Koç burcu olacağı kesin ama :) ona sevinelim:))Bekleyecegini sanmıyorum doktorun
Kesinlikle kuzum anasının yolundan geliyor kızımKoç burcu olacağı kesin ama :) ona sevinelim:))
Ben 64 kilo 1.70 boy ile hamile kaldım normalde 60 li kilolara çıkamayan biriyim ama ilaç kullanmıştım onlar kilo yaptı birde hamile kalınca troid yavaşlıyor o da kilo yapıyor. Şaka bir yana 80 kilo oldum ama ödem şişlik yok boy da olunca çok şiş değilim aman zaten ben hepsini hizli bir sekilde geri veriyorumCanim zayif olanlar cok aliyor ben baliketliydim 75 tim 85 oldum ve yiyorumda ac duramam sekerim duser ellerim titrer seker ciktigi halde dikkat etmedim.... sadece bizim evde aburcubur yenmez cips biskuvi vs...aksam yemek yenir biter ilk 4 ay istifra ettim zaten belki sen zayifsan almissindir
Masallah oğluna kocaman olmuş hadi hayırlı doğumlar sana ama 10 kilo alkış olana şaşırırken sen 5 kilo diyorsun ben şokŞimdi doktordan cıktım. Karnım yop GB kocaman dedi dedim toplam 5 kilo aldım hepsikarnımda
Oğlum 3700, 51cm olmuş, nst, suyu, herseyi iyi çok şükür pazartesi 8de aç susuz yatış yapılacak çok heyecanlıyım
Haftasonu evi kırklarım artık
Gece kıstırdım onu ilişkiye girdik bundan sonra doğuma kadar girersek daha da kolay olur her şey
Ben 64 kilo 1.70 boy ile hamile kaldım normalde 60 li kilolara çıkamayan biriyim ama ilaç kullanmıştım onlar kilo yaptı birde hamile kalınca troid yavaşlıyor o da kilo yapıyor. Şaka bir yana 80 kilo oldum ama ödem şişlik yok boy da olunca çok şiş değilim aman zaten ben hepsini hizli bir sekilde geri veriyorum
Masallah oğluna kocaman olmuş hadi hayırlı doğumlar sana ama 10 kilo alkış olana şaşırırken sen 5 kilo diyorsun ben şokyememişsin sen kesin yememişsin
zafer senin... Sen şu masajı bahset bu akşam. Doğum kolay olsun diye her qksam yapan var dedim yan gel yat çıkmaz bu cocuk adam benden korkmaya başlayacak hamilelik başına vurdu diyor.
Birde unutmusum, hem kan yapan hemde sut yapan bir tarif, kuru incir tarifi, tarifini direk atayimUykusuz anneler topici ne zaman kuruluyor :) ben böyle uykusuzluklara hiç gelemezken şimdi bir bebiş beni ayakta tutuyor :) beslenme saati beklerken bir yazayım istedim. Biz cumartesi günü yoğun bakım kuvozden çıktık evimize geldik şimdi yüksek olan sarılık değerimizi bolca beslenerek düşürmeye çalışıyoruz. Süt yapıcı besinler (bestlak,humana,dereotu gibi) tüketiyorum. Sizinde bildiğiniz banko süt artırır dediğiniz varsa beklerim
Sarılık emzirme ile atılır ne kadar doğru bilmiyorum ama sarı şeyler girdirmek de geçiriyor ben oğlumda öyle yaptıydım 1 haftada geçtiydiUykusuz anneler topici ne zaman kuruluyor :) ben böyle uykusuzluklara hiç gelemezken şimdi bir bebiş beni ayakta tutuyor :) beslenme saati beklerken bir yazayım istedim. Biz cumartesi günü yoğun bakım kuvozden çıktık evimize geldik şimdi yüksek olan sarılık değerimizi bolca beslenerek düşürmeye çalışıyoruz. Süt yapıcı besinler (bestlak,humana,dereotu gibi) tüketiyorum. Sizinde bildiğiniz banko süt artırır dediğiniz varsa beklerim
Ahh garibim nasıl suçlu hissediyor kendini yazık adama.Tamam bu akşam da masajla başının etini yerim zaten sonunu öpücüklere bağlarız
Aradı az önce kendimi kullanılmış gibi hissettim diyor hahaha saf kocam benim
Ahh garibim nasıl suçlu hissediyor kendini yazık adama.fıkra gibisiniz harikasınız
Evet sıcak suya atıp şişince suyunu içip kendini yiyorum kayısı da ekledigim oluyor du arada birdeTarif alabilir miyim ?kuru dut hosafi mi yaptin ??
