Oyy maşallah ona daNormalde kilolu zor doğar diye korkuluyor ama sezeryanda ne kadar dursa o kadar kar bence. Çocuk ele avuca geliyor, altını üstünü değiştirirken korkmuyo insan. Ve kesinlikle bakışı bile farklı oluyo çocuğun. Kardeşim 41de normal gelmeyince sezeryan oldu. Resmen sesin geldiği tarafa bakıyodu yeğenim. Az kaldı hepimiz için biraz daha sabır
Sen bi de çok çalışarak geçirdin hamileliği bence onun da etkisi var hala bu yorgunluğundaBenimde 39 da olmuş oluyor işte dürtelim kızı gelir niyeti var dedi40 41 leri bekle dese ben bekleyemem herhalde ya halim kalmadı
Sen bi de çok çalışarak geçirdin hamileliği bence onun da etkisi var hala bu yorgunluğunda
Sen eşini kıstır tekrarBugün hatta arabaya binip dere tepe gezdik ama bakalım
Tesekkur ederizOyy maşallah ona da
Benim laf etme lüksüm yok yukarda Allah var 3 ay önce günleri sayıyordum. O yüzden ne zaman derse doktor başım üstüne. Ama garip bir his. Özlemek gibi birşey sanki, ondan böyle gelsin diye beklemem
Sen eşini kıstır tekrargerçi ağrı olunca insanın gözü de görmez
Minnoşumun odasında dinleniyordum, her detayını sizinle de paylaşmak istedimTek basıma cok büyük bir hevesle yaptım odasını , önceden bizim baya depo olarak kullandığımız bir odaydı burası . Şimdi her içeriye girdiğimde içime huzur kaplıyor, çekmecelerini açıp kıyafetlerini seviyorum , bütün doğum korkularım gidiyor Minnoşlar bizleri cok bekletmeden sağlıkla doğsunlar insallah, bunca çekilen sıkıntıdan sonra her şey hepimiz için çok çok güzel olsun
Gözleri ne renk olacak,saçları ne renk olacak, kime benzeyecek öyle merak ediyorum kiNe güzel ne kısmetli olacak kızın
Güle güle giysin inşallah hepsi çok tatlı
Bende öyle alıp öpüyorum eşyalarını gel artık diyorum içinde seni göreyim
Gözleri ne renk olacak,saçları ne renk olacak, kime benzeyecek öyle merak ediyorum kisen bu hafta kavuşuyorsun bak darısı en uygun zamanda bizlere olsun
Helal olsun valla, benim iştahım kaçtı artık. Hiç rahat değilim zaten bi de onu çekememBugün yaptık
Oda etki etmedi
Helal olsun valla, benim iştahım kaçtı artık. Hiç rahat değilim zaten bi de onu çekemem
Benim de ilk doğumumda nişan gelmişti sancı başlayınca. Suyu doğum masasindayken ebe patlatmisti. Her hamilelik, her doğum birbirinden farklı cidden.Annemin de sancisi olmuş suyu gelmemiş hastane de patlatmışlar.
Kimisinin ilk başta suyu geliyor ama ben kendimi iyi hissetmiyorum orası ayrı
Benim de ilk doğumumda nişan gelmişti sancı başlayınca. Suyu doğum masasindayken ebe patlatmisti. Her hamilelik, her doğum birbirinden farklı cidden.
Aaaah ah, tadını alabilsem ben de doymam daKız onun tadına doyum olur mu aşk olsun
Aaaah ah, tadını alabilsem ben de doymam dayat kalk şükret
Maşallah valla tü tü tüBu hormonlar sağ olsun manyak yaptı beni sürekli olsa hayır demem
Maşallah valla tü tü tüdarısı bana, seni kınayayım belki bana da bulaşır
Aynen boşver iyi oldu, şimdisi zor ama sonrasında Lila hanımla daha çok vakit geçireceksin öyle düşünŞimdi desen 35 e kadar çalış diye hayatta çalışamam iyi çalışmışım
Aynı hisler işte yaTesekkur ederizçok şükür bugünlere geldin, bebişin sıkı sıkı tutundu sana❤ gerisi daha yakın ben özlem diyemem belki ama, kokusunu, yüzünü, sesini çok merak ediyorum. Kucağıma alıp, kafasına burnumu gömüp bi süre öyle kalmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?