- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Bütün dualarım seninle ve oğluşunla canımmKızlar biz oğluşumla 5. Günümüzde sarılık sebebiyle hastaneye yattık. Dua edin hemencik düşsün yarın evimize dönelimevde bile zorlanıyordum yanımda birileri olmasına rağmen şimdi tek başımayım bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Bende neler yapiyom ama sancı ne güzel vardı gitti ne zaman gelmek isterse artik. Eşleri ayartsak da kac ay icraat yoktu onlar da ise yaramıyor zaten yorgunluktan o da zor geliyorAşkısı vla benden bu kadar sen gel çarşamba günü beraber doğuralım
Neler yapmadım ki eşimi bile ayarttım ama şuan için hala çok az bel ağrım var onun dışında hala yok belirti
Umarım suni sancıyla doğururum
Oyyy inşallah en kısa zamanda iyileşirKızlar biz oğluşumla 5. Günümüzde sarılık sebebiyle hastaneye yattık. Dua edin hemencik düşsün yarın evimize dönelimevde bile zorlanıyordum yanımda birileri olmasına rağmen şimdi tek başımayım bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Bende neler yapiyom ama sancı ne güzel vardı gitti ne zaman gelmek isterse artik. Eşleri ayartsak da kac ay icraat yoktu onlar da ise yaramıyor zaten yorgunluktan o da zor geliyor
Bol bol emzir hersey yolunda girer canim. Rabbım tez zamanda sifa versin oglusunaKızlar biz oğluşumla 5. Günümüzde sarılık sebebiyle hastaneye yattık. Dua edin hemencik düşsün yarın evimize dönelimevde bile zorlanıyordum yanımda birileri olmasına rağmen şimdi tek başımayım bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Kızlar biz oğluşumla 5. Günümüzde sarılık sebebiyle hastaneye yattık. Dua edin hemencik düşsün yarın evimize dönelimevde bile zorlanıyordum yanımda birileri olmasına rağmen şimdi tek başımayım bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Dun gece horlama başlamışım dürtüp uyandırdı horluyorsun diye. qrtik oğlum yukarı çok çıktığı için göğsüm sıkışıyor, horluyor, kalbime baskı yapıyor dediğin gibi nefes nefese kalıyorum.Sanki dünyayı taşıyorlar sırtlarında
Benim bugün o kadar az ağrım oldu ki geri kaçtı ağrılar ama karnım sert ve sürekli nefes nefese kalıyorum.
Sanki birisi boğazımı sıkıp karnımı geriyor
Dun gece horlama başlamışım dürtüp uyandırdı horluyorsun diye. qrtik oğlum yukarı çok çıktığı için göğsüm sıkışıyor, horluyor, kalbime baskı yapıyor dediğin gibi nefes nefese kalıyorum.
Pek gelmiyorlar odaya canım küvezde ışık altında beklediği için kan almaya gelecekler akşam 9da. Yanımda bi abla var sağolsun o yardım etti bir iki kere.Oyyy inşallah en kısa zamanda iyileşirsağlık çalışanları yardımcı olur sana tedirgin olma
Ahhh keşke emse ya biraz zorlanıyoruz o konudaBol bol emzir hersey yolunda girer canim. Rabbım tez zamanda sifa versin oglusuna❤
Amin canım inşallah❤Kuzum nazara gelmişsiniz hemencecik iyileşsin oğluşun dönün inşallah
12.haftadan 34+0a kadar ecoprin kullandım. Artık kullanmıyorum. Ben de protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Takipleri kısa tutmasının nedeni de bebek beslenemezse erkenden almak içinmiş. Boşuna anne karnında durmasının anlamı kalmaz dedi aynen size söylenen gibi. İnşallah yavaş da olsa kilo alır ve 38-39. haftaları görürüm.Benimde bi onceki kizimda kafasi onde, bacak normal, karin gerideydi, doktor o zaman proteinden zengin beslenmemi onermisti bende öyle yapmıştım, bebegim pek kilolu degildi, doktor cokta onemsemedi, bizim için 2.5 kg ile 4 kg arasi normaldir dedi, kizimda 3100 gr dogdu. 2 haftaya kadar ileri ve geri olan durumları normal kabul ediyorlar, ama son haftalarda ozellikle hep gerileme oluyor gelişim duruyorsa, icerde daha durmasının anlami yok deyip alıyorlar, zaten riskli zamanları atlattiklari icin pek sıkıntı olmuyor. İlk kizim 35.haftda 2410 gr dogdu, ilk ayında 1.5 kg aldi, yani erken doğması yada az kilo ile doğması cok önemli olmayabiliyor. Yeter ki saglikli olsun yeter. Bu arada ilk kizimda tek damarda centikli bir akış vardi bu yüzden aspirin kullandim hep, sizin doktorunuz aspirin yada kan sulandirici vermismiydi
18.haftadan beri diyet yapıyorum.çok fazla denileni yapamayacağımı düşündüğüm için diyetisyene gitmedim. Kendim ayarlamaya çalışıyorum. Kaçamak yaptığımda hemen çıkıyor. Gece rüyalarımda yemek yiyorum o noktaya geldim artıkBende de şeker var ve diyetisyenle çalışıyorum ama protein&yağ grubunu biraz artirmaya çalışıyoruz. Ekmeği bir dilim fazla yesem fırlayıp gidiyor hemen zaten. Doktor karın çevresi küçük dediğinde yapabileceğim bir şey var mı diye sorduğumda ne yersen ye, ne içersen iç çocuk kendi potansiyelinden daha fazla büyümez, bununla yorma kendini dedi.
