Çok geçmiş olsun canımDogum yapan tüm arkadaslarim, gozunuz aydin olsun, Rabbim yavrulariniza sizlere hayırlı saglikli mutlu huzurlu uzun omur nasip etsin
Bugun canim cok sıkkın, annem yaklaşık 3 aydır yogun bakimda ve bazi komplikasyonlar gelisti, dun yogun mide kanaması yasadi, klips takmışlardi ama durmamış, bugun midesinin tamamini alacaklar, cok riskli bir ameliyat, cok uzgunum, cok yorgun, cok stresli, ne yapacağımı şaşırdım
Çok geçmiş olsun. Şu başıboş köpeklere bir çözüm bulamadılar valla. Bir yandan üzülüyorum hayvanlara ama bir yandan da insanlar için tehdit oluyorlar... Neyse ki ucuz atlatmissin bebişin de iyimis. Sağlıkla gelsin dünyaya.Kizlar bugun talihsiz bi sey yasadim. Aile hekimindeki hemsire dogum icin son izleme cagirmisti. Gittim, eve donerken kopek kovaladi korktum panik yapinca yuz ustu dustum. Taytim yirtildi, dizlerim kanadi, kolum avucum morardi. Ogleden sonra kontrolum vardi onu one cektik bebise bisey oldu diye cok korktum. Sukur ultrason ve nst yolundaydi. Plasenta etrafinda kanama yoktu, kan akisi vs iyiydi.
36+0 olduk, 2929 gr, 49.7 cm olmus beyfendi. Hos ben bu ultrason olcumlerine guvenmiyorum hep daha azdir gozuyle bakiyorum, olcum degerleri boyle.
Haftaya cuma 37+0da cati muayenesi yapilacak. Az kaldi bakalim
Tesekkur ederim. Gercekten hayvanlari seviyoruz ama sokak kopekleri ciddi bi sorun. Bi cozum bulunmasini umuyorum. Cocugumuzu yalniz basina kapi onune cikartamicaz bu gidisle.Çok geçmiş olsun. Şu başıboş köpeklere bir çözüm bulamadılar valla. Bir yandan üzülüyorum hayvanlara ama bir yandan da insanlar için tehdit oluyorlar... Neyse ki ucuz atlatmissin bebişin de iyimis. Sağlıkla gelsin dünyaya.
Cinsiyet ne sizin cnmMısırdan geliyor sanki senin bebeyle benim bebe gelmeye niyetleri yok baksana
Annene Rabbım aralar versin isallahDogum yapan tüm arkadaslarim, gozunuz aydin olsun, Rabbim yavrulariniza sizlere hayırlı saglikli mutlu huzurlu uzun omur nasip etsin
Bugun canim cok sıkkın, annem yaklaşık 3 aydır yogun bakimda ve bazi komplikasyonlar gelisti, dun yogun mide kanaması yasadi, klips takmışlardi ama durmamış, bugun midesinin tamamini alacaklar, cok riskli bir ameliyat, cok uzgunum, cok yorgun, cok stresli, ne yapacağımı şaşırdım
Cok gecmis olsun. Karnının üzerine düştün mü ellerinle dizlerinin üzerine düştün. Bebeğin güzel gelişmiş içini ferah tut doktor da muayene etmiş bir sıkıntı yoktur.Kizlar bugun talihsiz bi sey yasadim. Aile hekimindeki hemsire dogum icin son izleme cagirmisti. Gittim, eve donerken kopek kovaladi korktum panik yapinca yuz ustu dustum. Taytim yirtildi, dizlerim kanadi, kolum avucum morardi. Ogleden sonra kontrolum vardi onu one cektik bebise bisey oldu diye cok korktum. Sukur ultrason ve nst yolundaydi. Plasenta etrafinda kanama yoktu, kan akisi vs iyiydi.
36+0 olduk, 2929 gr, 49.7 cm olmus beyfendi. Hos ben bu ultrason olcumlerine guvenmiyorum hep daha azdir gozuyle bakiyorum, olcum degerleri boyle.
