2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Dünyanın en güzel kokusu hissiymiş
Gözün aydın canım sağlıkla analı babalı mutlulka büyüsün inşallah. Geçmiş olsun. Spinal doğumdan sonra yıtıp dinlenmen ve sade neskahve yada kola içmen gerekiyor. Bn ilk doğumda dinlenmedim acile gitmek zorunda kaldım

Niye acillik oldun canim

Hayırlı olsunnnn

Yaa canım benim nerdeyse aynı şeyleri yaşadık gibi oldu. Nasipte ne varsa o oluyor işte. Sende normal çok istiyordun diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun kuzunu kokla bol bol

Yaa canım benim nerdeyse aynı şeyleri yaşadık gibi oldu. Nasipte ne varsa o oluyor işte. Sende normal çok istiyordun diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun kuzunu kokla bol bol

Evet normal istiyordum ama nasip değilmiş yavrum böyleysi hayırlıymış merhaba

Çok şükür kavustunuz kuzum maşallah sağlıkla buyusun inşallah darısı başımıza

S Spagetti Bolonezz yarın hayırlı haberlerle gel sen de inşallah canım

D Den1234 @hayat2828 kızlar siz nasılsınız, bebişler nasıl oldu? Hepiniz iyisinizdir inşallah
Hatırlama çok sevindim canım çok iyiyiz çok şükür 5 gün kuvozde kaldı iki gün solunumda bir gün serum takviyesi 2 günde yanına verdiler uyum odasında. Pazar 40miz çıkıyor ilk ay güzel kilo aldı çabuk toparladı çok şükür şimdi karada mışıl mışıl uyuyor maasallah diyin teyzeleri

Oyyy maşallah

Aynı gün doğumlarımız desene güncelliyorum canım

Oyy maşallah ona, çok sevindim iyi olmanıza valla
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi

Teyzelerimiz biz de geldik kontrolden. Kalbimiz kadar temiz bir nst daha suyumuz da iyi yine çok şükür.
3.600gr 52 cm çıktı bugün de
04.04 Pazartesi Saat 10:00 kesinleşmiş oldu
Cumartesi hem son bir kontrole, hemde kan tahlilleri ve pcr testi için gideceğiz. Tabi yine bu arada su gelirse, sancı sıklaşırsa veya adet kanaması gibi kanama olursa hemen gideceğiz.

Serklaj olduğum gün biri bana gelse içini ferah tut 39+1 de planlı doğum yapacaksın dese benimle dalga geçiyor herhalde derdim çok şükür bugünlerimize

C celiklady forevermorrenk kızlar biraz sıkıntı yaşadım.o yüzden iptal ettim üyeliği şimdi tekrar döneyim dedim
forevermorrenk canım.hayirli olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insAllah çok sevindim lila hanımın gelmesine doğum yapan bütün annelerin hepsinin gözü aydın olsun sağlıkla buyutsunler bebislerini bizim bebiste 11 nisanda gelecek canim O Obayram

Hoş geldin canım nerelerdesin hayırdır, şimdi herşey yolunda inşallah

Hoşgeldin canım can sıkıcı bişey değildir inşallah, iyi misin şimdi?

Valla bende çok mutluyum kuzum rabbim hepimizin evladını kucağına almayı nasip etsin

Hoşgeldin canım can sıkıcı bişey değildir inşallah, iyi misin şimdi?
Valla biraz ailevi olaral can sıkıcı biseyler yaşadım ama şu anlık atlatmış durumdayız Rabbim güzel günler yaşatacak insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…