- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Ikizler miii kaç kaç kaççççAllah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin, bunlar latife tabii, hem de topikteki gerginlik biraz dağılsın istedim, yalnız laf aramızda koçum, rahmetli babam da koçtu annem de boğaDüşünün evdeki halimizi hahahahaha
Peki şimdi durum ne? Hayalperest duygusal balıkla evli gözü kara inatçı bir koç olarak bir anı bir anına uymayan ikizler doğurdum
Kııııız benim yükselenim ikizlerIkizler miii kaç kaç kaççççBu hikayede yanan eşin olmuşş
Eşim akıbetini bilseydi kaçardı ama yandı bir kere hahahahhaahaIkizler miii kaç kaç kaççççBu hikayede yanan eşin olmuşş
Yükselen kuzumm o sayilmazKııııız benim yükselenim ikizlerkaçmayın ya iyidir aslında ikizler de
Rica ederim, hepinizin sayılı günleri kalmış bebek heyecanı da varken gerek yok tartışmalara, zaten bir doğsunlar başınızı kaşıyacak zamanınız olmayacak :))) bugünlerin keyfini çıkarınBenim annem ikizler ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum
Teşekkür ederiz mune ablabenim gerildiğim yok kaale bile almadım açıkçası
Rica ederim, hepinizin sayılı günleri kalmış bebek heyecanı da varken gerek yok tartışmalara, zaten bir doğsunlar başınızı kaşıyacak zamanınız olmayacak :))) bugünlerin keyfini çıkarın
Kız dur daha 37nin içindeyiz dursunlar durdukları yerdeIshal oldum sanirim yalanci sanci degildi ishal belirtisiydiOf yine mi yalanci sanci yasamadim ya, benimkinin gelecegi yok gibi.
Yüzdün Yüzdün kuyruğuna geldin az daha sabır yavrum
Hiç canını sıkma, sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallahsenin bebiş babasını da bekler merak etme sen
Sancı nasıldı benim bugün ağrılarım olmaya basladi kanala giriyor hissediyorum. Senin akıntı sonrası sancin basladi mi yoksa suyun geldikten sonra mı basladi sancı.
Hic merak etme normal doğum olmaz diye korkma suni sanci ile oluyor. Ben birebir yaşadım bu durumu egzersiz yap yapılacak ne varsa yap hareket halinde ol gerisi gelir.
Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin. Doğum sürecini de anlat bekliyoruz bizde arkandan patır patır doguracagiz
Günün doldu zaten doktor da yakındaymis artık korkacak birsey yok sukur gelistiler. Babası gelene kadar bekler bebisin.
Canını sıkma gelir eşin doğuma zaten dr 39 hafta yı bekletecek
Sümüksü yapı geldi benim 2 3 saat içinde suyum geldi canımAkıntı sümüksü yapı ki bu mukus tıkacı olabilir ve 3-4 gün sonra su gelmesi ile oldu
Bozma moralini. Spermin içindeki bir madde rahim ağzını yumuşatıyormuş. Aktivating labor yap. Aktivating labor yaptığım gün ilişkiye girdik gecesine doğum başladıKızlar moralim coook ama coook bozuk bugün kontrolden geldimdoktor hiç acilman yok dedi rahimin çok kalın dedi bol bol yürüyüş yap dedi ve ilişki önerdi.
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Sezeryan da Tam mı uyutuldun cnm nasıl geçti sürecKızlar etiket yapamadım tek tek ama tüm mesajlarınızı okudum. çok şükür oğlumu kucağıma aldım. Ama baya uğraştırdı bizi. Evde suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar açılma olmadı. Sabah suni sancı başlattılar. Yine açılma 4 cm. Bebeğin kalp atışları sunisancıyı kaldırmamaya başladı. Doktor en son sezeryana aldı. Çok şükür kucağımda. Sezeryandan sonra yürümek zormuş. Bir de bebek emerken uyuyakalıyor sürekliuyandırmak zor oluyor. Altını açıyoruz üzerini soyuyoruz anca uyanıyor. Memede 2 dk duruyor sonra geri uyuyor
Gözünüz Aydın Allah analı Babalı büyütsün inşallah sezeryan mi oldunuz normal Mİ eğer normal olduysanız dikiş atıldı mıKizlar odamiz bosaldi annemle basbasa kaldik yazabilirim
Sabah saat 7.30 da hastaneye geldik yatis islemleri yapildi damar yolu acildi nst takildi tansiyon olcumu vs...
Beni almaya geldiler cok kalabaliktik kizim o yuzden etkilenmedi....
Ameliyathaneye girdik sedyede oturdum sirtimdan igne yapildi asla bir agrisi yok bacaklarim uyustu hazirim ama maalesef doktorum yarim saat gec geldi oyle orda yatmaktan sinir oldum.
Gelince ilk 2 dk icinde cikardilar yanima koydular foto cekti dr dikis vs ciktim.
5 saat sonra yuruttuler toplamda 3 4 kere yurudum zorlaniyorum insallah gunden gune azalir
Emzirmekle geciyor bazen tutabiliyor bazen tutamayip agliyor
Oyle iste bugun sersem gibiyim gece uyumadim ruya gibi geldi gecti sanki
İlişki demeyin bana yaa o lafı duyunca ben sinir oluyirum bu erkeklere. Adama söylüyorsun verdiği cevap 10 gün kalmış doğuma ne ilişkisi diyor şeyleri kıymete geldi bı anSümüksü yapı geldi benim 2 3 saat içinde suyum geldi canım
Bozma moralini. Spermin içindeki bir madde rahim ağzını yumuşatıyormuş. Aktivating labor yap. Aktivating labor yaptığım gün ilişkiye girdik gecesine doğum başladı
Gözünüz Aydın Allah analı Babalı büyütsün inşallah sezeryan mi oldunuz normal Mİ eğer normal olduysanız dikiş atıldı mı
Benim suyum geldikten sonra sancım başladı :) sancıda belden giren kıvrım kivrim kivrandiran bir seydi :)Sancı nasıldı benim bugün ağrılarım olmaya basladi kanala giriyor hissediyorum. Senin akıntı sonrası sancin basladi mi yoksa suyun geldikten sonra mı basladi sancı.
Hic merak etme normal doğum olmaz diye korkma suni sanci ile oluyor. Ben birebir yaşadım bu durumu egzersiz yap yapılacak ne varsa yap hareket halinde ol gerisi gelir.
Hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün bebeğin. Doğum sürecini de anlat bekliyoruz bizde arkandan patır patır doguracagiz
Günün doldu zaten doktor da yakındaymis artık korkacak birsey yok sukur gelistiler. Babası gelene kadar bekler bebisin.
Tabi ama biraz yalanci sanci yasayayim yaniKız dur daha 37nin içindeyiz dursunlar durdukları yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?