Cok geçmiş olsun cok üzüldüm, Allah şifa versin ameliyatında her şey yolunda gitsin inşallahDua edeceğim annen için
Alllah annecigine ve tüm hastalara şifalar versin cnmduanın gücüne inanırım kaç ay yoğun bakımda kalıp çıkan hastalar oluyor
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin annecigine.Ah keske anneler hep saglikli ve olumsuz olsalar...
Çok geçmiş olsun canımAllah şifa versin, inşallah güzel geçecek ameliyatı da. Dualarımız anneciğinle
Ben de biraz çıktım yürüdüm öyle iyi geldi anlatamam hava tam bir bahar havası 20 dereceİzmir de hava mis 1 saat yürüdüm geldim bende yorulmasam daha devam ederdim
Ben de biraz çıktım yürüdüm öyle iyi geldi anlatamam hava tam bir bahar havası 20 derece
Saol canim, insallah hersey daha guzel olucakAnnene Rabbım aralar versin isallahhakkında ne hayırlısı ise onu versin. Bu dünyadaki hersey bizler için sen çocukların için güçlü olacaksın. Dualarımız seninle
Cok gecmis olsun. Karnının üzerine düştün mü ellerinle dizlerinin üzerine düştün. Bebeğin güzel gelişmiş içini ferah tut doktor da muayene etmiş bir sıkıntı yoktur.
Cok gecmis olsun canim, hayvanlari ne kadar sevsekte korkuyoruz malesef, cok sukur ki bisey olmamis, biraz daha dayan insallah bebisini saglikla kucağına almana az kaldıKizlar bugun talihsiz bi sey yasadim. Aile hekimindeki hemsire dogum icin son izleme cagirmisti. Gittim, eve donerken kopek kovaladi korktum panik yapinca yuz ustu dustum. Taytim yirtildi, dizlerim kanadi, kolum avucum morardi. Ogleden sonra kontrolum vardi onu one cektik bebise bisey oldu diye cok korktum. Sukur ultrason ve nst yolundaydi. Plasenta etrafinda kanama yoktu, kan akisi vs iyiydi.
Sagol canim o anki sokla ne oldugunu bilmiyorum bi baktim yerdeyim taytimin diz kisimlari yirtilmis ellerim siyrilmis. Doktor detqyli bakti sagolsun bisey yoktu hersey yolunda. Ama uzerinden vakit gectikce benim kollarim bacaklarim agrimaya basladi. Yarin daha da siddetlenecek. Bebegim iyi olsun da bisey olmaz.Cok gecmis olsun. Karnının üzerine düştün mü ellerinle dizlerinin üzerine düştün. Bebeğin güzel gelişmiş içini ferah tut doktor da muayene etmiş bir sıkıntı yoktur.
Sagol canim. Maalesef korkuyoruz doktorum bile dedi hayvanseveriz ama bu kopek vakalarini hergun duyuyorum.Cok gecmis olsun canim, hayvanlari ne kadar sevsekte korkuyoruz malesef, cok sukur ki bisey olmamis, biraz daha dayan insallah bebisini saglikla kucağına almana az kaldı
Hayirlisi olsun canim, hos gelmis Yusuf BeyDoğum hikayemi sonunda yazıyorum kızlar biraz uzun ve zordu benim için. Ama sonu güzel bitti
Öncelikle ben araştırma hastanesine bağlı doğumevinde doğum yaptım. İlgi alaka ve odaları 2 kişilik olması dışında gayet rahattı. Geçen hafta tansiyon yüksekliği sebebiyle doktor yatış önermişti. Çarşamba günü kontrolde 15 8 sonrasında 13 7 çıkınca açıklık kontrolüne bile gerek duymadan yatış verdiler. Bebeğin eşinden ayrılması gibi riskler varmış. Doğumhaneye gidip yatış yaptırdım. Bütün kıyafetleri, eşyaları bırakıp sadece önlükle kaldım. Malesef kadınlar orda sancı çekip doğum yaptıkları için telefon falan yasaktı. (İnsan korkmuyorsa bile orda bağırışları duyunca korkuyor.) Eşimle 2 kere görüşebildim. Tansiyon olduğu için çok sık