Hadi isallahPazartesiden sonra bu sakinliği bozarız inşallah
Bebek de muhtemelen iri senin uzun bir bebek. Cok geçmeden suni yada sezeryan yapsınlar bebek de tehlikeye girmesin Allah korusun. Sen tepecik hastanesine mi gidiyordun.Kuzum benimde artık suniyi isteme nedenim o işte, suan 3770 gösteriyor ultrason da kilosu. Ha arti eksi oynuyor evet ama sonucta ultrasondaki bilgiye göre karar veriliyor. Ben eğitim ve araştırma hastanesi'ne gidiyorum, cuma günkü kontrolde hocalarıma soracağım dedi doktorum.
Çok geçmeden suni ile denencek gibi gözüküyor. Benim ve eşimin boyu uzun kalipliyiz ona güveniyor biraz. 175/195 boylarimiz
Tadilat işi sıkıntılıOhhh ellerinize sağlık ne iyi etmişsinizBana da bazen öyle bi enerji geliyor deli fişek gibi oluyorum evi temizledik perdeleri yıkadık evde tadilat bile yapıldı bi dünya pis isler neyseki artık her şey bitti hazır bir şekilde bekliyoruz . Bekliyoruz dediysem de evde değil dışarda cafede orda burda
Oooo harika haber … çok sevindimOhhh ellerinize sağlıkBugün güzel bir gelişme oldu , hastanelerdeki refakatçi yasağı kalktı Allah dualarımızı kabul etti
Gözünüz aydın çok sevindimOhhh ellerinize sağlıkBugün güzel bir gelişme oldu , hastanelerdeki refakatçi yasağı kalktı Allah dualarımızı kabul etti
Cok teşekkür ederim , doğuma bu kadar az kala öyle iyi geldi ki bu haberOooo harika haber … çok sevindim
O tarihe kadar gelir bence .bende yumurtlama günümü biliyorum hep 2 hafta geri çıkıyor bazen diyorum zaten 2 hafta adet ile yumurtlama tarihi arası . Bebek normalde sat a göre hesaplayınca küçük çıkıyor.Yok kuzum benim ovulasyonla ilk kimyasal oldu, sonraki ay yine ovulasyonla takip ettik gebelik oldu yumurtlamayı gününü biliyoruz yani. O yüzden en fazla 40+5 e kadar beklerim diyor kendi sancıları. Yok gelmezse tetiklicek
Gözünüz aydın çok sevindim
Çok teşekkür ederim canım kızlarpembemanolya çok sevindim cnm eşin yanında olabilecek o zaman.
Evet tepecik canim, çok şükür iki uc gunde bir gidiyoruz yolunda suan hersey cuma da son karar bakalımHadi isallah
Bebek de muhtemelen iri senin uzun bir bebek. Cok geçmeden suni yada sezeryan yapsınlar bebek de tehlikeye girmesin Allah korusun. Sen tepecik hastanesine mi gidiyordun.
Herşey o kadar degisken ki, anne baba genleri de önemli olduğu için bi kontrolden digerine bile fark edebiliyor. Sağlıkla gelsin de beklerim nolcak 9 ay bekledik zatenO tarihe kadar gelir bence .bende yumurtlama günümü biliyorum hep 2 hafta geri çıkıyor bazen diyorum zaten 2 hafta adet ile yumurtlama tarihi arası . Bebek normalde sat a göre hesaplayınca küçük çıkıyor.
Ohh maşallah kuzum cok sevindim. Sağlıkla kucağımıza almak kaldı en hayırlı zamanda inşallahOhhh ellerinize sağlıkBugün güzel bir gelişme oldu , hastanelerdeki refakatçi yasağı kalktı Allah dualarımızı kabul etti
İnşallah canımmOhh maşallah kuzum cok sevindim. Sağlıkla kucağımıza almak kaldı en hayırlı zamanda inşallah
Biliyomusun içimden bi ses hep tek başına olmıycanı söylüyordu :) Ama sen maşallah onu bile çok dirayetle karşıladın yani buda ödülün oldu bence :) Ne güzel herşey istediğin gibi ilerledi sonuda güzel olucak inşallahOhhh ellerinize sağlıkBugün güzel bir gelişme oldu , hastanelerdeki refakatçi yasağı kalktı Allah dualarımızı kabul etti
İçin rahat yanında eşin bebeğine kavusacaksin inşallah az kaldıİnşallah canımmBu süreci tek basıma geçirecek olmam kendimi hazır hissetmeme engel oluyordu. Bugün artık hazır hissetmeye başladım kendimi , sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi insallah çok bekledik çok emek verdik bu noktaya gelene kadar
Isallah güzel bir doğum olur. Yarın güzel haberlerini verirsin.Bugun bende kontrole gittim. Nst de oldukca cok sancilarim cikti. Ama ben cok sanci hissetmiyorum anlamiyorum. Rahatsizlik hissi var ama anlamadim. Bir tek yururken cok zorlaniyodum. Bir de akintilarim artti. Magnezyum içtiğim için mi cok anlamiyorum acaba. Yarın sezeryana giricem. Bugun icmedim magnezyumu. Ara ara buyuk tuvaletim varmis gibi bir his oluyo ama yapamiyorum geri geliyorum. Simdi korkuyorum insallah yarina kadar dogurmam. Heyecan korku karisik bu gece uyurum insallah.
Ay darısı başıma bu dişi kuş sendromu dedikleri şey sanırımDogum yaklastikca sanki hic hamile degilmisim gibi hissetmeme ne demeli ? Ahlayan vahlayan ayilip bayilan ben nerede ?Bomba gibiyim. Son haftalar bazilarina enerji yukleniyomus, ben de o gruptanim sanirim. Ya da izmirin guzel gunesi yumusayan havasi mi iyi geldi
Ay çok şükür öyle ya da böyle doğdu Lila kuzusu ve sağlıklısınızKızlar ancak yazabiliyorum.
12 saat sancı çektim açılmam vardı her şeyim uygundu lakin lila yüz üstü gelmek istedi.
Defalarca çatıma baktılar, ilaç verdiler açılma her şey okeydi ama son dakika sezeryana döndük.
Spinal oldum hatta inanın doğum sancısının yanında hiç.
Şuan çok az ağrım var.
12 aaat çektiğim sancının yanında hiç inanın.
Zaten kokusunu alınca bebegini görünce her şeyi unutuyor insan
Şimdi koyun koyuna yatıyoruz zaten emme refleksiyle doğdu.
Çok az sütüm var biraz daha gelirse hiç problem kalmayacak.
Merak ettikleriniz varsa yazın
Ay darısı başıma bu dişi kuş sendromu dedikleri şey sanırımYürümek bile eziyet geliyor bana
Ay çok şükür öyle ya da böyle doğdu Lila kuzusu ve sağlıklısınızcarsamba randevum var çatıdır bebeğin iriligidir bakıp karar verecek sanırım normal mi sezeryan mi diye. Eger mecburi sezeryan olursam spinal mi narkoz mu çok tereddütteyim. Belin falan ağrıyor mu canım
Cok sevindim aklim hep sendeydi bugunBelim de hiç bir şey yok sadece ameliyat yerim ağrıyor az.
Cok şükür iyiyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?