2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Haftaya geliyor insallah vizesi çıkıyor . 1 hafta daha dayansak tamamız
Dogum icin hastaneye gittiğinde tek başına mı olacaksın? Bu durum da hastaneler değişiklik yaptı mı?
Durum degismediyse annen gelse de senin yanına gelemeyecek ama sen hastaneden çıkana kadar gelir. Cok sancin falan olursa bekleyeceğim diye evde zorlama kendini. Isalah hersey yetişir kuzum
Havluyu ütü ile ısıt Göğüslerine sar kıyafetin üzerinden yap sicak yakmasın. Göğüslerini masaj ile gevsetmeye çalış. Ilık duş al duşta Göğüslerine masaj yap. Bol bol sağ bundan korkma damarlar tikanmasin canim. 2 gün bunları yap göğüsler komple gelir. Mochi qlmis miydin belki onu alsan bebek emerken o da diğerinden akmasını sağlar rahatlar.

Bende pazartesi günü doğum yaptım anca yazabiliyorum. Kontrole diye gitmiştim, suyumun bitme seviyesine geldiğini gördü doktorum. Beni perinatologa yönlendirdi, biraz daha bekleyebilir miyiz diye düşünüyordu, hastaneden çıkıp oraya gittik. Oda plesentanın görevini yitirdiğini artık bebeği beslenmediğini bu yüzden suyun kalmadığını söyledi. Biran önce alalım dedi. Doktorumla iletişime geçti, oradan direk geri hastaneye döndük ve acil zorunlu sezeryana alındım. Spinal oldum. Ağrılarım anca azalmaya başladı. Oğlum son haftalar hiç beslenememiş 2500 gram doğdu, ama yanımda iyiyiz çok şükür.
Hepinize kolay bir doğum nasip olsun inşallah

Gelmiş geçmiş olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin❤

Çok geçmiş olsun. Sıcak kompres yapıp sagmayi denediniz mi? Sıcakla beraber inip rahatlamıştı benim

Hayırlı olsun, Allah bağışlasın. Bebeğiniz yanınızda, bu çok güzel. Sağlıkla büyüsün.

Günaydın
Hava çok güzel yaşasın bahar geldi. Dün kontrole gittim 3400 olmus ogluşum boyunu soylemedi ama ooo cok uzun olacak dedi ne kadar boyu diye benim de sormak aklıma gelmedi. Geçen hafta gittiğimde sonuna kadar beklemeyiz normal doğum zor olabilir kilosu önde dedi, simdi de bekleyeceğiz dedi. Nst ye bağlandım tık yok evde sanci vardı doktora gittik hiç sancı yok oglusum yattı uyudu. Doktordan çıktık hareket başladı beklemeye devam. Ye hurmayi, yap yürüyüşü, egzersiz yap doğuma hazırlık çalışmalarına devam

Hayırlı olsun oglusunla çok güzel günleriniz olsun.agrilarin da çabucak geçsin isallah.

Kızlar iyi pazarlar bende kızıma kavuştum. Herşey inanılmaz hızlıydı (sezaryen).Eger varsa süt konusunda stres olmayın herşeyi oluruna bırakmıştım simdi bol bol süt var. Ameliyat işin kolay kısmı asıl olan sonrası sanırım bir gece hastanede kaldık herşey yolundaydi hemen yürüdüm çok yürüdüm bebekle bütün gece ilgilendim, hic baş ağrım olmadı. Ama sanırım bütün bu enerjim hastanede yapılan ağrı kesicilerdenmis eve geldiğimden bu yana kesi yeri baya aciyor dogrulamıyorum. Dik yurumek imkansiz. Hala büyük tuvalet yok baya az yiyorum belki ondandır ama hastanede de gaz olayı sıkıntıliydı. Sizden ricam bu acı ne zaman geçiyor tesrtecrubeli anneler yardımcı olabilir mi ne zaman yürürken, yatarken ve emzirirken rahatça hareket edebilirim? Bu yanma ne zaman geçer?

Hala değişmedi ama 1 nisandan itibaren bazı yasaklar gevşeyecekmiş bakalım bi umut bekliyorum. O yüzden nisanda doğurmak istiyorum Hastane refakatçi kabul etse bile eşim olur yanımda, annem dil bilmediği icin hemşirelerle falan anlaşması zor olur. Yarın tekrar kontrole gidicem doktora bakalım eğer yine doğuma almak isterse de zorlamam artık bebeği riske atmamak için .. zaten kalış sürem 4 gün o süre içinde de annem yetişir yanıma

Gözün aydın canm .. sağlıkla mutlulukla geçer günleriniz inş ..

Bende sanıyorum ki sancı sonra Nişan sonra su gelecek sonra doğum
Düşünsene evde doğuruyormuşum
Ben sancı çekerken (fitil sebebiyle suniydi) suyum geldi üstüne nişanım geldi. O hiç belli olmuyor sanırım herkeste farklı. Hayırlısıyla kolay doğurursun inşallah

Ben sancı çekerken (fitil sebebiyle suniydi) suyum geldi üstüne nişanım geldi. O hiç belli olmuyor sanırım herkeste farklı. Hayırlısıyla kolay doğurursun inşallah

Annemin de sancisi olmuş suyu gelmemiş hastane de patlatmışlar.
Kimisinin ilk başta suyu geliyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum orası ayrı

Oncelikle gozunaydin canim, en zoru ilk 3-5 gun cok yanma oluyor, kanama olmasin diye yakarak kestikleri icin sanirim o his devam ediyor, ben ilk 5 gun sanirim 4 saatte 1 tane ağrı kesici ictim, yoksa başka türlü cok agri hissediliyor, tabi herkesin agri eşiği farklıdır ama 5 günden sonra yavas yavas azalmıştı, parol içmekten korkma, agrin olunca ic mutlaka

Allah analı babalı büyütsün Yusuf beyimizi
Hepimiz de senin kadar güçlü oluruz inşallah

İnşallah biran önce azalır senin de ağrıların canım

Maşallah maşallah benim doktor da suyu alt sınıra yakın olmasına rağmen gününü değiştirmedi. Olabildiğince 39u tamamlamaya yakın olsun istiyorum dedi. Bekliyoruz bakalım

Allah analı babalı büyütsün canım

Maşallah bir paşamıza daha sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben hala doğuramadım hanımlar şaka maka da yarın 39a giriyorum
Perşembeden beri günde 1-2 kez damla şeklinde kanamam oluyor. Mukus akıntım acayip arttı. Günde 3-4 kez de sancı yokluyor. Ama düzenli değiller. Aylardır sancı sandığım şeylerin hiç biri sancı değilmiş onu anladım
Gerçekten o doktorların söylediği karnın kasılıp gevşemesi, sırttan gelen ağrı, aşağıya baskı, tuvalet hissi, acı hepsi birden aniden geliyor. Sanki hiç geçmeyecek gibi şimdi buraya doğuracağım diyorum. 1-2 dkka sonra eser kalmıyor o ağrıdan acıdan

Hareketlerimiz iyi çok şükür. Doktorun söylediği şeyler de olmayınca bekliyorum bakalım. Perşembe günü Cuma akşam babamız gelene kadar dayansın diyordum. Babamız şimdi geri gitti. Mümkünse bir 5 gün daha dursun bari yine bu kadar durmuşken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…