- 7 Şubat 2022
- 787
- 1.199
- 43
- 33
Ben menemendeyim sizi karsilarimOoo ne güzel beraber el ele biner Dolmuşa gezeriz kız. Hoplaya hoplaya doğuma gideriz.
Hiç korkma sakın ol bebegini emzirirken bebegini izle huzurlu ve sakin ol bu şekilde bebeginde sende sakin mutlu olursunuz. Lohusalik güzel birsey aslında hiç tatmadigin duyguları tadacaksin kadın olma, eş olma sonrasında anne olmayı yaşayacaksın. Bence böyle düşün huzur ve mutlulukla bebegini büyüt
Koca gobeklerimizle hoplaya hoplaya ne güzel demielimize yiyecek de alırız hoplarken kan şekerim düşer benim
Sende gel ayrı gayrı yok sekerim hep beraber gidelim menemene
Ooo çoğalıyoruz başka da vardı izmirli ama benim hafıza zayıf kimdi hatırlamıyorum. Hadi dolmuşu dolduracağiz az kaldi İzmirlilerin menemen dolmuşu kalkıyor toplu sünnet gibi toplu doğuma gidiyoruz.
Ben aldım ama dikkat etmedim nasıl bakayim nasılmış
Ailem orda benimNisan anneleri grubu İzmirli doldubende torbalı dayim
Ohhh tamam menemende de sen karşıla bizi dönüşte alır seni bucaya getiririz bu agirlariz dogurtur geri göndeririz.Ben menemendeyim sizi karsilarim
O kadar hamiş tek bi dolmuşun içinde Allah şoföre sabır versinOoo ne güzel beraber el ele biner Dolmuşa gezeriz kız. Hoplaya hoplaya doğuma gideriz.
Hiç korkma sakın ol bebegini emzirirken bebegini izle huzurlu ve sakin ol bu şekilde bebeginde sende sakin mutlu olursunuz. Lohusalik güzel birsey aslında hiç tatmadigin duyguları tadacaksin kadın olma, eş olma sonrasında anne olmayı yaşayacaksın. Bence böyle düşün huzur ve mutlulukla bebegini büyüt
Koca gobeklerimizle hoplaya hoplaya ne güzel demielimize yiyecek de alırız hoplarken kan şekerim düşer benim
Sende gel ayrı gayrı yok sekerim hep beraber gidelim menemene
Ooo çoğalıyoruz başka da vardı izmirli ama benim hafıza zayıf kimdi hatırlamıyorum. Hadi dolmuşu dolduracağiz az kaldi İzmirlilerin menemen dolmuşu kalkıyor toplu sünnet gibi toplu doğuma gidiyoruz.
Ben aldım ama dikkat etmedim nasıl bakayim nasılmış
Ben menemendeyim sizi karsilarim
O kadar hamiş tek bi dolmuşun içinde Allah şoföre sabır versinay hepiniz de izmirdesiniz gerçekten , topiğin adını mı değiştirsek ne yapsak
Aklıma Kemal Sunal in at yarışı oynadığı dolmuş geldibizde hastaneye kadar ne kadar çukur varsa gire çıka toplu doğuma gideriz herhalde
Canım dün sabah aynı akıntı bende de oldu hatta hastanede kontrol randevumu beklerken. Suyum ultrasonda az olduğu için doktor alttan muayane etti su gelişi var mı diye. O sırada kalkınca yine geldi aynısı ben de doktora gösterdim normal dedi. Bugün yine geldi.Herkese iyi geceler kızlar. Benim 6 7 dk da bir kasılmalarım oluyor ama ağrı yok sadece makata doğru baskı yapıyor. Yalancı sancı mıdır? Bir de beyaz-sarı katı kıvamlı olan akıntım şeffaf uzayan akıntıya döndü. Neler oluyor acaba
Herkese iyi geceler kızlar. Benim 6 7 dk da bir kasılmalarım oluyor ama ağrı yok sadece makata doğru baskı yapıyor. Yalancı sancı mıdır? Bir de beyaz-sarı katı kıvamlı olan akıntım şeffaf uzayan akıntıya döndü. Neler oluyor acaba
Biraz önce özel.dogum eğitimim bitti sancıların 5 dk 1 40ile 60 saniye sürdüğü zaman dr haber verip hastaneye gec dedi. Sümüklü akıntı 1 hafta bile ara ara gelebilir cok önemli değil Rahim ağzı yumusuyor ama baya koyu kırmızı renkte gelirse yine hastaneye gec dedi katılmalarını gelince 2 bardak su iç duşa gir ve sol.tarafina yat dinlenmeye çalış bunları yapıp geciyorsa hazırlık kasılmalar dır.Herkese iyi geceler kızlar. Benim 6 7 dk da bir kasılmalarım oluyor ama ağrı yok sadece makata doğru baskı yapıyor. Yalancı sancı mıdır? Bir de beyaz-sarı katı kıvamlı olan akıntım şeffaf uzayan akıntıya döndü. Neler oluyor acaba
Canım dün sabah aynı akıntı bende de oldu hatta hastanede kontrol randevumu beklerken. Suyum ultrasonda az olduğu için doktor alttan muayane etti su gelişi var mı diye. O sırada kalkınca yine geldi aynısı ben de doktora gösterdim normal dedi. Bugün yine geldi.
