2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çarşamba günü hastaneye yatacağım Ben normal doğumu başlatacak doktor.
Zaten o güne kadar doğurmazsam o gün kesin doğururum
Aaaa ben kaçırmışım bu gelişmeyi ay canımmmm sağlıkla al kucağına Lilacığımı Nasıl heyecanlandım şimdi öyle diyince beklemiyordum

Aaaa ben kaçırmışım bu gelişmeyi ay canımmmm sağlıkla al kucağına Lilacığımı Nasıl heyecanlandım şimdi öyle diyince beklemiyordum

Kanala girmiş benim kız zaten sancılanıp duruyorum arada o güne kadar doğurmazsam işte çarşamba günü suni sanciyla falan doğuracağım
O yüzden nisan annesi olamıyorum ama Lilam geliyor

Kanala girmiş benim kız zaten sancılanıp duruyorum arada o güne kadar doğurmazsam işte çarşamba günü suni sanciyla falan doğuracağım
O yüzden nisan annesi olamıyorum ama Lilam geliyor
Boşver sen takvimi napcaksın ya Lilaya kavuşuyorsun her şeyden önemlisi bugün bana da doktor alayım seni doğuma , hazırsın diyince bi ağladım korktum hiç beklemiyordum . Bi yanım cok kavuşmak istiyor diğer yanım cok korkuyor

Bende öyleyim işte kuzum ama artık cidden çok zor olamaya başladı.
Her şeyi yolundaysa gelsin diyorum Bende.
Sende öyle düşün çünkü nefes almak bile yorucu hale geldi.
Bir an önce doğsunlar da büyütmeye başlayalım

Evet her şey cok zor, bebek aşağı indiğinden beri alt karın bölgemde cok fazla baskı hissetmeye başladım bi de bu akşam nedense nefes darlığı çekiyorum. Doğsunlar artık onlar da rahatlasın biz de rahatlayalım

Vakitleri dolduysa gelsinler dimi

Kıyamam cok geçmiş olsun dinlen bol bol yorma kendini geçer acıların da inş
Cok geçmiş olsun dualarımız anneciğinle
Zor olmuş ama sonucu güzel sağlıklı bir bebiş olmuş çok şükür gözün aydin canim

Gelsinler pazartesi tekrar gidicem eğer doktor yine derse doğuma alayım diye bu sefer kabul edicem galiba bu haftasonu kendimi psikolojik olarak hazırlayacağım buna

Benim de sancım var az az bu hafta sonunu geçireyim sonrasında ne zaman isterse gelsin
Bakarsın aynı gün doğururuz
Zaten ne yaparsak yapalım ne zaman isterlerse o zaman gelecekler

Benim de sancım var az az bu hafta sonunu geçireyim sonrasında ne zaman isterse gelsin
Bakarsın aynı gün doğururuz
Zaten ne yaparsak yapalım ne zaman isterlerse o zaman gelecekler
Evet aynı gün de doğurabiliriz gerçekten ben hiç beklemiyordum böyle bişeyi ya 38-39 görürüm diyordum ama rahim ağzı kısalmış bile baksana hiçbir şey planlanan gibi olmuyor . El kadar bebeler yapmış bile planı bizim icin

Benim haftaya 39 oluyor işte 40 ları da bekleyemem
Hep diyorum canım benim sağlıklıysa haftasına kilosuna hiç takılmamak lazım çünkü onlar ne isterse o oluyor

Yaaa birlikte doğuracaktık hani : ( C celiklady katmoeder üçümüz kalıyoruz galiba 18ine. Bende 18i zor görürüm orası kesinde nisan olsa bari

Bana da son kontrolde haftaya gel başlatalım doğumu dedi ama ben kaçıyorum gitmicemçünkü tek sıkıntı bebek iri gözüktüğü için erken doğurtmak istiyor bende bunu mantıklı bulmadığım için beklemeye karar verdim. Afedersin hatun gördüğü yerde yatırıp doğurtacak beniama seninki gibi bir durumda olsaydım bende riske etmez hemen doğururdum zaten böbrekte zorluyor seni daha fazla beklemek riskli olur mazallah.

Selam kizlar biraz goz attim cok doguran yok sanirim.
Bende sezeryan sonrasi 2 gunu bitirdim 3.gune basliyoruz. En zoru ilk gundu bugun daha rahat gezdim.
Deli gibi kaynattigim kayisilarin suyundan ictim kayisilarini yedim ve cokta yurumememe ragmen yattigim yerde gazim cikti tavsiye ederim sizede...
Meme tutma sorunu en basta geliyor tutamadikca sinirlenip agliyor her odadan bebek sesi
Annemde beni gulduruyor birsuru dogum oldu 2 gundur hepsi sezeryan hemsirelere soruyor neden hic normal doguran yok diye sasiriyor

Sabah cikacagiz insallah 2 gece kaldim hemsire gerek yok git evine rahat et dedi ama gece kaburgamda gaz sikisti nefes alamadim feciydi hemen agri kesici yaptilar sezeryan sonrasi bel sirt bas agrisi kaburga agrisi oluyor genelde evde olsam parol bunu asla kesmezdi

Oyle iste kizlar sizlerinde hayirli kolay dogumlari olsun insallah

Allah saglıkla hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin bende pazartesi sezeryan olucam ödüm kopuyor bile bile gitmek daha zormuş o ilk kalkış filan ben tuvalette bayılmışım cok zor kalkıyorum organlar yere düşüyormuş GB içinde yerleşmiyolar ilk hafta çok zor sonra gün gün iyileşiyor insan, bende şu instagramda hemen giyinip süslenip uçan kaçanlara sinir oluyorum birini takip ediyorum 5gün oldu doguralı cafeye gitti dün hergün dans ediyo bebekle ben 5. Gün kontrolüne bile cocugu götürememiştim kayınvaldem eşim gitmişti 15.güne cıkmıştı ilk sanki bütün herkes üstüme yıkılıyor GB gelmişti dılarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…