2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Pazartesiden sonra bu sakinliği bozarız inşallah
Hadi isallah
Bebek de muhtemelen iri senin uzun bir bebek. Cok geçmeden suni yada sezeryan yapsınlar bebek de tehlikeye girmesin Allah korusun. Sen tepecik hastanesine mi gidiyordun.

Tadilat işi sıkıntılı onun tozu toprağı yeter delirmeye. Altından iyi kalktın valla helal olsun evde zaman geçmiyor çok iyi yapıyorsun❤

Yok kuzum benim ovulasyonla ilk kimyasal oldu, sonraki ay yine ovulasyonla takip ettik gebelik oldu yumurtlamayı gününü biliyoruz yani. O yüzden en fazla 40+5 e kadar beklerim diyor kendi sancıları. Yok gelmezse tetiklicek
O tarihe kadar gelir bence .bende yumurtlama günümü biliyorum hep 2 hafta geri çıkıyor bazen diyorum zaten 2 hafta adet ile yumurtlama tarihi arası . Bebek normalde sat a göre hesaplayınca küçük çıkıyor.

Hadi isallah

Bebek de muhtemelen iri senin uzun bir bebek. Cok geçmeden suni yada sezeryan yapsınlar bebek de tehlikeye girmesin Allah korusun. Sen tepecik hastanesine mi gidiyordun.
Evet tepecik canim, çok şükür iki uc gunde bir gidiyoruz yolunda suan hersey cuma da son karar bakalım

O tarihe kadar gelir bence .bende yumurtlama günümü biliyorum hep 2 hafta geri çıkıyor bazen diyorum zaten 2 hafta adet ile yumurtlama tarihi arası . Bebek normalde sat a göre hesaplayınca küçük çıkıyor.
Herşey o kadar degisken ki, anne baba genleri de önemli olduğu için bi kontrolden digerine bile fark edebiliyor. Sağlıkla gelsin de beklerim nolcak 9 ay bekledik zaten

Ohh maşallah kuzum cok sevindim. Sağlıkla kucağımıza almak kaldı en hayırlı zamanda inşallah
İnşallah canımm Bu süreci tek basıma geçirecek olmam kendimi hazır hissetmeme engel oluyordu. Bugün artık hazır hissetmeye başladım kendimi , sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi insallah çok bekledik çok emek verdik bu noktaya gelene kadar

Ohhh ellerinize sağlık Bugün güzel bir gelişme oldu , hastanelerdeki refakatçi yasağı kalktı Allah dualarımızı kabul etti
Biliyomusun içimden bi ses hep tek başına olmıycanı söylüyordu :) Ama sen maşallah onu bile çok dirayetle karşıladın yani buda ödülün oldu bence :) Ne güzel herşey istediğin gibi ilerledi sonuda güzel olucak inşallah

İçin rahat yanında eşin bebeğine kavusacaksin inşallah az kaldı

Bugun bende kontrole gittim. Nst de oldukca cok sancilarim cikti. Ama ben cok sanci hissetmiyorum anlamiyorum. Rahatsizlik hissi var ama anlamadim. Bir tek yururken cok zorlaniyodum. Bir de akintilarim artti. Magnezyum içtiğim için mi cok anlamiyorum acaba. Yarın sezeryana giricem. Bugun icmedim magnezyumu. Ara ara buyuk tuvaletim varmis gibi bir his oluyo ama yapamiyorum geri geliyorum. Simdi korkuyorum insallah yarina kadar dogurmam. Heyecan korku karisik bu gece uyurum insallah.

Isallah güzel bir doğum olur. Yarın güzel haberlerini verirsin.

Kızlar ancak yazabiliyorum.
12 saat sancı çektim açılmam vardı her şeyim uygundu lakin lila yüz üstü gelmek istedi.
Defalarca çatıma baktılar, ilaç verdiler açılma her şey okeydi ama son dakika sezeryana döndük.
Spinal oldum hatta inanın doğum sancısının yanında hiç.
Şuan çok az ağrım var.
12 aaat çektiğim sancının yanında hiç inanın.
Zaten kokusunu alınca bebegini görünce her şeyi unutuyor insan
Şimdi koyun koyuna yatıyoruz zaten emme refleksiyle doğdu.
Çok az sütüm var biraz daha gelirse hiç problem kalmayacak.
Merak ettikleriniz varsa yazın

Ay darısı başıma bu dişi kuş sendromu dedikleri şey sanırım Yürümek bile eziyet geliyor bana
Ay çok şükür öyle ya da böyle doğdu Lila kuzusu ve sağlıklısınız carsamba randevum var çatıdır bebeğin iriligidir bakıp karar verecek sanırım normal mi sezeryan mi diye. Eger mecburi sezeryan olursam spinal mi narkoz mu çok tereddütteyim. Belin falan ağrıyor mu canım

Belim de hiç bir şey yok sadece ameliyat yerim ağrıyor az.
Cok şükür iyiyiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…