- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
Aynen iki alt üst 3 tulum almıştım yanımdakiler sövüyoeller kollar cubuk GB cünkü
Kucagimda süüt kokulu bir pamuk var çok şükür çok şükür çok güzel
İlk kalkmışım korkulu oldu ama iyiydi, sonra kendim kalktım ama cok duramadım midem bulanıyor gözüm kararıyor tuvalete gittim deli GB gaz cıkarıyor um
Yandaki kız hiç susmadan ağlıyor anneside bagırıyo artık psikolojisi bozuldu sanırım. Bizde uyansuramıyıruz emmek için bile zorla bızık bızıkgögsüm cok hassas oldu ilk günden inşallah acımaz
Bide kusmadı hiç inşallah kusmaz kızımda reflü vardı cok zor kusan bebek
Canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim.İnsallah gazsız bol sütlü Kendi gibi pamuk bir bebeklik geçirir .sende hiç sorun yaşamazsın ağrım olacak ,zorlanirim diye düşünme, hep çok iyiyim çok güzel geçicek de kendine.sen çok iyi bir annesin,Kucagimda süüt kokulu bir pamuk var çok şükür çok şükür çok güzel
İlk kalkmışım korkulu oldu ama iyiydi, sonra kendim kalktım ama cok duramadım midem bulanıyor gözüm kararıyor tuvalete gittim deli GB gaz cıkarıyor um
Yandaki kız hiç susmadan ağlıyor anneside bagırıyo artık psikolojisi bozuldu sanırım. Bizde uyansuramıyıruz emmek için bile zorla bızık bızıkgögsüm cok hassas oldu ilk günden inşallah acımaz
Ya lila olacakti senin evet bu pembe nar çiçeği gibi ama olsun güzelmiş. Bujiteriden bulabilirsin. Şirinyer forbese git orada fiyonk adında bujiteri var belki lila renk bulursun kuzum. Olmasada siz zaten çok güzel olacaksınız.Kızlar bunu paylaşmayı unutmuşum.
Aslında lila olanı tercih etmiştim ama satıcıyla bir türlü anlaşamadık en sonunda bu geldi.
Bende iade etmekle uğraşmadım
Maşallah ne güzel ohh miss gibi koklaşın. Gaz çıkarmak için ne yedin içtin ne güzel rahatlamışsin. Yanındaki kıza da üzüldüm ona da zor sana da zor sende yorgunsun dinlenmek istiyorsun onun da ağrısı var off çok zor. Bende tek kişilik oda uygun olsun diye dua ediyorum. Zaten yanımda eşim olacak başka türlü tek başıma kalacağım. Darısı başımıza bizim miniklerimiz gelsin artık.Kucagimda süüt kokulu bir pamuk var çok şükür çok şükür çok güzel
Günaydın,Kızlar günaydın uykusu kaçanlar burda mı bende korku yüzünden uyku kaçtı
Bizde kıpırtı yok ama ben de yatın kontrol var beni de sıkıntı sardı korku sardıYa lila olacakti senin evet bu pembe nar çiçeği gibi ama olsun güzelmiş. Bujiteriden bulabilirsin. Şirinyer forbese git orada fiyonk adında bujiteri var belki lila renk bulursun kuzum. Olmasada siz zaten çok güzel olacaksınız.
Maşallah ne güzel ohh miss gibi koklaşın. Gaz çıkarmak için ne yedin içtin ne güzel rahatlamışsin. Yanındaki kıza da üzüldüm ona da zor sana da zor sende yorgunsun dinlenmek istiyorsun onun da ağrısı var off çok zor. Bende tek kişilik oda uygun olsun diye dua ediyorum. Zaten yanımda eşim olacak başka türlü tek başıma kalacağım. Darısı başımıza bizim miniklerimiz gelsin artık.
Günaydın,
Uyku kaçmak ne demek mesai başladı bizde. Okula, işe gonderdik sıra da kahvaltı yapmak var. Gece zor uyudum oglusum da kıpır kıpır durmadı.
Takviminde son 5 gün yazıyorBizde kıpırtı yok ama ben de yatın kontrol var beni de sıkıntı sardı korku sardı
Gaz çıkarmak için iki gündür Kayısı Hurma yemiştim, hastanede de corba sıvı içtim Kayısı suyu içtimYa lila olacakti senin evet bu pembe nar çiçeği gibi ama olsun güzelmiş. Bujiteriden bulabilirsin. Şirinyer forbese git orada fiyonk adında bujiteri var belki lila renk bulursun kuzum. Olmasada siz zaten çok güzel olacaksınız.
Maşallah ne güzel ohh miss gibi koklaşın. Gaz çıkarmak için ne yedin içtin ne güzel rahatlamışsin. Yanındaki kıza da üzüldüm ona da zor sana da zor sende yorgunsun dinlenmek istiyorsun onun da ağrısı var off çok zor. Bende tek kişilik oda uygun olsun diye dua ediyorum. Zaten yanımda eşim olacak başka türlü tek başıma kalacağım. Darısı başımıza bizim miniklerimiz gelsin artık.
Günaydın,
Uyku kaçmak ne demek mesai başladı bizde. Okula, işe gonderdik sıra da kahvaltı yapmak var. Gece zor uyudum oglusum da kıpır kıpır durmadı.
