2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Cok teşekkürler benim Dr da bir ağrı kesici yazmış sabah aksam, içmeyeyim demiştim ama sanırım içmeliyim çok teşekkürler tekrar.

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün

Sivas 'taki doktorlar böyle galiba banada 39 hafta ya girince doğum dedi dün yazmayınca doğuma gittin diye düşündüydüm

Öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt kızını....Dr ağrı kesici vermiştir mutlaka kullan ağrı eşiğine de bağlı biraz ama bir hafta sonra geçmiş olur insaallah tüm ağrıların

Sivas 'taki doktorlar böyle galiba banada 39 hafta ya girince doğum dedi dün yazmayınca doğuma gittin diye düşündüydüm
Eşim 1,5 günlük geliyor ya çok takip edemeyebiliyorum o ara, merak edip okuyorum ama fırsat buldukça

Giderken fırsatım olur da yazarım inşallah dualarınızı almaya

Bir süre yazmayınca doğurdun sandım ya belden karna doğru geliyomuş sanırım doğum sancısı

İşte beni 3 4 gündür belim ağrıyor zaten arada da kasıklarım hatta kukuma vuruyor
Akşam baya okudum bende ağrı arkadan öne dönüyormuş bakalım göreceğiz
Doğurdum dersem de hiç şaşırmayın

Aannaa gözün aydın seninki de gelmiş valla billahi

Bir haftadır ben de öyle dolanıyorum ortalıkta ama ne gelen var ne giden sanki içeri kaçtı geri benim oğlan

Sicak ters etki yapti canim daha beter oldu buz daha iyi geldi lahana yapragi koydum ama zamanla gececek gibi
suan beton gibi sert sagmakla asla bitmiyor
Oglumu emziremiyorum tutmasi imkansiz sagip veriyorum

Hadi inşallah, doktor müdahalesine gerek kalmadan ilerlesin herşey

Biz sancıyı da beklemiyoruz aslında sezeryan malum benim doktor ne kadar 39u tamamlamaya yakın o kadar iyi modunda bekliyor ama bakalım
Normalde kilolu zor doğar diye korkuluyor ama sezeryanda ne kadar dursa o kadar kar bence. Çocuk ele avuca geliyor, altını üstünü değiştirirken korkmuyo insan. Ve kesinlikle bakışı bile farklı oluyo çocuğun. Kardeşim 41de normal gelmeyince sezeryan oldu. Resmen sesin geldiği tarafa bakıyodu yeğenim. Az kaldı hepimiz için biraz daha sabır

Biz sancıyı da beklemiyoruz aslında sezeryan malum benim doktor ne kadar 39u tamamlamaya yakın o kadar iyi modunda bekliyor ama bakalım

Benimde 39 da olmuş oluyor işte dürtelim kızı gelir niyeti var dedi 40 41 leri bekle dese ben bekleyemem herhalde ya halim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…