- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
Gözün aydın canım sağlıkla analı babalı mutlulka büyüsün inşallah. Geçmiş olsun. Spinal doğumdan sonra yıtıp dinlenmen ve sade neskahve yada kola içmen gerekiyor. Bn ilk doğumda dinlenmedim acile gitmek zorunda kaldımDünyanın en güzel kokusu hissiymiş
Cok iyi saglikla gelmis ne guzel annesiBana en son 3200 demisti lila geçen salı için yani 3400 50 cm geldi şapşal
Niye acillik oldun canimGözün aydın canım sağlıkla analı babalı mutlulka büyüsün inşallah. Geçmiş olsun. Spinal doğumdan sonra yıtıp dinlenmen ve sade neskahve yada kola içmen gerekiyor. Bn ilk doğumda dinlenmedim acile gitmek zorunda kaldım
Hayırlı olsunnnnKızlar ancak yazabiliyorum.
12 saat sancı çektim açılmam vardı her şeyim uygundu lakin lila yüz üstü gelmek istedi.
Defalarca çatıma baktılar, ilaç verdiler açılma her şey okeydi ama son dakika sezeryana döndük.
Spinal oldum hatta inanın doğum sancısının yanında hiç.
Şuan çok az ağrım var.
12 aaat çektiğim sancının yanında hiç inanın.
Zaten kokusunu alınca bebegini görünce her şeyi unutuyor insan
Şimdi koyun koyuna yatıyoruz zaten emme refleksiyle doğdu.
Çok az sütüm var biraz daha gelirse hiç problem kalmayacak.
Merak ettikleriniz varsa yazın
Gözünüz aydınDünyanın en güzel kokusu hissiymiş
Yaa canım benim nerdeyse aynı şeyleri yaşadık gibi oldu. Nasipte ne varsa o oluyor işte. Sende normal çok istiyordun diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun kuzunu kokla bol bolKızlar ancak yazabiliyorum.
12 saat sancı çektim açılmam vardı her şeyim uygundu lakin lila yüz üstü gelmek istedi.
Defalarca çatıma baktılar, ilaç verdiler açılma her şey okeydi ama son dakika sezeryana döndük.
Şuan çok az ağrım var.
Yaa canım benim nerdeyse aynı şeyleri yaşadık gibi oldu. Nasipte ne varsa o oluyor işte. Sende normal çok istiyordun diye hatırlıyorum. Hayırlı olsun kuzunu kokla bol bol
Çok şükür kavustunuz kuzum maşallahKızlar ancak yazabiliyorum.
Şuan çok az ağrım var.
Hatırlama çok sevindim canım çok iyiyiz çok şükür 5 gün kuvozde kaldı iki gün solunumda bir gün serum takviyesi 2 günde yanına verdiler uyum odasında. Pazar 40miz çıkıyor ilk ay güzel kilo aldı çabuk toparladı çok şükür şimdi karada mışıl mışıl uyuyor maasallah diyin teyzeleriS Spagetti Bolonezz yarın hayırlı haberlerle gel sen de inşallah canım
D Den1234 @hayat2828 kızlar siz nasılsınız, bebişler nasıl oldu? Hepiniz iyisinizdir inşallah
OyyyHatırlama çok sevindim canım çok iyiyiz çok şükür 5 gün kuvozde kaldı iki gün solunumda bir gün serum takviyesi 2 günde yanına verdiler uyum odasında. Pazar 40miz çıkıyor ilk ay güzel kilo aldı çabuk toparladı çok şükür şimdi karada mışıl mışıl uyuyor maasallah diyin teyzeleri
Merhabalar canım uzun zamandır gelemedim. Nasılsınız umarım herkez sağlıkla kavuşur yavrusuna.
Benim doğum tarihi 04.04 olarak değişti bir aksilik çıkmazsa. İsmi de Doruk olucak inşallah. Sanırım şehir bilğimde eksik Bursa.
Hatırlama çok sevindim canım çok iyiyiz çok şükür 5 gün kuvozde kaldı iki gün solunumda bir gün serum takviyesi 2 günde yanına verdiler uyum odasında. Pazar 40miz çıkıyor ilk ay güzel kilo aldı çabuk toparladı çok şükür şimdi karada mışıl mışıl uyuyor maasallah diyin teyzeleri
Hoş geldin canım nerelerdesin hayırdır, şimdi herşey yolunda inşallahC celikladyforevermorrenk kızlar biraz sıkıntı yaşadım.o yüzden iptal ettim üyeliği şimdi tekrar döneyim dedim
forevermorrenk canım.hayirli olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insAllah çok sevindim lila hanımın gelmesine doğum yapan bütün annelerin hepsinin gözü aydın olsun sağlıkla buyutsunler bebislerini bizim bebiste 11 nisanda gelecek canim O Obayram
Hoşgeldin canımC celikladyforevermorrenk kızlar biraz sıkıntı yaşadım.o yüzden iptal ettim üyeliği şimdi tekrar döneyim dedim
forevermorrenk canım.hayirli olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insAllah çok sevindim lila hanımın gelmesine doğum yapan bütün annelerin hepsinin gözü aydın olsun sağlıkla buyutsunler bebislerini bizim bebiste 11 nisanda gelecek canim O Obayram
C celikladyforevermorrenk kızlar biraz sıkıntı yaşadım.o yüzden iptal ettim üyeliği şimdi tekrar döneyim dedim
Valla biraz ailevi olaral can sıkıcı biseyler yaşadım ama şu anlık atlatmış durumdayız Rabbim güzel günler yaşatacak insAllahHoşgeldin canımcan sıkıcı bişey değildir inşallah, iyi misin şimdi?
Valla biraz sıkıntı yaşadım esle ilgili ama insAllah herşey çok daha güzel olacak atlattık sayilirHoşgeldin canımcan sıkıcı bişey değildir inşallah, iyi misin şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?