2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben yine haftalık kilo alımı azarımı yedim geldimHer zaman gebelikte kilo alımında rekor kırarım hem bebiklerim hem ben devanası gibi oluyoruz. Bebeğim iri olduğu için doktorlar normal doğuma yanaşmıyor tabi birde bel fıtığı sorunum var evlerden ırak. Fakat bugün doktorum dedi ki 2 normal doğum yapmış bir hatun olarak 3.yüde normal istiyorsan gel haftaya doğumu başlatalım dedi. Yani ben o zaman 37+2 olmuş olucam şuan 36+2yim çünkü. Ama yok sezaryan olsun diyorsan 39.haftaya gün vereyim dedi. Çünkü bebeğin güncel kilosu 3.5kg civarı fazlası var eksiği yok Eğer kendi sancını beklersen doğuma kadar 4ü geçeceği garanti dedi. Bebeğimin suyu gelişimi gayet iyi. Nstde sancı çıkmadı. Yeri güzel yani. Ben şimdi neden erkenden doğurayım ki bebişin rahatı yerindeyken üstelik suni sancıyla başlatacak doğumu. Sezeryan olayım desem 2 tane normal doğumum var ve ikincisi 4.160kg doğurdum neden bunu da doğurmayayım. Doktor kararı biraz bana bırakmış gibi oldu. Kafamda bu deli sorularla eve geri döndüm sizlere de danışmak istedim siz olsanız ne yapardınız(Bu arada bugün beyin cerrahına da muayne oldum normal doğuma engel değil dedi fıtıklarınız aynı hastanenin doktoru doç.kendisi sistemede normal doğuma uygundur diye not düştü)

Benim ilk doğumum olacak.
Kızım şuan 3200 her şeyi iyi benimde normal görünüyor.
Çarşamba gel doğumu başlatalım dedi bana da normal yaptıracak.
Ben tamam dedim daha fazlası beni de zorluyor ayrıca sezeryan olmak istemiyorum.
Doğduktan sonra tombikleşmesini sağlarım

Ben iki oğlumuda suni sancıyla doğurdum kendi sancın daha rahat oluyor diyolar hep o yüzden bunda kendi sancımı beklemek istiyordum birazda ondan diretiyorum yani : (

Ben iki oğlumuda suni sancıyla doğurdum kendi sancın daha rahat oluyor diyolar hep o yüzden bunda kendi sancımı beklemek istiyordum birazda ondan diretiyorum yani : (

Ama bebis büyüyünce sezeryan olursan nasıl olacak fatoşcuğum

4 kiloyu geçen bebekler dogurmussun yine yapabilirsin haklısın. Kendine güveniyorsan beklemek istiyorsan bekle kendi sancinla doğumunu yap. Bende kizimi suni sancı ile doğurdum 41. Haftada ama bu sefer bu kadar uzasın istemiyorum. Suni sancı olacaksa da 38 de yapsın istiyorum yoruldum dayanamıyorum. Cuma kontrole gidince bakalım benim doktor neler diyecek.

Korurum tabi ya şurda kaç aydır kendi yağımızda kavruluyoruz huzur içinde bişeyler paylaşıyoruz , vakit dolmuş doğumlar başlamış şurda insanlar nasıl olacak ne yapıcaz diye bu kadar endişeliyken hiç içimizde olmayan biri gelip huzurumuzu bozamaz, dalgaya alamaz yani müsade edemem benim de gözlerim seni arıyo sen de son zamanlar yoksun gibi hissediyorum
böbreği kurtarcaz inşallah bir haftayı daha devirdik bak . 2 hafta daha idare etsem daha ne isterim.. son zamanlar cok ağırlaştım , karnım ağrıyor kasıklarım geriliyor bedenen cok yoruldum, kafayı kaldıracak halim yok o yüzden aktif olamıyorum ama gelişmeleri takipteyim yazamasam da okuyorum sizlerden gelen haberleri

Normal doğuma uygunsan bence haftaya git de başlatsınlar ya bebişin kilosu da yerinde masallah . Normal kendi sancını beklesen (ki senin bebişler geç geliyormuş öyle diyorsun) , o süre zarfında içerde kalıp daha da büyüyecek bebiş,doğum sırasında seni zorlar bel fıtığın da var, sonra sezeryana dönmek zorunda kalabilirler, şimdi en azından normal doğurma gibi bir şansın varken neden yapmayasın ki? Benim kızın kilosu 3 üstü olsa gelişimi önden gitse ben bi dk düşünmem alın derim sırf biraz daha ele avuca gelsin büyüsün diye katlanıyorum bu böbrekle

Dualarımız seninle bir avazda doğur inşallah canım bebisinde sağlıkla gelsin dünyaya. Haberlerini bizimle paylaşmayı unutma kendini iyi hissedince

Kızlar ben yine tabiki gece mesaisindeyim Yatak odasında oturuyorduk bebisle ama bugün tak etti canıma çok sıkılıyorum çabuk rehavet çöküyor orda diye salona taşındık reflü yatağı ile, bu reflü yatağı çok iyi oldu onerebilecegim iki ürün reflü yatağı ve elektrikli süt sağım makinesi

Yaaaa dualarımız seninle canım, bir avazda gelsin inşallah

Bütün dualarım seninle, sağlıkla kucağına al evladını insallah müsait oldukça gelişmeleri de bizimle paylaş

Bazen sanki tüm şu sürecin acısını patlamasını lohusalıkta yaşayacakmışım gibi geliyor hayır etrafımdakilere yazık derdim o

Dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…