- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Allah saglıkla hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin bende pazartesi sezeryan olucam ödüm kopuyor bile bile gitmek daha zormuş o ilk kalkış filan ben tuvalette bayılmışım cok zor kalkıyorum organlar yere düşüyormuş GB içinde yerleşmiyolar ilk hafta çok zor sonra gün gün iyileşiyor insan, bende şu instagramda hemen giyinip süslenip uçan kaçanlara sinir oluyorumbirini takip ediyorum 5gün oldu doguralı cafeye gitti dün hergün dans ediyo bebekle ben 5. Gün kontrolüne bile cocugu götürememiştim kayınvaldem eşim gitmişti 15.güne cıkmıştı ilk sanki bütün herkes üstüme yıkılıyor GB gelmişti dılarda
Kiz ne yiyip iciysunuz da en az 1 haftaniz var. Bana da soyleyin.Benim en az 1 haftam varmış10 gün daha sabretsin sonra gelsin valla oturarak uyumaktan totom çürüdü
Olsun sevgi ne olacak nisan anasiyiz sonuctaBende kesin Nisan annesi olacağım canim.
Güle güle kullan çok güzel ...doğumunda çok güzel geçsin inşaallahDayanamadım aldım bu süslü takımlardandolaptan aldım uzun gecelik, türbanı cok hoş hırkası da, gecelik hiç kullanılmamıştı zaten dünya para vermeye gerek yokmuş, bide muchi pompa aldım sınava gidicem 15 günlük Ken süt bırakmam gereki ek hoş sütüm olmadı digerlerinde yani sagınca cıkmıyodu bebek emiyodu sadece
Bütün gün balkon temizledim ütü yaptım çok yorgunum hiç bitmiyor ev işi ders calışmam lazım vakit yok
Benimkide kanala girdi arada sancı yapıyor ..üniversite hastanesi dr fark etmez diyordum da savaş hoca ya gittim o erken alma taraftarıydı şimdi çağlar hoca bakıyor illaki 39 haftaya yakın alınmalı dedi odaKanala girmiş benim kız zaten sancılanıp duruyorum arada o güne kadar doğurmazsam işte çarşamba günü suni sanciyla falan doğuracağım
O yüzden nisan annesi olamıyorum ama Lilam geliyor
Ne acelen var son günlerinin tadını çıkart bebek aglamasindan da uykusuz gecelerin olacak o ağlamasa bile ağlarsa diye tedirgin uyunuyorKiz ne yiyip iciysunuz da en az 1 haftaniz var. Bana da soyleyin.Ben de 37den sonra dogurmak istiyorum
Ayrica benim de yan uyumaktan yanlarim curudu cidden artik bi kaliteli uykuya hasret kaldim
Olsun sevgi ne olacak nisan anasiyiz sonucta
Narkoz ağrıları için kahve içeydin sert bir türk kahvesi ile bitter çikolata anında kesiyor o ağrıyıSelam kizlar biraz goz attim cok doguran yok sanirim.
Bende sezeryan sonrasi 2 gunu bitirdim 3.gune basliyoruz. En zoru ilk gundu bugun daha rahat gezdim.
Deli gibi kaynattigim kayisilarin suyundan ictim kayisilarini yedim ve cokta yurumememe ragmen yattigim yerde gazim cikti tavsiye ederim sizede...
