- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Bebeğin ve senin için hangisi daha iyi olacaksa o olsun canım , belki sezeryan daha risksiz olacaktır sizin için . Doğum icin illa nişan gelmesini de beklemiyorlar hem sen gönlünü ferah tut lütfen
Çatıya bakmış mıydı senin doktor ? Bak benim çatıya baktıktan sonra geldi nişanımBugün bütün gün atlayıp zıplasam gelir mi acaba
Çatıya bakmış mıydı senin doktor ? Bak benim çatıya baktıktan sonra geldi nişanım
Hadi bakalım 3 vakte kadar olan zamana gordinBebeğimin hareketleri azaldı son birkaç gündür. Önceden cok hareketliydi yerinde durmazdı ve hatta dün eşime habire hareket etmiyo her şey yolunda mı acaba falan dedim . Akşam bi ara hareketlendi sonra da nişan geldi. Kasıklarımda bağlarım geriliyor bişeyler yırtılacak gibi hissediyorum şu an tek rahatsızlığım bu . İnsallah her şey hepimiz için cok güzel olsun
Benim sezeryan olcak 8 nisanda günüm var eğer öne çekilmezse . Annem de birkaç gün sonra gelcek o yüzden yerimden kalkmadan sakince beklemek istiyorumHadi bakalım 3 vakte kadar olan zamana gordin2 gün daha sık dişini Nisan annesi olucaz inşallah perine masajı yap canım göğüslerine masaj yap Rahim yumusasin diye Suat yapabiliyorsan Suat ama kendini yormadan hayvan basmaya başladı artık çok şükür nisana kadar geldik
Aynen benim de akıntılarım cok yoğunlaştı son zamanlar , iç çamasırım asla kuru kalmıyorÇatıya baktı o gün 1 2 damla açık pembe kan geldi o kadar sonrasında bir şey yok.
Benim o açıdan tek yoğun belirtim akıntım iyice yoğun ve koyu sarı geliyor
Aynen benim de akıntılarım cok yoğunlaştı son zamanlar , iç çamasırım asla kuru kalmıyorYarın suni sancı ile başlatacaklar dimi senin doğumu
Nasıl heyecan durumları ne hissediyorsunEvet kuzum suni sancıyla başlatacak doktorum.
İnşallah çok zorlamaz hemen gelir
Benimde öyle sürekli günlük ped değiştiriyorum yada çamaşır mutlaka hep ıslak
Akıntın normalden fazla olursa dr git yinede nişandan sonra su kaybı olabiliyor benim acı eşiğim yüksek nst de sancı çıksada normalde hissetmiyorum meselaBenim sezeryan olcak 8 nisanda günüm var eğer öne çekilmezse . Annem de birkaç gün sonra gelcek o yüzden yerimden kalkmadan sakince beklemek istiyorumbirkaç gün daha dayanabilirim inşallah, cok şükür sancım falan yok su an için
Nasıl heyecan durumları ne hissediyorsun
Evet gidicem doktorla iletişim halindeyiz devamlıAkıntın normalden fazla olursa dr git yinede nişandan sonra su kaybı olabiliyor benim acı eşiğim yüksek nst de sancı çıksada normalde hissetmiyorum mesela
Ben de kendimi hala 20 li haftalarımdaymışım doğuma cok varmış gibi hissediyorumO kadar karışık ki stres, üzüntü, mutluluk sanki rüyadayım hala uyuyorum
Aynı bedende son 24 saatimiz aslında ama ben çok farklı hissediyorum bunu da kelimelere dökemiyorum
Ben de kendimi hala 20 li haftalarımdaymışım doğuma cok varmış gibi hissediyorumyarın bambaşka bir hayatın ilk günü olcak senin için, ne heyecanlısındır kim bilir sağlıkla al kucağına öp kokla gelişmelerden bizi de haberdar et ama fırsat buldukça , çok merak ederiz
