2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hayirlisi olsun canim, hos gelmis Yusuf Bey Ayrica harikasin o kadar sanciya ugrasa ragmen sonunda sezeryana alinip bu kadar pozitif kalabilmene bayildim Masallah
Sağol canım öyle ya da böyle kavuştuk çok şükür ❤
Hayırlı olsun canim bebegine kavuşman biraz mücadeleli olmuş ama şu anda onun senin kucağında olması şahane bir duygu. Sen hangi şehirdeydin hangi hastane merak ettim.
Öyle oldu ama çok şükür kokusu yeter❤ sakarya adapazarı eğitim araştırma kadın doğum polikliniği doğumevi
Gözün aydın sağlıkla gelmiş bebiş
Sağol canım❤

Tahmin edebiliyorum canim. Doktor dizdeki yaralar icin krem yazdi. Agri icin ilac yazmadi. Dizlerim cok zorlamaya basladi ama belki uyumadan bi parol alirim. Ufak siyriklar gibi ama agrisi cok

Eklentiler

• 20220325_193801.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 106
Canlarım bugün buraya yazdım dışarı yürüyüşe çıktım diye . Dışarda beni sancı tuttu , birkaç gündür bazı ailevi problemlerden dolayı da stres yaşıyorum sanırım onun da etkisi var . Eşimi aradım ulaşamadım , o an mantıklı düşünemedim sanki annem buradaymış gibi annemi aradım sancım var eşime ulaşamıyorum dedim onu da panik yaptım Sonra bir şekilde eşime ulaştık geldi aldı beni hastaneye gittik . Doktor alttan muayene etti buna çatı muayenesi de diyebiliriz , rahim ağzımda kısalma varmış . Plasenta yaşlanması ilerlemiş , su an hemen doğuma alabilirim hazırsın doğum yapmaya , bebek de gelmek icin hazır dedi . Ama annem burda olmadığı icin doğuma girmek istemedim, biraz daha idare edip edemeyeceğimizi sordum . Birkaç gün daha olabildiğince az hareketlerle bekleyebileceğime karar verdik en son ve eve geldim . Şu an yatıyorum halen daha sancım var ama sanırım alttan muayene etmesinin de payı var şu an çektiğim ağrıda. Kimseyi de korkutmak istemem tabi ben sancılı gittiğim için çatıya bakması benim canımı bir tik daha acıtmış olabilir. Sanırım 1 hafta sonra doğuma alır artık beni doktor, zamanımız iyice azaldı ..

Bir çoğumuz nisan annesinden mart annesine transfer olacağız gibi görünüyor

Dikkat et kendine olabildigince kendini yorma inşaallah annen de gelir dogumuna kadar ....yinede suyun felan gelirse mutlaka yatarak git hastaneye

Tahmin edebiliyorum canim. Doktor dizdeki yaralar icin krem yazdi. Agri icin ilac yazmadi. Dizlerim cok zorlamaya basladi ama belki uyumadan bi parol alirim. Ufak siyriklar gibi ama agrisi cok
Çok geçmiş olsun bebeğinde bir sorun yok doğuma kadar kendini toplarsın

Son 2 gün gerçekten çok heyecanlıyım, kim bakacak derken şimdide herkes ben gelicem diyo boşuna stres oldugumla kaldım kayınpederim de çıktı hastaneden gün gün daha iyiye gidiyor.

Hastanede ablam eşim duracak yanımda gece esim eve gelir kızımızın yanına, ablam bigünde evde duracak sonra annem gelcek cumartesiye kadar kalır, sonrada kayınvaldem kayınpederim bize yerleşir ramazanda beraber geçiririz herelde bayrama yakın evlerine gecerler, zaten yakın oturuyoruz

Sezaryen doğum olacaktı demi

Dayanamadım aldım bu süslü takımlardan dolaptan aldım uzun gecelik, türbanı cok hoş hırkası da, gecelik hiç kullanılmamıştı zaten dünya para vermeye gerek yokmuş, bide muchi pompa aldım sınava gidicem 15 günlük Ken süt bırakmam gereki ek hoş sütüm olmadı digerlerinde yani sagınca cıkmıyodu bebek emiyodu sadece

Bütün gün balkon temizledim ütü yaptım çok yorgunum hiç bitmiyor ev işi ders calışmam lazım vakit yok

Eklentiler

• IMG_20220325_211750.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20220325_211646.webp
    9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20220325_211622.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 71
Benim kayınbabam 13 sene öncesinde midesi alınıp kalın bağırsağa bağlı olarak yasıyor bir sıkıntı yaşamadık sadece az ve sık yemek yer
Annem covid ve domuz gribinden yatmisti ilk önce, zaten solunum sorunu yaşıyordu, en son hatta boğazından delik açtılar, daha sonra da bu kanama oldu, tek sorun o değil malesef ama tabiki umudumuz her zaman var insallah sag salim eve gelicek

Canim ya kıyamam nasıl olmuş dizlerin sen krem sür ağrı kesici iç canin yanmasin üzerinden gectikce ağrı artmasın.
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız??
Iyi aksamlar
Geçmiş olsun canım. Annen ne zaman gelecek yanına ne kadar zaman kaldı. Isallah sen dogurmadan yaninda olur.
Güle güle kullan cok güzel. Doğumunda isalllah çok güzel geçsin.

Haftaya geliyor insallah vizesi çıkıyor . 1 hafta daha dayansak tamamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…