Dün normal dedi diye haber vermedim, bir de yarın sabah yine kontrolüm var benim. Biraz o yüzden de rahat davrandım
Senin danışma imkanın varsa bir doktoruna danış istersen yine de ama internette normal olduğu yazıyor hep
Makat ağrısı hamilelikte hemoroid sorunu çok oluyor diye olmuştur.
Akıntı da normal benim sürekli var o akıntı durumum.
Evde bile devamlı günlük ped takıyorum sık sık değiştiriyorum.
Yarın nasipse kontrolüm var. 9 ay boyunca akıntım beyaz ve katıyken bugün değişince birşeyler mi oluyor acaba dedim. Sizlerden öğrendiklerimle normalmiş demek ki. Kasılmalarım garip bir şekilde devam ediyor ama ağrı yok. Ağrı olmayınca da doktora söylemek istemedimBiraz önce özel.dogum eğitimim bitti sancıların 5 dk 1 40ile 60 saniye sürdüğü zaman dr haber verip hastaneye gec dedi. Sümüklü akıntı 1 hafta bile ara ara gelebilir cok önemli değil Rahim ağzı yumusuyor ama baya koyu kırmızı renkte gelirse yine hastaneye gec dedi katılmalarını gelince 2 bardak su iç duşa gir ve sol.tarafina yat dinlenmeye çalış bunları yapıp geciyorsa hazırlık kasılmalar dır.
Kasılma olunca su içmenin sebebi ne canım onu da söylediler mi eğitimde?Her gebe kasılmalar da ağrı hissetmeye bilirmiş önemli olan 1 saat boyunca 5 dakikada 1 kere 40_60 saniye süren kasılmalar doğumun başlaması demekmiş
Yedim ama ilk aylar kilo verdim sonrada şeker çıktı diyet yapınca verdim o yüzden 67yle hamile kalmıştım 72 im şimdiBen 64 kilo 1.70 boy ile hamile kaldım normalde 60 li kilolara çıkamayan biriyim ama ilaç kullanmıştım onlar kilo yaptı birde hamile kalınca troid yavaşlıyor o da kilo yapıyor. Şaka bir yana 80 kilo oldum ama ödem şişlik yok boy da olunca çok şiş değilim aman zaten ben hepsini hizli bir sekilde geri veriyorum
Masallah oğluna kocaman olmuş hadi hayırlı doğumlar sana ama 10 kilo alkış olana şaşırırken sen 5 kilo diyorsun ben şokyememişsin sen kesin yememişsin
zafer senin... Sen şu masajı bahset bu akşam. Doğum kolay olsun diye her qksam yapan var dedim yan gel yat çıkmaz bu cocuk adam benden korkmaya başlayacak hamilelik başına vurdu diyor.
Canım susuzluk ağrıyı tetikliyor .Benim sancım çıkınca doktor vucudun susuz kalmış dedi. Serum verdiler o yüzdenKasılma olunca su içmenin sebebi ne canım onu da söylediler mi eğitimde?
Ooo pembikime bak sen nasılda korur topikdaşlarınıİroni yapmak bu demek değildir. Biz burda aylardır birbirimizden destek alarak geçiriyoruz bu dönemi, bir gün olsun da birbirimizi kırmadık tartışma yaşamadık saygı çerçevesinden çıkmadık . İçimizden birine karşı bir saygısızlık yapılınca kendimi sorumlu hisseder tepki gösteririm yapı meselesi , hormonlardan olduğunu sanmıyorum
İstanbulluları acil olarak harekete geçmeye çağırıyorum hemen metrobüs duraklarına hücum edip izmirlilerden önce doğuruyoruz tam doğurtmalık mekanlarBende Buca da yaşıyorum buradan beraber menemen dolmuşlarına bineriz sabahına da doğururuz
Aaaa büyük baskı yiyoruz ama nerdesiniz istanbullularNisan anneleri grubu İzmirli doldubende torbalı dayim
Bahcesehirden katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimOoo pembikime bak sen nasılda korur topikdaşlarınıNerelerdesin bacım bu ara çok az giriyorsun gözlerim seni arıyor. Böbrek ne durumda yeni bir durum var mı? Bende bugün kontrole gittim birazdan yazıcam size de değişik kararların eşiğindeyim
İstanbulluları acil olarak harekete geçmeye çağırıyorum hemen metrobüs duraklarına hücum edip izmirlilerden önce doğuruyoruz tam doğurtmalık mekanlar
Aaaa büyük baskı yiyoruz ama nerdesiniz istanbullular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?