- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Bugun ilk kontrole gittik isitme testinden gecti. Sarilik icin 5.gun en pik seviyedir artik dusecrk dedi bugun drgeri 11 cikti biraz var yani
Bende mastit nedeniylr goguslerime beton dokmusler gibi tutamadi haliyle sagdim biberonla verdim simdide memeyi begenmiyor tazikli degil yanasil alisacak bakalim
forevermorrenk canim isyerim dogum raporlarimi onaylamis analik izni 5 hafta olarak odeme hesaplanmis normaldr 16 haftaya esim dediki muhasebenin periyodlari var sirasiyla onaylancak hic anlamiorum bu islerden
Amin inşaallah canımCanım merhaba sağlıkla gelsin inşallah evladın
Sanırım aramızda en sık doktora giden benimdir. 3-4 günde bir gidiyorum ki son günlerde 2e bile düştüğü oldu. Son zamanlardaki ölçümlerin ne denli sapabildiğini anlatmak için yazmak istedim
2 hafta önce falan iki ölçüm arasında 60 gr fark vardı. Bir haftada 60 gr daha az çıktı. Çok panik oldum. Doktorum kilo vermiş demekki eheheh diye gülerek karşıladı durumu. O da artık ölçüm hassasiyetinden olabileceğini bunların çok yaklaşık değerler olduğunu söyledi. Normal aralıkta olduğu sürece sorun yok dedi.
Şimdi mesela geçen hafta Salı günü 3.400 ölçtü, Perşembe 3.200 ölçtü. Bugün 3.800 ölçtü. Bugün mesela bence bacak boyunu çok uzun ölçtü. Bu ölçüme göre 52,5 cm oluyor boyu
O yüzden için rahat olsun. Doktorun aksi bir durum olduğunu söylemediği sürece içini rahat tut sen
Gözünaydın canımAllah analı babalı büyütsün inşallah
Çok sevindim canım suyunun düzelmesineartık senin de yakın desene.
Geçen hafta bana da suyu sınıra çok yakın demişti. 2 gün sonra perşembe sabit çıkmıştı. Bugün doktor bu çocuk bizimle dalga geçiyor suyu şimdi artmış görünüyor dediki ben birşey de içmedim artık haftam iyi diye. Bazen suyun bir kısmını arkalarına alabiliyorlarmış.
Perşembe cuma cumartesi damla damla kanamam oldu. Artık geliyor herhalde dedik ama 2 gündür tık yok. Nst temiz. Tamamen kendi keyiflerinde bence de
Geçmiş olsun canımhemencecik atlatır inşallah içini ferah tut sen
Kızlar merhaba 35 37 haftalar arasında yapılan vajinal ve rektal kültür analizi terslerini yaptıran var mı benim doktorum hiç bişey demedi bu konu hakkında kullandığım uygulamada gördüm bende
Haftalarımız iyi artık canım hepimizin. Doktorlarımız en ufak bir sıkıntı görseler doğuma alırlar. Ne bebeklerimizi ne de bizi riske atacakları bir durumumuz kalmadı çok şükür. O yüzden en hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler inşallah sağlıklaAmin inşaallah canımevet aynı durumu bende yaşadım bir hafta önce bebeğin boyu 48 cmdi bir hafta sonra gittiğimde 45 cm çıktı . Ölçümlerden biri yanlış ama hangisi bilemedim. Anladığım,bugünkü edindiğim bilgilere göre bebeğin kan akımında bir sorun olmadığı sürece ve az da olsa kilo alımı devam ediyorsa sorun olmuyor kilo boy hafta olarak geri çıkmasında yani drlar normal kabul ediyor. Kaç gündür kafamda kurup duruyordum Sağlıklı olsun bebeklerimiz, Allah'ım hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin tek dileğim bu. Doğduktan sonra Allah'ın izniyle bı şekilde kilo alırlar yeter ki anne karnında bişey olmasın iyi olsun sağlıkları her birimizin bebekleri zamanı gelince en hayırlı şekilde doğsunlar
