2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Ayy bayildim cokkk guzel hepsii insallah yakinda hepsi bebek kokar mis gibi

Kızlar bu arada ben doğum haberleri geldikçe tabloya işliyorum doldukça da daha çok heyecanlanıyorum
doğum yapan veya yapacak arkadaşlar doğum haftası ve kilosunu da yazarsalar hikayelerinde çok sevinirim bazı doğum haftalarını kendim hesapladım ama ne kadar doğru oldular bilemedim

Kizlar artik dogurunda level atlayalim gelecek konulara gecelim
Dogum sonrasi 4.gunden bildiriyorum
Goguslerim hala patladi patliycak odum kopuyor ateslencem diye
Tipimi gorseniz sirtimda havlu surekli terliyorum goguslerimde lahana yapragi ustumde kalin yelek elimde sut pompasi yani berbatim
Bebekle hep annem ilgileniyor kucagimda gezemiyorum sirt agrim dikis agrim var
4 gunde toplamda 10 saat belki uyudum cunku dikis ve gogus agrisindan istedigim pozisyojda yatamiorum oturarak dalamiyorum

Iyi yani o koca gobekten kurtuldum istahim kontrollu aclik krizlerim gecti ve bebek kokusu asiri guzel onun tarifi olamaz

Göğüsler çok şişince de bebiş tutamıyor değil mi ya benim göğüslerim çok büyük, uçları ufak. Kuzenim yaşadı aynı sorunu balon gibi gerildi göğüsleri tutamadı oğlu. O da uğraşmadan bıraktı hemen pes etti
Böyle gerginlikten tutamayınca silikon uç iş görmez mi

Bende de ilişki sırasında sanki iğne batiyor bıçak giriyor ki öyle bı agri oluyor acaba neden ki
Ben ilişkinin başında zorlanıyorum normalde de. Yanmasız başladığım sayılıdır. Kürtaj sonrası resmen tıkalı gibiydi. Doktor psiklojik dedi konuştuk, sonrasında daha iyiydim. Hamile kaldım 3 ay ilişki olmadı sonra denedik yine aynı. E böyle olunca eşimde etkileniyor haliyle. Bir ara baktım nette ödem olabilir hormonlardan dolayı diyor ama bilmiyorum. Belki senin de hormon kaynaklıdır

Kızlar bana acil yardımcı olur musunuz şimdi bende aniden sağ bacağıma kram giriyor ayağa kalkınca vajina ve makatya ağrı oluyor bel ağrısı kasık ağrısı var sıcak su ile masaj yaptım biraz iyi geldi ama etkisi geçince yine başladı ayağa kalkıp iki adım atiyorum ya tekrar kendimi zor atıyorum koltuğa yoksa aşırı ağrıyor neden olabilir sizce

Yavrum doğuracağız artık normal bu ağrılar bebekler aşağı iniyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…