2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çatıya bakmış mıydı senin doktor ? Bak benim çatıya baktıktan sonra geldi nişanım

Çatıya baktı o gün 1 2 damla açık pembe kan geldi o kadar sonrasında bir şey yok.
Benim o açıdan tek yoğun belirtim akıntım iyice yoğun ve koyu sarı geliyor

Hadi bakalım 3 vakte kadar olan zamana gordin 2 gün daha sık dişini Nisan annesi olucaz inşallah perine masajı yap canım göğüslerine masaj yap Rahim yumusasin diye Suat yapabiliyorsan Suat ama kendini yormadan hayvan basmaya başladı artık çok şükür nisana kadar geldik

Benim sezeryan olcak 8 nisanda günüm var eğer öne çekilmezse . Annem de birkaç gün sonra gelcek o yüzden yerimden kalkmadan sakince beklemek istiyorum birkaç gün daha dayanabilirim inşallah, cok şükür sancım falan yok su an için

Çatıya baktı o gün 1 2 damla açık pembe kan geldi o kadar sonrasında bir şey yok.
Benim o açıdan tek yoğun belirtim akıntım iyice yoğun ve koyu sarı geliyor
Aynen benim de akıntılarım cok yoğunlaştı son zamanlar , iç çamasırım asla kuru kalmıyor Yarın suni sancı ile başlatacaklar dimi senin doğumu

Aynen benim de akıntılarım cok yoğunlaştı son zamanlar , iç çamasırım asla kuru kalmıyor Yarın suni sancı ile başlatacaklar dimi senin doğumu

Evet kuzum suni sancıyla başlatacak doktorum.
İnşallah çok zorlamaz hemen gelir
Benimde öyle sürekli günlük ped değiştiriyorum yada çamaşır mutlaka hep ıslak

Akıntın normalden fazla olursa dr git yinede nişandan sonra su kaybı olabiliyor benim acı eşiğim yüksek nst de sancı çıksada normalde hissetmiyorum mesela

O kadar karışık ki stres, üzüntü, mutluluk sanki rüyadayım hala uyuyorum
Aynı bedende son 24 saatimiz aslında ama ben çok farklı hissediyorum bunu da kelimelere dökemiyorum
Ben de kendimi hala 20 li haftalarımdaymışım doğuma cok varmış gibi hissediyorum yarın bambaşka bir hayatın ilk günü olcak senin için, ne heyecanlısındır kim bilir sağlıkla al kucağına öp kokla gelişmelerden bizi de haberdar et ama fırsat buldukça , çok merak ederiz

Eşime dedim dün gece artık bizim için evlilik tam anlamıyla evlilik oluyor diye.
Biz bundan önce hep 2 kişi manita gibiydik ama artık sorumluluklarımız var daha da fazla olacak.
Yani hayatımızın şuan için odak noktası kızımız
Hep doğsun istedik ama şuan hiç doğmayacak gibi düşünüyoruz yani çok karışık.
Yazarken bile ne kadar karışık olduğum bellidir
Yarın fırsat buldukça yazarım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Canım doğum yaklaştıkça benim de bebeğimin hareketleri azalmıştı.

Rabbım bir avaz da kurtarsın hepinizi inş. Amin

Benim ilk gebeligimde de 30.haftada pembe bi kan gelmisti, doktorum hemen hastaneye cagirmisti dogum baslamis olabilir diye ama tabi başlamadı bi akintiymis sadece, seninki de öyle olabilir buyuk ihtimal. Dogum olacağı gunde bi pembe akinti geldi once sonrada cok geçmeden sancılar baslamisti. Sende de sancı yoksa herhlde sıkıntı olucak bir durum yoktur suan icin, nisana az kaldı yaa azcık daha dayanabilirsin :)

Gözyaşım pıt

Artık 38.haftamın içine girdim yani doğum olsa da baş tacı benim rahim ağzımda kısalma, plasentamda yaşlanma ve böbrek rahatsızlığım var geçen haftadan beri de sancım oluyor ara ara , doktor 36.haftada doğuma alacaktı da girmedim annem gelmedi diye artık ne zaman alayım derse girerim problem değil

Son düzenleme:
O sorumluluklar beni şimdi düşününce öyle korkutuyor ki. Alışık olmadığımız yeni bi hayata baslıcaz insallah kolaylıkla adapte olabiliriz

Canım doğum yaklaştıkça benim de bebeğimin hareketleri azalmıştı.

Rabbım bir avaz da kurtarsın hepinizi inş. Amin
Az kaldı artık hepimiz yüzdük kuyruğuna geldik, kendimi cok hazır hissetmiyor olsam da kucağıma alınca adapte olacağıma inanıyorum

O sorumluluklar beni şimdi düşününce öyle korkutuyor ki. Alışık olmadığımız yeni bi hayata baslıcaz insallah kolaylıkla adapte olabiliriz

Ve bundan sonra geri dönüşü olmayan bir hayatımız olacak
Çok zor bir karar Rabbim altından kalkmayı nasip etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…