2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Soğuk uygula sürekli emzir ve süt sağ mastit çok zor

Lahana yaprağı iyi geliyor diye okumuştum bir yerlerde. Nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama işe yarar inşallah

Kuzum oksitosin masaji yaz google a, araştır eşin annen kardeşin kim varsa gün içinde yapsinlar, faydasını göreceksin evvelallah

Ben doğuruyorum galiba
Şuan bel ağrım var bir de karnım sürekli toplanıyor, nefes alıp vermek bile sancı yapıyor
Başka hiç bir belirtim yok ne bu şimdi kızlar

Ben doğuruyorum galiba
Şuan bel ağrım var bir de karnım sürekli toplanıyor, nefes alıp vermek bile sancı yapıyor
Başka hiç bir belirtim yok ne bu şimdi kızlar
Cuma günü bende öyle oldum doğuruyorum sandim tecrübeli olmama rağmen anlayamadım çünkü öyle başlıyor sonra geçti sanırım kanala indir yalancı sancida olabilir belki kanala iniyordur seninde sancilar için dakika tut istersen cnm akıntı da değişiklik varmı nişan vs zaten biraz ilereleyince sancılardan anlarsın

Hayır akıntı da değişiklik yok ama sabah tuvaletim ishal gibiydi.
Onun dışında da sürekli bir bel ağrım var.
Geçtiği saat sayısı az.
Az önce de kasığıma ağrı girdi çıktı.

Öyle başlıyor doğumu tetikleyecek birşeyler yapmışmiydin etkilemiş olabilir çay vs çarşambayı da beklemeyecek herhalde lila hanım

Yürüyüş hurma çay merdiven indim çıktım ama bilmiyorum yani nişan hala gelmedi
Kafam çok karışık hiç yaşamadığım bir şey olunca kestiremiyorum

Yürüyüş hurma çay merdiven indim çıktım ama bilmiyorum yani nişan hala gelmedi
Kafam çok karışık hiç yaşamadığım bir şey olunca kestiremiyorum
Nişan herkeste gelmiyor kiminin sancı var açılma yok kiminin açılma var sancı hissetmiyor suyu gelen gelmeyen doğum olayı çok kişisel hatta her doğum farklı diyorlar.. zaten adet sancisi gibi başlıyor kasılmalar sıklaşır ben geliyorum dedirtir hissedersin farklı olduğunu sancin sıklaşırsa çömelip kalkma hareketi çok iyi geliyor derin nefes alıp ver .En iyi gelen şey geldiğinde derin nefes alıp vermek.. Plates topu varsa üzerinde hareket etmek iyi geliyor. Suyun gelirse hemen git mutlaka.

Karnım toplanınca yapıyorum o hareketi bir de nefes alıp verme olayını çok iyi geliyor cidden.
Plates topum var yarın onun üstünde de hoplayacağım
Şimdi en önemli belirti sancı ama dimi diğerleri gelmese de sancı zaten başlangıç kabul edilir mi

Aynen sancı gittikçe sıklaşırsa daha şiddetlenirse farklı olduğunu hissediyorsun. Nişan veya su gelmeyebilir..

Bende sanıyorum ki sancı sonra Nişan sonra su gelecek sonra doğum
Düşünsene evde doğuruyormuşum
Bilinç altımizda öyle kalmış filmlerde bir anda sancı geliyor ya hemen bağırmaya başlıyorlar benim nişan geldikten birgün sonra başladı sancı düşün sabaha kadar evde çektim sabah hastanede doğumdan iki saat önceydi galiba suyu ebe patlattı. Bunda nasıl bir sürec yaşayacağım bakalım .

Anneminde öyle olmuş bende Nişan su gelecek diye evde bekliyorum
Sancım sıklaşırsa mutlaka giderim.
Doğurmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…