2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bütün dualarım seninle ve oğluşunla canımm Hemencecik düşsün evinize dönün insallah. Geçici bir süreç bu, inanıyorum bir an önce atlatıp rahat edeceksiniz

Bende neler yapiyom ama sancı ne güzel vardı gitti ne zaman gelmek isterse artik. Eşleri ayartsak da kac ay icraat yoktu onlar da ise yaramıyor zaten yorgunluktan o da zor geliyor

Oyyy inşallah en kısa zamanda iyileşir sağlık çalışanları yardımcı olur sana tedirgin olma

Bende neler yapiyom ama sancı ne güzel vardı gitti ne zaman gelmek isterse artik. Eşleri ayartsak da kac ay icraat yoktu onlar da ise yaramıyor zaten yorgunluktan o da zor geliyor

Sanki dünyayı taşıyorlar sırtlarında
Benim bugün o kadar az ağrım oldu ki geri kaçtı ağrılar ama karnım sert ve sürekli nefes nefese kalıyorum.
Sanki birisi boğazımı sıkıp karnımı geriyor

Bol bol emzir hersey yolunda girer canim. Rabbım tez zamanda sifa versin oglusuna

Kuzum nazara gelmişsiniz hemencecik iyileşsin oğluşun dönün inşallah

Dun gece horlama başlamışım dürtüp uyandırdı horluyorsun diye. qrtik oğlum yukarı çok çıktığı için göğsüm sıkışıyor, horluyor, kalbime baskı yapıyor dediğin gibi nefes nefese kalıyorum.

Horlama bende Bayadır var
Kendi kendime uyanıyorum hatta

Oyyy inşallah en kısa zamanda iyileşir sağlık çalışanları yardımcı olur sana tedirgin olma
Pek gelmiyorlar odaya canım küvezde ışık altında beklediği için kan almaya gelecekler akşam 9da. Yanımda bi abla var sağolsun o yardım etti bir iki kere.
Bol bol emzir hersey yolunda girer canim. Rabbım tez zamanda sifa versin oglusuna
Ahhh keşke emse ya biraz zorlanıyoruz o konuda
Kuzum nazara gelmişsiniz hemencecik iyileşsin oğluşun dönün inşallah
Amin canım inşallah❤

12.haftadan 34+0a kadar ecoprin kullandım. Artık kullanmıyorum. Ben de protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Takipleri kısa tutmasının nedeni de bebek beslenemezse erkenden almak içinmiş. Boşuna anne karnında durmasının anlamı kalmaz dedi aynen size söylenen gibi. İnşallah yavaş da olsa kilo alır ve 38-39. haftaları görürüm.

18.haftadan beri diyet yapıyorum.çok fazla denileni yapamayacağımı düşündüğüm için diyetisyene gitmedim. Kendim ayarlamaya çalışıyorum. Kaçamak yaptığımda hemen çıkıyor. Gece rüyalarımda yemek yiyorum o noktaya geldim artık normalde şekerli şeyleri yiyen biri değilim ama inanılmaz canım çekiyor. Bebişler iyi olsun yeterki sabrederiz. Karın çevresinin geride olmasına da senin gibi zayıf uzun olacak diye yorum getirdi doktor. Bence beni rahatlatmak için söyledi dediğiniz gibi biz ne yapsak da potansiyeli ne ise o kadar gelişecek

Şu an öyle yapıyorum .. kilosunu takmıyorum çok , eşimde doktor ama psikolojik bir şey sanırım bebeğime kıyamıyorum 2500 ün üstü doğsun yeterli doğduktan sonra kilo alır ..
Eger ilk bebekse oyle herşeyi cok takabilir insan, insallah hic bir sorun olmadan doğacak saglikla