Bu videoyu izledim de bu kadının eşi kadın dogumcu doğumu başlatmak için yaptıklarını biz yaparsak başımıza kim bilir ne gelir cok riskli bence. Süt pompalıyla göğüslerini 15 dk sagmis ve suyu gelmeye başlamışAyyyy lila bebek geliyooooo
Bu kilo hesabı çok garip ama sen yine de doğum için önerilen hareketleri yapabilirsin
Buraya bakabilirsin
Ben kullanmadım yeğenimin doğumun da aynı odada kaldığımız hasta kullanmıştı bir yudum gibi içtiğini söylediydi hamile kalmak için kullananları duymuştum öncesinde deAma diyorlar Kİ içemeyin kanama YAPIOmus ve riskli olabilir miş
Bu videoyu izledim de bu kadının eşi kadın dogumcu doğumu başlatmak için yaptıklarını biz yaparsak başımıza kim bilir ne gelir cok riskli bence. Süt pompalıyla göğüslerini 15 dk sagmis ve suyu gelmeye başlamışben Dolmuşa binip hoplamayi tercih ediyorum eğlenceli de olur dolmus
Ben bunda erken doğum riski olduğu için yapmıyorum ama önceki gebeligimde doktora günde 45dk yurudugumu söylediğimde az demişti. Bunda da risk çıkana kadar günde 1 saat 10 dk kadar yürüyordum. (6 km)Kızlar doğum için ne kadar yürüyüş yapıyorsunuz
Ay sinirlenmemek istiyorum kaynanam hevesli tamam anliyorum bugun gozleme yapiyo yarin hastaneye giderken getiricem domates peynirde koyarim diyo termosa cay yapacakmis piknik havasinda tam
Annenler biz kantinden almayalim acikan yer diyo tam bir boga burcu
Ve surekli akil veriyor sut hemen gelmez sekerli su veriririz onun sorma huyu yoktur yonlendirmeye bayilir bi sor ben sekerli su verirmiyim sinir basiyor
Sağol canım yapayım bunudaBirde unutmusum, hem kan yapan hemde sut yapan bir tarif, kuru incir tarifi, tarifini direk atayim
Gıda Yüksek Mühendisi on Instagram: "Demir ve Kuru İncir Neden tüketiyorsunuz? Yetişkinlerde ve bebeklerde kanda demiri yükseltir. Vücut direncini arttırır. Anne sütünü ve sütün kalitesini arttırır. Kabızlığa iyi gelir. Hücre yenileyicidir. Ne ka
3,964 likes, 137 comments - gidamuhendisibiranne on November 2, 2021: "Demir ve Kuru İncir Neden tüketiyorsunuz? Yetişkinlerde ve bebeklerde kanda demiri yükseltir. Vücut direncini arttırır. Anne sütünü ve sütün kalitesini arttırır. Kabızlığa iyi gelir. Hücre yenileyicidir. Ne kadar süre...www.instagram.com
Erken almak neyse de, bir dr yurtdışında tüp bebek merkezi açıyorum diye haftanın yarısı ülke dışında ol dupundan, doğumlar geciksin diye iğne yapıyordu! Hamile olmayanlara kürtaj öneriyordu. Dr var, dr var...Herkeste bi telaş başlamış mart sonlarına geldikçeValla ben 36-37 hatta ilk bebekse 38. haftalarda olanlara doktor hemen neden doğum başlatma vs öneriyor onu anlamıyorum, açıkçası güvenmiyorum da ben doktorun her dediğine körü körüne.. Ben ilk hamileliğimde normali bekledim doğal olarak bebek kendi doğl sürecinde gelsin istedim ama 41. Haftam bitti mecburi sezeryan oldum sebebi bebek aşağı inmedi ve kaka yapmıştı çünkü. Onun dışında doktorlardaki bu aceleyi çözemiyorum, genelde özellerde böyle ama bunu kabullendim ben . İlkinde zorla bekletmiştim bana bıraktı yoksa ona kalsa 38-39 da başlatmayı düşünüyordu doğumu .. herkesin hakkında hayırlısı tabiki öyle yada böyle doğacak hepsi ama normal doğumdan ciddi anlamda uzaklaşıyor çoğu doktor çeşitli bahanelerle bu üzücü
Hadi bakalim başladı artık Nisan annelerinin bebekleri gelmeye haftaya sırayla hastaneye KoşacağızRabbım hayırlı doğumlar versin
Ayyy ne çılgın doktor hoplayıp zıpla arabayla gezdirip dogurtacak seni
Hayırlısı olsun çınar beyde gelmek için hazirlaniyor. Darısı başımıza
Gunaydin kizlaarrr sezeryana 24 saat kala bu sabah kalktim tartildimkorktugum olmadi 10 kilo almisim.... kizimdada 10 kiloydu eve geldigimde 6 kg gitmisti
Bugun kuru kayisi yemeye basladim daha cok sebze salata ile geciricem bagirsaklarim dolmasin yarin zorlamasin diye...
Yarini merakla bekliyorum kizim kel sari ve mavi gozlu dogmustu oylede buyudu bakalim oglumuz nasil olacak...hamileligin zorlugundan ise gitmekten bunlari pek aklima getirmedigimi farkediyorum
Insallah yarin ilk firsatta size pozitif bir hikaye ile doneyim birbirimize umut olalim
Şimdi doktordan cıktım. Karnım yop GB kocaman dedi dedim toplam 5 kilo aldım hepsikarnımda
Oğlum 3700, 51cm olmuş, nst, suyu, herseyi iyi çok şükür pazartesi 8de aç susuz yatış yapılacak çok heyecanlıyım
Haftasonu evi kırklarım artık
Kız benim 70 yaşında yaşlı başlı dedem dün bana nutuk çekti anne sütünün önemi ve mama vermeyle ilgiliAy sinirlenmemek istiyorum kaynanam hevesli tamam anliyorum bugun gozleme yapiyo yarin hastaneye giderken getiricem domates peynirde koyarim diyo termosa cay yapacakmis piknik havasinda tam
Annenler biz kantinden almayalim acikan yer diyo tam bir boga burcu
Ve surekli akil veriyor sut hemen gelmez sekerli su veriririz onun sorma huyu yoktur yonlendirmeye bayilir bi sor ben sekerli su verirmiyim sinir basiyor
Ahahah emzirmekle değil sarı giydirmekle mi geçiyorSarılık emzirme ile atılır ne kadar doğru bilmiyorum ama sarı şeyler girdirmek de geçiriyor ben oğlumda öyle yaptıydım 1 haftada geçtiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?