2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Ay ay gidiliyor ya ondan onaylandıysa sorun olmaz.
Toplam da 16 haftalık para yatacak sen geneline bakarsın yavrum

Amin inşaallah canım evet aynı durumu bende yaşadım bir hafta önce bebeğin boyu 48 cmdi bir hafta sonra gittiğimde 45 cm çıktı . Ölçümlerden biri yanlış ama hangisi bilemedim. Anladığım,bugünkü edindiğim bilgilere göre bebeğin kan akımında bir sorun olmadığı sürece ve az da olsa kilo alımı devam ediyorsa sorun olmuyor kilo boy hafta olarak geri çıkmasında yani drlar normal kabul ediyor. Kaç gündür kafamda kurup duruyordum Sağlıklı olsun bebeklerimiz, Allah'ım hayırlısıyla doğmalarını nasip etsin tek dileğim bu. Doğduktan sonra Allah'ın izniyle bı şekilde kilo alırlar yeter ki anne karnında bişey olmasın iyi olsun sağlıkları her birimizin bebekleri zamanı gelince en hayırlı şekilde doğsunlar

Kızlar merhaba 35 37 haftalar arasında yapılan vajinal ve rektal kültür analizi terslerini yaptıran var mı benim doktorum hiç bişey demedi bu konu hakkında kullandığım uygulamada gördüm bende

Haftalarımız iyi artık canım hepimizin. Doktorlarımız en ufak bir sıkıntı görseler doğuma alırlar. Ne bebeklerimizi ne de bizi riske atacakları bir durumumuz kalmadı çok şükür. O yüzden en hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler inşallah sağlıkla

Meraba. Bende sizin gibi 34.haftaya kadar ecopirin kullandim suyum sınırdaydı. 35.haftayi bitirdim bugun.bu haftaya kadar gelebildigim icin sukrediyorum. Benim bebegim de gelisim olarak biraz geriden geliyordu ama gecen hafta kontrolumde 1 haftada 470 gr almisti ve arayi biraz daha kapattı. Ailemin yanina geldim protein agirlikli besleniyorum dinleniyorum,sanirim bunlar etkili oldu.bir de her gun 1 bardak kefir iciyorum aklınızda olsun bebege kilo aldiriyo bence protein orani fazla cunku. Doktorum 37 38 haftaya kadar bir sıkıntı olmazsa bekiycez dedi. 37 den sonra dogumu planliycak. Siz de insallah saglikla zamaninda kucaginiza alirsiniz bebeğinizi

Merhaba herkese . Ben hiç aktif olmayan bir uyeyim . Arada yazdıklarınızi takip ediyorum. Allah hepinizin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah. Kazasız belasız dogumlar diliyorum. Ben de yarın sezeryanım var 38+3 de doğumumu yapıyorum. Bana da duanızi eksik etmeyin .

Son günlerdeki yaşadıklarımız ilk ayları bulantilari bile unutturuyor. Şu qnda yaşadıklarımız daha zor.
İyileşecek inşallah biliyorum ama insan yavrusunu böyle görünce kötü oluyo
Şifa olsun yavruma hepsi geçecek annesi. Sukur ki bu cihazlar var mavi ışık ile sarılık çabuk düzeliyor.
Maşallah tontise ne güzel haberler. Dogdu doğacak derken en geç çınar doğacak sanirim

Kızlar bunu paylaşmayı unutmuşum.
Aslında lila olanı tercih etmiştim ama satıcıyla bir türlü anlaşamadık en sonunda bu geldi.
Bende iade etmekle uğraşmadım

Eklentiler

• 20220328_230825.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 20220328_230808.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 72
Güzel kilo almış maşallah. Çok düzenli olmasa da kefir içiyorum, kabızlığıma da iyi geliyor. Daha sık tüketmeye çalışırım. Evdeki işleri ben yapıyorum mecburen. Annem doğumda gelecek yanıma. O zamana kadar idare etmek durumundayım. 37den sonra doğumlarda sıkıntı olmuyormuş. Tabi daha uzun dururlarsa çok daha güzel olur ama ne zaman isterlerse gelsin bebişler

Gözün aydın canım geçmiş olsun belden aşağı mı uyuşturuldun cnm iğne yapılırken çok ağrıdı ben çok korkuyorum bide doğum esnası acı hissettin mi bebek çıkarılırken vs

Geçmiş olsun cnm gözün Aydın tam narkoz mu aldın yoksa belden aşağı mı eğer belden aşağı uyuşturulduysan iğne yapıldıgı esnada bele ağrı hissettin mi nasıl geçti süreç cnm

Gözün aydın canım geçmiş olsun belden aşağı mı uyuşturuldun cnm iğne yapılırken çok ağrıdı ben çok korkuyorum bide doğum esnası acı hissettin mi bebek çıkarılırken vs
Spinal oldum evet. Doğum esnasında çekiştirmeleri hissettim ama acı yoktu çok değişik bir histi. Sadece bebeği çıkarırken karnmdan aşağı doğru sertçe bastırdılar orada anlık çok canım yandı. Duyduğum kadarıyla bu herkese yapılmıyor.

Geçmiş olsun cnm gözün Aydın tam narkoz mu aldın yoksa belden aşağı mı eğer belden aşağı uyuşturulduysan iğne yapıldıgı esnada bele ağrı hissettin mi nasıl geçti süreç cnm
Belden aşağı uyuşturuldum spinal anestezi ile. hiçbir ağrı hissetmedim sadece enjeksiyon sırasında gerçekten çok küçük bir yanma o kadar.Zaten çok kısa sürüyor ama Dr islem esnasında tek tek anlatıyor yaptıklarını.Tek tavsiyem kendinizi kasmamanız.

Kucagimda süüt kokulu bir pamuk var çok şükür çok şükür çok güzel

İlk kalkmışım korkulu oldu ama iyiydi, sonra kendim kalktım ama cok duramadım midem bulanıyor gözüm kararıyor tuvalete gittim deli GB gaz cıkarıyor um

Yandaki kız hiç susmadan ağlıyor anneside bagırıyo artık psikolojisi bozuldu sanırım. Bizde uyansuramıyıruz emmek için bile zorla bızık bızık gögsüm cok hassas oldu ilk günden inşallah acımaz

Bide kusmadı hiç inşallah kusmaz kızımda reflü vardı cok zor kusan bebek

Kizlar ogluma cogunlukla tulum almisim ay okadar kullanissizki heryeri citcit dolu kesinlikle alt ust takim daha iyiymis bunu soylememin artik faydasi yoktur ama yinede haftasi geride olup alisveris yapacaklar icin tavsiyem tulum cok ugrastirici
Aynen iki alt üst 3 tulum almıştım yanımdakiler sövüyo eller kollar cubuk GB cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…