- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
İroni yapmak bu demek değildir. Biz burda aylardır birbirimizden destek alarak geçiriyoruz bu dönemi, bir gün olsun da birbirimizi kırmadık tartışma yaşamadık saygı çerçevesinden çıkmadık . İçimizden birine karşı bir saygısızlık yapılınca kendimi sorumlu hisseder tepki gösteririm yapı meselesi , hormonlardan olduğunu sanmıyorumSaygısızlık yapmadım, mantıksız bir ifadeyi ironi yaparak eleştirdim. Yorum sahibi sizin kadar alınmadı vallahi. Neyse hormonlar tavan, normaldir.
"Neyse hormonlar tavan, normaldir" Üslup önemli. Hem cinslerinizle hatta dediginize gore ayni dönemden geçtiğiniz hemcinslerinizle bu şekil de konuşup bir de ironi diyemezsiniz. Ironi bknz TDK. Ironi diye belirtince alay saygi ile yapılmış eleştiri olmuyor.Saygısızlık yapmadım, mantıksız bir ifadeyi ironi yaparak eleştirdim. Yorum sahibi sizin kadar alınmadı vallahi. Neyse hormonlar tavan, normaldir.
Kayınvalide, anneanne ya da anne adayının kendisi. Yaşa göre saygı duyulacak bir durum yok ortada. Önemli olan burada yaştan bağımsız insana saygı.Annelere, kv lere birşey diyemem. Sarı örtü de örterler, şekerli su da önerirler.
Ama sarı giydirerek bebeğin ten renginden artıp artmadığı belli olan bir hastalığı, önlemek değil, düzeyini artırırsınız. Dr artarsa getirin der, sarı fonda sarı görünmez size çocuk, hastalık düzeyi artabilir.
Ben bucadayim menemene yetişemesemde sana gelwne kadar dogururum kesinPink bizim burada menemen dolmuşları var meşhur onlara binip 2 tur menemene gidip geldik mi doğururuz inan
Su bile verdirmiyirlar artık hele ki şekerli su asla verilmez. Benim kv yok o açıdan karışan yok rahatımAy sinirlenmemek istiyorum kaynanam hevesli tamam anliyorum bugun gozleme yapiyo yarin hastaneye giderken getiricem domates peynirde koyarim diyo termosa cay yapacakmis piknik havasinda tam
Annenler biz kantinden almayalim acikan yer diyo tam bir boga burcu
Ve surekli akil veriyor sut hemen gelmez sekerli su veriririz onun sorma huyu yoktur yonlendirmeye bayilir bi sor ben sekerli su verirmiyim sinir basiyor
Akıl veren çok olur kafanın bulanmamasi için ben ne nasil yapilir biliyorum de çık işin icinde .valla gercekten kafasi şişiyor insanın.Kız benim 70 yaşında yaşlı başlı dedem dün bana nutuk çekti anne sütünün önemi ve mama vermeyle ilgilineye uğradığımı şaşırdım bir tepki bile veremedim
ilk darbe hiç beklemediğim bir yerden geldi
Sonra düşündüm kendi dedem bile bu moddaysa ve sinir olduysam kv gelince napıcam ben
Evet bizim topigin hamişlerinin uslubunu seviyorum. Yanlis olduguna inandigimiz, buldugumuz seyleri kibarca dile getirdik. Aylardir hepimizin uslubu ayni sekilde ilerledi. Ne mutlu bizlere.Kayınvalide, anneanne ya da anne adayının kendisi. Yaşa göre saygı duyulacak bir durum yok ortada. Önemli olan burada yaştan bağımsız insana saygı.
Bu söylediklerinizde de yanlış birşey yok mesela. Hatta bir çok doktor da uyarır bu konuda yeni anneyi evet. Ama buradaki sorun bir anne adayını sözde bilgilendirmeye çalışırken takındığınız uslüp.
Biz de yeri geldiğinde yanlış olduğunu düşündüğümüz bazı konularda uyardık birbirimizi. Ama asla böyle alaycı bir tavır takınmadık. Kırmadan dökmeden bilgi alışverişinde bulunduk.
9 ayın sonunda sayfamızda ilk defa böyle bir tavırla karşılaştığımız için de ister istemez hepimiz tepkimizi göstermek istedik anlaşılan.
Ben bucadayim menemene yetişemesemde sana gelwne kadar dogururum kesin
Su bile verdirmiyirlar artık hele ki şekerli su asla verilmez. Benim kv yok o açıdan karışan yok rahatım
Akıl veren çok olur kafanın bulanmamasi için ben ne nasil yapilir biliyorum de çık işin icinde .valla gercekten kafasi şişiyor insanın.