Meme tutma sorunu en basta geliyor tutamadikca sinirlenip agliyor her odadan bebek sesi
Annemde beni gulduruyor birsuru dogum oldu 2 gundur hepsi sezeryan hemsirelere soruyor neden hic normal doguran yok diye sasiriyor
Sabah cikacagiz insallah 2 gece kaldim hemsire gerek yok git evine rahat et dedi ama gece kaburgamda gaz sikisti nefes alamadim feciydi hemen agri kesici yaptilar sezeryan sonrasi bel sirt bas agrisi kaburga agrisi oluyor genelde evde olsam parol bunu asla kesmezdi
Oyle iste kizlar sizlerinde hayirli kolay dogumlari olsun insallah
Hastane cantamda eksiklerim var ama cikolata kahvem hazirNarkoz ağrıları için kahve içeydin sert bir türk kahvesi ile bitter çikolata anında kesiyor o ağrıyı
Kaliteli kesintisiz uyku anne olduktan sonra bitiyor benceNe acelen var son günlerinin tadını çıkart bebek aglamasindan da uykusuz gecelerin olacak o ağlamasa bile ağlarsa diye tedirgin uyunuyor
Benim sezeryan tarihim 18 nisanYaaa birlikte doğuracaktık hani : ( C celiklady @katmoeder üçümüz kalıyoruz galiba 18ine. Bende 18i zor görürüm orası kesinde nisan olsa bari
Annem de aynisini soyluyor. Ne acelem var ben de anlamadim ama artik vakit gecsin istiyorumNe acelen var son günlerinin tadını çıkart bebek aglamasindan da uykusuz gecelerin olacak o ağlamasa bile ağlarsa diye tedirgin uyunuyor
En çok demedim kız en az dedimKiz ne yiyip iciysunuz da en az 1 haftaniz var. Bana da soyleyin.Ben de 37den sonra dogurmak istiyorum
Ayrica benim de yan uyumaktan yanlarim curudu cidden artik bi kaliteli uykuya hasret kaldim
Sağda ayakları var o uyumadan sağıma yatamıyorum. Sola yatında bütün iç organlarım ve bebiş sol böbreğimin üzerine çullanıyo gibi oluyor. Çoğu zaman solda da rahat edemiyorum. 1 saat sağ 1 saat sol sonra oturmacaKiz ne yiyip iciysunuz da en az 1 haftaniz var. Bana da soyleyin.Ben de 37den sonra dogurmak istiyorum
Benimkide kanala girdi arada sancı yapıyor ..üniversite hastanesi dr fark etmez diyordum da savaş hoca ya gittim o erken alma taraftarıydı şimdi çağlar hoca bakıyor illaki 39 haftaya yakın alınmalı dedi oda
Günaydın bugünde doğuran yok şükür benim içime 2 Nisan gibi geliyor ama bakalım hayırlısı o zamana 38+2 olucam. Dun kontrolüm vardı şu anlık her şey yolunda hayırlısı bakalim
Narkoz ağrıları için kahve içeydin sert bir türk kahvesi ile bitter çikolata anında kesiyor o ağrıyı
Benim de hep sagimda solumda kipirdiyor. Yanlis biliyorum ama bazen cok yorulunca sirt ustu yatiyorum ve oyle uykuya dalabiliyorum.Sağda ayakları var o uyumadan sağıma yatamıyorum. Sola yatında bütün iç organlarım ve bebiş sol böbreğimin üzerine çullanıyo gibi oluyor. Çoğu zaman solda da rahat edemiyorum. 1 saat sağ 1 saat sol sonra oturmaca
Bi arkadasin esi demisti ayni tarihte dogum gunu ilerleyen senelerde kotu olabilir.. Allah saglikli uzun omurler versin ama olumlu dunya, o tarihte kendi dogum gununu kutlamak istemeyebilir2 nisan da keşke ben doğurabilsem benim doğum günüm o gün
Ya senin samimiyetine bayılıyorum yakınımmışsın gibi hissettiriyorsunYaaa birlikte doğuracaktık hani : ( C celiklady @katmoeder üçümüz kalıyoruz galiba 18ine. Bende 18i zor görürüm orası kesinde nisan olsa bari
Benim 2 kizimda benim gibi deliksiz uyuyorlar gece hic kalkmazlar, uyku cok buyuk nimet gercekten, ama mesela ablamin uykusu cok hafiftir, çocuklarıda oyle oldu, hep sersem gibi dolasiyor, dinlenmiyor dogru duzgun. Uyku biraz şans işi bu yeni bebiste insallah ablalarına ceker, yoksa uykusuzluga hic dayanamiyorumKaliteli kesintisiz uyku anne olduktan sonra bitiyor bencebyüdüler okul çağındalar ama halen uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?