Eger ilk bebekse oyle herşeyi cok takabilir insan, insallah hic bir sorun olmadan doğacak sagliklaŞu an öyle yapıyorum .. kilosunu takmıyorum çok , eşimde doktor ama psikolojik bir şey sanırım bebeğime kıyamıyorum 2500 ün üstü doğsun yeterli doğduktan sonra kilo alır ..
Doktor takibinde oldugu surece hic endiselenme canim, zaten tum yapılacaklari yapmis, bundan sonra saglikla gelmesini beklemek gerekir, canını sıkma, stres yapma, bebiste etkilenmesin, insallah istedigin haftalara kadar dayanır bebisin12.haftadan 34+0a kadar ecoprin kullandım. Artık kullanmıyorum. Ben de protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Takipleri kısa tutmasının nedeni de bebek beslenemezse erkenden almak içinmiş. Boşuna anne karnında durmasının anlamı kalmaz dedi aynen size söylenen gibi. İnşallah yavaş da olsa kilo alır ve 38-39. haftaları görürüm.
Iste bu yuzden normal dogum istemiyorum ya.Evet benimde çok sancılı oldu iki gün hiç geçmeyecek sandımfitil ikinci günden sonra çok etki etti uyuşturma etkisi olduğu için. Normal doğumda hemoroidi tetikliyor inşaallah doğuma kadar geçer azalmış seninde ve doğum sonrası tekrar nüksetmez çünkü ağrısı , sancısından gözüm hiç birşeyi görmüyordu Bebek doğduktan sonra aynılarını yaşamak istemem
Allah yardimcin olsun cidden sor bi durumBenimki de procto glyvenol diye bir merhem günde iki kere kullanıyorum 4. Gün olacak dışarda meme oluşmuş hala inmediuyuyamıyorum oturtamıyorum inşallah geçer doğuma kadar yediklerime de dikkat ediyorum lifli bol sıvı tüketiyorum ama bana mısın demiyor sizin ilk doğum mu?
Insallah en kisa zamanda iyilesecek canim. Dualarim sizinle.Kızlar biz oğluşumla 5. Günümüzde sarılık sebebiyle hastaneye yattık. Dua edin hemencik düşsün yarın evimize dönelimevde bile zorlanıyordum yanımda birileri olmasına rağmen şimdi tek başımayım bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Merhaba herkese. Nisan anneleri topiğini hamile olduğumu öğrendiğimden beri takip ediyorum fakat hiç yazı yazmak nasip olmamıştı. Her birinizin hikayelerini biliyorum.Doğum yapanların gözleri aydın olsun inşaallah. Doğum bekleyenlerde inşaallah vakti zamanında rabbim sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
İnşaallah benim doğumum planlı 11 Nisan sezeryan olacak.
Bilgi sahibi olanlara sorum olacak. Hamileliğim boyunca bebeğin kilosu, boyu, haftası günüyle uyumlu ilerledi. Taa ki son 15 güne kadar 15 gün önce kontrole gittiğimde bebek 35+3 olması gerekirken 35+0 çıktı. Kilosu 2.460 çıktı 7-8 gün sonra tekrar dr a gittiğimde 36+3 çıkması gerekirken bu sefer de 35+6 çıktı. Kilosu 2.720 çıktı kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor. Amniyon sıvım iyi, rahîm kapalı, Bebek kanala girmedi.nst bebeğin kan akışı iyi , sancı yok. Sanırım bebek gebelik haftası olarak ortalama bir hafta kadar geriledi. Ama kilo alımı haftayla uyumlu. Doktoruma bunu sorduğum zaman bu vakitten sonra Bebek büyüdüğü için ölçüm olarak kilosuna bakarak devam edecez, haftasının geri çıkması ultrason hatalı ölçebilir tarzı yorum yaptı.
Takip ediyorum bu sayfayı, Mart anneleri topiğini herkes haftasıyla uyumlu ilerliyor Bebek haftası olarak yani.Kontrollerinize gittiğiniz zaman benimle benzer durumu yaşayan var mı acaba? Son aylarda yerleri daraldığı için bebekler bazen gelişmeyebiliyor bir dahaki kontrolüm 4 Nisan haftasının gerilemesi beni endişe ettiriyor kontrol gününe kadar inşaallah gelişiminde bir sorun olmaz.
Gözünaydın canımKızlar oğlum doğdu çok şükür pamuk gibi çok güzel emzirmek çok güzel
Kalmaktan çok korkuyorum içimde hala GB tekme atıyor GB agrı kesici yaptılar rahatladım ama sancı çok tuhaf yanık gb
Çok sevindim canım suyunun düzelmesineBende kontrolden geldim suyu azalmıştı 10 gündür havuç suyu O Obayram tavsiyenle deveci armudu yiyorum suyum artmış gerilik hala devam ediyor @Peanuttt cnm benim karın çevresi hep 2 hafta geri kio alımıda az. Damarsal sanırım artık bilemiyorum 38+2 2700 çıktı bugün ölçümde . Kiloyu takmıyorum sağlıklı olsunlar da tabi insan üzülüyor. Doktor suyu az olsa doğumu başlayacaktı bekleyecek haftaya tekrar gideceğim . Kanala iyice inmiş Perşembe günü çok agrim olmuştu sanırım ogun iyice indi aşağı. Doktor çok yakın gözüyle bakıyor ama ben doktorlara pek inanmıyorumonlar ne zaman isterse ozaman geliyor .
Geçmiş olsun canımKızlar biz oğluşumla 5. Günümüzde sarılık sebebiyle hastaneye yattık. Dua edin hemencik düşsün yarın evimize dönelimevde bile zorlanıyordum yanımda birileri olmasına rağmen şimdi tek başımayım bu gece nasıl geçecek hiç bilmiyorum
İnşallahEger ilk bebekse oyle herşeyi cok takabilir insan, insallah hic bir sorun olmadan doğacak saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?