Sekerli su muAy sinirlenmemek istiyorum kaynanam hevesli tamam anliyorum bugun gozleme yapiyo yarin hastaneye giderken getiricem domates peynirde koyarim diyo termosa cay yapacakmis piknik havasinda tam
Annenler biz kantinden almayalim acikan yer diyo tam bir boga burcu
Ve surekli akil veriyor sut hemen gelmez sekerli su veriririz onun sorma huyu yoktur yonlendirmeye bayilir bi sor ben sekerli su verirmiyim sinir basiyor
Ay eve cikacagin gun yapsin getirsin yani ne sacma hastanede piknik ortami yaratiyor. Benim ramazana denk geliyor ki gelmese bile ammem, k.validem ve esim bi sure bisey yemeseler olmezler herhalde. En kotu bi tost alinir kantinden veya hastane yakininda bi durumcu varsa atistirilir. Seninki tam boga burcuymusAy sinirlenmemek istiyorum kaynanam hevesli tamam anliyorum bugun gozleme yapiyo yarin hastaneye giderken getiricem domates peynirde koyarim diyo termosa cay yapacakmis piknik havasinda tam
Ve surekli akil veriyor sut hemen gelmez sekerli su veriririz onun sorma huyu yoktur yonlendirmeye bayilir bi sor ben sekerli su verirmiyim sinir basiyor
Valla benim anneannem, teyzem de yapardı bu yöntemi. Ve hatta yetişkin olunca kokmayalım diye tuzlamışlardı beni ve ailemizde her yeni doğan bebeğiAhahah emzirmekle değil sarı giydirmekle mi geçiyoralemsiniz. Kansızlık için de kırmızı giydirelim, demir vermek etkili olmayabilir.
Ay eve cikacagin gun yapsin getirsin yani ne sacma hastanede piknik ortami yaratiyor. Benim ramazana denk geliyor ki gelmese bile ammem, k.validem ve esim bi sure bisey yemeseler olmezler herhalde. En kotu bi tost alinir kantinden veya hastane yakininda bi durumcu varsa atistirilir. Seninki tam boga burcuymus
Sekerli su mumilattan önce kalma aliskanliklar malesef, eltilerimde çaya ekmek doğrayıp veren vardi mama var sonucta sanki uzaylı yiyecegi, ne kadar korkuyor insanlar mamadan mama ya alismasini istemeyenler farkli yöntemlerle verebilirler, şırınga yada kasik gibi mesela
Imkansizliklardan uretilen cozumler gecmisten gunumuze aktarilmakta. Elbette bilimsel arastirmalara guvenimiz sonsuz ama bu cozumleri rituelleri hafife alip dalga gecmemek gerekir. Ki bunu soyleyen kisi 4.cocugunu kucagina alacak. Elbette bi bildigi vardir.Ahahah emzirmekle değil sarı giydirmekle mi geçiyoralemsiniz. Kansızlık için de kırmızı giydirelim, demir vermek etkili olmayabilir.
Bu videoyu izledim de bu kadının eşi kadın dogumcu doğumu başlatmak için yaptıklarını biz yaparsak başımıza kim bilir ne gelir cok riskli bence. Süt pompalıyla göğüslerini 15 dk sagmis ve suyu gelmeye başlamışben Dolmuşa binip hoplamayi tercih ediyorum eğlenceli de olur dolmus
Sarılık bebek aç kaldığında şekeri düşüyor ondan yükseliyor, şekerli suyu da şekeri düşmesin diye veriyorlar diye biliyorum. Aslında mantık yanlış değil gibi ama değil yenidoğan 1 yaşına kadar şeker zaten verilmemeli bebeğe. Mama çok daha masum.Evet saka gibi midesine sut girmemis bebege sekerli su vericem orda birsuru hemsire dr var kendi basina oyle bi karar veremezsin tovbe ya
Benim yardıma gelen abla ( 3 çocuğu var , küçük olan 2 yaşında ) her bebek sarılık olurmuş , suya altın atmadan geçmezmiş .. abla o açlıktan dedim sütün ne zaman geldi dedim 10 güne kadar dedi , yüzündeki şaşkınlık ifadesini anlatamam .. suya altın atma nedir ya ??Evet saka gibi midesine sut girmemis bebege sekerli su vericem orda birsuru hemsire dr var kendi basina oyle bi karar veremezsin tovbe ya
Genelde boyleleri bi yolunu bulup yapiyor, dikkat edinEvet saka gibi midesine sut girmemis bebege sekerli su vericem orda birsuru hemsire dr var kendi basina oyle bi karar veremezsin tovbe ya
Zor bir durum hele bir de yeni doğum yapınca psikoloji daha hassas oluyor malum hiç çekilmezAy sinirlenmemek istiyorum kaynanam hevesli tamam anliyorum bugun gozleme yapiyo yarin hastaneye giderken getiricem domates peynirde koyarim diyo termosa cay yapacakmis piknik havasinda tam
Arkadaşımızda zaten önce emzirmekle atılacağını dile getirmiş, sarı giydirmeyi de kendi şahsi düşüncesi olarak doğruluğundan emin olmadığını da belirterek eklemiş. Bilimsel olarak etkisi olmayabilir ama ben de bu tarz geleneklere saygı duyulması taraftarıyım. En azından bu gelenekleri benimseyen insanlaraAhahah emzirmekle değil sarı giydirmekle mi geçiyoralemsiniz. Kansızlık için de kırmızı giydirelim, demir vermek etkili olmayabilir.