Bu yediklerin aklımda olsun benimde kayisi ev yapımı meyve suyu var onu çantama koyayım en iyisi.Gaz çıkarmak için iki gündür Kayısı Hurma yemiştim, hastanede de corba sıvı içtim Kayısı suyu içtim
Yandaki kız derken yan odada, odalar tek kişilik özelde doğum yaptım ama sanki aynı odadaydık, bebek kız ve çok agladı annesi dayanamayıp bagırdı yani
Takvime bakma ya ben şu an 39+3 deyim sancı da en son gittiğimde bebek kanala bile girmemiştiTakviminde son 5 gün yazıyor
Sancı hareket birsey yok mu?
Kızlar benim dün akşam nişanım geldi. Jölemsi yapıda pembe damar damar değişik kıvamlı sümüksü bir akıntıydı . İlk başta anlam veremedim eşime gösterdim nişan olduğunu söyledi görür görmez. Doktoruma haber verdim , sancım falan olmadı dünden beri beklemedeyiz . Nişan geldi diye hemen doğurcam diye bişey yok tabi , zaten haftaya doğumum var insallah kalır o tarihe kadar
Sen egzersiz yap , yürüyüş yap suni sancı bile verseler kolay doğum olur. Kızımda 4 saatte suni sancı ile doğurdum. Bunda da şimdi egzersiz, yürüyüş yada ev işi falan yaparak aktif olmaya calisiyorum.Takvime bakma ya ben şu an 39+3 deyim sancı da en son gittiğimde bebek kanala bile girmemişti
Yürüyüş yapıyorum egzersiz çömelip kalkiyorum 10 kere geçen iki saat yürüdüm ertesi gün yine yürüdüm akşam bacağıma kramlar girdi kasıklarım ağrıdı alt bölgem ağrıdı neden bilmiyorumSen egzersiz yap , yürüyüş yap suni sancı bile verseler kolay doğum olur. Kızımda 4 saatte suni sancı ile doğurdum. Bunda da şimdi egzersiz, yürüyüş yada ev işi falan yaparak aktif olmaya calisiyorum.
Bebeğimin hareketleri azaldı son birkaç gündür. Önceden cok hareketliydi yerinde durmazdı ve hatta dün eşime habire hareket etmiyo her şey yolunda mı acaba falan dedim . Akşam bi ara hareketlendi sonra da nişan geldi. Kasıklarımda bağlarım geriliyor bişeyler yırtılacak gibi hissediyorum şu an tek rahatsızlığım bu . İnsallah her şey hepimiz için cok güzel olsunhadi bakalım başlıyoruz sırayla. Isallah hersey yolunda gider. Nisan geldiğinde bebek nasıldı? Durağan mi hareketlimiydi? isallah çok güzel olacak hersey
Bebeğimin hareketleri azaldı son birkaç gündür. Önceden cok hareketliydi yerinde durmazdı ve hatta dün eşime habire hareket etmiyo her şey yolunda mı acaba falan dedim . Akşam bi ara hareketlendi sonra da nişan geldi. Kasıklarımda bağlarım geriliyor bişeyler yırtılacak gibi hissediyorum şu an tek rahatsızlığım bu . İnsallah her şey hepimiz için cok güzel olsun
Duzenli hep.yuruyen için 2 saat iyi olabilir ama bana süre biraz fazla geldi ondan ağrın olmuştur. Yarım saat 40 dk yürü yoruldun 10 dk dinlen zorlamadan kendini yap. Egzersiz çömelme hareketini yapıyorum yorulursun 7 kere yapiyorum yoksa çok ağrı oluyor.Yürüyüş yapıyorum egzersiz çömelip kalkiyorum 10 kere geçen iki saat yürüdüm ertesi gün yine yürüdüm akşam bacağıma kramlar girdi kasıklarım ağrıdı alt bölgem ağrıdı neden bilmiyorum
Bqkalim sürecin nasıl ilerleyecek. Sürekli haberdar et bizi.Bebeğimin hareketleri azaldı son birkaç gündür. Önceden cok hareketliydi yerinde durmazdı ve hatta dün eşime habire hareket etmiyo her şey yolunda mı acaba falan dedim . Akşam bi ara hareketlendi sonra da nişan geldi. Kasıklarımda bağlarım geriliyor bişeyler yırtılacak gibi hissediyorum şu an tek rahatsızlığım bu . İnsallah her şey hepimiz için cok güzel olsun
Bebeğin ve senin için hangisi daha iyi olacaksa o olsun canım , belki sezeryan daha risksiz olacaktır sizin için . Doğum icin illa nişan gelmesini de beklemiyorlar hem sen gönlünü ferah tut lütfenBen günlerdir bekliyorum nişan falan gelmedi
Sezeryan olmak istemiyorum ya
Ederim tabiki , sizlerden destek alıyorum zaten benzer şeyleri yaşamak, beni anlayan birilerinin olması güç veriyorDuzenli hep.yuruyen için 2 saat iyi olabilir ama bana süre biraz fazla geldi ondan ağrın olmuştur. Yarım saat 40 dk yürü yoruldun 10 dk dinlen zorlamadan kendini yap. Egzersiz çömelme hareketini yapıyorum yorulursun 7 kere yapiyorum yoksa çok ağrı oluyor.
Bqkalim sürecin nasıl ilerleyecek. Sürekli haberdar et bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?