2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Koçsun ve kızında koç mu olacak Eşine sabır dilerim, usulca çıkıp kapıyı kapatsın, çift koç eve yıldırım düşmesi gibi bir şey
Ben boğayı. Kızım balık kapısı ile koçun arasında kaldı sanki 22 mart gece 1130 da doğdu :)

O yüzden ben ilişkisiz durumları yapacağım yürüyüş hurma merdiven inip çıkma spor hareketleri gibi birde Rabbime bol bol bol dua edecegim ki beni kimsenin eline düşürmesin
Canım sezaryen doğuma da öcü gözüyle bakma normal denersin olmazsa sezaryen olur bak ben 4 sezaryen olacağım kendini strese sokma iki doğum şeklini de araştırıp herşeye hazırlıklı olursun

Canım sezaryen doğuma da öcü gözüyle bakma normal denersin olmazsa sezaryen olur bak ben 4 sezaryen olacağım kendini strese sokma iki doğum şeklini de araştırıp herşeye hazırlıklı olursun
Ya illaki ama işte ben stres yaptım korku sardı bilemiyorum valla

Aslında senin de ikinci doğum diye hatırlıyorum daha sakin olmalısın bir sıkıntı yok zaten günün de var henüz doğuma
Ewet ikinci ama doktor dün kontrolde rahimde hiç yumuşama yok dedi 39 haftalık olacağız yarın. O yüzden stres yaptım şimdi hurma almaya gideceğim bakalım o nasıl bir etki gosterecek

Hayırlı olsun, Allah bağışlasın. Ben büyük kızımda çok çektim uyandırma konusunda. Ayak altına fiske vurun demişti hemşire ama bir uyanıp tekrar uyuyordu hemen yine de. Islak mendille ellerini, bacak ve ayaklarını silebilirsiniz ama en etkilisi omurgası üstünde bastırmadan parmaklarımı gezdirmek olmuştu. O sayede diğerlerine göre daha uzun süre emzirebiliyordum.

Bende çok korkuyorum normal doğumdan da sezeryan dan da sezeryan sonrası İÇİN zor diolar
İlk olunca insanın korkmasi normal olabiliyor her çeşit dogumdan, ben hep kendimi herkes doguruyor ben mi yapamicam diye cesaretlendirirdim, siz de öyle düşünün, insallah kolay geçer, zorlukları düşünmeyin, her dogum kendine ozeldir, yaşanılan sıkıntılar da ayni şekilde, iki dogumuda yasadim, ikisinin de avantaji dezavantaji var ama ne olursa olsun, her zorluk unutuluyor, yoksa kimse 2.ye cesaret edemezdi.
S sevgi korhan

Dogum yapan tüm arkadaslarim, gozunuz aydin olsun, Rabbim yavrulariniza sizlere hayırlı saglikli mutlu huzurlu uzun omur nasip etsin

Bugun canim cok sıkkın, annem yaklaşık 3 aydır yogun bakimda ve bazi komplikasyonlar gelisti, dun yogun mide kanaması yasadi, klips takmışlardi ama durmamış, bugun midesinin tamamini alacaklar, cok riskli bir ameliyat, cok uzgunum, cok yorgun, cok stresli, ne yapacağımı şaşırdım

Mısırdan geliyor sanki senin bebeyle benim bebe gelmeye niyetleri yok baksana

Cok geçmiş olsun cok üzüldüm, Allah şifa versin ameliyatında her şey yolunda gitsin inşallah Dua edeceğim annen için

Alllah annecigine ve tüm hastalara şifalar versin cnm duanın gücüne inanırım kaç ay yoğun bakımda kalıp çıkan hastalar oluyor

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin annecigine. Ah keske anneler hep saglikli ve olumsuz olsalar...

Bizde de herşey normal dedi 3550 gram kilo dedi ama pek kilo ya takılmıyorum ben ama ben de sancı cikmadi bebek kanala bile girmemiş dedi doktor rahim duvarı yumusamamis dedi bol bol yürüyüş ve ilişki dedi Çarşamba günü gideceğim ben de bakalım bu sefer neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…