Yok emzirmekle geçer yazdım ben yanlış anlamışsınAhahah emzirmekle değil sarı giydirmekle mi geçiyoralemsiniz. Kansızlık için de kırmızı giydirelim, demir vermek etkili olmayabilir.
Zor bir durum hele bir de yeni doğum yapınca psikoloji daha hassas oluyor malum hiç çekilmezİmkan varsa eşiniz kalsa daha rahat edersiniz sanki , ben 2. De eşimle kaldık şimdi de öyle olacak kısmetse. Enazından dırdır eden can sıkan olmuyor herşey batıyo insana o günlerde o açıdan..
He anladım,kız kardeşin olması ne kadar güzel bşy böyle günlerde :) Kayınvalideye gerek kalmaz bile sizin kardeşte varAnnem ve kizkardesim kalacak canim sukur
Kendi annemizde yanlis dusunur ama yeri gelir kizarsin kaynanaya surekli laf desen olmuyor lohusalikta anne sart
Anlamadım? 40. Haftada doğuran çok nadirdir. Mayıs annelerinin çoğu nisanda doğurur istatistiksel olarak da... Mayıs olunca fikir beyan edemiyor muyuzValla benim anneannem, teyzem de yapardı bu yöntemi. Ve hatta yetişkin olunca kokmayalım diye tuzlamışlardı beni ve ailemizde her yeni doğan bebeğiElbette tek basına çözüm olmayacağını bilecek düzeyde aklı çalışan nerde ne yapılması gerektiğini bilecek düzeyde insanlarız ama farklı görüşlere de saygımız var siz nisanda mı doğum yapacaksınız ? Mayıs görünüyor da ondan sordum
Benim yardıma gelen abla ( 3 çocuğu var , küçük olan 2 yaşında ) her bebek sarılık olurmuş , suya altın atmadan geçmezmiş .. abla o açlıktan dedim sütün ne zaman geldi dedim 10 güne kadar dedi , yüzündeki şaşkınlık ifadesini anlatamam .. suya altın atma nedir
Arkadaşımızda zaten önce emzirmekle atılacağını dile getirmiş, sarı giydirmeyi de kendi şahsi düşüncesi olarak doğruluğundan emin olmadığını da belirterek eklemiş. Bilimsel olarak etkisi olmayabilir ama ben de bu tarz geleneklere saygı duyulması taraftarıyım. En azından bu gelenekleri benimseyen insanlara
Benim annemin de hamileliğimi öğrenince ilk hazırladığı şeylerden biriydi mesela sarı yüz örtüs
Annelere, kv lere birşey diyemem. Sarı örtü de örterler, şekerli su da önerirler.Arkadaşımızda zaten önce emzirmekle atılacağını dile getirmiş, sarı giydirmeyi de kendi şahsi düşüncesi olarak doğruluğundan emin olmadığını da belirterek eklemiş. Bilimsel olarak etkisi olmayabilir ama ben de bu tarz geleneklere saygı duyulması taraftarıyım. En azından bu gelenekleri benimseyen insanlara
Benim annemin de hamileliğimi öğrenince ilk hazırladığı şeylerden biriydi mesela sarı yüz örtüsü
Saygı çerçevesi içinde her konuda fikir beyan edebiliriz neden etmeyelimAnlamadım? 40. Haftada doğuran çok nadirdir. Mayıs annelerinin çoğu nisanda doğurur istatistiksel olarak da... Mayıs olunca fikir beyan edemiyor muyuz
Saygısızlık yapmadım, mantıksız bir ifadeyi ironi yaparak eleştirdim. Yorum sahibi sizin kadar alınmadı vallahi. Neyse hormonlar tavan, normaldir.Saygı çerçevesi içinde her konuda fikir beyan edebiliriz neden etmeyelimbizden de Mart ayında doğum yapanlar cok oldu ve olmaya devam ediyor ama kendi topiğimizdeyiz istatistiklerden haberim var tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?