Bugun ilk kontrole gittik isitme testinden gecti. Sarilik icin 5.gun en pik seviyedir artik dusecrk dedi bugun drgeri 11 cikti biraz var yani
Bende mastit nedeniylr goguslerime beton dokmusler gibi tutamadi haliyle sagdim biberonla verdim simdide memeyi begenmiyor tazikli degil ya nasil alisacak bakalim

forevermorrenk canim isyerim dogum raporlarimi onaylamis analik izni 5 hafta olarak odeme hesaplanmis normaldr 16 haftaya esim dediki muhasebenin periyodlari var sirasiyla onaylancak hic anlamiorum bu islerden

Doktor takibinde oldugu surece hic endiselenme canim, zaten tum yapılacaklari yapmis, bundan sonra saglikla gelmesini beklemek gerekir, canını sıkma, stres yapma, bebiste etkilenmesin, insallah istedigin haftalara kadar dayanır bebisin

Iste bu yuzden normal dogum istemiyorum ya. Doktorum normale cok musaitsin demedigi muddetce sezeryan istiyorum. Cunku dogumdan sonra oturup etmede sorun yasayacaksam hic anlami yok. Sezeryan dikislerine emzirme yastigi konulur bi cozumu var 3-5 gune agrilar gidiyor ama hemoroid cekilecek cile degil.

Allah yardimcin olsun cidden sor bi durum Gecenlerde kayisi hosafi yaptim cok ise yariyor, tavsiye ederim. Evet benim ilk gebelik.

Insallah en kisa zamanda iyilesecek canim. Dualarim sizinle.

Canım merhaba sağlıkla gelsin inşallah evladın
Sanırım aramızda en sık doktora giden benimdir. 3-4 günde bir gidiyorum ki son günlerde 2e bile düştüğü oldu. Son zamanlardaki ölçümlerin ne denli sapabildiğini anlatmak için yazmak istedim
2 hafta önce falan iki ölçüm arasında 60 gr fark vardı. Bir haftada 60 gr daha az çıktı. Çok panik oldum. Doktorum kilo vermiş demekki eheheh diye gülerek karşıladı durumu. O da artık ölçüm hassasiyetinden olabileceğini bunların çok yaklaşık değerler olduğunu söyledi. Normal aralıkta olduğu sürece sorun yok dedi.
Şimdi mesela geçen hafta Salı günü 3.400 ölçtü, Perşembe 3.200 ölçtü. Bugün 3.800 ölçtü. Bugün mesela bence bacak boyunu çok uzun ölçtü. Bu ölçüme göre 52,5 cm oluyor boyu
O yüzden için rahat olsun. Doktorun aksi bir durum olduğunu söylemediği sürece içini rahat tut sen

Kızlar oğlum doğdu çok şükür pamuk gibi çok güzel emzirmek çok güzel

Kalmaktan çok korkuyorum içimde hala GB tekme atıyor GB agrı kesici yaptılar rahatladım ama sancı çok tuhaf yanık gb
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çok sevindim canım suyunun düzelmesine artık senin de yakın desene.
Geçen hafta bana da suyu sınıra çok yakın demişti. 2 gün sonra perşembe sabit çıkmıştı. Bugün doktor bu çocuk bizimle dalga geçiyor suyu şimdi artmış görünüyor dedi ki ben birşey de içmedim artık haftam iyi diye. Bazen suyun bir kısmını arkalarına alabiliyorlarmış.
Perşembe cuma cumartesi damla damla kanamam oldu. Artık geliyor herhalde dedik ama 2 gündür tık yok. Nst temiz. Tamamen kendi keyiflerinde bence de

Geçmiş olsun canım hemencecik atlatır inşallah içini ferah tut sen

Biz de kontrolden geldik teyzeleri. Benim oğlan vazgeçti. 4ünü beklemeye karar verdi sanırım
Bu çocuk bizimle dalga geçiyor artık dedi doktor.Geçen hafta 4 kadranda toplam 6cm olmayan su, bugün tek kadranda 6 cm çıktı. Ki diğerlerinde de var baya dedi
Nst temiz. Kilosu 3.800 dedi ama kendi de farkındaydı fazla ölçtüğünün
Geçen haftaki ölçümlerle beraber bakınca artık 3 kg veya üstü doğar diyebilirim dedi. Perşembe tekrar kontrol. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…