Ben çok korkuyorum valla doğum sonrasından. Lohusalığımdan. Kırıp döken mi olacağım yoksa içine atıp dert sahibi olan mı kestiremiyorum. Ama her iki türlü de lohusalığı uçlarda yaşayacağıma eminimBen bucadayim menemene yetişemesemde sana gelwne kadar dogururum kesin
Su bile verdirmiyirlar artık hele ki şekerli su asla verilmez. Benim kv yok o açıdan karışan yok rahatım
Akıl veren çok olur kafanın bulanmamasi için ben ne nasil yapilir biliyorum de çık işin icinde .valla gercekten kafasi şişiyor insanın.
Bana lohusalık demeyinEvet bizim topigin hamişlerinin uslubunu seviyorum. Yanlis olduguna inandigimiz, buldugumuz seyleri kibarca dile getirdik. Aylardir hepimizin uslubu ayni sekilde ilerledi. Ne mutlu bizlere.Dogumlardan sonra lohusalik hormonlarimiz tavan olacak o zaman da cizgimizi bozmayacagiz.
Ay sizi bi an dolmuşta teker üstü giderken hayal ettimBende Buca da yaşıyorum buradan beraber menemen dolmuşlarına bineriz sabahına da doğururuz
Ay ne cok bucali varmis ben de bucadayimBende Buca da yaşıyorum buradan beraber menemen dolmuşlarına bineriz sabahına da doğururuz
Ay sizi bi an dolmuşta teker üstü giderken hayal ettimAllah iyiliğinizi versin
Ay ne cok bucali varmis ben de bucadayim
Pazar aksami migrosun arkasindaki bimde bi hamiş gormustum. Acaba sen miydinHem çok yakın hem çok uzağız birbirimize
Pazar aksami migrosun arkasindaki bimde bi hamiş gormustum. Acaba sen miydin
Aa aa niye kizBim e gitmem yavrum ben
Aa aa niye kizBen gidiyorum cunku ucuz
Nisan anneleri grubu İzmirli dolduAy ne cok bucali varmis ben de bucadayim
Bim in alt değiştirme örtülerini çok methediyorlar kalitesi cok iyiymiş fiyatı uygunmuş , güzel ürünleri oluyor ya ara araSevmiyorum yavrum ya 101 e falan gidiyorum da bim i bir sevemedim.
Çok dandik geliyor bana
Bim in alt değiştirme örtülerini çok methediyorlar kalitesi cok iyiymiş fiyatı uygunmuş , güzel ürünleri oluyor ya ara ara
Ooo ne güzel beraber el ele biner Dolmuşa gezeriz kız. Hoplaya hoplaya doğuma gideriz.Bende Buca da yaşıyorum buradan beraber menemen dolmuşlarına bineriz sabahına da doğururuz
Hiç korkma sakın ol bebegini emzirirken bebegini izle huzurlu ve sakin ol bu şekilde bebeginde sende sakin mutlu olursunuz. Lohusalik güzel birsey aslında hiç tatmadigin duyguları tadacaksin kadın olma, eş olma sonrasında anne olmayı yaşayacaksınBen çok korkuyorum valla doğum sonrasından. Lohusalığımdan. Kırıp döken mi olacağım yoksa içine atıp dert sahibi olan mı kestiremiyorum. Ama her iki türlü de lohusalığı uçlarda yaşayacağıma eminim
Koca gobeklerimizle hoplaya hoplaya ne güzel demiAy sizi bi an dolmuşta teker üstü giderken hayal ettimAllah iyiliğinizi versin
Sende gel ayrı gayrı yok sekerim hep beraber gidelim menemeneAy ne cok bucali varmis ben de bucadayim
Ooo çoğalıyoruz başka da vardı izmirli ama benim hafıza zayıf kimdi hatırlamıyorum. Hadi dolmuşu dolduracağiz az kaldi İzmirlilerin menemen dolmuşu kalkıyor toplu sünnet gibi toplu doğuma gidiyoruz.Nisan anneleri grubu İzmirli doldubende torbalı dayim
Ben aldım ama dikkat etmedim nasıl bakayim nasılmışBim in alt değiştirme örtülerini çok methediyorlar kalitesi cok iyiymiş fiyatı uygunmuş , güzel ürünleri oluyor ya ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?