Canım doğum yaklaştıkça benim de bebeğimin hareketleri azalmıştı.Bebeğimin hareketleri azaldı son birkaç gündür. Önceden cok hareketliydi yerinde durmazdı ve hatta dün eşime habire hareket etmiyo her şey yolunda mı acaba falan dedim . Akşam bi ara hareketlendi sonra da nişan geldi. Kasıklarımda bağlarım geriliyor bişeyler yırtılacak gibi hissediyorum şu an tek rahatsızlığım bu . İnsallah her şey hepimiz için cok güzel olsun
Benim ilk gebeligimde de 30.haftada pembe bi kan gelmisti, doktorum hemen hastaneye cagirmisti dogum baslamis olabilir diye ama tabi başlamadı bi akintiymis sadece, seninki de öyle olabilir buyuk ihtimal. Dogum olacağı gunde bi pembe akinti geldi once sonrada cok geçmeden sancılar baslamisti. Sende de sancı yoksa herhlde sıkıntı olucak bir durum yoktur suan icin, nisana az kaldı yaa azcık daha dayanabilirsin :)Kızlar benim dün akşam nişanım geldi. Jölemsi yapıda pembe damar damar değişik kıvamlı sümüksü bir akıntıydı . İlk başta anlam veremedim eşime gösterdim nişan olduğunu söyledi görür görmez. Doktoruma haber verdim , sancım falan olmadı dünden beri beklemedeyiz . Nişan geldi diye hemen doğurcam diye bişey yok tabi , zaten haftaya doğumum var insallah kalır o tarihe kadar
Eşime dedim dün gece artık bizim için evlilik tam anlamıyla evlilik oluyor diye.
Biz bundan önce hep 2 kişi manita gibiydik ama artık sorumluluklarımız var daha da fazla olacak.
Yani hayatımızın şuan için odak noktası kızımız
Hep doğsun istedik ama şuan hiç doğmayacak gibi düşünüyoruz yani çok karışık.
Yazarken bile ne kadar karışık olduğum bellidir
Yarın fırsat buldukça yazarım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Artık 38.haftamın içine girdim yani doğum olsa da baş tacıBenim ilk gebeligimde de 30.haftada pembe bi kan gelmisti, doktorum hemen hastaneye cagirmisti dogum baslamis olabilir diye ama tabi başlamadı bi akintiymis sadece, seninki de öyle olabilir buyuk ihtimal. Dogum olacağı gunde bi pembe akinti geldi once sonrada cok geçmeden sancılar baslamisti. Sende de sancı yoksa herhlde sıkıntı olucak bir durum yoktur suan icin, nisana az kaldı yaa azcık daha dayanabilirsin :)
O sorumluluklar beni şimdi düşününce öyle korkutuyor ki. Alışık olmadığımız yeni bi hayata baslıcaz insallah kolaylıkla adapte olabilirizEşime dedim dün gece artık bizim için evlilik tam anlamıyla evlilik oluyor diye.
Biz bundan önce hep 2 kişi manita gibiydik ama artık sorumluluklarımız var daha da fazla olacak.
Yani hayatımızın şuan için odak noktası kızımız
Hep doğsun istedik ama şuan hiç doğmayacak gibi düşünüyoruz yani çok karışık.
Yazarken bile ne kadar karışık olduğum bellidir
Yarın fırsat buldukça yazarım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Az kaldı artık hepimiz yüzdük kuyruğuna geldik, kendimi cok hazır hissetmiyor olsam da kucağıma alınca adapte olacağıma inanıyorumCanım doğum yaklaştıkça benim de bebeğimin hareketleri azalmıştı.
Rabbım bir avaz da kurtarsın hepinizi inş. Amin
O sorumluluklar beni şimdi düşününce öyle korkutuyor ki. Alışık olmadığımız yeni bi hayata baslıcaz insallah kolaylıkla adapte olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?