2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Canim seninkide normal ilk kalktiginda sanki rahmin karnin yer cekimine kapiliyor en az 2 3 gune anca rahat geziyorsun onu gec agrin olmasada halsizlik var biranda hicbirsey olmamjs gibi yasamak gosteristen baska bisey degil.
Instagram analari zaten herseyi kolay gosterip seni yetersiz hissettiriyor

Benim en az 1 haftam varmış 10 gün daha sabretsin sonra gelsin valla oturarak uyumaktan totom çürüdü
Kiz ne yiyip iciysunuz da en az 1 haftaniz var. Bana da soyleyin. Ben de 37den sonra dogurmak istiyorum
Ayrica benim de yan uyumaktan yanlarim curudu cidden artik bi kaliteli uykuya hasret kaldim

Bende kesin Nisan annesi olacağım canim.
Olsun sevgi ne olacak nisan anasiyiz sonucta

Güle güle kullan çok güzel ...doğumunda çok güzel geçsin inşaallah

Kanala girmiş benim kız zaten sancılanıp duruyorum arada o güne kadar doğurmazsam işte çarşamba günü suni sanciyla falan doğuracağım
O yüzden nisan annesi olamıyorum ama Lilam geliyor
Benimkide kanala girdi arada sancı yapıyor ..üniversite hastanesi dr fark etmez diyordum da savaş hoca ya gittim o erken alma taraftarıydı şimdi çağlar hoca bakıyor illaki 39 haftaya yakın alınmalı dedi oda

Kiz ne yiyip iciysunuz da en az 1 haftaniz var. Bana da soyleyin. Ben de 37den sonra dogurmak istiyorum
Ayrica benim de yan uyumaktan yanlarim curudu cidden artik bi kaliteli uykuya hasret kaldim

Ne acelen var son günlerinin tadını çıkart bebek aglamasindan da uykusuz gecelerin olacak o ağlamasa bile ağlarsa diye tedirgin uyunuyor

Narkoz ağrıları için kahve içeydin sert bir türk kahvesi ile bitter çikolata anında kesiyor o ağrıyı

En çok demedim kız en az dedim ayak testine göre öyle çıktı ben 10 gün daha dursun istiyorum ya 38 bitsin ondan sonra gelebilir

Sağda ayakları var o uyumadan sağıma yatamıyorum. Sola yatında bütün iç organlarım ve bebiş sol böbreğimin üzerine çullanıyo gibi oluyor. Çoğu zaman solda da rahat edemiyorum. 1 saat sağ 1 saat sol sonra oturmaca

Benimkide kanala girdi arada sancı yapıyor ..üniversite hastanesi dr fark etmez diyordum da savaş hoca ya gittim o erken alma taraftarıydı şimdi çağlar hoca bakıyor illaki 39 haftaya yakın alınmalı dedi oda

Erken olsa bende istemem zaten yavrum.
39 oluyor benim kız ondan gönlüm razı oldu

Günaydın bugünde doğuran yok şükür benim içime 2 Nisan gibi geliyor ama bakalım hayırlısı o zamana 38+2 olucam. Dun kontrolüm vardı şu anlık her şey yolunda hayırlısı bakalim

2 nisan da keşke ben doğurabilsem benim doğum günüm o gün

Narkoz ağrıları için kahve içeydin sert bir türk kahvesi ile bitter çikolata anında kesiyor o ağrıyı

Icerim canim 1 haftaya anca atiliyor dedi suana kadar 1 nescafe ictim.... agri kesici gecirdi ins tekrarlamaz

Bizde tam taburcu olacaktik bebegi tarttilar 350 gr vermis ve ust sinirmis doktor kan alalim dedi sarilik var enfeksyon varsa gondermicek onu bekliyoruz

Anlam veremiyorum hem diyorlar mama vermeyin az anne sutu bile yeter ama sutum.geldigi halde dr mama ilave etti fazla kilo verdi diye madem onemli mamaya karsi olmasalar bukadar ilk gunlet fiskiracak degil ya

Benim de hep sagimda solumda kipirdiyor. Yanlis biliyorum ama bazen cok yorulunca sirt ustu yatiyorum ve oyle uykuya dalabiliyorum.

Yaaa birlikte doğuracaktık hani : ( C celiklady @katmoeder üçümüz kalıyoruz galiba 18ine. Bende 18i zor görürüm orası kesinde nisan olsa bari
Ya senin samimiyetine bayılıyorum yakınımmışsın gibi hissettiriyorsun ben 18 inden elendim siz devam edin 8 ini bile göremicem bu gidişle bari nisanda doğurabilsem

Kaliteli kesintisiz uyku anne olduktan sonra bitiyor bence byüdüler okul çağındalar ama halen uyuyamıyorum
Benim 2 kizimda benim gibi deliksiz uyuyorlar gece hic kalkmazlar, uyku cok buyuk nimet gercekten, ama mesela ablamin uykusu cok hafiftir, çocuklarıda oyle oldu, hep sersem gibi dolasiyor, dinlenmiyor dogru duzgun. Uyku biraz şans işi bu yeni bebiste insallah ablalarına ceker, yoksa uykusuzluga hic dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…