2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben menemendeyim sizi karsilarim

O kadar hamiş tek bi dolmuşun içinde Allah şoföre sabır versin ay hepiniz de izmirdesiniz gerçekten , topiğin adını mı değiştirsek ne yapsak

O kadar hamiş tek bi dolmuşun içinde Allah şoföre sabır versin ay hepiniz de izmirdesiniz gerçekten , topiğin adını mı değiştirsek ne yapsak
İzmirliler toplanmisiz farkında değiliz. Bizim topigimiz böyle herkes ile çok güzel
Burası iyi ki var yoksa evde vakit başka türlü geçmiyor .
Aklıma Kemal Sunal in at yarışı oynadığı dolmuş geldi bizde hastaneye kadar ne kadar çukur varsa gire çıka toplu doğuma gideriz herhalde
cok iyi ya

Herkese iyi geceler kızlar. Benim 6 7 dk da bir kasılmalarım oluyor ama ağrı yok sadece makata doğru baskı yapıyor. Yalancı sancı mıdır? Bir de beyaz-sarı katı kıvamlı olan akıntım şeffaf uzayan akıntıya döndü. Neler oluyor acaba

Canım dün sabah aynı akıntı bende de oldu hatta hastanede kontrol randevumu beklerken. Suyum ultrasonda az olduğu için doktor alttan muayane etti su gelişi var mı diye. O sırada kalkınca yine geldi aynısı ben de doktora gösterdim normal dedi. Bugün yine geldi.
Dün normal dedi diye haber vermedim, bir de yarın sabah yine kontrolüm var benim. Biraz o yüzden de rahat davrandım
Senin danışma imkanın varsa bir doktoruna danış istersen yine de ama internette normal olduğu yazıyor hep

Makat ağrısı hamilelikte hemoroid sorunu çok oluyor diye olmuştur.
Akıntı da normal benim sürekli var o akıntı durumum.
Evde bile devamlı günlük ped takıyorum sık sık değiştiriyorum.

Biraz önce özel.dogum eğitimim bitti sancıların 5 dk 1 40ile 60 saniye sürdüğü zaman dr haber verip hastaneye gec dedi. Sümüklü akıntı 1 hafta bile ara ara gelebilir cok önemli değil Rahim ağzı yumusuyor ama baya koyu kırmızı renkte gelirse yine hastaneye gec dedi katılmalarını gelince 2 bardak su iç duşa gir ve sol.tarafina yat dinlenmeye çalış bunları yapıp geciyorsa hazırlık kasılmalar dır.

Makat ağrısı hamilelikte hemoroid sorunu çok oluyor diye olmuştur.
Akıntı da normal benim sürekli var o akıntı durumum.
Evde bile devamlı günlük ped takıyorum sık sık değiştiriyorum.
Yarın nasipse kontrolüm var. 9 ay boyunca akıntım beyaz ve katıyken bugün değişince birşeyler mi oluyor acaba dedim. Sizlerden öğrendiklerimle normalmiş demek ki. Kasılmalarım garip bir şekilde devam ediyor ama ağrı yok. Ağrı olmayınca da doktora söylemek istemedim

Yedim ama ilk aylar kilo verdim sonrada şeker çıktı diyet yapınca verdim o yüzden 67yle hamile kalmıştım 72 im şimdi

4melek1anne yavrum nerelerdesin sende hiç sesin çıkmıyor.

Yeni fark ettim üyelik iptali yaptırmış neden acaba bilgisi olan var mı

Ooo pembikime bak sen nasılda korur topikdaşlarını Nerelerdesin bacım bu ara çok az giriyorsun gözlerim seni arıyor. Böbrek ne durumda yeni bir durum var mı? Bende bugün kontrole gittim birazdan yazıcam size de değişik kararların eşiğindeyim
Bende Buca da yaşıyorum buradan beraber menemen dolmuşlarına bineriz sabahına da doğururuz
İstanbulluları acil olarak harekete geçmeye çağırıyorum hemen metrobüs duraklarına hücum edip izmirlilerden önce doğuruyoruz tam doğurtmalık mekanlar
Nisan anneleri grubu İzmirli doldu bende torbalı dayim
Aaaa büyük baskı yiyoruz ama nerdesiniz istanbullular

Bahcesehirden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ayyy pardon hayırlı doğumlar inşallah hepmize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…