Bende kontrolden geliyorum, 2 haftada kilo almamışım ama bebek son ölçüme gore 600 gr almis 3200 olmus boyda 49 cm. Suan onde gidiyor ama ölçümleri cok aldanmiyorum, bence fazla büyük cikti bu arada bu gecen surede bol protein tükettim )kofte, et yemegi ve corbasi), hergun tahin pekmez yedim, arada muz yedim. Protein cok yaradı sanirim ama hala sezeryan icin gun vermedi, 39.haftanin icinde olsun, agrini bekleyelim dedi, bende de hic sanci cikmiyor bebiste kanalda degil yine bas yukarda yuz ustu asagi bakar vaziyette duruyor, yani once ki sezeryan olmasa, bu da yine sezeryan olacakmış
Bi arkadasin esi demisti ayni tarihte dogum gunu ilerleyen senelerde kotu olabilir.. Allah saglikli uzun omurler versin ama olumlu dunya, o tarihte kendi dogum gununu kutlamak istemeyebilir
Kiz ne yiyip iciysunuz da en az 1 haftaniz var. Bana da soyleyin. Ben de 37den sonra dogurmak istiyorum
Ayrica benim de yan uyumaktan yanlarim curudu cidden artik bi kaliteli uykuya hasret kaldim
Sağda ayakları var o uyumadan sağıma yatamıyorum. Sola yatında bütün iç organlarım ve bebiş sol böbreğimin üzerine çullanıyo gibi oluyor. Çoğu zaman solda da rahat edemiyorum. 1 saat sağ 1 saat sol sonra oturmaca
Valla benim ki 2 gündür çok uslu. Çok az hareket ediyor. Ya yeri çok daraldı yada anasına acıdı çocuğum yormak istemiyor. Vaktinde doğsun diye doktordan kaçıyom o kadar birazda o fedakarlık yapsın dime
Valla benim ki 2 gündür çok uslu. Çok az hareket ediyor. Ya yeri çok daraldı yada anasına acıdı çocuğum yormak istemiyor. Vaktinde doğsun diye doktordan kaçıyom o kadar birazda o fedakarlık yapsın dime
Ay sorma ya valla resmen kaçağız şuan Eninde sonunda yatıcaz önlerine de gidene kadar bi bahane bulmam lazım yoksa fena azar yiycem. Eşim kaptan benim şehir dışına çok çıkıyor onu bahane ederim artık napim
Arkadaşlar merhaba, doğumuma 4 gün var ve 1 haftadır boyun ağrım var, ilaç da kullanamıyormuşuz hamileyken önerilerinize ihtiyacım var başına gelen olduysa, geçmiyor bir türlü sinirlerim çok bozuldu artık (
Arkadaşlar merhaba, doğumuma 4 gün var ve 1 haftadır boyun ağrım var, ilaç da kullanamıyormuşuz hamileyken önerilerinize ihtiyacım var başına gelen olduysa, geçmiyor bir türlü sinirlerim çok bozuldu artık (
Benim 2 kizimda benim gibi deliksiz uyuyorlar gece hic kalkmazlar, uyku cok buyuk nimet gercekten, ama mesela ablamin uykusu cok hafiftir, çocuklarıda oyle oldu, hep sersem gibi dolasiyor, dinlenmiyor dogru duzgun. Uyku biraz şans işi bu yeni bebiste insallah ablalarına ceker, yoksa uykusuzluga hic dayanamiyorum
Maşallah kaç yaşındalar , benimkiler büyük gece tabiki uyanma yok kocamanlar, ama evde erken kalkan birileri olunca ben yatamıyorum bide malum kahvaltıları vs o açıdan çocuksuz hayattaki rahat uykular bitiyor demek istedim:)) sorumluluk olmadan uyumak bambaşka bşydi o dönemleri unuttum nerdeyse
Cok fenayim kizlar ilk dogumumda olmusti goguslerim suan omuzuma kadar doldu dokunamiyorum sagmakla bitmiyor korkuyorum ateslencem yemin ederim sezeryan yerim cok hizli iyilesiyor ne guzel derken bugun goguslerim biranda sisti eve geldik sut sagmaktan acidan oturup agladim
Maşallah kaç yaşındalar , benimkiler büyük gece tabiki uyanma yok kocamanlar, ama evde erken kalkan birileri olunca ben yatamıyorum bide malum kahvaltıları vs o açıdan çocuksuz hayattaki rahat uykular bitiyor demek istedim:)) sorumluluk olmadan uyumak bambaşka bşydi o dönemleri unuttum nerdeyse
Tabi canim o sorumluluk duygusu olmadan uyumak cok güzel, buyuk kizim 1.sinifa gidiyor 7.lerde kalkiyorum 10dk da hazırlayıp gönderiyorum, kahvalti pek sevmez, okulda kahvalti menüsü var isterse yiyor birseyler, diger kizimda 3 ay sonra 2 yasinda olcak, o da 7.ayindan itibaren gece beslenmek için uyanmadı, ablasını gönderiyorken ona da sut yapiyorum uykudayken içiyor, bende biraz daha uyuyorum sonrasinda ama uyumasamda cok önemli olmuyor, o saate kadar uyumak bile yeterli oluyor
Cok fenayim kizlar ilk dogumumda olmusti goguslerim suan omuzuma kadar doldu dokunamiyorum sagmakla bitmiyor korkuyorum ateslencem yemin ederim sezeryan yerim cok hizli iyilesiyor ne guzel derken bugun goguslerim biranda sisti eve geldik sut sagmaktan acidan oturup agladim