Oy kuzum kıyamam ona .. benim canım yandı seni düşünemedim .. dualarım sizinleİyileşecek inşallah biliyorum ama insan yavrusunu böyle görünce kötü oluyo
Oy kurban olurum ona yaİyileşecek inşallah biliyorum ama insan yavrusunu böyle görünce kötü oluyo
Meraba. Bende sizin gibi 34.haftaya kadar ecopirin kullandim suyum sınırdaydı. 35.haftayi bitirdim bugun.bu haftaya kadar gelebildigim icin sukrediyorum. Benim bebegim de gelisim olarak biraz geriden geliyordu ama gecen hafta kontrolumde 1 haftada 470 gr almisti ve arayi biraz daha kapattı. Ailemin yanina geldim protein agirlikli besleniyorum dinleniyorum,sanirim bunlar etkili oldu.bir de her gun 1 bardak kefir iciyorum aklınızda olsun bebege kilo aldiriyo bence protein orani fazla cunku. Doktorum 37 38 haftaya kadar bir sıkıntı olmazsa bekiycez dedi. 37 den sonra dogumu planliycak. Siz de insallah saglikla zamaninda kucaginiza alirsiniz bebeğinizi12.haftadan 34+0a kadar ecoprin kullandım. Artık kullanmıyorum. Ben de protein ve sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Takipleri kısa tutmasının nedeni de bebek beslenemezse erkenden almak içinmiş. Boşuna anne karnında durmasının anlamı kalmaz dedi aynen size söylenen gibi. İnşallah yavaş da olsa kilo alır ve 38-39. haftaları görürüm.
Son günlerdeki yaşadıklarımız ilk ayları bulantilari bile unutturuyor. Şu qnda yaşadıklarımız daha zor.Sanki dünyayı taşıyorlar sırtlarında
Benim bugün o kadar az ağrım oldu ki geri kaçtı ağrılar ama karnım sert ve sürekli nefes nefese kalıyorum.
Sanki birisi boğazımı sıkıp karnımı geriyor
Şifa olsun yavruma hepsi geçecek annesi. Sukur ki bu cihazlar var mavi ışık ile sarılık çabuk düzeliyor.İyileşecek inşallah biliyorum ama insan yavrusunu böyle görünce kötü oluyo
Maşallah tontise ne güzel haberler. Dogdu doğacak derken en geç çınar doğacak sanirimBiz de kontrolden geldik teyzeleri. Benim oğlan vazgeçti. 4ünü beklemeye karar verdi sanırım
Bu çocuk bizimle dalga geçiyor artık dedi doktor.Geçen hafta 4 kadranda toplam 6cm olmayan su, bugün tek kadranda 6 cm çıktı. Ki diğerlerinde de var baya dedi
Nst temiz. Kilosu 3.800 dedi ama kendi de farkındaydı fazla ölçtüğünün
Geçen haftaki ölçümlerle beraber bakınca artık 3 kg veya üstü doğar diyebilirim dedi. Perşembe tekrar kontrol. Hayırlısı bakalım
Güzel kilo almış maşallah. Çok düzenli olmasa da kefir içiyorum, kabızlığıma da iyi geliyor. Daha sık tüketmeye çalışırım. Evdeki işleri ben yapıyorum mecburen. Annem doğumda gelecek yanıma. O zamana kadar idare etmek durumundayım. 37den sonra doğumlarda sıkıntı olmuyormuş. Tabi daha uzun dururlarsa çok daha güzel olur ama ne zaman isterlerse gelsin bebişlerMeraba. Bende sizin gibi 34.haftaya kadar ecopirin kullandim suyum sınırdaydı. 35.haftayi bitirdim bugun.bu haftaya kadar gelebildigim icin sukrediyorum. Benim bebegim de gelisim olarak biraz geriden geliyordu ama gecen hafta kontrolumde 1 haftada 470 gr almisti ve arayi biraz daha kapattı. Ailemin yanina geldim protein agirlikli besleniyorum dinleniyorum,sanirim bunlar etkili oldu.bir de her gun 1 bardak kefir iciyorum aklınızda olsun bebege kilo aldiriyo bence protein orani fazla cunku. Doktorum 37 38 haftaya kadar bir sıkıntı olmazsa bekiycez dedi. 37 den sonra dogumu planliycak. Siz de insallah saglikla zamaninda kucaginiza alirsiniz bebeğinizi
