2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ikizler miii kaç kaç kaçççç Bu hikayede yanan eşin olmuşş

Benim annem ikizler ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
Teşekkür ederiz mune abla benim gerildiğim yok kaale bile almadım açıkçası
Rica ederim, hepinizin sayılı günleri kalmış bebek heyecanı da varken gerek yok tartışmalara, zaten bir doğsunlar başınızı kaşıyacak zamanınız olmayacak :))) bugünlerin keyfini çıkarın

Rica ederim, hepinizin sayılı günleri kalmış bebek heyecanı da varken gerek yok tartışmalara, zaten bir doğsunlar başınızı kaşıyacak zamanınız olmayacak :))) bugünlerin keyfini çıkarın

Çok tatlısın teşekkür ederiz

Yüzdün Yüzdün kuyruğuna geldin az daha sabır yavrum

Hiç canını sıkma, sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah senin bebiş babasını da bekler merak etme sen

Canını sıkma gelir eşin doğuma zaten dr 39 hafta yı bekletecek

Çok sağolun kızlar, inşallah güzel sona ulaşacağız hep beraber sağlıkla. Ama benim artık çok yakın hissediyorum bir yandan heyecanlanıyorum bir yandan korkuyorum.
Rabbim sonunu güzel eylesin hepimizin

Kızlar etiket yapamadım tek tek ama tüm mesajlarınızı okudum. çok şükür oğlumu kucağıma aldım. Ama baya uğraştırdı bizi. Evde suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar açılma olmadı. Sabah suni sancı başlattılar. Yine açılma 4 cm. Bebeğin kalp atışları sunisancıyı kaldırmamaya başladı. Doktor en son sezeryana aldı. Çok şükür kucağımda. Sezeryandan sonra yürümek zormuş. Bir de bebek emerken uyuyakalıyor sürekli uyandırmak zor oluyor. Altını açıyoruz üzerini soyuyoruz anca uyanıyor. Memede 2 dk duruyor sonra geri uyuyor

Akıntı sümüksü yapı ki bu mukus tıkacı olabilir ve 3-4 gün sonra su gelmesi ile oldu
Sümüksü yapı geldi benim 2 3 saat içinde suyum geldi canım
Kızlar moralim coook ama coook bozuk bugün kontrolden geldim doktor hiç acilman yok dedi rahimin çok kalın dedi bol bol yürüyüş yap dedi ve ilişki önerdi.
Bozma moralini. Spermin içindeki bir madde rahim ağzını yumuşatıyormuş. Aktivating labor yap. Aktivating labor yaptığım gün ilişkiye girdik gecesine doğum başladı

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Sezeryan da Tam mı uyutuldun cnm nasıl geçti sürec

Gözünüz Aydın Allah analı Babalı büyütsün inşallah sezeryan mi oldunuz normal Mİ eğer normal olduysanız dikiş atıldı mı

İlişki demeyin bana yaa o lafı duyunca ben sinir oluyirum bu erkeklere. Adama söylüyorsun verdiği cevap 10 gün kalmış doğuma ne ilişkisi diyor şeyleri kıymete geldi bı an

Benim suyum geldikten sonra sancım başladı :) sancıda belden giren kıvrım kivrim kivrandiran bir seydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…