iciyorsun doğum yaklaşınca
Bende merak ettim otu araştıracağım
eşine perine masajindan bahset doktor doğumu kolaylaştırmak için 10 dk vajina girişine masaj yapıyor ya sen yaparsın yada doktor yapar de bakalım. Video da gönder. Ben eşime anlattım doktor doğumu kolaylaştırmak için yapıyor ya sen yardımcı ol yada doktor 10 dk masaj yapar çıldırdı ama işe yaradı
Bunu yapan doktorlar gerçekten var ama hepsi yapmıyor.
Bol soğanlı bulgur pilavı yap ye içine mutlaka kimyon koy gaz cikarmani ve bebege gaz yapmayi önler, üzüm hoşafı yap , reçel falan yiyince artıyor ama en güzel bulgur pilavı.
Isalah bol bol sütün olur bebegini beslersin
Allah aşkına 10 kilo nedir ya, nasıl ya? 5 ay yemek yiyemedim 16 kilo aldım sendeki nasil bünye maşallah. Peki kilo kaçtı? Başlangıç kilosu mu duruma etki ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?