görüştürmediler. Muayenede parmak ucu açıklık vardı. Propess denilen bir fitil taktılar alt taraftan. Suni sancı benzeri bir etkisi varmış açılmayı hızlandırmak için. Saat 15 civarıydı sanırım taktıklarında. İlk 2 saat bir etkisi olmadı. Sonrasında 17 gibi devamlı bir sancı başladı. Saat 20de kusmalarım başladı ve kusarken suyum geldi. Sonrasında nişanım da geldi. Fitili çıkardılar ve kendi sancımı çekmeye başladım. Ama açıklığım 2 cm anca olmuştu. Ultrason ve alttan muayene sonrasında sezeryana karar verildi. Kusmalarım doğuma gidene kadar devam etti bu da tansiyonumu daha da yükseltti. Doğuma giderken saat 22 civarı açıklık hala 2 cmdi. O kadar sancı çektikten sonra sezeryan için ameliyata alındım. Belden uyuşturucu iğne vurdular. Acı değil biraz yakma hissettirdi. Sonrasında masaya yatırdılar uyuşmaya başladım hemen. Önüme örtü örtüldü ve bebeğim doğdu çok şükür. Doğumun en kolay kısmıydı gerçekten. Ben ameliyattan çok korkuyordum hissederim vs diye ama hiç hissetmedim gerçekten bebeği gördüğünüz an zaten herşey siliniyor. Onu izlerken ameliyatı unuttum bile. Sonrasında da uyumuşum ara ara çok hatırlamıyorum. Odaya alındım ve bebeğimi getirdiler. İlk yürüme faslı zorlayıcıydı. Dikişlerin yanması, sonda çıkarıldıktan sonra idrar yerinde batma ve gaz çıkaramamak beni çok zorladı. Çok şükür düne göre şuan daha iyi yürüyorum acısa da kendim kalkıp oturabiliyorum. Hala sancım ağrım var ama daha iyiyim. Bebeğimi emziriyorum ama şekeri sınırda olduğu için şırıngayla mama da veriyoruz. Mis kokusunu içinize çekince gerisi önemsiz kalıyor zaten. Lütfen benim hikayem kimseyi etkilemesin. Açıklık olmadan normal doğum pekala yapılabilirdi. Büyük ihtimalle sabaha kadar sürerdi ama olurdu. Ben hipertansiyon kurbanı oldum. Ha pişman mıyım hayır sonunda oğluma sağlıkla kavuştum ya önemli olan o. Umarım sizler daha kolayca kavuşursunuz yavrularınıza
Bu arada doktorun en fazla 3200 doğar dediği bebeğim 3600 doğdu yani ölçümlere çok takılmayın net olmuyorlar
Bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun, bekleyenlere de çoook kolay doğumlar diliyorum❤
Benim kayınbabam 13 sene öncesinde midesi alınıp kalın bağırsağa bağlı olarak yasıyor bir sıkıntı yaşamadık sadece az ve sık yemek yerSaolun kızlar, annemin ameliyati iyi gecmis cok sukur, midesinin %90i alınmış, kalinbagirsaga baglanmis, daha öncesinde de daha iyi nefes alabilmesi için boğazından delik acmislardi, o yuzden konuşamıyor malesef, insallah iyi olup evimize gelir saglikla, bundan sonra nasıl bir süreç bizi bekliyor bilmiyorum
Bende çıktım yürüdüm, kızımı parka goturdum çok şahaneydi hava. İzmir de olmak çok güzelİzmir de hava mis 1 saat yürüdüm geldim bende yorulmasam daha devam ederdim
Hayırlı olsun canim bebegine kavuşman biraz mücadeleli olmuş ama şu anda onun senin kucağında olması şahane bir duygu. Sen hangi şehirdeydin hangi hastane merak ettim.Doğum hikayemi sonunda yazıyorum kızlar biraz uzun ve zordu benim için. Ama sonu güzel bitti