Evt benim ilk gebeligim cok sikintiliydi, az cok anlayabiliyorum, ama hepsi geçecek, saglikla gelicek inşallahİnşallahilk bebek evet içimdeki duyguları az çok anlayabiliyorsundur ama stres ikimizi de etkiler diye rahatlamaya çalışyorum
Gözün aydın canım geçmiş olsun belden aşağı mı uyuşturuldun cnm iğne yapılırken çok ağrıdı ben çok korkuyorumBende pazartesi günü doğum yaptım anca yazabiliyorum. Kontrole diye gitmiştim, suyumun bitme seviyesine geldiğini gördü doktorum. Beni perinatologa yönlendirdi, biraz daha bekleyebilir miyiz diye düşünüyordu, hastaneden çıkıp oraya gittik. Oda plesentanın görevini yitirdiğini artık bebeği beslenmediğini bu yüzden suyun kalmadığını söyledi. Biran önce alalım dedi. Doktorumla iletişime geçti, oradan direk geri hastaneye döndük ve acil zorunlu sezeryana alındım. Spinal oldum. Ağrılarım anca azalmaya başladı. Oğlum son haftalar hiç beslenememiş 2500 gram doğdu, ama yanımda iyiyiz çok şükür.
Hepinize kolay bir doğum nasip olsun inşallah
Geçmiş olsun cnm gözün Aydın tam narkoz mu aldın yoksa belden aşağı mı eğer belden aşağı uyuşturulduysan iğne yapıldıgı esnada bele ağrı hissettin mi nasıl geçti süreç cnmKızlar iyi pazarlar bende kızıma kavuştum. Herşey inanılmaz hızlıydı (sezaryen).Eger varsa süt konusunda stres olmayın herşeyi oluruna bırakmıştım simdi bol bol süt var. Ameliyat işin kolay kısmı asıl olan sonrası sanırım bir gece hastanede kaldık herşey yolundaydi hemen yürüdüm çok yürüdüm bebekle bütün gece ilgilendim, hic baş ağrım olmadı. Ama sanırım bütün bu enerjim hastanede yapılan ağrı kesicilerdenmis eve geldiğimden bu yana kesi yeri baya aciyor dogrulamıyorum. Dik yurumek imkansiz. Hala büyük tuvalet yok baya az yiyorum belki ondandır ama hastanede de gaz olayı sıkıntıliydı. Sizden ricam bu acı ne zaman geçiyor tesrtecrubeli anneler yardımcı olabilir mi ne zaman yürürken, yatarken ve emzirirken rahatça hareket edebilirim? Bu yanma ne zaman geçer?
Spinal oldum evet. Doğum esnasında çekiştirmeleri hissettim ama acı yoktu çok değişik bir histi. Sadece bebeği çıkarırken karnmdan aşağı doğru sertçe bastırdılar orada anlık çok canım yandı. Duyduğum kadarıyla bu herkese yapılmıyor.Gözün aydın canım geçmiş olsun belden aşağı mı uyuşturuldun cnm iğne yapılırken çok ağrıdı ben çok korkuyorumbide doğum esnası acı hissettin mi bebek çıkarılırken vs
Belden aşağı uyuşturuldum spinal anestezi ile. hiçbir ağrı hissetmedim sadece enjeksiyon sırasında gerçekten çok küçük bir yanma o kadar.Zaten çok kısa sürüyor ama Dr islem esnasında tek tek anlatıyor yaptıklarını.Tek tavsiyem kendinizi kasmamanız.Geçmiş olsun cnm gözün Aydın tam narkoz mu aldın yoksa belden aşağı mı eğer belden aşağı uyuşturulduysan iğne yapıldıgı esnada bele ağrı hissettin mi nasıl geçti süreç cnm
Aynen iki alt üst 3 tulum almıştım yanımdakiler sövüyoKizlar ogluma cogunlukla tulum almisim ay okadar kullanissizki heryeri citcit dolu kesinlikle alt ust takim daha iyiymis bunu soylememin artik faydasi yokturama yinede haftasi geride olup alisveris yapacaklar icin tavsiyem tulum cok ugrastirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?