Öncelikle ben araştırma hastanesine bağlı doğumevinde doğum yaptım. İlgi alaka ve odaları 2 kişilik olması dışında gayet rahattı. Geçen hafta tansiyon yüksekliği sebebiyle doktor yatış önermişti. Çarşamba günü kontrolde 15 8 sonrasında 13 7 çıkınca açıklık kontrolüne bile gerek duymadan yatış verdiler. Bebeğin eşinden ayrılması gibi riskler varmış. Doğumhaneye gidip yatış yaptırdım. Bütün kıyafetleri, eşyaları bırakıp sadece önlükle kaldım. Malesef kadınlar orda sancı çekip doğum yaptıkları için telefon falan yasaktı. (İnsan korkmuyorsa bile orda bağırışları duyunca korkuyor.) Eşimle 2 kere görüşebildim. Tansiyon olduğu için çok sık görüştürmediler. Muayenede parmak ucu açıklık vardı. Propess denilen bir fitil taktılar alt taraftan. Suni sancı benzeri bir etkisi varmış açılmayı hızlandırmak için. Saat 15 civarıydı sanırım taktıklarında. İlk 2 saat bir etkisi olmadı. Sonrasında 17 gibi devamlı bir sancı başladı. Saat 20de kusmalarım başladı ve kusarken suyum geldi. Sonrasında nişanım da geldi. Fitili çıkardılar ve kendi sancımı çekmeye başladım. Ama açıklığım 2 cm anca olmuştu. Ultrason ve alttan muayene sonrasında sezeryana karar verildi. Kusmalarım doğuma gidene kadar devam etti bu da tansiyonumu daha da yükseltti. Doğuma giderken saat 22 civarı açıklık hala 2 cmdi. O kadar sancı çektikten sonra sezeryan için ameliyata alındım. Belden uyuşturucu iğne vurdular. Acı değil biraz yakma hissettirdi. Sonrasında masaya yatırdılar uyuşmaya başladım hemen. Önüme örtü örtüldü ve bebeğim doğdu çok şükür. Doğumun en kolay kısmıydı gerçekten. Ben ameliyattan çok korkuyordum hissederim vs diye ama hiç hissetmedim gerçekten bebeği gördüğünüz an zaten herşey siliniyor. Onu izlerken ameliyatı unuttum bile. Sonrasında da uyumuşum ara ara çok hatırlamıyorum. Odaya alındım ve bebeğimi getirdiler. İlk yürüme faslı zorlayıcıydı. Dikişlerin yanması, sonda çıkarıldıktan sonra idrar yerinde batma ve gaz çıkaramamak beni çok zorladı. Çok şükür düne göre şuan daha iyi yürüyorum acısa da kendim kalkıp oturabiliyorum. Hala sancım ağrım var ama daha iyiyim. Bebeğimi emziriyorum ama şekeri sınırda olduğu için şırıngayla mama da veriyoruz. Mis kokusunu içinize çekince gerisi önemsiz kalıyor zaten. Lütfen benim hikayem kimseyi etkilemesin. Açıklık olmadan normal doğum pekala yapılabilirdi. Büyük ihtimalle sabaha kadar sürerdi ama olurdu. Ben hipertansiyon kurbanı oldum. Ha pişman mıyım hayır sonunda oğluma sağlıkla kavuştum ya önemli olan o. Umarım sizler daha kolayca kavuşursunuz yavrularınıza
Bu arada doktorun en fazla 3200 doğar dediği bebeğim 3600 doğdu yani ölçümlere çok takılmayın net olmuyorlar
Bebeğine kavuşanlara hayırlı olsun, bekleyenlere de çoook kolay doğumlar diliyorum❤
Bende sandalyeye oturacağım diye kendimi yere atmıştım ve sırtım dirseklerim o an ağrımadi ama sonra ertesi ve diğer 5 gün çok ağrım oldu doktorum ağrı kesici krem verdi birde parol içtim ağrılarıma iyi geldi sende doktoruna danis ve gerekiyorsa kullan ağrılar çok fena oluyor. Tekrar geçmiş olsun.Sagol canim o anki sokla ne oldugunu bilmiyorum bi baktim yerdeyim taytimin diz kisimlari yirtilmis ellerim siyrilmis. Doktor detqyli bakti sagolsun bisey yoktu hersey yolunda. Ama uzerinden vakit gectikce benim kollarim bacaklarim agrimaya basladi. Yarin daha da siddetlenecek. Bebegim iyi olsun da bisey olmaz.
Doğum hikayemi sonunda yazıyorum kızlar biraz uzun ve zordu benim için. Ama sonu güzel bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?